Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

uf tak vcera sa mi podarili zdvihnut nasu bojovu vlajku celkom vysoko, stale sa drzime hore :clap:
Fortune tak to bol parádny zásah :clap: :clap: stále teda sme sa udržali aj z velkej časti vdaka tvôjmu včerajšiemu výkonu nad hladinou pre toto kolo a to je fajn :thumbsup: :cinka: Dneś je na programe iba 1 zápas, ale zajtra sa bude lámať chlieb pre toto kolo,tak si dnes odpočinte a pripravte sa na zajtrajšok chalani, tam ak to vyjde môžme vyletieť vysoko,ak nie padneme na zem a rozbijeme si ... :D :wave:

Walte presne ako vravíš,je to jak na hojdačke tie výsledky v NHL momentálne a ťažko sa to predom tipuje,musím priznať,že to Jersey a Toronto boli aj pre mna velké šoky ktoré som nečakal. :-O

K tej nedeli to sa málokedy podarí samé 0 :D ale čo chcete SO je v zámorí velmi cenená štatistika. :scare: :lol3:
No včera sme to zmákli velmi pekne, :good: dotiahli sme sa na špicu a rozhodne tak posledné kolo zajtra. :thumbsup: Tak si dnes doprajte trocha odpočinku zajtra pôjde do tuhého a bude treba poriadne zabrať. :cinka: :wave:
podme podme chlapi, dnes je to vsetko alebo nic :D
Fortune píše:podme podme chlapi, dnes je to vsetko alebo nic :D
hmm, tak ja som za to prvé... :D
Fortune píše:podme podme chlapi, dnes je to vsetko alebo nic :D
Tak vyšla tá 1 možnosť a 1 miesto sme konečne po tých 2 v predošlých kolách, získali aj my :clap: Musím priznať,že boli chvíle v tomto kole,ked by som tomu ani neveril,že to takto skvelo nakoniec môže dopadnúť,slabo sme odštartovali,potom sme sa postupne rozbiehali,ale sem tam sme si to sami komplikovali ,ako minule ked sme mali všetci 4 - 0 bodov :D ale skvelým finišom sme to 1 miesto z tohto kola nakoniec vybojovali :clap: :oslava: Gratulujem chalani. :yes: :clap: Tvoríme dobrý zohratý team,tipujeme spolahlivo a bez výpadkov ,to je základ aby sme kolegom ukázali,že hoci sme asi najstarší team v KTL, ešte do starého železa nepatríme a vieme potrápiť aj mladé dravé kapre z rybníka KTL a musia s nami počítať :D :frajer2:
chlapi jednym slovom PARADA !!! :clap: :oslava: :oslava: :frajer2: :yahoo: :yahoo: :wave:
Fortune píše:chlapi jednym slovom PARADA !!! :clap: :oslava: :oslava: :frajer2: :yahoo: :yahoo: :wave:

:yahoo: :oslava: SKVĚLÁ PRÁCE chlapci,taky jsem v to moc nevěřil,ale ten závěr jsme měli vynikající!!! :clap:
Miloši,kloubouk dolů,zatáhl jsi v těch nejdůležitějších momentech a strhnul nás k parádním výkonům!
Takže hlavně neusnout na vavřínech a tvrdě pracovat dál.... :cinka: :oslava: :cinka:
:cool: nepotrebuje ďalší komentár...
Pani smekam :good: (najvacsi favorit na vitazstvo pre mna :smile03: )
dnes nám chýbal kúsok šťastíčka, ale nevadí, pekný výkon proti jednému z naj... tímov v tejto súťaži.
no hlavne chybali body odomna :-(
ta sa nam podarilo udrzat na uzde byvalych spoluhracov, to bol kluc k uspechu :biglol:
kajo píše:Pani smekam :good: (najvacsi favorit na vitazstvo pre mna :smile03: )
Dakujeme kajčo ,vy si vediete tiež parádne, je to krásny pohlad na tabulku v oboch konferenciach po skončených 3 kolách,bodaj by to vydržalo čo najdlhšie. :cinka: :wave: Ale aby tomu tak bolo, netreba lietať v oblakoch ,ale pevne stáť obidvoma nohami na zemi a dalej tvrdo pracovať.A pri troche šťastia :wink:
No dnes sa nám celkom zadarilo,získali sme skalp silného a skúseného teamu Falconíkov a to sa vždy cení. :wave: :good:
:hroza: :hroza: Chalani na toto čo som spravil dnes, by som si mohol vymyslieť tisíc výhovoriek prečo tomu tak bolo ,aby som sa to pokúsil vyžehliť trochu,ale nebudem vám vešať bulíky na nos.Spravil som velkú koninu aká sa mi doteraz neprihodila ani 1 x odkedy som na HF a v KTL. :ja_neviem: :eek2: Mal som ťažký deň v robote,došiel som unavený jak pes,natipoval som ešte zápasy než som zaspal,myslel som si,že do správneho topicu a ona to bola nedela,čo som si nevšimol. :hroza: :hroza: Veľmi ma to mrzí a ospravedlňujem sa vám,táto prehra s KH ide celá na moje konto. :-( No čo sa stalo už nezmením,jediné čo môžem slúbiť je,že si na to už dám seksakramentský pozor aby sa to už nestalo. :wink:
Dean píše:Veľmi ma to mrzí a ospravedlňujem sa vám,táto prehra s KH ide celá na moje konto. :-(
Aká prehra :eek2: , treba viac veriť spoluhráčom, dnes to vybojovali aj za teba :thumbsup: .
Ohlund píše:
Dean píše:Veľmi ma to mrzí a ospravedlňujem sa vám,táto prehra s KH ide celá na moje konto. :-(
Aká prehra :eek2: , treba viac veriť spoluhráčom, dnes to vybojovali aj za teba :thumbsup: .
Miloši,to chce klídek.....jsi asi opravdu přepracovaný... :frajer2: :smile03:
musíš mít v práci divočinu,ale nějak to přece zvládnem........ :cinka: :D
Ohlund s tým čo som písal,som vôbec nechcel povedať,že by som svojim kolegom neveril, :wink: práve naopak,su to dobrý chalani a skvelý tipéri a ja som rád s nimi v jednom teame. :wink: Vec sa mala tak,že keď som objavil,čo som nechtiac spravil :-O :-O bol som a stále som na seba riadne nasran. :bitka3: :bitka3: a ťažko sa to prekúsava,tohto by sa každý tipér ktorému na tipovačke a i kolegoch záleží, mal vyvarovať,jedna vec je keď človek kvôli problémom nenatipuje, to sa pochopiť dá, ale toto? :-( :thumbsdown: :sad2: To je veľký prešlap voči snahe kolegov,ktorý tipujú pravidelne a poctivo sa snažia tento team dostať čo najvyššie to pôjde a ja ktorý ako GM by som mal ísť príkladom a týchto vecí sa vyvarovať,spravím toto. :eek2: :-O Preto som napísal čo som napísal,lebo som bol z toho tak vykolajený,že som nemal síl na to,pozrieť ako to s nami vyzerá a či to chalani zvládli aj napriek tejto mojej velkej chybe napraviť a duel s KH vyhrať. :wink:

Baffy hej,teraz toho je v práci moc,ale na to sa vyhovárať nechcem a nebudem, postavím sa problému čelom ako chlap a nebudem hľadať výhovorky. :wink: Bola to moja veľká chyba a nepozornosť ,ospravedlnujem sa vám za ňu a sľubujem,že sa pousilujem aby sa mi to už nikdy neprihodilo. :wink:

Ináč,teraz kukám,že sme zdolali cepíkovcov,pekný úspech chalani :yahoo: :wave: RD sú skvelý team a výhra nad nimi sa nerodí každý deň,treba si ju parádne užiť. :D :oslava: Ja som tu celý večer nebol,išiel som sa na diskotéku zabaviť ,vynechal som po dlhom čase aj sledovanie zápasu jazdcov,nečakal som,že sa to tak pretiahne :-( trochu sa nám to vymklo z rúk, kamarát kúpil dve flaše vodky ktoré sme vypili 3 :) ktoré sme ešte aj trochu spláchli pivom, na totálku sme sa zošrotovali :D ako svôjho času v Košiciach :wink: nepamätám ako som trafil v tom stave domov,ale podarilo sa :D :clap: nie ako v Košiciach,kde som spal ani neviem kde na schodoch. :D :scare: :wink: Normálne tolko nepijem ,od toho zrazu v Košiciach sa mi toto ešte ani 1 x nestalo,teraz sme sa skrátka zabávali a nejako sa to prihodilo :-O :D :oslava:

Toto je naše heslo dňa zo včera :D http://www.youtube.com/watch?v=u6HuE5LVER8
No chalani,dnes nám to vyšlo celkom dobre. :thumbsup: Fortune velmi pekne zabodoval :clap: ,my ostatný sme ho celkom slušne podporili :wink: a zrazu sme tam, kde sme mali byť už od 1 dna tohto kola. :D Najmä ma teší,že sme nielenže dnes vymazali zhruba 10 bodovú stratu na dovtedajších lídrov MB a BA , získali nejaký ten bodík navrch, ale zaznamenali už 3 výhru v duelovom kole za sebou,len tak dalej chalani a pekný bodový zisk nás hádam čaká aj v tomto 4 kole a zase budeme o krok bližšie do play off. :good: :cinka: :wave:
toto kolo sa zatiaľ ukazuje celkom pekne, tak makať a nepokaziť to... :good: :)
:buch: omlouvam se milosi,ja vul jsem myslel,ze uz mam natipovano.... :oops: dik za tu pm,tak mi utekla jen ta Phillka ...... :(
Baffy píše::buch: omlouvam se milosi,ja vul jsem myslel,ze uz mam natipovano.... :oops: dik za tu pm,tak mi utekla jen ta Phillka ...... :(
V pohode Baffy sme každý tak trochu prepracovaný,únava materiálu sa prejavuje na každom z nás,máme už svoje roky :twisted: a nedá sa ťahať káru stále len na čele bez únavy materiálu, Walt ako masér volejbalistiek :wink: by nám mal zabezpečiť nejaké svoje krásne kolegyne nech nás zase thajskou masážou či podobnou procedúrou dajú dokopy,než sa úplne rozsypeme pred koncom základnej časti sezóny :D :lol2:
Hm,pěkně jsem to podělal,já hlava děravá - sorry :hroza: :eek2: ......ty 2body by nám sice výhru neuhrály,ale můžou chybět .... :? :-( :sad2:
dnes sme na to stadione skoro odmrzli a super nikde :D (nastastie, lebo vykon nic moc)
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS