Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ixo píše:Mike: Prajem veľa štastia a úspechov celému týmu do novej sezóny. :smile03:
díky moc kámo :) , vám samozřejme přeji taky hodně štěstí. :smile03:
.:Mike:. píše:
ixo píše:Mike: Prajem veľa štastia a úspechov celému týmu do novej sezóny. :smile03:
Kamoško môj, len mi sľub jedno že v PO nenarazíme zase na seba aspoň v 1. kole. :-P Nerád by by som zas vybuchol...ja som dosť nekontrolovateľný a beriem všetko vážne, ale nie v pohode :wink: Ak by predsa taká situácia nastala tak zachovám chladnú hlavu. :smile03: Ovšem do PO sa musíme Mike najprv dostať :)
ixo píše:
Kamoško môj, len mi sľub jedno že v PO nenarazíme zase na seba aspoň v 1. kole. :-P Nerád by by som zas vybuchol...ja som dosť nekontrolovateľný a beriem všetko vážne, ale nie v pohode :wink: Ak by predsa taká situácia nastala tak zachovám chladnú hlavu. :smile03: Ovšem do PO sa musíme Mike najprv dostať :)
do PO se dostanem v to věřím :) ,ale doufám že se nestane to že se setkáme v PO hned v 1.kole, a když už tak ve finále konference. :)
ixo píše:
tak ziadne vybuchy by som nikomu neodporucoval, lebo v tejto sezone akykolvek vybuch GM po trade deadline znamena koniec jeho timu v sezone :!:
stydím se za ty mé 4body! :oops: :oops:
kua mít jen 4body ze 13zápasů je fakt býda!!! :buch: :thumbsdown: :thumbsdown:
.:Mike:. píše:stydím se za ty mé 4body! :oops: :oops:
To se stane, bída je napsat býda :D
The Thrasher píše:
.:Mike:. píše:stydím se za ty mé 4body! :oops: :oops:
To se stane, bída je napsat býda :D

jéééj :oops: koukám že i v českém jazyce bych se měl zlepšit.. :D
tak dnes nám to vyšlo perfektně :thumbsup: ,sem moc rád za ten výkon co jsem předved já a že jsem se konečně probudil,snad to takto půjde dál!!a vám samozřejmě taky!! :roll: :cinka:
už jsme se vyhouply ze 7.místa na 2.místo, což je paráda! :clap: :wawe: :wawe: :wawe: ted si to místo musíme hlavně podržet nebo si povyskočit ještě na to 1.! :box: :buchac:
takže let´s go Spiders!! :fan: :fan:
po dnešní noci jsme klesli už na 5.místo,Jozzi a coli dobrý :thumbsup: ,ale Lukas to že jsme kvůli tobě museli tipovat ve 3 mě dost naštvalo :nasraty: !...už máš na týmové listině první černou tečku :!:
Sorry chalani, neviem ako sa mi podarilo zabudnúť natipovať. :hanba:
Celkovo nie som spokojný zo svojimi doterajšími výkonmi. :thumbsdown:
Lukas33 píše:Sorry chalani, neviem ako sa mi podarilo zabudnúť natipovať. :hanba:
Celkovo nie som spokojný zo svojimi doterajšími výkonmi. :thumbsdown:
Noo ty se chytííš v polke sezony...v minulej sezone ty to tuším vtedy začaloo padať...pozri pod menom tu na kraji maš že si opora tímu tak ja veríím že to zachvilu potvrdííš :yes: ..aha ja som len rolbáár ale tak snažím sa delám kolik mužu a zatim mi to celkem jde, ale tvoj čas ješte príde nebooj - na to sme v tíme 4 aby to vždy nekdo potááhol :good: :)
sorry za moju dnešnú nulu...prvu v sezone..dufam že aj poslednúú... :bac:
coloradcan píše:sorry za moju dnešnú nulu...prvu v sezone..dufam že aj poslednúú... :bac:
u tak málo zápasů se to bohužel stává....nevadí :smutok: jedeme dáál!!! :povzbudzovanie:

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
:fan: :fan:
supeeer :yahoo: ...dnes sme ziskali 14 bodov, co je maximum :clap: :clap: :clap:

:povzbudzovanie: GO SPIDERS GO :povzbudzovanie:
Dnes nám to vyšlo Jozziku parádně! :good: sem s tebou velmi spokojen, a jsem na tebe velmi hrdý :moj: ...myslím že mi tě může závidět každý GM, a to že jsem s tebou podepsal smlouvu na celou sezónu jsem udělal velmi dobře.. :thumbsup: :)
jen tak dál, si velkým příkladem jak pro mě tak i pro jakéhokoliv tipera.. :poklona2: :) :thumbsup:

samozřejmě sem taky rád za svůj plný počet :clap: , abych tady nechválil jen Jozzika a na svůj dnešní výkon zapoměl.. :D
.:Mike:. píše:Dnes nám to vyšlo Jozziku parádně! :good: sem s tebou velmi spokojen, a jsem na tebe velmi hrdý :moj: ...myslím že mi tě může závidět každý GM, a to že jsem s tebou podepsal smlouvu na celou sezónu jsem udělal velmi dobře.. :thumbsup: :)
jen tak dál, si velkým příkladem jak pro mě tak i pro jakéhokoliv tipera.. :poklona2: :) :thumbsup:

samozřejmě sem taky rád za svůj plný počet :clap: , abych tady nechválil jen Jozzika a na svůj dnešní výkon zapoměl.. :D
Jo Jozzi je fakt dobrý a momentálne hviezda SPIDERS :moj: a míláčik našich tribún :good: ...a dúfam že bude u nás čo najdhšie :) ..fakt som rád chalani že som s vami v tíme podla mna sme super kolektív... :)

GO SPIDERS GO
pavucikovia uz posobia ako vyzrety mansaft. dokazali si udrzat pekne 2 .miesto.. zatial potvdzuju svoj potencial..
supéér chalani! :good: :clap: parádně nám to kolo vyšlo :thumbsup: .. 1.místo je sice lepší, ale tak pro začátek to 2.místo stačí :)
- sem spokojen - perfect! :yes: :clap: :thumbsup: :cinka: :cinka:
:fan: :wawe: :groupwave: :wawe: :fan:
.:Mike:. píše:supéér chalani! :good: :clap: parádně nám to kolo vyšlo :thumbsup: .. 1.místo je sice lepší, ale tak pro začátek to 2.místo stačí :)
- sem spokojen - perfect! :yes: :clap: :thumbsup: :cinka: :cinka:
:fan: :wawe: :groupwave: :wawe: :fan:
ja som tiez spokojny.... 2.miesto by som bral aj v 2.kole :roll:
a podme vsetci SPIDERS, SPIDERS :biglol:
Ještě před tvrdými bojemi nás dnes čeká individuální příprava, tak snad dopadne dobře! :roll:
Dnes nám chalani začíná 2.kolečko... tak pome!!!!! :povzbudzovanie:
GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :fan:
paráda!! :yahoo: konečně jsme na bodovaném místě! :clap: :clap: ..ted si ho hlavně musíme udržet a šplhat výš a výš!! :box:
dnes nás čeká dost kvalitní souboj s Fire Birds, který musíme vyhrát!! :box: :bitka3:
- ve Spiders Aréně se očekává velká náštěvnost :!:
:fan: :fan: :fan: :fan: :fan: :fan:
GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
san jose uz vyhrava 5:1 :!:
takze si mozme pripocitat 3 body za vitazstvo nad vtacikmi :yahoo:

este nech vyhraje washington a colorado a berem vyhru zo stavkovej :modlenie:
Tak jsme to zvládly! :yahoo: :clap: ....sice hrály Fire Birds s menší absencí, ale to není naše chyba,maj si to pohlídat :razzi: ....hlavní je, že jsme vyhrály a posunuly se výš! :clap:
- a ještě jedna dobrá zpráva, na tento zápas bylo v naši aréně vyprodáno :!: :clap:

Jozzi,škoda že ti to nevyšlo :-( ,,přál jsem ti to,tak snad jindy. :wink:
tiket nevysiel, co uz... ale aspon potesila vyhra nad FB
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES