Kamoško môj, len mi sľub jedno že v PO nenarazíme zase na seba aspoň v 1. kole..:Mike:. píše:díky moc kámoixo píše:Mike: Prajem veľa štastia a úspechov celému týmu do novej sezóny. :smile03:, vám samozřejme přeji taky hodně štěstí. :smile03:
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
do PO se dostanem v to věřímixo píše:Kamoško môj, len mi sľub jedno že v PO nenarazíme zase na seba aspoň v 1. kole..:Mike:. píše:díky moc kámoixo píše:Mike: Prajem veľa štastia a úspechov celému týmu do novej sezóny. :smile03:, vám samozřejme přeji taky hodně štěstí. :smile03:
Nerád by by som zas vybuchol...ja som dosť nekontrolovateľný a beriem všetko vážne, ale nie v pohode
Ak by predsa taká situácia nastala tak zachovám chladnú hlavu. :smile03: Ovšem do PO sa musíme Mike najprv dostať
tak ziadne vybuchy by som nikomu neodporucoval, lebo v tejto sezone akykolvek vybuch GM po trade deadline znamena koniec jeho timu v sezoneixo píše:Kamoško môj, len mi sľub jedno že v PO nenarazíme zase na seba aspoň v 1. kole..:Mike:. píše:díky moc kámoixo píše:Mike: Prajem veľa štastia a úspechov celému týmu do novej sezóny. :smile03:, vám samozřejme přeji taky hodně štěstí. :smile03:
Nerád by by som zas vybuchol...ja som dosť nekontrolovateľný a beriem všetko vážne, ale nie v pohode
Ak by predsa taká situácia nastala tak zachovám chladnú hlavu. :smile03: Ovšem do PO sa musíme Mike najprv dostať
tak dnes nám to vyšlo perfektně
,sem moc rád za ten výkon co jsem předved já a že jsem se konečně probudil,snad to takto půjde dál!!a vám samozřejmě taky!!

už jsme se vyhouply ze 7.místa na 2.místo, což je paráda!
:wawe: :wawe: :wawe: ted si to místo musíme hlavně podržet nebo si povyskočit ještě na to 1.!
takže let´s go Spiders!!
už jsme se vyhouply ze 7.místa na 2.místo, což je paráda!
takže let´s go Spiders!!
Noo ty se chytííš v polke sezony...v minulej sezone ty to tuším vtedy začaloo padať...pozri pod menom tu na kraji maš že si opora tímu tak ja veríím že to zachvilu potvrdííšLukas33 píše:Sorry chalani, neviem ako sa mi podarilo zabudnúť natipovať.![]()
Celkovo nie som spokojný zo svojimi doterajšími výkonmi.
Dnes nám to vyšlo Jozziku parádně!
sem s tebou velmi spokojen, a jsem na tebe velmi hrdý
...myslím že mi tě může závidět každý GM, a to že jsem s tebou podepsal smlouvu na celou sezónu jsem udělal velmi dobře..

jen tak dál, si velkým příkladem jak pro mě tak i pro jakéhokoliv tipera..

samozřejmě sem taky rád za svůj plný počet
, abych tady nechválil jen Jozzika a na svůj dnešní výkon zapoměl..
jen tak dál, si velkým příkladem jak pro mě tak i pro jakéhokoliv tipera..
samozřejmě sem taky rád za svůj plný počet
Jo Jozzi je fakt dobrý a momentálne hviezda SPIDERS.:Mike:. píše:Dnes nám to vyšlo Jozziku parádně!sem s tebou velmi spokojen, a jsem na tebe velmi hrdý
...myslím že mi tě může závidět každý GM, a to že jsem s tebou podepsal smlouvu na celou sezónu jsem udělal velmi dobře..
![]()
jen tak dál, si velkým příkladem jak pro mě tak i pro jakéhokoliv tipera..![]()
![]()
samozřejmě sem taky rád za svůj plný počet, abych tady nechválil jen Jozzika a na svůj dnešní výkon zapoměl..
GO SPIDERS GO
Tak jsme to zvládly!
....sice hrály Fire Birds s menší absencí, ale to není naše chyba,maj si to pohlídat
....hlavní je, že jsme vyhrály a posunuly se výš! 
- a ještě jedna dobrá zpráva, na tento zápas bylo v naši aréně vyprodáno

Jozzi,škoda že ti to nevyšlo
,,přál jsem ti to,tak snad jindy.
- a ještě jedna dobrá zpráva, na tento zápas bylo v naši aréně vyprodáno
Jozzi,škoda že ti to nevyšlo
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé