pohoda aj to sa stane,koniec koncov SO je cenená štatistika v zámoríFortune píše:myslim, ze tuto sezonu mi pojde, hned prvy hraci den a rovno shotout
Mne to zatial moc nejde,je to slabota, dúfam,že sa zlepším časom a budem teamu prospešný aj ja.
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
pohoda aj to sa stane,koniec koncov SO je cenená štatistika v zámoríFortune píše:myslim, ze tuto sezonu mi pojde, hned prvy hraci den a rovno shotout
No Chester to akosi vyplynie zo situácie ja som v tom väčšinou nevinne.Chester píše:fuha dalsie zmeny,Milos ty menis tie timy ako ponozky pomalyale znova ako pri Anjeloch tesim sa opat na spolocne duely s tebou ako za starych cias
Walt píše:dnes to zasa dopadlo...Najmä na tie najbližšie víkendové zápasy. Ak sa dá, prídite dnes večer na icq.
nech sa ti Fortune výlet vydarí,dobre sa zabavíš a šťastne sa domov a i na HF vrátiš ti prajem. :smile03:Fortune píše:no nebol si sam![]()
chlapi, natipoval som par dni dopredu, zajtra skoro rano vyrazam z Kosic smer Brno a z tadial do Holandska na rekostruckiu bitky pri Groenlo, tak dufam, ze to prve kolo nejak este potiahneme o stupienok hore a druhe sa nam zacne darit este lepsie nech to nie su take nervy
:wawe: