Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

jak je to možné že pan coloradcan nenatipoval?! :x
.:Mike:. píše:jak je to možné že pan coloradcan nenatipoval?! :x
No tomu sa povie že "OOPS" :oops: :oops: :oops:

No čo ti poviem Mike :hanba: nemám slov

Tak sorry a prepáčte mi všetci noo zabudol som proste a napadlo ma to až ráno ...zaslúžim si :bac: ja viem ale tak vynahradím Vám to slubujem :sorry:
Dnes nás čeká velmi důležitý a tuhý boj se silnými rytíři,který musíme vyhrát!!!tak pome ukázat naši sílu!!! :cinka: :cinka: :bitka3:

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
ak ma neklamu moje vypocty, tak sme vyhrali nad rytiermi 17 : 15, ale pre istotu si treba pockat na oficialne vysledky, lebo kanterovi sa zda ze vyhrali oni po predlzeni
tak tak Jozziku,vyhráli jsme! :thumbsup: :yahoo: :clap: ...mě to ráno když jsem to počítal taky tak vyšlo,ale už nebyl čas to sem napsat...ted jsem zvědav kolikátí budem :roll:
Spideers jedéém!!! jsme na 1.místě :clap: :thumbsup: .......to si musíme udržet,Furious Dogs maj stejně bodů jako my a ostatní se nám lepí na paty, ....tak musíme dnes hlavně vyhrát proti Hockey Kent!!! :box:
GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
vyhráli jsme, very good!! :yahoo: :clap: :groupwave: :wawe: :thumbsup:
fakt supr! :good: .....dneska máme volno, které si zasloužíme!musíme dobít energii aby jsme byli opět ready na další duely..! :) :wink: :cinka:
:fan: :fan: :fan: :fan:
achjo :-( ....proč? proč? si pane coloradcan nenatipoval?!... :sad2: :sad2: :doh: ....želvy tak lehce vyhráli... :nervy2: :dole:
..a já ten zápas chtěl tolik vyhrát.. :roll2:
....za toto tě trest nemine :!: :dup:
.:Mike:. píše:achjo :-( ....proč? proč? si pane coloradcan nenatipoval?!... :sad2: :sad2: :doh: ....želvy tak lehce vyhráli... :nervy2: :dole:
..a já ten zápas chtěl tolik vyhrát.. :roll2:
....za toto tě trest nemine :!: :dup:
Jo velice se ospravedlnujem a sem pripravený znášať následky :sorry: ...momentálne som pre tím SPIDERS na obtiaž ale musíte mi veriť hoši...verím že chytím formu už čoskoro
vyhrály jsme po nájezdech :clap: ,velmi vyrovnaný zápas,paráda coli :good: jen tak dál! :wink:
.:Mike:. píše:vyhrály jsme po nájezdech :clap: ,velmi vyrovnaný zápas,paráda coli :good: jen tak dál! :wink:
tak, tak :yes:
coli bol vyhlaseny za prvu hviezdu zapasu :moj: :groupwave:
Jozzi píše:
.:Mike:. píše:vyhrály jsme po nájezdech :clap: ,velmi vyrovnaný zápas,paráda coli :good: jen tak dál! :wink:
tak, tak :yes:
coli bol vyhlaseny za prvu hviezdu zapasu :moj: :groupwave:
díky chalani sa povzbudenie :)

Inač Mike xcem sa ta opýtat ako to že sme vyhrali ked sme mali rovnaky počet bodov obe tímy? čo rozhodlo?
coloradcan píše:Inač Mike xcem sa ta opýtat ako to že sme vyhrali ked sme mali rovnaky počet bodov obe tímy? čo rozhodlo?
prvně to bylo 10-10, pak se počítaly body všech tiperů týmu (14-14), a pak rozhodly body tipera který se zvolil podle abecedy, tudíš to padlo na tebe "c" coloradcan,
+1 = 14-15
-snad jsem to dobře vysvětlil :D
(ještě musím sestavit nájezdové pořadí)

-jinak průběžný stav s Borcama je zatím 0-0. :-O pome chalani pome!! :box:
LOL, tak ziskat 2 body a este aj vyhrat, tomu sa uz povie luck jak svina :lol: :D
Lol, že 2:0. :lol:
2:0 - to je fakt extrém :-O :lol2:
..výsledek vhodný na zapsaní do historie KTL. :D

Luky..supéér,a díky :good: :moj: :poklona2:
.:Mike:. píše:2:0 - to je fakt extrém :-O :lol2:
..výsledek vhodný na zapsaní do historie KTL. :D
:lol2: :roll:
mozme este skoncit na 2.-5.mieste... tak zaberme panove, nech to je strieborna priecka :box:
Jozzi píše:mozme este skoncit na 2.-5.mieste... tak zaberme panove, nech to je strieborna priecka :box:
Veru zaberte GO SPIDERS GO :povzbudzovanie: :groupwave: :cinka: :box:
musíme musíme,aspon to stříbro! díky ixo za povzbuzení. :smile03: :cinka:
Tak jsme sice prohrály, ale zůstaly jsme na 3.místě za výbornými týmy jako jsou Furious Dogs a Ice Cats,tak není proč se za toto místo nějak stydět. :) Potvrdilo se že v pohodě zvládáme oba bodovací systémy, jak ten tabulkový tak i zápasový,což je super! :thumbsup:

Dnešním dnem nám skončilo 2.kolo a také působení Lukase33 v našem týmu, který nyní bude tipovat za Furious Dogs, a tak bych mu chtěl VELMI PODĚKOVAT ZA VÝBORNĚ VYKONANOU PRÁCI pro tým, sem velmi rád Luky že sem měl možnost tě mít v týmu :good: :yes: :smile03: ..a do budoucna ti přeji hodně štěstí jak v tipovaní tak i v životě....JEŠTĚ JEDNOU DÍKY MOC KÁMO... :good: :serus: :poklona2: :smile03:

Následně bych chtěl přivítat v týmu mého bráchu Rozika, který doufám nahradí Lukyho v plné síle, a budem pořád tak silní!!!! :box: :cinka:

GO SPIDERS GO!!!!
:fan: :fan:
Díky za přivítání a rád bych byl dobrým spoluhráčem a dovedl tým do finále KTL a konečně mám tu čest poznat skvělého hráče Joziho o kterém brácha pořád mluví :lol2: seš fakt třída a taky tebe Colorádcane rád vás oba poznávám doufám že se dobre sehrajem a budeme to tam pálit gol po golu. 3 kolo je proste naše :yes:
Luky maj sa pekne a prajem vsetko dobre :serus: :rozlucka:

Rozik vitaj :oslava: , dufam ze sa ti u nas bude darit :smile03:
tak dnes se nám už rozjíždí 3.kolečko,tak pome chalani!!! :clap: :box: :cinka:

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
Rozik píše:Díky za přivítání a rád bych byl dobrým spoluhráčem a dovedl tým do finále KTL a konečně mám tu čest poznat skvělého hráče Joziho o kterém brácha pořád mluví :lol2: seš fakt třída a taky tebe Colorádcane rád vás oba poznávám doufám že se dobre sehrajem a budeme to tam pálit gol po golu. 3 kolo je proste naše :yes:

Waw dlho som tu nebol a ako kukam mame noveho člena :D ...vitaj Rozik dúfam že sa ti bude dariť ... :smile03:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE