Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Paráda, Jen si to stačí držet a vyhrát :cool: Takže hlavně ať máme dál co nejvíc bodů.

strucne, jasne, vystizne :arrow: skvela robotka chalani :thumbsup:

dnes v noci to mame pekne zapasovo naslapane a rozdiely (indiv. + timove) na seba zajtra nenechaju cakat a zamiesa sa to asi jedna radost
ja osobne zajtra potrebujem bodovu porciu ako hrom :!: o timovej bodovacke nepochybujem :wink:

lecavalier -) ten Tvoj vynoveny podpis, radsej sa zdrzim komentara :) ale nie, poho, az na ten 3 modry dodatok, toto mi tam vĂ´bec nepasuje, menej je niekedy viac..
jo a ak sa smiem spytat thrasher je Tvojim novym (sukromnym) sponzorom? :hmm: :)

já jsem mu napsal že jestli by mi udělal usbaner protože říkal že je udělá a tak mi udělal ten nahoře. A já jsem se ho pak ptal jak to dělá, on že přes nějaký program, jsem mu říkal že já bych to dělal v malování :lol: a on že to mám skusit, tak a jak jsem to udělal tak mi řekl že je to :cool: ať si to tam dám :lol: :lol: :lol:

:eek2:

a mi se v celku lĂ­bĂ­

Lecavalier-number4 píše:a mi se v celku lĂ­bĂ­
aspon ze tebe hej... 8)

BigChief píše:
aspon ze tebe hej... 8)
však to je nejdůležitější :lol:

Lecavalier-number4 píše:
BigChief píše:
aspon ze tebe hej... 8)
však to je nejdůležitější :lol:
ale na tvojom mieste,by som to dal prec...nie ze by to nebolo pekne...ale vies...je to moc velke...a mas s tym dlhy podpis,vies... :twisted:

no když myslíš :roll:

vyborne...teraz to ma akuratnu velkost... 8)

BigChief píše:no tak sme zatial 1. v konferencii a vlastne aj v celej lige... 8)
Je to paráda.Akorát ma mrzí, že mne sa momentálne, moc nedarí.Ale pred pred vami chalani, treba dat klobúk dolu :taptap: :taptap:

zas sme duhy... :evil: chhlapci....malo sa snazite... 8)

BigChief píše:zas sme duhy... :evil: chhlapci....malo sa snazite... 8)
Ale sme na 2 mieste a pred favoritmi tejto skupiny Drexel Dragons, ktorí sú na 3 mieste, máme 4.5 bodový náskok.To není ,zlý priebežný výsledok. :wink:

Mne sa koneÄŤne, trochu zadarilo.UĹľ bolo naÄŤase. :wink:

To já jsem zas dopad špatně :(
Obrázek RD summary Obrázek

10.kolo (13.1.´07)

STL vs. LAK 6 : 5
OTT vs. MTL 8 : 3
NYR vs. BOS 3 : 1
PHI vs. PIT 3 : 5
BUF vs. TBL 2 : 3
TOR vs. VAN 1 : 6
CAR vs. ATL 3 : 4
CBJ vs. NSH 1 : 4
DET vs. CHI 6 : 3
NYI vs. NJD 1 : 2
FLA vs. WSH 7 : 3
PHO vs. SJS 1 : 4
ANA vs. COL 2 : 3
CGY vs. EDM 3 : 1

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 7,5b
milos76 -) 9b
BigChief -) 7b
Lecavalier#4 -) 6b

Bodovy zisk pre tim

16,5 bodov

Timova tabulka Vychodnej konf.

Obrázek Fire Birds - 88,5 bodov
Obrázek Red Devils - 87,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 83 bodov

Individualna tabulka

8.. Lecavalier#4 (37b)
12.. BigChief (36b)
14... milos76 (35b)
29.. cepi (31,5b)

dnes chalani asi taky priemer, milos zabral, u ostatnych to bolo pomerne na tesno, o ten 0,5 bodik prispel konecne do bodovania timu aj GM :)

ja som vsak zo sebou pekne vypiekol :? za normalnych okolnosti mam 10 bodov, ak by som si natipovanie skontroloval podla svojho domaceho NHL rozpisu a bol som az do teraz presvedceny, ze sa pekne zadarilo; ked som si vsak prezrel tipy ktore som zadal tu :shock: -) ANA-COL som mal pĂ´vodne X a PHO - SJS 2..no, co sa da robit, ponaucenie do buducna :)

aj ked nam FB o ten bodik odskocili, absolutna pohodicka, my sme pre zmenu odskocili od DD a ten rozdiel cini prijemnych, aj ked nic neriesiacich 4,5b.
najdĂ´lezitejsie je, drzat sa hore co najdlhsie, zatial sa to dari na :thumbsup:

po jedinom nocnom zapase, asi ziadna vyrazna timova zmena nenastane, snad len sa to malicko pohne individualne, u mna je to jasne, bud 0 alebo maximum :)

Dneska bodoval jenom GM , takže máme dva body, jinak ostatní máme po nule :(

11.kolo (14.1.´07)

CHI - MIN 3:4 (sn)

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2b
milos76 -) 0b
BigChief -) 0b
Lecavalier#4 -) 0b

Bodovy zisk pre tim

2 body

Obrázek Fire Birds - 92,5 bodov
Obrázek Red Devils - 89,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 85 bodov

Individualna tabulka

10.. Lecavalier#4 (37b)
14.. BigChief (36b)
16... milos76 (35b)
24.. cepi (33,5b)

timovo aj skoda, individualne :thumbsup: GM vsadil vsetko na jednu kartu a podarilo sa; zapas CHI-MIN vsak malicko nabadal k tej remizke (tutova X2) ak by sa vsak hralo v MIN 1tka ako vysita..
pri takomto 1 zapase sa oplati "zariskovat", lepsie povedane, ak zo styroch dvaja supnu X, stoji to za to, vid. posledny 1 zapas L.A. - EDM (1:2 pp) taky tak vysiel a X poriesil aj sefik a bolo z toho maximum :)
ale vlastne nejde o nic, 2 body hore dole, s DD to zostalo na rovnako, akurat sa nam o 2 vzdialili FB, ale verim, ze po dnesnom 7 zapasovom menu sa to zmeni v nas prospech :wink:

leci -) fajn info, ze stretnutie NYI - TBL sa zacina o 18 (sec)..mal by som asi na male, aj ked je to tazky tip..
a este k tym user bannerom, ten Tvoj je fakt riadne haluskovy, no bolo by asi lepsie, ak by si si ho umiesntil vedla cerveneho podpisu RD, aby si to jednoducho nemal pod sebou, ale vedla seba 8)
jo a na ten medikovsky foto userbaner pracuj :cool:

good luck Obrázek

jo už jsem to dal, no a stím medokvským usbanerem to bude hodně těžké, začnu raději týmy a nakonec si dám až toho medika, to bude :lol:

12.kolo (15.1.´07)

NYI vs. TBL 3 : 4
BOS vs. BUF 3 : 2
PHO vs. STL 5 : 4
DAL vs. LAK 3 : 1
NSH vs. CGY 5 : 3
DET vs. MTL 2 : 0
SJS vs. COL 3 : 1

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2b
milos76 -) 4b
BigChief -) 4b
Lecavalier#4 -) 5b

Bodovy zisk pre tim

9 bodov

Obrázek Fire Birds - 102,5 bodov
Obrázek Red Devils - 98,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 93 bodov

Individualna tabulka

7.. Lecavalier#4 (42b)
14 BigChief (40b)
16... milos76 (39b)
27.. cepi (35,5b)

s timovymi 9 bodmi :thumbsup: s individualnymi (aspon v mojom pripade) :thumbsdown: skoda, ze remizky padli pri nevhodnej kombinacii
pri PHO-STL som spekuloval nad Xkou a SJ - COL 1, no, ostalo len pri spekulacii..ale v pripade mĂ´jho nic moc bodoveho zapisu som cakal znacny vysledkovy prepad, ale ako som tak pozeral ziadne velke veci sa neudiali, urcite aj preto, ze poniketori tiperi sa s tipmy oneskorili :)
leci zaznamenal slusnych 5 bodov a aj sefik s milosom, pohoda. pre tim to znamenalo sympatickych 9 bodov

FB to s trhakom myslia asi dost vazne, takze pani, dnesna nocna uloha jasna, skresat ich naskok na minimum Obrázek

good luck Obrázek

Začínájí nám utíkat :o musíme je co nejdříve dohnat a vrátit se zpět na první místo. Jinak jsme ale zvětšili náskok nad DD, tam už je ten náskok solidní :cool:

Dneska opět nic moc, dali jsme průměr, chtělo by to zase nějakou bodovou urodu :? S takovou se na první místo nedostanem

13.kolo (16.1.´07)

ANA STL 2:6
MON VAN 0:4
MIN EDM 1:2
CHI CLB 4:5(PP)
PIT NYI 5:2
NJD NYR 1:0
TAM TOR 2:4
FLA CAR 2:3(PP)
ATL LOS 6:2
OTT WAS 5:2

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 4b
milos76 -) 4b
BigChief -) 3b
Lecavalier#4 -) 5b

Bodovy zisk pre tim

9 bodov

Obrázek Fire Birds - 113,5 bodov
Obrázek Red Devils - 107,5 bodov
Obrázek Drexel Dragons - 104 bodov

Individualna tabulka

6.. Lecavalier#4 (47b)
15.. BigChief (43b)
15... milos76 (43b)
28.. cepi (39,5b)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE