Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Takhle to má vypadat. :good: Když se podívám na tabulku ihned mi u srdíčka hřeje :D

Formu a snad i to štěstí jsme už chytili. Teď ho nepustit a držet se ho nejlépe až do konce celé sezóny :D

:wawe: Jedeme KNIGHTS Jedeme :wawe:
Dnes som si bol na poste po ceny :good:

Prve miesto :good: Takto sa mi to paci :!:
Aj napriek prehre s BF som s nasimi vykonmi v druhom kole spokojny :yes:. Tahali sme snuru siestich vitazstiev (nepamatam si, ze by sme niekedy vyhrali tolko duelov v rade :-O )..... Neviem s kym hrame dnes, ale verim, ze vyhrame :smile03:

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Jo jo...Dnes přišla skoro po týdnu prohra a to je myslím, že :good: Vydržet takovou dobu neporažen je vynikající pocit i počin :good:

Hlavně, aby nás štěstí a forma neopustila, ale věřím, že zlé časy jsou již za námi.

Dnes vyhrajeme a zahájíme další šňůru :good: :wawe:
4 prehry v rade :!: :!: :!: :!: :!:
Pretrhli sme snuru styroch prehier v rade... KONECNE! Chvalim Dawea aj PainKillera :good: ...aj DIDIHO :)
Neoficialny vysledok nasho zapasu so Spiders - 20:12
Sakryš další prohra. Druhá půlka kola se nám moc nedaří a spadli jsme z vrcholu.
Dnes by to chtělo pořádně zabrat a dotáhnout se trochu blíže na prvního. Poté se totiž hraje jen jeden zápas a tak čas na boj o trůn bude jen dvou denní. Takže pojďme chlapi!

:wave: Jedeme KNIGHTS Jedeme :wave:
Sakra kluci.
Dnes se hraje jeden zápas a tak jsem myslel, že alespoň jeden z vás dá takticky za 2. Já dal 0.
Tak kdyby jste byl někdo z vás ochotný změňte svůj tip na 2.
Díky.
Dawe4 píše:Sakra kluci.
Dnes se hraje jeden zápas a tak jsem myslel, že alespoň jeden z vás dá takticky za 2. Já dal 0.
Díky.
Ziadna dvojka, Detroit vyhra :!: Mame styri body :frajer2:
kanter píše:
Díky.
No i kdyby Detroit vyhrál tak ty čtyři body by byli stejně. :wink: Protože dva tipéři by stále měli za 1. Ale tak je to tvoje věc. Ty jsi GM. :) :wink: Nebudu ti kecat do tvého oboru. :D
Dnes sa nehraju ziadne zapasy KTL, tipuje sa iba individualne :)
Dawe4 píše:
kanter píše:
Díky.
No i kdyby Detroit vyhrál tak ty čtyři body by byli stejně. :wink: Protože dva tipéři by stále měli za 1. Ale tak je to tvoje věc. Ty jsi GM. :) :wink: Nebudu ti kecat do tvého oboru. :D
Dawe mal si pravdu ty,nie tvôj GM :good:bolo úplne zbytočné dávať 3 x 1 vždy by to boli len tie 4 body, dobre si to myslel,už včera som si to všimol a dal ti za pravdu, našťastie nikoho z vás nenapadlo hodiť 2 X poistku na 0 a to sme teraz využili a to čo ste včera stiahli z nášho náskoku ,sme si v podstate zobrali teraz späť, síce o 1 bod menej ale aj tak dobrý. :wink: No chalani čaká nás posledný den 2 kola a boj o 1 miesto v konferencii z neho,finiš bude riadne zaujímavý aj vďaka vám a to je len dobre,tak se pánové pevne připoutejte, jízda horskou dráhou KTL se práve dnes pre 2 kolo končí.. :oslava: :cinka: :wave:
Dean tak víš, co. Já jsem věděl, že mám pravdu :) :D Ale Kanter je prostě šéf a když takticky hrát nechtěl tak nechtěl, no. :D Co jsem měl dělat? :)

Každopdáně dnes je rozhodující noc. Chtělo by vás to stáhnout na co nejmenší bodový rozdíl, aby v posledním tipovacím dnu bylo o co hrát. Tak se dneska snažme a pojďme předvést závěrečný a strhující finiš!!! :wave: :wave:
Skvele kolo a nas vykon je urcite lepsi ako v prvom... ceresnickou na torte bude prve miesto a verim ze sa nam to podari :!: :!: :!:

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
No dnes nám končí 2 kolo a o 1 miesto si to v priamom súboji rozdajú naše 2 teamy kanter ,bude to finiš ako z holywoodskeho filmu. :cinka: Tak sa tešte chalani, pokúsime sa vás z ladu vygumovať a nedať vám šancu to 1 miesto uchmatnúť. :hit: :cinka: :box:
v oktobri sme vas este nechali (bol mesiac ucty k starsim :D), ale uz je november takze sa teste :P
Tak sice jsem myslel, že se hraje ještě dva dny, ale ani přes fakt, že nás čeká v noci finish kola se nebojím porvat o první místo. :box:

Na ledové ploše to bude jiskřit a bude to boj o každý kousíček ledu. :box: Doufám, že náš tým to nakonec ubojuje a bude slavit. :oslava: Bylo by to pěkné zakončení druhého kola. :yes: Tak jedeme Knights! :wave:

kanter píše:v oktobri sme vas este nechali (bol mesiac ucty k starsim :D), ale uz je november takze sa teste :P
Tak, tak :yes: :D
kanter píše:v oktobri sme vas este nechali (bol mesiac ucty k starsim :D), ale uz je november takze sa teste :P
No takéto vzrušujúce závery kola mám rád,dodáva to súpereniu KTL väčšiu atraktívnosť,ked sa rozhoduje o umiestnení až v posledný deň, dokonca v priamom súboji teamov bojujúcich o 1 flek. :good: Verím síce,že tie dnes získané 3 body náskoku na vás budú mať cenu zlata :) ale aj tak pôjdeme do súboja naplno a pokúsime sa vám tie plány "detičky naše" prekaziť a v priamom súboji vás poraziť.Takže pevne se pripoutejte, Avery u nás bol posledné 2 týždne na stáži, aby nás naučil ako vás tak vyprovokovať,že sa miesto boja o puk budete venovať :fight: :box: :lol2: a tým výhra ostane doma. :wave:V tomto je on bezkonkurenčná 1 budete :-O :-O aké kúsky na vás vymyslel. :D :lol:
Dean píše:
No takéto vzrušujúce závery kola mám rád,dodáva to súpereniu KTL väčšiu atraktívnosť,ked sa rozhoduje o umiestnení až v posledný deň, dokonca v priamom súboji teamov bojujúcich o 1 flek. :good: Verím síce,že tie dnes získané 3 body náskoku na vás budú mať cenu zlata :) ale aj tak pôjdeme do súboja naplno a pokúsime sa vám tie plány "detičky naše" prekaziť a v priamom súboji vás poraziť.Takže pevne se pripoutejte, Avery u nás bol posledné 2 týždne na stáži, aby nás naučil ako vás tak vyprovokovať,že sa miesto boja o puk budete venovať :fight: :box: :lol2: a tým výhra ostane doma. :wave:V tomto je on bezkonkurenčná 1 budete :-O :-O aké kúsky na vás vymyslel. :D :lol:
to si nemal pisat :eek2:
Dean tak Averyho na nás, jo? :D Tak to mi se na něho už těšíme. :) :smile03: Náš mančaft se jen tak vyprovokovat nedá a klidným, soustředěným výkonem vás smeteme. :box: Z dnešního zápasu uděláme exhibici a vám zbudou jen oči pro pláč. :)

A za ty dětičky ti vyhlašuji válku. :fucker: :D Takhle nás nenazývej. :bitka3: Už se těším na náš vzájemný zápas. Tam si to s tebou vyřídím osobně. :box: :D
ale my mame green men z Vancouveru :)
No asi som vás tak nemal nazvať,ak sa vás to dotklo sa ospravedlnujem,len ked ste nás nazývali dedkami,tak to sa k tomu priam nabízelo. :D :wink:

Dawe na náš súboj sa teším, :box: :clap: ako fanda jazdcov mám Averyho triky od neho už zmáknuté,ukážem ti pestrú paletu z jeho majstrovstva v provokačkách,budeš kukať ako puk, čo všetko na teba vytiahnem. :-O :-O :fucker: :lol3: :wave:

kanter na Averyho sa nik nechytá. :lol:
Páni :respect: :poklona2: tak to bol fantastický duel z vašej strany,úplne ste náš náskok vymazali a to ešte 1 deň nakoniec tipovačky bude dnes.Bol v tom rozpise trochu chaos a nakoniec sa to vykryštalizovalo takto.Chcem vám zložiť poklonu a ospravedlniť sa,ak som vás urazil,nebol to môj úmysel,dúfam,že moju omluvu prijmete. :cry: Klobúk dolu ste borci. :good:
ale no tak Miloš, priznaj farbu, včera si mi písal, že ti ich bude nesmierne ľúto až prehrajú. Na poslednú chvíľu a bez nášho vedomia si to pomenil, aby vyhrali, si už proste taký dobrák. :yes: Nechcel si dopustiť, aby celý deň prechodili v slzách :cry: . :D
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING