Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:blabla:
AndyF píše:Prisaham, ze kdybysme o ten bod prohrali, tak (i vzhledem k mejm tipum a vysledku Islanders) uz me tu nikdo do zari nevidel.
to by ťa tu už nikto nikdy nevidel? :sarcasm:
Chalani, uz je nacase, aby sme zabrali, lebo stracame dost bodov na postupove miesto a do konca ostava uz len par dni. A urcite nechcete na vlastnej kozi vyskusat, ake tresty vas budu cakat, ak sa nedostaneme medzi final four.
Inac, petrik, nemohol by si narychlo zbuchat nejake pravidlo, ktore by nas hodilo na prve miesto? Dik :D
Ivan píše:Chalani, uz je nacase, aby sme zabrali, lebo stracame dost bodov na postupove miesto a do konca ostava uz len par dni. A urcite nechcete na vlastnej kozi vyskusat, ake tresty vas budu cakat, ak sa nedostaneme medzi final four.
Inac, petrik, nemohol by si narychlo zbuchat nejake pravidlo, ktore by nas hodilo na prve miesto? Dik :D
To vis, buh se mi vysmiva.. Uz jsem nas pripravil o 5 bodu tim, ze jsem nedodrzel stanovenou taktiku.
Dal jsem 10x Otcenas a pet Zdravasu
Ivan píše:Chalani, uz je nacase, aby sme zabrali, lebo stracame dost bodov na postupove miesto a do konca ostava uz len par dni. A urcite nechcete na vlastnej kozi vyskusat, ake tresty vas budu cakat, ak sa nedostaneme medzi final four.
banda neschopna nevdacna, uz pred hanebnym vypadnutim na ukor DD som vas zachranil, som si mohol mysliet ze ked podam prst budete chciet celu ruku... :bitka3:

podam do komisie navrh aby titul tuto sezonu mohol vyhrat iba tim ktory ma medzi klubovymi farbami modru a jeho GM ma v nicku max. 4 znaky... minimalne jeden z komisarov by mohol byt za, este aspon dejfa presvedcit... :petrik:
petrik píše:
banda neschopna nevdacna, uz pred hanebnym vypadnutim na ukor DD som vas zachranil, som si mohol mysliet ze ked podam prst budete chciet celu ruku... :bitka3:

podam do komisie navrh aby titul tuto sezonu mohol vyhrat iba tim ktory ma medzi klubovymi farbami modru a jeho GM ma v nicku max. 4 znaky... minimalne jeden z komisarov by mohol byt za, este aspon dejfa presvedcit... :petrik:
:clap: mas moj hlas
petrik píše: banda neschopna nevdacna
Nejsme nevdecny :nono:
Jen neschopni :neviem:
Vypisuju premii: Pokud predbehneme a rozsekame Rytire, dostane kazdej baleni masovych kulicek z IKEA

Obrázek
AndyF píše:Vypisuju premii: Pokud predbehneme a rozsekame Rytire, dostane kazdej baleni masovych kulicek z IKEA

Obrázek
Jak chcete. Máte to mít. :box: :box: :box:
Dawe4 píše:Jak chcete. Máte to mít. :box: :box: :box:
Jdete na to ve 3? :cool: - :box: :box: :box: :box:
AndyF píše:
Dawe4 píše:Jak chcete. Máte to mít. :box: :box: :box:
Jdete na to ve 3? :cool: - :box: :box: :box: :box:
Čtvrtej připravuje udice. :wink:
Na Vas by sme stacili aj dvaja :ciga:
To nie je prvý podobný príspevok od niektorého z hráčov. Sranda je, že aj tak sme stále v hre. Nech za Vás hovoria radšej výsledky :wink:
Porad nevim, koho dneska nasadim....
ObrázekObrázekObrázek
:hmm:
:hehe:

5 tipov Skille, 5 Kostka. Na toho uprostred by si sa mal zahrať ty, ak tie tipy vyjdu :-P .
Skoda, nebejt tech dvou debilnich vyrovnani, tak jsme snad po dnesku byli prvni. :cry:
AndyF píše:Skoda, nebejt tech dvou debilnich vyrovnani, tak jsme snad po dnesku byli prvni. :cry:
Veru. Blues a Jets :x
adrislovakia píše:Hmmm , sorry ale neboli by ste prvi ;)
Tak samozrejme, kdyz nejvic bodu ziskali zoufalci, co tipovali samy 1. Myslim, ze by se to melo zakazat :hmm:
Tak pomalu je na case ptat se, jakej je tiebreaker...
BluesFan, AndyF, zapas bos vs pit nemate natipovani, tak tam chodte nieco dat.
Dnes treba poriadne zamakat, ide uz o vela, nesmieme to pokazit. Verim nam :good:
Dnes sa láme chlieb :!:
Obrázek

Tak panove, jsme v cele, ted to chce rozum do hrsti a navrhuju nejakou PM konferenci..
:cinka: :cinka: :cinka:

Včera sme do toho vložili maximum, dnes treba zopakovať :wink: . Verím, verím.
Bluesfan píše::cinka: :cinka: :cinka:

to je pekné,že veríš,ale to,že ste neverili Rangers a Coloradu nám zachránilo na váš úkor postup ,nech už to dopadne akokolvek posledná tretina LA.. :)Ale ak bude X postupujete aj vy,držím palce :good: Ale klobúk aj tak pred vašim finišom dole,poriadne ste nám aj z F4F zavarili.
Dean píše:
Bluesfan píše::cinka: :cinka: :cinka:

to je pekné,že veríš,ale to,že ste neverili Rangers a Coloradu nám zachránilo na váš úkor postup ,nech už to dopadne akokolvek posledná tretina LA.. :)Ale ak bude X postupujete aj vy,držím palce :good: Ale klobúk aj tak pred vašim finišom dole,poriadne ste nám aj z F4F zavarili.
Tak sme to nakoniec zvladnli a ideme sa pobit o celkove prve miesto. Skvela praca chalani :good:
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS