No tomu sa povie že "OOPS".:Mike:. píše:jak je to možné že pan coloradcan nenatipoval?!
No čo ti poviem Mike
Tak sorry a prepáčte mi všetci noo zabudol som proste a napadlo ma to až ráno ...zaslúžim si
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Jo velice se ospravedlnujem a sem pripravený znášať následky.:Mike:. píše:achjo....proč? proč? si pane coloradcan nenatipoval?!...
![]()
![]()
....želvy tak lehce vyhráli...
![]()
..a já ten zápas chtěl tolik vyhrát..
....za toto tě trest nemine![]()
díky chalani sa povzbudenieJozzi píše:tak, tak.:Mike:. píše:vyhrály jsme po nájezdech,velmi vyrovnaný zápas,paráda coli
jen tak dál!
![]()
coli bol vyhlaseny za prvu hviezdu zapasu![]()
prvně to bylo 10-10, pak se počítaly body všech tiperů týmu (14-14), a pak rozhodly body tipera který se zvolil podle abecedy, tudíš to padlo na tebe "c" coloradcan,coloradcan píše:Inač Mike xcem sa ta opýtat ako to že sme vyhrali ked sme mali rovnaky počet bodov obe tímy? čo rozhodlo?
Rozik píše:Díky za přivítání a rád bych byl dobrým spoluhráčem a dovedl tým do finále KTL a konečně mám tu čest poznat skvělého hráče Joziho o kterém brácha pořád mluvíseš fakt třída a taky tebe Colorádcane rád vás oba poznávám doufám že se dobre sehrajem a budeme to tam pálit gol po golu. 3 kolo je proste naše