mi nieco hovor.:Mike:. píše:aléé Jozzi, co to vidí oko mé skleněné,dnes 0bodů,seš to ty?
![]()
promin, ale rozesmálo mě to kámo, to je jak když ve škole dostane jedničkář 5ku.
![]()
..snad v tom nebudeš pokračovat, to by ti pak už nechodily prémie..![]()
-už jsme spadly na 6.místo, tak musíme zabrat!!!
GO SPIDERS GO!!!
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
.:Mike:. píše:Jozzi píše:cooo???.:Mike:. píše:inak chalani(Jozzi,coli), zkoušely jste už sex?![]()
ja som hetero![]()
![]()
nemyslel jsem to jak to myslíš...myslím to jako s holkou
![]()
čeče Jozzi to si zabil fajne teraz
Ináč Jozzi to ožratie by možno aj pomohloo hehe :pivo3:
.:Mike:. píše:žádného šoféra dělat nebudu!Jozzi píše: Mike robi sofera![]()
![]()
![]()
![]()
..jak bych viděl jak ostatní chlastaj tak já bych se musel přidat..tak bych to šoférování raději přenechal někomu jinýmu..![]()
![]()
Já bych delal šoféra ale nevím či by som to vydržal
32bodů...to de..byly i horší výkony

CHTĚL BYCH VÁM CHALANI POPŘÁT ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE,HODNĚ DÁRKŮ POD STROMEČKEM A HLAVNĚ TY VÁNOČNÍ POHODY
-tak si užijte to hezké volno, a 28.12. opět nastupte v plné síle! :smile03:
A MUSÍM TAKY OZNÁMIT ŽE JÁ A JOZZI JSME BYLI VYBRÁNI DO ALL-STAR ZÁPASU, KTERÝ SE USKUTEČNÍ 26.12. - kdy se utkáme za naši konferenci DARK RIDERS proti konferenci EAGLES, tak snad nám to vyjde a vyhrajem!

CHTĚL BYCH VÁM CHALANI POPŘÁT ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE,HODNĚ DÁRKŮ POD STROMEČKEM A HLAVNĚ TY VÁNOČNÍ POHODY
-tak si užijte to hezké volno, a 28.12. opět nastupte v plné síle! :smile03:
A MUSÍM TAKY OZNÁMIT ŽE JÁ A JOZZI JSME BYLI VYBRÁNI DO ALL-STAR ZÁPASU, KTERÝ SE USKUTEČNÍ 26.12. - kdy se utkáme za naši konferenci DARK RIDERS proti konferenci EAGLES, tak snad nám to vyjde a vyhrajem!
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé