Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Chlapi tak to byl tedy výkon! :dance2: Žádný Avery jim nepomohl. :D Jen a jen došlo na má slova - Klidný a soustředěný výkon se nakonec dostavil a všechno to před posledním tipovacím dnem máme ve svých rukách. :yes: Takže kluci hlavně nezmatkovat a první místo může být naše. :wave:

Dean já jsem se neurazil. Všechno jsem to bral s nadhledem a humorem. :smile03: Tak se neomlouvej. Není za co. :) Asi ta má reakce vyzněla jinak než jsem chtěl. :D
Dean: ja som ten tvoj prispevok bral s humorom a dufam ze aj ty moj :).

skvele skvele a este raz skvele akurat ten moj vykon :lol2:
Tak a je to. Druhé kolo jsme prošli jak nejlépe to šlo. :good: Výkony jsme stabilizovali a vlastně každý tipovací den jsme zvládli na výbornou. :yes:
První místo jsme nakonec neuvěřitelně vybojovali :yahoo: a musím říct, že já osobně jsem po dvou kolech spokojen. První jsme se jen zahřívali a teď jsme ukázali jaká je v nás síla. :frajer2:

K dokonalosti jen chybí větší aktivita v diskuzi od Didiho a PainKillera. Tak to kluci napravte. :wink:
Parádní druhý kolo :) Vyhráli sme sice těsně o jeden bod ale výhra se počítá. Navíc všichni sme se umístili v první třícítce :thumbsup: Očekávám, že třetí kolo bude stejně úspěšný jako to druhý :yes:
Takto tipuju vitazi predchadzajuceho rocnika KTL :frajer2: :oslava:
No som rád chalani,že to beriete takto. :) Z mojej strany išlo o hecovačky, trochu to rozprúdiť,lebo v našej konferencii to väčšinou je také zaspaté akosi a bez toho tie duelové zápasy nemajú tie správne grády. :wink: A som rád,že ste to tak vzali i vy kanter a Dawe.. :wink:

Gratulujem k 1 miestu v 2 kole KTL chalani, :thumbsup: ste veľmi silný team ktorého kvality treba rešpektovať,to však neznamená,že sa vám túto prehru nepokúsime už v 3 kole vrátiť. :box: :cinka: :wink: Tešte sa na odvetu, Avery bol u nás ešte krátko,ešte sme tie jeho triky nemali vžité tak aby nám vyšli podla plánov teraz, ale pracuje s nami pravidelne a tie nové triky vám predvedieme už v 3 kole. :D :frajer2:
A opat zly zaciatok :-O
Kanter začátek 3 kola se nám sice nepovedl, ale vzpomeň si na minulé. Také převelice špatný start a jak to nakonec dopadlo. :good:
Naopak první kolo přímo vynikající vstup a poté trápení. :-(
Takže z toho jasně vychází - Horší než druhý ve třetím pokračování soutěže nebudeme. :good: Já osobně to vidím znovu na tuhou bitvu mezi námi a Blue Flyers. :frajer2: :wave:
uz treba zabrat lebo na siedme miesto stracame 10 bodov :evil:
Hmm. Nějak nám to nejde a lichá kola jsou pro nás zatím průměrné a třetí by se dalo označit i jako podprůměrné. :-(
Chtělo by to máknout. Jsme skoro v polovině a ten náskok na nějaké solidní umístění roste. Dnes se hraje mnoho zápasů a pokud bychom tento sváteční den zvládli tak by se nám možná dýchalo lépe. Tak pojďme a zaberme! :wave:
Treba zmenu :!: Kto chce ako prvy opustit GK :?: :lol2:
Včerejšek se nám vcelku podařil. :good:
Máme před sebou stále ještě šest dní a s tím se dá pracovat. :yes: Bohužel je vidět, že lichá kola jsou pro nás nějak zakletá. :)
Já osobně věřím, že alespoň to páté místo znovu vybojujeme. :yes: :good:
Tak toto som vobec necakal :-O ... vsetci nula bodov :hroza:
No zajímavé. Tu nulu mělo dnes dost týmů. Nedělal bych z toho tragédii. Celkově ty výsledky jsou teď trochu divné. Ale je škoda, že alespoň jeden z nás něco netrefil.
Čas se nám krátí a třetí kolo zatím pro nás nevypadá dobře.
Pojďme zabojovat a pokusit se vyšplhat o nějakou tu příčku výše. :wave:
Tretie kolo nam nevyslo, ale teraz su na programe opat zapasy a dufam, ze sa nam podari skoncit do tretieho miesta :wink:
Jo, jo třetí kolo se nám nějak nevydařilo. Nějak jsme se nemohli chytit a tipovali jsme většinou průměrně.
Ale tak doufejme, že tohle byl jediný náš výpadek.

Hlavně na to zapomenout a čtvrté kolo na-tipovat minimálně tak dobře jako to druhé.

:wave: Jedeme GOLDEN KNIGHTS Jedeme :wave:
Dnes sme vyhrali s odretými ušami :yes:
Tri vítazstva v rade :wave: ... Dnes proti Army Men :)

P.S. Viac aktivity :wink:
Boha jeho, já včera nenatipoval :hroza: Sorry kluci, příště si dám pozor.
Sakra ty zápasová kola nám prostě sedí víc. :) Zajímalo by mě čím to jako je.

Jinak aktivita, aktivita. Když jsem se snažil být aktivní a to jsem byl tak se nikdo moc nepřidával. :wink: Kanter tebe nepočítám. :D
Verim, ze dnes porazime Dragons :wave:
Co to ma znamenat :!: Dvakrat v rade styri body :bitka3:
Nedaří se :| No, bude to asi tím, že v poslední době většina zápasů končí po prodloužení nebo nájezdech :hmm:
Asi zmenim taktiku :ja_neviem:
Pomaličku, ale pomaličku se nám blíží další kolo ke konci a není to zatím vůbec špatně rozjeté. :good:
Takže v klidu to dohrát a hlavně nezmatkovat kluci. :D Já po dvou vcelku povedených individuálních výkonech prožívám zase horší chvilku. Takže díky, že taháte za mě hoši. :yes: :D
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING