Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes sme ako tak dvihli hlavu, ked sme sa stali najuspesnejsim timom 24 kola vdaka leciho a cepiho bodom..to nam zarucilo, ze pred dnesnym zaverecnym kolom, je sanca atakovat 4 bodovane miesto..po bohatom zapasovom menu bude poradie urcite zamiesane..tak drzim prsty! v individualke by som to chel potiahnut do TOP15tky, ale aj 20tka bude OK

tak zajtra vyriekneme ortiel ohladom dalsich klubovych zalezitosti :cert:
Obrázek RD novinky Obrázek

:!: z waiver listiny free tipers bola do timu stiahnuta mlada, nadejna kezmarska krv T. "kopi" Kopecky, ktory od noveho kola nahradzuje v time BigChiefa, ktoremu dakujem za doterajsiu spolupracu a zelam vela uspehov na poli :cinka: a Obrázek 8)

blizsie informacie, ohladom zhodnotenia sezony (aj ked vlastne tam nie je co hodnotit), a noveho clena v time Red Devils kopiho, prinesiem v niektorom dalsich vydani RD noviniek

vela bodovacich uspechov clenov timu v dalsom kole KTL zela GM cepi Obrázek
Tak chcem všetkým v tomto pre mňa novom tíme popriať veľa štastia pri tipovaní a dúfam že pomôžem tímu čo najviac.
celkem jsem to čekal, měl jsem tušení že šefík odejde. No tak přeju hodně úspěchu. Šefik byl tiperem Red Devils od samého začátku, takže z původní čtveřice jsme v týmuzůstali už jen dva, já a cepi. Navíc to je náš mateřský klub :)

zároveň chci přivítat nového tipera v týmu, snad se mu bude dařit více než v poslední době šefikovi a vytáhne náš tým tam kde patří :)
Tak vam teda prajem chalani vela stastia. Dufam, ze sa vam bude darit viac ako doteraz a obsadite najvyssie priecky... :frajer2:
uff :oops: to bol dnes den len 4 body dúfam že sa to takto nebude pokračovať
dnes som myslel ze to bude bieda, po rannych vysledkoch..ako som uz bol byval spomiunal, skoda tych zaverenych sekund u olejarov, ale 8 bodov da sa, na to ze Mitch netipoval :eek2: ale leci s kopim celkom fajn zabrali takze da sa..zatim nie je co riesit, je dost nizky pocet zapasov, taka oddychovka, coby dub to zacne byt zaujimavejsie :frajer2:

jo k zmluvam, Mitch i kopi na 1 sezonu, leci ma este 1 sezonu v kapse..po skonceni tohto kola poriesime dalej
som bol rovno z prace na jednej akcii ktoru som nevedel dopredu takze preto som netipoval.
no osobne som zatial dosť nespokojný :evil: lebo mojím cielom je opäť skončiť do 10. miesta :cool: a v prvom kole som to chytil od začiatku a potom to už šlo no dúfam že teraz aj napriek takemu začiatku to pojde 8) ale všetko začne až sobotu keď je viac zápasov :thumbsup:
dnes me vytvorili zaujimave dvojice:

Mitch / kopi :thumbsup:
cepi / leci :thumbsdown:

noo kopi, zatial naplna ocakavania :thumbsup: dnes to bude husty, tak good luck :cert:
cepi my stále jedem ve stejném tempě tuto sezonu
leci, tak v tom pokracujte, ako dnes :D a zavolajte si na pomoc aj druhu dvojicu :D
dnes mi to vyslo na timovych 23 bodov..este ze nas kopi drzi nad vodou -) dnes 14...leci - 9..cepi / debil - 8 (ale berte to ako neoficialne)
tie Xky nie a nie padnut, nie ze by som ich daval narocky, ale pri niektorych tipoch sa to priam ziada..aspon ze jedna tutova Xka padla v NY derby..ale s dnesnym (mojim) vykonom nie som extra spokony a zatial som uvod zaspal :sleep:
no tak neviem ja som naratal 12 :) ale tych 14 by sa mi páčilo viac :clap:, dúfam že som sa rozbehol :good: a že sa pridáte aj ostatný......
no taky jsem nějak poadu :sad2:
taky tam furt dávám xky a nic a nic :thumbsdown:
nas oblubeny nizky pocet zapasov nam opät klapol :thumbsup: dokopy 10

leci -) 5
Mitch -) 5
cepi -) 3
kopi -) 2
tak, tak, konečně tam padla i ta xka u medvědů
tak dnes mi konečne vyšli zápasy tak ako si to želám :good: :!: 14 bodov :!:
Obrázek

super kopi!..tahas pekne, aj v individualke sa Ti pekne dari :good:

2 bodiky nas delia od prvej Vychod. priecky :thumbsup:
dneska se hraje dost zápasů, na první místo by jsme se mohli dostatm, takže pojďme Devils
Lecavalier-number4 píše:dneska se hraje dost zápasů, na první místo by jsme se mohli dostatm, takže pojďme Devils
veru, veru, len ja nesmiem riesit opravu :lol2: :angel:
no tak dnes mi to trošku nevyšlo ale našťastie išlo len o 3 zápasy takže je to v poho z 3.miesta na 7.
:!: YES :!: super som myslel že klesnem v hodnotení ale ako som pozrel na tabulku tak som bol milo "prekvapkaný" :lol: 1.miesto a v týmoch sme druhý iba 2 body na prvého :cool:
noo kopi pěkně, jen tam co nejdéle vydrž :thumbsup:
vyyytecne kopi + Mitch..dnes sme opät dalsiemu timu (Steel´s A)nastavili prdelku :but: :cool: a ak takto budete slapat aj nadalej aj Falcons sa nam na nu bude coby dub divat :D

tak konecne mi tam padli Xky, len smola, ze pri presne opacnych zapasoch, ake som natipoval :x :x :x ja sa uz na individualnu tabulku radsej ani nepozeram :D
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS