Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Este ze tak 3.prehra v rade by bola trochu deprimujuca a konecne i Divosi mi zacinaju vychadzat :)
Ohlund, Minnesota - mate tu navrhy novych zmluv, takze ak nemate namietky poprosil by som odsuhlasit:

http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=160&t=4966

krajinu uz pisat nemusite, staci jedine slovicko "SUHLASIM" ;)
Tak dnes to vyzerá na dalšiu remízu - 8:8, ale tentokrát by sme v predlžení o 2 body prehrali - 14:16.
Ked Canucks udržia 2 golove vedenie v posl. tretine tak to bude takto:

Ja-4b
Minn1-4b
Pipo-4b
Petrik-2b

a u RD by všetci tipéri mali po 4b, ked VAN remizuje bolo by to 6:9 a keby prehrá tak 10:10.
dnes by sme mali vdaka Minnesotovi a pipovi rozdrvit HK 15:8 :thumbsup:
konecne vykon na aky by som si rad zvykol :D

Minnesota uz podpisal aj zmluvu, Ohlund sa zatial neodhodlal ale sak hadam sa rozhybe :wink:
Prave som to dopočítal aj ja :-P , aspon môžem potvrdiť že to je dobre...
Na tu zmluvu som zabudol, hned to idem napraviť.
vyborne :thumbsup:
dnes nas super nastupil iba v trojici a scasti aj preto by sme mali mat bez ohladu na vysledok posledneho zapasu dalsie 3 body v suchu.
Minnesota sa rozohrava do velkej formy, dnesok mu zase vysiel paradne a ma z 5 zapasov zatial 9 bodov :thumbsup: s mojimi 6 je to zatial spolu 15, Spiders by mali mat iba 11.

v pripade ze Avs vyhraju by to skoncilo 17 - 15 pre nas, v pripade remizy 18 - 12, ak vyhra phoenix tak by stav zostal 15 - 11

:thumbsup:
Zasa o minutu skôr ako ja :roll: , ale hlavna je dalsia vyhra.
Skoda ze na tikete som mal ze Dallas remiza neskonci, ale hlavne vdaka tomu zápasu sme vyhrali v KTL...
A iba ten Dallas ti ušiel Ohlund? Čo si tam dal 1? Dávno sme nekecli a kedy zahráme NHL a ešte hrávaš? :roll:
Po výhre jazdcov v Edmontone zhasla korytnačkám aj teoretická šanca na víťazstvo.
Parádny výkon dnes predviedli petrik s pipom, obaja mali na konte 13b z 8 zápasov :thumbsup: , súpera ešte dlho držal v hre o body Zigy s 10 bodmi , zo spoluhráčov mu ale nikto výrazne nepomohol a tak skore vyznieva jednoznačne v prospech falcons 26:17.
Posledné 2 zápasy už na tom nič nezmenia, pripíšeme si tak aj 3. výhru v rade.
Paráda :good: Len tak dalej a onedlho budeme mat iste body i v tomto druhom kole a stale si drzime sance i na boj o spic konferencie.Vyborne to zvladli petrik a pipo tentokrat.
fiha, tusim sme sa dostali do hot streaku :D :thumbsup:
konecne si nepripadam ani ja az taky zbytocny ked sa podarilo trochu zabodovat aj mne :)
to je prave dolezite aby to kazdy den potiahol aspon niekto, idealne vzdy aspon dvaja. stabilne hviezdne individualne vykony od nikoho nepotrebujem, staci mi ze sa dari teamu :thumbsup:
dnes sa v dolezitom suboji o 3. miesto v tabulke nasa vitazna seria skoncila :-(
specatila ju prehra vancouvru po ktorej je priebezny stav 14-12 pre BB, ale vysledok posledneho zapasu nam uz nijako nemoze pomoct tuto dvojbodovu stratu zmazat.
edit - po remize colorada je vysledny stav 14-13 pre BB :verysad: kua tesne to bolo... ixka toronta alebo vancouvru by nam bola pomohla, vela nechybalo, skoda no :cry:

zajtra treba zacat novu vitaznu seriu :povzbudzovanie:
dnes mi vysla prehra po predlzeni... ale zapasov bolo vela tak som sa mozno niekde pomylil
pekne trafil najma Ohlund :thumbsup:
Nie nepomylil si sa, ja som to počítal už ráno, ale nemal som náladu to sem písať, bol som práveže nahnevaný na seba, že som chcel dať aj NYI a NJ, obe som zmenil v poslednej chvíli :x , ešte som naprd tipol aj CAR, tí rozdávajú body kade chodia a ja posledných pár zápasov tipujem že už to zlomia... :-(
Mohlo z toho byť viac ako bodík.
takto by sme si mohli buchat hlavy o stenu vsetci ze preco sme toto netipli tak a toto tak... :D
neber to tak tragicky, do konca kola je este kopec dni a kopec bodov o ktore sa treba pobit :!:
Dnes to znovu vypadá na remizu a prehru po predlžení. :-( Jedinou našou šancou je pipo, ktorý tipol posledný zápas SJ : NSH na remízu, všetkých ostatných 7 tipérov dalo 1, takže ak Sharks remizujú vyhrali by sme 12:9, ked to remíza neskončí skore bude 13:13 alebo 9:9 a v predlžení vyhrajú AM. V polovici 1. tretiny vedie SJ 1:0.

EDIT: Tak do poslednej minuty to aj na remízu vyzeralo, nakoniec ale ztrhli víťazstvo na svoju stranu SJ.
To poteší... :x
aj jeden bod je lepsi ako nic, ale uz by sa patrilo zase aj vyhrat :P
dnes sme tusim zabudli nastupit na zapas :oops: aspon podla skore to tak vyzera :thumbsdown:

po skonceni 5 zo 6 zapasov prehravame 12-4 :?
Náš duel skončil výsledkom 7:12 pre náš tým.:thumbsup: Súboj to bol pekný,boli ste skvelý hostitelia,povodili ste nás po meste,navštívili sme múzeá,historické pamiatky vášho mesta,vašu sieň slávy, kde ste nám ukázali trofej pre víťaza KTL :thumbsup: a nakoniec ste nás zoznámili s miestnymi krásavicami -roztlieskávačkami, :roll: :oslava: ktoré sú ozaj veľmi krásne a užili sme si s nimi kopec zábavy a podarilo sa nám 6 z nich ukecať na malú žúrku, na ktorú vyrazíme hneď po skončení poslednej tretiny. :D :smile03: Chcem sa vám poďakovať za skvelý duel,i pohostinosť a prajem veľa úspechov v dalších dueloch. :thumbsup: :frajer2:
Tak nadnes som dost rychlo oratal nase body,ale superove uz vôbec nestiham
MALO by to vyzerat takto
Ja-11
petrik-7
ohlund-4
pipo-4

Takze ASI 18 bodov,dufam ze to bude stacit na vyhru :modlenie:
mne to vyslo takto:
pipo - 7
minnesota - 9
ja - 5
Ohlund - 4

spolu 16 :thumbsup:

CW by podla mojich nedoveryhodnych vypoctov mali mat len 10, takze teoreticky by sme mali pretrhnut zlu seriu a konecne vyhrat :thumbsup:
Tak vyzera to tak ze teraz nam zasa zacina vitazna seria :D ,ale este sa hra Chi 3:1 Tor po druhej tretine a ak to udrzia tak +2 sa prirata k bodom.Ale zapas uz moze skoncit akokolvek a vitazstvo by malo byt nase.
Zatial to je pravdepodobne takto:
Petrik-5+2
pipo-5+2
Minn-5
Ohlund-4+2

Eman22-3+2
7raul-3
androj-2+2
bender-n
aj mne to tak vyslo - 14:9 pre nas :clap: :thumbsup:
tak som to narychlo spocital a vyslo mi ze ak COL - VAN neskonci remizou tak by sme mali vyhrat...
ale sam tomu nijak extra neverim (svojim vypoctom) kedze napoly spim, takze si radsej pockam na oficialne vysledky :)

ak som sa neofajcil tak 20-14 pre nas :thumbsup:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS