Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes nas caka velmi dolezity 6-bodovy match proti baffykovcom, prehra by nam nadej na umiestnenie aspon v top 4 dost skomplikovala, takze pome do nich :!: :povzbudzovanie:
No musime bodovat,pretoze mame i takmer najviac zapasov z nasej konferencie a tak prípadna prehra by vtomto diviznom "derby" :) bola dost neprijemna.Sance vidim este na prípadne tretie miesto,ale vyssie to uz asi nevytiahneme.
Petrik a ako tu bude stimi "najazdmi"? Ja by som vyberal prveho z dvojice ty a Ohlund,ale ajtak pripadna remiza i v predlzeni je malo pravdepodobna...
ja som si povedal ze na najazdy kludne mozeme nastupovat aj v tom abecednom poradi, zbytocne budem nad tym spekulovat aj tak je to len zalezitost stastia. kohokolvek by som uviedol ako 1. v poradi, vzdy sa moze stat ze akurat v ten den sa mu nezadari...
Tak prisla prehra obod,ale vyzeralo to ze ste tipovali iba trojica po mojej druhej nule v rade :-( :hanba:
Takto mi to vyslo:
Ohlund-6
philipo-5
petrik-4
ja-0

mt-svk-6
MartinFC-6
Badhead-5
Baffy-2
jj, tiez mi to tak vyslo :thumbsdown:
ale pekny shutout Minnesota :D :thumbsup:

neni to zas koniec sveta, dnes proti KH by to mala byt len formalita a potom nam zostavaju este tusim 2 zapasy... ideme dalej :povzbudzovanie:
Formalita by to bola keby sa sopko uz ku KH nepocita, pokial su aspon 2 stať sa môže hocičo...
A vlastne petrik, odkedy by som mal toho sopka dat medzi volnych? plati ta 5 dnova lehota alebo ako?
Ohlund píše: A vlastne petrik, odkedy by som mal toho sopka dat medzi volnych? plati ta 5 dnova lehota alebo ako?
No 5 - dnova lehota by mala platit, ale ani potom sa nemoze stat volnym hracom, pokym ho manazer nevyhodi, nie?
Inac Ohlund, musim ta pochvalit za vyhodnocovanie tabuliek. :thumbsup: Odkedy to robis ty, tak som prvy v jednotlivcoch. :D
Podľa Wildovho hodnotenia by odísť mohol hoci aj hned,ale dostal by 10 bodový trest za porušenie zmluvy.
kua co za spam sa to tu riesi v nasej teme ?
:D
Ohlund píše:Formalita by to bola keby sa sopko uz ku KH nepocita, pokial su aspon 2 stať sa môže hocičo...
nastastie sa nestalo :)
ak sa nemylim tak michal zaknihoval shutout
tak dnes by sme mali vyhrat v pripade ze LA-PHI skonci 1 alebo 0, v pripade dvojky bude remiza a po predlzeni by sme mali opat vyhrat my...
ale vzhladom na to ze som od tretej hore a momentalne uz ledva drzim oci otvorene za spravnost svojich prepoctov nerucim :-P
Tak z tych vysledkov v poslednych dnoch mi je na :grc:
A vlastne odkedy vyhodnocujem tú KTL som si všimol že sa viac oplatí naspamovať x-ky aj ked sa hrajú 4 zápasy... ked sa hrá neakých 8 jak to bolo dnes tak ani nehovorím, ja sa to snažím potráfať bez remíz, BOS,TOR,ANA mi vedú už po prvej tretine 3:0 respektíve BOS 2:0, a nakoniec všetko skončí x a v posledných sekundách zápasu. Brat mal dokonca dalšiu 0 a pritom sa snažil neake x trafiť...

Už mám dosť a posledné 2 dni kola som tipol všetko X. Ale jak poznám svoje štastie, tak trafím možno 2 dokopy z 19 zápasov.
no to dnes boli vysledky :roll: :D
kua moje oblubene 0 ma dnes pekne nasr...tvali :lol:
Ohlund píše: Už mám dosť a posledné 2 dni kola som tipol všetko X. Ale jak poznám svoje štastie, tak trafím možno 2 dokopy z 19 zápasov.
Nakoniec som "vychladol" a tie xky zmenil na 1,2. Asi tú remizu fakt nedokážem dať :| .
Som zvedavý ako ten víkend nakoniec s tými xkami dopadne. V tabulke by sme si mali ustážiť 4-5 miesto s tým by som bol spokojný.
jj, mame sice dnes volno co je nevyhoda v porovnani s ostanymi, ale verim ze horsi ako 5. nebudeme. to znamena dalsi pekny bodovy zapis a slusny start do sezony :thumbsup:
vyzera to dobre...
BF dnes podla mojich prepoctov dnes prehrali, takze zostavame na 4. mieste a jeho udrzanie mame uz zase vo vlastnych rukach - staci nam dnes porazit steelers

a okrem toho som dnes poriesil shutout :oops: :giggle:
parada, steelers sme nedali najmensiu sancu a hladkym vitazstvom sme bezproblemov udrzali 4. miesto :good: :clap:
za zmienku stoji najma vynikajuci defenzivny vykon phillipa - z 13 zapasov 2 body :lol:
petrik píše:parada, steelers sme nedali najmensiu sancu a hladkym vitazstvom sme bezproblemov udrzali 4. miesto :good: :clap:
za zmienku stoji najma vynikajuci defenzivny vykon phillipa - z 13 zapasov 2 body :lol:
díky chlapi,spoliehal som sa na vás,že ich porazíte a nesklamali ste ma. :good: :thumbsup:Vdaka tomu a našej výhre v dueli proti nim, sme ich vo finiši predstihli a vyválčili 7 priečku.Není to žiadna sláva ,ale lepší jak dostat rozžeraveným drátom do oka. :thumbsup:
Tak uvod do tretieho kola by mohol byt slusny i vdaka vyrovnaniu ana:cgy v poslednej minute
MALO by to vyzerat takto
Petrik 14
Minn1 13
Ohlund 4
philipo 2
Minnesota1 píše:Tak uvod do tretieho kola by mohol byt slusny i vdaka vyrovnaniu ana:cgy v poslednej minute
MALO by to vyzerat takto
Petrik 14
Minn1 13
Ohlund 4
philipo 2
:thumbsup:
jednak za slusny bodovy zisk a jednak za to ze to nemusim pocitat sam :D
Tak prijemne som si zaspominal a precital takmer vsetky stranky v nasej teme a na niektorych prispevkoch som sa dobre pobavil :) Dobre bolo napr.Sokolie hniezdo(arena) alebo Marmat Sokolov :D ..... Bolo vidiet ze petrik si dal dost prace i stymi bannermi,logami a dokonca i dresmy :) a zároven dobre ubehol cas cakanim na MIN zapas.Som zvedavý jak to skonci po dneskajsku ked je na programe az 14 zapasov
no vacsina vysledkov bola podla ocakavani, takze dnes asi vela teamov zapise vela bodov...
my konkretne by sme mali mat podla mojich prepoctov 32 bodov (ja 18, Ohlund s Minnesotom po 14)
pipa delila len jedna uhadnuta 0 od shutoutu :cool:
Dnes plný počet - 8b. :thumbsup: Ale to bude mať znovu asi väčšina tímov...

EDIT: Ked tak robím to vyhodnocovanie tak si všímam že zas až tak vela tých 8 bodových tímov nie je.
"Len" 6b a menej chytili z našej konf. :HK,BF,AM,CW a dokonca aj DD.
parada, kazdy bodik naviac od konkurencie sa na konci kola moze sakramentsky hodit :thumbsup:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS