Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak tak, dnes sme to mali myslím si rozumne rozhodené a tie "konzultácie" nakoniec mali svoje opodstatnenie, že Miloš... :smile03:
Tak tak Walte, :wink: když je v hre tak málo zápasov ,je treba skúsiť aj trocha zariskovať a takticky to poriešiť ,ak chce team uspieť.A dnes sme tým zaskočili skúsených borcov od mačiek a pripravili o všetky body . :box: :wawe:
No zápasy ešte ani nezačali a my už máme dosť velku pravdepodobnosť,že dnešný duel prehráme :hroza: Fortune nenatipoval a tým nastupujeme oslabený o 1 tipéra a to môže a zrejme aj zohrá dosť klučovú rolu v dnešnom výsledku zápasu. :scare: :hroza:
Dean píše:No zápasy ešte ani nezačali a my už máme dosť velku pravdepodobnosť,že dnešný duel prehráme :hroza: Fortune nenatipoval a tým nastupujeme oslabený o 1 tipéra a to môže a zrejme aj zohrá dosť klučovú rolu v dnešnom výsledku zápasu. :scare: :hroza:
kdepak :smile03: :oslava: ..... když je třeba,tak musíme umět zabrat i oslabeni :cinka: :cinka: :cinka: :yes:
ahoj, velmi ma mrzi, ze som vcera nenatipoval, prepacte, hlavne, ze ste to zvladli

budem tipovat, asi na dva dni rovno, lebo mam toho teraz dost vela, tak aby nedochadzalo k podobnym incidentom, este raz prepacte :sad2:
Baffy píše:
Dean píše:No zápasy ešte ani nezačali a my už máme dosť velku pravdepodobnosť,že dnešný duel prehráme :hroza: Fortune nenatipoval a tým nastupujeme oslabený o 1 tipéra a to môže a zrejme aj zohrá dosť klučovú rolu v dnešnom výsledku zápasu. :scare: :hroza:
kdepak :smile03: :oslava: ..... když je třeba,tak musíme umět zabrat i oslabeni :cinka: :cinka: :cinka: :yes:
tak tak Baffyku treba zabrať i za kolegu, dnes si zase odehrál velkou partii,klobúk pred tvojimi výkonmi v tejto sezóne dole :yes:
Fortune píše:ahoj, velmi ma mrzi, ze som vcera nenatipoval, prepacte, hlavne, ze ste to zvladli

budem tipovat, asi na dva dni rovno, lebo mam toho teraz dost vela, tak aby nedochadzalo k podobnym incidentom, este raz prepacte :sad2:
ok stane sa :wink: len si na takéto chyby chalani dajme do budúcna pozor,zbytočne nás môžu stáť dôležité body. :wink:
vidíš Miloš aká prkotina dnes rozhodla..? Obyčajná poistka na remízu BUF v ATL... :roll2:
Dnes sme vas nechali, lebo ste starsi :yes: :D ...
kanter píše:Dnes sme vas nechali, lebo ste starsi :yes: :D ...
ooo tak vďaka, neskutočne si to vážime, môžte aj nabudúce... :smile03: :D
zasa som zatiahol roletu, aspon, ze sme vyhrali :D
No ja tipujem tak slabo,že to až není možné,takto som sa snad ešte netrápil odkedy som na HF :hroza: Fakt si pripadám ako amatér ktorý stratil zmysel vycítiť dobré tipy,niečo na spôsob Cheechooa v NHL.Jeden rok 1 druhý totálne na odpis. :hroza: Nečudoval by som sa keby majitelia nášho teamu už pripravovali moje odvolanie a nahradenie iným vhodnejším kandidátom na post lídra teamu, ktorý povedie team k lepším výsledkom,ako sa to chystá i v Slovane. :ja_neviem:Než sa to stane, skúsme spoločne prekonať smolu a zabojujme o lepšie výsledky proti našim konkurentom. :box: :cinka:
kanter píše:Dnes sme vas nechali, lebo ste starsi :yes: :D ...
pekné od vás,to samé čakáme v play off :D
kľud, pre mňa sú podstatné výsledky tímu a individuálka je len doplnková záležitosť, aj preto si tak v pohode dovolím zariskovať :smile03: Myslím si, že si nevedieme vôbec zle, dobré je, že vždy ak niekto "vyhorí" niekto ďalší zaberie a tak získavame dôležité body. Takže zamakáme a ono to príde, aj tieto šialené výsledky nebudú večne a to potom prídu naše lepšie chvíle. :yes:
No chalani vyhrali sme nad MB vďaka Baffyho dalšiemu skvelému výkonu ,ako už býva u neho zvykom od začiatku sezóny :clap: :clap: :serus: len tak dalej starký ,len ja som to trošku pokazil tými X na Boston a Washington kde som dlho premýšlal práve nad 2 len som to nakoniec poistil, :hroza: mohlo to byť o niečo veselšie škoda, GK sa nám zase o 2 body vzdialili,no čo už,je pred nami odvetná časť,dnes si odpočiňte,naberte sily,vyliečte zranenia a od pondelka ideme zabojovať so súpermi a verím,že pri troche šťastia by to mohlo byť na konci tohto kola ešte veselšie ako teraz. :box: :cinka:

Walte všimol si si kto je s Baffykom v individuálke na 1 mieste? :wink: To ťa asi dosť prekvapilo nie? :wink:
díky za slova uznání miloši :poklona2: ,ale jsme tým a já jsem s jeho fungováním velmi spokojený :good: :wave:
tak jako psal už walt,vždy,když se někomu nezadaří,ostatní zaberou a tak to má správně fungovat.
viděl jsem,že jsi včera měl pochmurné myšlenky a trápil ses nad svými výkony a vidíš,dnes jsi tak parádně
zatáhl :thumbsup: :clap: :oslava: ,takže žádné utrápené myšlenky,jsme pořád na špici tabulky a to je krásný pohled. :povzbudzovanie: :fan:
Baffy ja si tiež myslím,že tvoríme dobrý team, v ktorom každý má svoju úlohu :smile03: a prispieva k dobrým výsledkom ktoré zatiaľ sa nám darí robiť.Vždy zaberie niekto iný a tak to má v dobrom teame fungovať. :yes: Ste aj dobrý kolegovia a ja som rád,že sme sa tu zišli a spoločne bojujeme za úspech Blue Fleyers.A zatiaľ nám to ide celkom slušne. :wave: :cinka:

Mne nejde o individuálku, vidíme to rovnako,team je prvoradý,myslel som to trochu inak,že necítim takú pohodu pri tipovaní ako po minulé roky.Dlho nad tipmi premýšlam,všetko pozerám štatistiky,vzájomné zápasy,zranenia atd a aj tak z toho nie som o moc múdrejší,nakoniec výsledky totálne zaskočia ,akoby boli postavené na hlavu a pomaly ich bude fakt lepšie hádzať z kocky a úspech bude väčší. :ja_neviem: Ale to sú len také moje úvahy,neriešte to, :D vám to sype,darí sa vám a to je dôležité,len tak dalej chalani. :cinka: :wave:
tak je to aj som mnou Miloš však vieš, my musíme všetko rozobrať z každej strany, ale všimol som si, že ja doplácam na tipy, ktoré sú z môjho pohľadu akési predpoklady a v tejto sezóne toto jednoducho nefunguje, za druhé vždy niečo poistím a aj to mi berie dosť bodov. Ale pokiaľ budeme ako team tam kde sme, tak mi to je naozaj jedno :smile03: :)
Zatiaľ nech vychádza to čo sme si dohodli a v tom prípade musí niekto z našej štvorice zabodovať a to ide.
kurňa chlapi, tri remízy po sebe a furt sa nám to šťastie nejako nechce prikloniť, asi sa treba zdravo nas.ať a ísť do toho viac agresívne. Takže najbližší zápas agresívny forchecking v útočnom pásme súpera a ide sa na vec... :hit:
No dnes sa nám konečne podarilo prekonať smolu z 1 kola a po 1 x vo vzájomnom súboji v tejto sezóne poraziť Raulovcov :yahoo: ,ktorým sa proti nám veľmi dobre darilo ,už to vyzeralo pomaly na prekliatie.To je za nami,dotiahli sme sa na GK na rozdiel 1 boda,takže začíname akoby odznova s čistým štítom,poďme do toho chlapi skúsme zabojovať o to 1 miesto ktoré nám Raulovci v 1 kole vyfúkli. :cinka:
sorry kluci za ten dnešek,úplně jsem to podělal.... :oops:
ovšem fortune s milošem to vzali na sebe a dostali nás do čela tabulky.....skvělá práce.. :poklona2: :taptap: :cinka:
Baffyku nemáš sa za čo ospravedlnovať,tebe nevyšiel dnešok,nám 3 zase nie vždy predchádzajúce dni,netreba sa tým tak trápiť,dôležitý je team a aby vždy niekto potiahol k slušným výsledkom v tom ktorom dni,to sa zatiaľ darí a to je hlavné. :wink: Skvelo ti to ide už od začiatku KTL a máš veľký podiel na tom kde sa nachádzame :respect: tak to neber tak tragicky. :wink:

Rovnako dobre to ide Fortunemu a Waltovi ,skvelá práca chalani, :thumbsup:tvoríme dobrý team a verím,že ak sa podarí zvládnuť dnešný dôležitý deň,tak by nám stupne víťazov nemali ujsť ani v tomto 2 kole. :cinka:
No dnes to nebol nejaký excelentný výkon,taký priemerný výsledok sme dosiahli na to, koľko bolo zápasov,obával som sa trochu ako zabodujú naši súperi,našťastie tí tiež nijako nežiarili, naopak , nahrali sme na našich konkurentov nejaké bodíky náskoku navyše, takže sme sa aj po dnešku udržali na 1 mieste v tomto 2 kole, ako v konferencii, tak i celkovo v KTL . :oslava: :cinka: Dobrá robota chalani, :cinka: máme to dobre rozohrané pred poslednými 4 dňami tohto 2 kola,tak nezaspime na vavrínoch a skúsme to doviesť do úspešného konca. :frajer2:

Dnes pri nás stálo šťastie aj v duelovom zápase proti silnému teamu arekovcov,vyhrali sme o 1 gólik,chudák Walt sa pri záverečnej takmer 70 sekundovej power play súpera poriadne v bráne zapotil aby výhru vychytal,ostrelovali ho ako Napoleonovi delostrelci vojská poslané proti nemu z Viedne,ale nakoniec to zvládol a my sme mohli osláviť tesnú, ale tvrdo vydretú výhru. :oslava: :pivo2: Walte skvelá robota :good: :smile03: dúfam,že tie ich strely ťa moc na nechranené miesta netriafali a nebudeš si musieť z toho modriny liečiť dlho. :smile03: :pivo3: :taptap:
tak to bolo tesne ale dali sme to :clap:
modriny nemám, akurát dlbý pocit, že mi "nesmierne" ide posledné dni, čo dám, všetko je takmer opačne, už z toho začínam mať komplex... :hroza: Ešte aj to čo si napíšem, sa mi nezdá, na poslednú chvíľku to zmením a je to samozrejme špatne, dnes to tak bolo s TOR aj LA. Ak by som to nechal v pôvodnom stave, mám o 5 bodov viac :?
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS