Petrik a ako tu bude stimi "najazdmi"? Ja by som vyberal prveho z dvojice ty a Ohlund,ale ajtak pripadna remiza i v predlzeni je malo pravdepodobna...
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No musime bodovat,pretoze mame i takmer najviac zapasov z nasej konferencie a tak prípadna prehra by vtomto diviznom "derby"
bola dost neprijemna.Sance vidim este na prípadne tretie miesto,ale vyssie to uz asi nevytiahneme.
Petrik a ako tu bude stimi "najazdmi"? Ja by som vyberal prveho z dvojice ty a Ohlund,ale ajtak pripadna remiza i v predlzeni je malo pravdepodobna...
Tak z tych vysledkov v poslednych dnoch mi je na
A vlastne odkedy vyhodnocujem tú KTL som si všimol že sa viac oplatí naspamovať x-ky aj ked sa hrajú 4 zápasy... ked sa hrá neakých 8 jak to bolo dnes tak ani nehovorím, ja sa to snažím potráfať bez remíz, BOS,TOR,ANA mi vedú už po prvej tretine 3:0 respektíve BOS 2:0, a nakoniec všetko skončí x a v posledných sekundách zápasu. Brat mal dokonca dalšiu 0 a pritom sa snažil neake x trafiť...
Už mám dosť a posledné 2 dni kola som tipol všetko X. Ale jak poznám svoje štastie, tak trafím možno 2 dokopy z 19 zápasov.
A vlastne odkedy vyhodnocujem tú KTL som si všimol že sa viac oplatí naspamovať x-ky aj ked sa hrajú 4 zápasy... ked sa hrá neakých 8 jak to bolo dnes tak ani nehovorím, ja sa to snažím potráfať bez remíz, BOS,TOR,ANA mi vedú už po prvej tretine 3:0 respektíve BOS 2:0, a nakoniec všetko skončí x a v posledných sekundách zápasu. Brat mal dokonca dalšiu 0 a pritom sa snažil neake x trafiť...
Už mám dosť a posledné 2 dni kola som tipol všetko X. Ale jak poznám svoje štastie, tak trafím možno 2 dokopy z 19 zápasov.
Nakoniec som "vychladol" a tie xky zmenil na 1,2. Asi tú remizu fakt nedokážem daťOhlund píše: Už mám dosť a posledné 2 dni kola som tipol všetko X. Ale jak poznám svoje štastie, tak trafím možno 2 dokopy z 19 zápasov.
Som zvedavý ako ten víkend nakoniec s tými xkami dopadne. V tabulke by sme si mali ustážiť 4-5 miesto s tým by som bol spokojný.
díky chlapi,spoliehal som sa na vás,že ich porazíte a nesklamali ste ma.petrik píše:parada, steelers sme nedali najmensiu sancu a hladkym vitazstvom sme bezproblemov udrzali 4. miesto![]()
![]()
za zmienku stoji najma vynikajuci defenzivny vykon phillipa - z 13 zapasov 2 body
Tak prijemne som si zaspominal a precital takmer vsetky stranky v nasej teme a na niektorych prispevkoch som sa dobre pobavil
Dobre bolo napr.Sokolie hniezdo(arena) alebo Marmat Sokolov
..... Bolo vidiet ze petrik si dal dost prace i stymi bannermi,logami a dokonca i dresmy
a zároven dobre ubehol cas cakanim na MIN zapas.Som zvedavý jak to skonci po dneskajsku ked je na programe az 14 zapasov
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé