Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

myslim, ze pojdete tabulkou dole, dnes vas vyprasia modri anjeli :cool:
arek píše:myslim, ze pojdete tabulkou dole, dnes vas vyprasia modri anjeli :cool:
isli sme tabulkou dole, ale preto ze sme vyhrali az po predlzeni :good:
jaj no...zabudli sme si nabrusit korcule, co rozhodlo v predlzeni, ked uz sme ich mali uplne tupe....ale dobry zapas :cool:
dnes sme to dobre ubranili a nizkym vysledkom sme udrzali vojakov pri zemi :good:
Mame pred sebou posledne kolo, vsetko je v nasich rukach.
Ak vyhrame, ostavame treti, dopredu sa uz neposuvame.
Ak prehrame, zaujima nas vysledok red devils a steelers, takze pre nas je najlepsie vyhrat a ine nas nemusi zaujimat :good:
Furious Dogs su jeden z najslabsich timov tohoto kola, tak nesmieme dopustit ziadne prekvapenie na nas ukor :box:
:wawe: DOTOHO KENT :wawe:
zle zle, velmi zle sme dopadli chalani, najhorsi scenar aky mohol byt, skoncili sme az piaty, DD navyse hned za nami a drzia sa nas v celkovej tabulke aj nadalej, BF sa tiez vyrazne priblizili a ak chceme vyhrat tuto konferenciu, posledne kolo musime vyrazne zabrat. Je to skoda, lebo tretie miesto by nam rucilo ovela lepsiu vychodiskovu poziciu... no nic teda, musime bojovat
chalani to nase tabulkove postavenie je trapne, musime zabrat ak chceme skoncit v zakladnej casti prvi
pani myslim ze na prve miesto mozme zabudut, esteze aspon komunikujeme :hroza: :modrina: :roll2:
Netreba z toho robiť tragédiu. Šanca je tu stále :). Navyše i tak je celkovo tá pozícia úspech.
tak pred sezonou by som to bral ale ked sme to tahali na prvom mieste teraz pred poslednym kolom, je to skoda to premarnit :|
Toto je super deň! 8 bodov istých, navyše prvá tretina druhého zápasu hovorí, že budeme mať možno plný poče tmožných dní. Super :).
aj vy mate 6 na konte po prvom zapase?
joe seci sme dali remizu, trocha som natipoval nezodpovedne, lebo som to nesledoval co dali moji spoluhraci, ale ako vravi TF, ak to bostonu vydrzi dame plnu palku :good:
parada pani full house :oslava:
švolco píše:parada pani full house :oslava:
gratulujem chalani parádny zásah, :good: kto by to povedal,že dnes ked sú len 2 zápay sa takto vrátite do hry o najvyššie méty a niektoré tímy dáte dokonca o 10 bodov :lol:
dnes sa dado vytiahol :good:
skoda ze sme ho niekto nenapodobnili, ale dobre je ze uz bojujeme o celkove druhe miesto :good: drakov na prvom asi uz nezosadime :eek2:
švolco píše:dnes sa dado vytiahol :good:
skoda ze sme ho niekto nenapodobnili, ale dobre je ze uz bojujeme o celkove druhe miesto :good: drakov na prvom asi uz nezosadime :eek2:
no to už sa vám nepodarí švolco,ale boli ste riadne silný konkurent :yes: .V tých úvodných kolách ste boli väčšinou pred nami a pri rovnosti bodov by rozhodoval priemer zo všetkých 6 kôl základnej časti aj to by hovorilo pre vás, ale nám vyšlo parádne posledné kolo a tak sme vás predsa predstihli. :wawe: :cinka: Ale dalo to veľa práce,riadne ste nás potrápili.Gratulujem k výkonom počas sezony,nech sa darí v play off chalani. :oslava:Ale dokázali ste to, čo nám minulú sezonu nevyšlo švolco, dostať Hockey Kent do play off a k tomu vám tiež gratulujem. :good:
Diky milos, dufam ze sa stretneme vo finale konferencie :good:
inak sme to ako tak to posledne kolo uhrali, aj ked je nase najhorsie, druhe miesto nie je zle :)
Navyse nas GM Alex bude sefovat timu zapadneho slovenska na ZOH :good: teda dufam ze sa tu objavi a nepresvihne to :thumbsup:
tak nakoniec to alex presvihol ale dostal sa tam TF, gratulujem :yes:
inak zas sme doplatili na system a postupujeme az z tretieho miesta, prve kolo PO budeme mat proti steelers, ktorych by sme mali porazit aj ked viac som si prial BB :ja_neviem:
no a v drafte sa prepadame o dva fleky nizsie :thumbsdown:
aspoň v drafte mohli to nechať podľa počtu bodov. Takéto vyvyšovanie nepodstatných divízii len škodí.
no mozme si my vypravat do vetra, kym to nezasiahne nejaky starsi tim, alebo niekoho z komisie, nic sa menit zrejme nebude :roll2:
co uz no, musime bojovat v podmienkach ake su urcene
švolco píše: no a v drafte sa prepadame o dva fleky nizsie :thumbsdown:
my mame rovnaky problem..avsak musime respektovat..
ked chce niekto titul, musi vyhrat s kazdym :)
veru veru, co ine nam ostava
švolco píše:no mozme si my vypravat do vetra, kym to nezasiahne nejaky starsi tim, alebo niekoho z komisie, nic sa menit zrejme nebude :roll2:
co uz no, musime bojovat v podmienkach ake su urcene
prečo do toho ťaháš komisiu,či staršie tímy švolco?Myslíš,že používame 2 metre jeden na svoje tímy a jeden na ostatné?A vám či iným tímom chceme uškodiť?To dúfam,nemyslíš vážne. :roll: Ja som ten posledný kto by chcel Kentu uškodiť,tímu marových býkov alebo hociktorému inému tímu v KTL.Kolegovia takisto,odvádzajú skvelú robotu a takéto spochybnovanie či napádanie ich roboty si nezaslúžia. V komisii som hlasoval za tú zmenu ktorú nastala.Pozri sa je fakt,že tie divízie existujú.To,že sú zrejme zbytočné je zrejme pravda a väčšina z nás myslím sa na tom zhodneme.V lete sa o tom môžme porozprávať a ked väčšina bude za zrušenie tak ich zrušíme.Ak budem znovu zvolený, budem určite hlasovať za ich zrušenie.Mám pocit tiež, že by nemalo takéto zvýhodnovanie v KTL fungovať a mali by postupovať skrátka tímy z väčším počtom bodov.To my môžeš veriť,ale na druhej strane momentálne existujú a tak sa podla toho muselo postupovať.Bolo to v pravidlách a s tým sa skrátka nedalo hnúť.Tak ako to zasiahlo vaše tímy, mohlo to zasiahnuť aj nás a môžeš mi veriť,že by sa mi to možno tiež nepáčilo, ale akceptoval by som to.Nič iné by mi neostalo a či mi veríš alebo nie, aj tak by som hlasoval za ako teraz. Pravidlá platia pre každý tím, či už starší,mladší,tímy ludí z komisie či mimo nej.A ten draft je lotéria, nikde není napísané,že tipéri čo budú vybraný z nižších pozícii, nemôžu dosahovať lepšie výsledky ako tí čo budú veberaný skôr. :wink: Takže nemyslím si,že to posunutie o 1-2 miesta nižšie ovplyvní výsledok draftu natolko,že by niekto získal výhodu čo by mu automaticky zabezpečila postup do dalšieho kola.Takže dúfam,že som ti to teraz vysvetlil a podobnému napádaniu ludí z komisie sa nabudúce vyhneš,snažíme sa veci riešiť tak aby KTL dobre fungovala,nikto nebol znevýhodnený a boli rovnaké pravidlá pre každého.A ak sa ti to dajme tomu nejaké pravidlá v nej nepáčia,máš možnosť v lete kandidovať do volieb komisie a ak budeš zvolený, sám sa podielať na úprave pravidiel. :wink:
milos, prepac ale mam pocit ze tie starsie timy su viac chranene (nemam na mysli DD), ale ide skor o to poukazat na problem. nevravim ze sa teraz stazujeme ze sme o tom nevedeli, vravim ze to je zle, a ze by sa to malo v lete minimalne prediskutovat, keby nic nepovieme, tak by sa nic neriesilo, o to ide :yes: a nechcel som nikoho urazit
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS