Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

aléé Jozzi, co to vidí oko mé skleněné,dnes 0bodů :shock: ,seš to ty? :D :lol2: promin, ale rozesmálo mě to kámo, to je jak když ve škole dostane jedničkář 5ku. :D

..snad v tom nebudeš pokračovat, to by ti pak už nechodily prémie.. :-P :D

-už jsme spadly na 6.místo, tak musíme zabrat!!!
GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
.:Mike:. píše:aléé Jozzi, co to vidí oko mé skleněné,dnes 0bodů :shock: ,seš to ty? :D :lol2: promin, ale rozesmálo mě to kámo, to je jak když ve škole dostane jedničkář 5ku. :D

..snad v tom nebudeš pokračovat, to by ti pak už nechodily prémie.. :-P :D

-už jsme spadly na 6.místo, tak musíme zabrat!!!
mi nieco hovor :lol2: rano som myslel, ze rozbijem televizor :pc: :buch: :buch: :buch:
pěkně jsme to teda dodrbaly,všichni za 2b. :thumbsdown: :thumbsdown: ,musíme se opět zvednout chalani!!!...snad to vyjde už dnes a natipujem co nejvíc!!!MY na to máme!!! :cinka:
... :dole: ....ku*va drát už to chce pořádně zabrat!!!!! :nasraty: musíme s tím už konečně začít dnes!!!!jedééém pavouci!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :povzbudzovanie:
Kua mne to nejak furt nejde..hoši co mám delat???? sem zoufaleeej :fnuk: :doh: :verysad: ..je to všetko na :ho*no:
dpc, toto kolo ani mne nejak nevychadza :bitka3: :bitka3: :bitka3:

coly, musime sa asi poriadne ozrat :oslava: :oslava: :lol2:
mě se sice celkem daří, ale mému týmu ne,takže to taky těžce nesu,už ani pohled na tabulku mě nebaví :-( :? ,ale věřím že to brzy přijde!!! :roll:
takže GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:

inak chalani(Jozzi,coli), zkoušely jste už sex? :D
.:Mike:. píše:inak chalani(Jozzi,coli), zkoušely jste už sex? :D
cooo??? :shock:
ja som hetero :lol: :lol: :lol:
Jozzi píše:
:lol3: nemyslel jsem to jak to myslíš...myslím to jako s holkou :lol2: :lol2:
.:Mike:. píše:
Jozzi píše:
:lol3: nemyslel jsem to jak to myslíš...myslím to jako s holkou :lol2: :lol2:

čeče Jozzi to si zabil fajne teraz :lol3: čeče toto sa nedá vymyslieť :cool: inač taky se pridávam sem hetero :D

Ináč Jozzi to ožratie by možno aj pomohloo hehe :pivo3:
Co sa tyka toho ozratia, nenajde sa miesto aj pre jednu korytnacku? :roll: :D
Ivan píše:Co sa tyka toho ozratia, nenajde sa miesto aj pre jednu korytnacku? :roll: :D
raději ne :D ,na triko bych si tě nechtěl vzít :D ....ještě by si se zřídil do němoty a kdo by se s tebou pak tahal domů/na hotel? :D :lol2:
Ivan píše:Co sa tyka toho ozratia, nenajde sa miesto aj pre jednu korytnacku? :roll: :D
jasne, ze sa najde...
a nie len pre jednu :D

aj dalsi sa mozu pridat... Mike robi sofera :lol2: :lol2: :lol2:
Jozzi píše: Mike robi sofera :lol2: :lol2: :lol2:
žádného šoféra dělat nebudu! :razzi: :D
..jak bych viděl jak ostatní chlastaj tak já bych se musel přidat..tak bych to šoférování raději přenechal někomu jinýmu.. :D :D :lol2:
.:Mike:. píše:
Jozzi píše: Mike robi sofera :lol2: :lol2: :lol2:
žádného šoféra dělat nebudu! :razzi: :D
..jak bych viděl jak ostatní chlastaj tak já bych se musel přidat..tak bych to šoférování raději přenechal někomu jinýmu.. :D :D :lol2:

Já bych delal šoféra ale nevím či by som to vydržal :-P takže ožereme sa všetci a zavoláme si TAXI :oslava:
Jozzi píše:
:lol3: Som vyplul žuvačku na monitor.
Luky: :D

chalani zapomenme na toto dodrbané kolo!!!zítra začínáme na novo, tak snad nám to 4.kolo vyjde už lépe!!! :twisted: :cinka:
si snad děláš pr*el coloradcane kua?!! jak si to můžeš dovolit nenatipovat když je tolik zápasů?! :x :x :x :x :x :x
.:Mike:. píše:si snad děláš pr*el coloradcane kua?!! jak si to můžeš dovolit nenatipovat když je tolik zápasů?! :x :x :x :x :x :x
no pan coloradcan neví jak se to stalo...co dodať..proste mám krizi noo... :?
tak už se nám vrátil starý dobrý Jozzi :) ,už 9x po sobě bodoval pro tým,no super! :good: :good: :)

inak chalani nechal jsem udělat našemu pavoučkovy na hlavu vánoční čepici tak jestli by jste chtěly tak si ho můžete dát přes ty svátky do profilu (jako avatar nebo do podpisu). :)
Obrázek
.:Mike:. píše:tak už se nám vrátil starý dobrý Jozzi :) ,už 9x po sobě bodoval pro tým,no super! :good: :good: :)
len to nezakrikni sefe :smile03:
veru starý dobrý Jožko len vydrž v tom ešte do takej nedele lebo si u mňa hlavný adept do all star len ešte zavážia posledné dni tvojho výkonu do toho či áno budeš tam alebo nie :wink:
kur*a drát ten můj dnešní výkon to je bída!!! :-O :doh: :buch:
pěkně brácho! :moj: :thumbsup: ,udělat plnej počet bodů v bolesti hlavy to je fakt něco! :cool: :good: respekt voe! :D :cinka:
32bodů...to de..byly i horší výkony :D
Obrázek

CHTĚL BYCH VÁM CHALANI POPŘÁT ŠTASTNÉ A VESELÉ VÁNOCE,HODNĚ DÁRKŮ POD STROMEČKEM A HLAVNĚ TY VÁNOČNÍ POHODY :)

-tak si užijte to hezké volno, a 28.12. opět nastupte v plné síle! :smile03:

A MUSÍM TAKY OZNÁMIT ŽE JÁ A JOZZI JSME BYLI VYBRÁNI DO ALL-STAR ZÁPASU, KTERÝ SE USKUTEČNÍ 26.12. - kdy se utkáme za naši konferenci DARK RIDERS proti konferenci EAGLES, tak snad nám to vyjde a vyhrajem! :roll:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE