Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
kdepak :smile03:Dean píše:No zápasy ešte ani nezačali a my už máme dosť velku pravdepodobnosť,že dnešný duel prehrámeFortune nenatipoval a tým nastupujeme oslabený o 1 tipéra a to môže a zrejme aj zohrá dosť klučovú rolu v dnešnom výsledku zápasu.
![]()
tak tak Baffyku treba zabrať i za kolegu, dnes si zase odehrál velkou partii,klobúk pred tvojimi výkonmi v tejto sezóne doleBaffy píše:kdepak :smile03:Dean píše:No zápasy ešte ani nezačali a my už máme dosť velku pravdepodobnosť,že dnešný duel prehrámeFortune nenatipoval a tým nastupujeme oslabený o 1 tipéra a to môže a zrejme aj zohrá dosť klučovú rolu v dnešnom výsledku zápasu.
![]()
..... když je třeba,tak musíme umět zabrat i oslabeni
![]()
![]()
![]()
ok stane saFortune píše:ahoj, velmi ma mrzi, ze som vcera nenatipoval, prepacte, hlavne, ze ste to zvladli
budem tipovat, asi na dva dni rovno, lebo mam toho teraz dost vela, tak aby nedochadzalo k podobnym incidentom, este raz prepacte
No ja tipujem tak slabo,že to až není možné,takto som sa snad ešte netrápil odkedy som na HF
Fakt si pripadám ako amatér ktorý stratil zmysel vycítiť dobré tipy,niečo na spôsob Cheechooa v NHL.Jeden rok 1 druhý totálne na odpis.
Nečudoval by som sa keby majitelia nášho teamu už pripravovali moje odvolanie a nahradenie iným vhodnejším kandidátom na post lídra teamu, ktorý povedie team k lepším výsledkom,ako sa to chystá i v Slovane. :ja_neviem:Než sa to stane, skúsme spoločne prekonať smolu a zabojujme o lepšie výsledky proti našim konkurentom.
kľud, pre mňa sú podstatné výsledky tímu a individuálka je len doplnková záležitosť, aj preto si tak v pohode dovolím zariskovať :smile03: Myslím si, že si nevedieme vôbec zle, dobré je, že vždy ak niekto "vyhorí" niekto ďalší zaberie a tak získavame dôležité body. Takže zamakáme a ono to príde, aj tieto šialené výsledky nebudú večne a to potom prídu naše lepšie chvíle.
No chalani vyhrali sme nad MB vďaka Baffyho dalšiemu skvelému výkonu ,ako už býva u neho zvykom od začiatku sezóny
len tak dalej starký ,len ja som to trošku pokazil tými X na Boston a Washington kde som dlho premýšlal práve nad 2 len som to nakoniec poistil,
mohlo to byť o niečo veselšie škoda, GK sa nám zase o 2 body vzdialili,no čo už,je pred nami odvetná časť,dnes si odpočiňte,naberte sily,vyliečte zranenia a od pondelka ideme zabojovať so súpermi a verím,že pri troche šťastia by to mohlo byť na konci tohto kola ešte veselšie ako teraz.

Walte všimol si si kto je s Baffykom v individuálke na 1 mieste?
To ťa asi dosť prekvapilo nie?
Walte všimol si si kto je s Baffykom v individuálke na 1 mieste?
díky za slova uznání miloši
,ale jsme tým a já jsem s jeho fungováním velmi spokojený
tak jako psal už walt,vždy,když se někomu nezadaří,ostatní zaberou a tak to má správně fungovat.
viděl jsem,že jsi včera měl pochmurné myšlenky a trápil ses nad svými výkony a vidíš,dnes jsi tak parádně
zatáhl
,takže žádné utrápené myšlenky,jsme pořád na špici tabulky a to je krásný pohled.
tak jako psal už walt,vždy,když se někomu nezadaří,ostatní zaberou a tak to má správně fungovat.
viděl jsem,že jsi včera měl pochmurné myšlenky a trápil ses nad svými výkony a vidíš,dnes jsi tak parádně
zatáhl
Baffy ja si tiež myslím,že tvoríme dobrý team, v ktorom každý má svoju úlohu :smile03: a prispieva k dobrým výsledkom ktoré zatiaľ sa nám darí robiť.Vždy zaberie niekto iný a tak to má v dobrom teame fungovať.
Ste aj dobrý kolegovia a ja som rád,že sme sa tu zišli a spoločne bojujeme za úspech Blue Fleyers.A zatiaľ nám to ide celkom slušne.
Mne nejde o individuálku, vidíme to rovnako,team je prvoradý,myslel som to trochu inak,že necítim takú pohodu pri tipovaní ako po minulé roky.Dlho nad tipmi premýšlam,všetko pozerám štatistiky,vzájomné zápasy,zranenia atd a aj tak z toho nie som o moc múdrejší,nakoniec výsledky totálne zaskočia ,akoby boli postavené na hlavu a pomaly ich bude fakt lepšie hádzať z kocky a úspech bude väčší. :ja_neviem: Ale to sú len také moje úvahy,neriešte to,
vám to sype,darí sa vám a to je dôležité,len tak dalej chalani.
Mne nejde o individuálku, vidíme to rovnako,team je prvoradý,myslel som to trochu inak,že necítim takú pohodu pri tipovaní ako po minulé roky.Dlho nad tipmi premýšlam,všetko pozerám štatistiky,vzájomné zápasy,zranenia atd a aj tak z toho nie som o moc múdrejší,nakoniec výsledky totálne zaskočia ,akoby boli postavené na hlavu a pomaly ich bude fakt lepšie hádzať z kocky a úspech bude väčší. :ja_neviem: Ale to sú len také moje úvahy,neriešte to,
tak je to aj som mnou Miloš však vieš, my musíme všetko rozobrať z každej strany, ale všimol som si, že ja doplácam na tipy, ktoré sú z môjho pohľadu akési predpoklady a v tejto sezóne toto jednoducho nefunguje, za druhé vždy niečo poistím a aj to mi berie dosť bodov. Ale pokiaľ budeme ako team tam kde sme, tak mi to je naozaj jedno :smile03:
Zatiaľ nech vychádza to čo sme si dohodli a v tom prípade musí niekto z našej štvorice zabodovať a to ide.
Zatiaľ nech vychádza to čo sme si dohodli a v tom prípade musí niekto z našej štvorice zabodovať a to ide.
No dnes sa nám konečne podarilo prekonať smolu z 1 kola a po 1 x vo vzájomnom súboji v tejto sezóne poraziť Raulovcov
,ktorým sa proti nám veľmi dobre darilo ,už to vyzeralo pomaly na prekliatie.To je za nami,dotiahli sme sa na GK na rozdiel 1 boda,takže začíname akoby odznova s čistým štítom,poďme do toho chlapi skúsme zabojovať o to 1 miesto ktoré nám Raulovci v 1 kole vyfúkli.
Baffyku nemáš sa za čo ospravedlnovať,tebe nevyšiel dnešok,nám 3 zase nie vždy predchádzajúce dni,netreba sa tým tak trápiť,dôležitý je team a aby vždy niekto potiahol k slušným výsledkom v tom ktorom dni,to sa zatiaľ darí a to je hlavné.
Skvelo ti to ide už od začiatku KTL a máš veľký podiel na tom kde sa nachádzame
tak to neber tak tragicky. 
Rovnako dobre to ide Fortunemu a Waltovi ,skvelá práca chalani,
tvoríme dobrý team a verím,že ak sa podarí zvládnuť dnešný dôležitý deň,tak by nám stupne víťazov nemali ujsť ani v tomto 2 kole.
Rovnako dobre to ide Fortunemu a Waltovi ,skvelá práca chalani,
No dnes to nebol nejaký excelentný výkon,taký priemerný výsledok sme dosiahli na to, koľko bolo zápasov,obával som sa trochu ako zabodujú naši súperi,našťastie tí tiež nijako nežiarili, naopak , nahrali sme na našich konkurentov nejaké bodíky náskoku navyše, takže sme sa aj po dnešku udržali na 1 mieste v tomto 2 kole, ako v konferencii, tak i celkovo v KTL .
Dobrá robota chalani,
máme to dobre rozohrané pred poslednými 4 dňami tohto 2 kola,tak nezaspime na vavrínoch a skúsme to doviesť do úspešného konca. :frajer2:
Dnes pri nás stálo šťastie aj v duelovom zápase proti silnému teamu arekovcov,vyhrali sme o 1 gólik,chudák Walt sa pri záverečnej takmer 70 sekundovej power play súpera poriadne v bráne zapotil aby výhru vychytal,ostrelovali ho ako Napoleonovi delostrelci vojská poslané proti nemu z Viedne,ale nakoniec to zvládol a my sme mohli osláviť tesnú, ale tvrdo vydretú výhru.
Walte skvelá robota
:smile03: dúfam,že tie ich strely ťa moc na nechranené miesta netriafali a nebudeš si musieť z toho modriny liečiť dlho. :smile03: :pivo3:
Dnes pri nás stálo šťastie aj v duelovom zápase proti silnému teamu arekovcov,vyhrali sme o 1 gólik,chudák Walt sa pri záverečnej takmer 70 sekundovej power play súpera poriadne v bráne zapotil aby výhru vychytal,ostrelovali ho ako Napoleonovi delostrelci vojská poslané proti nemu z Viedne,ale nakoniec to zvládol a my sme mohli osláviť tesnú, ale tvrdo vydretú výhru.
modriny nemám, akurát dlbý pocit, že mi "nesmierne" ide posledné dni, čo dám, všetko je takmer opačne, už z toho začínam mať komplex...
Ešte aj to čo si napíšem, sa mi nezdá, na poslednú chvíľku to zmením a je to samozrejme špatne, dnes to tak bolo s TOR aj LA. Ak by som to nechal v pôvodnom stave, mám o 5 bodov viac
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé