Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

myslim, ze tuto sezonu mi pojde, hned prvy hraci den a rovno shotout :D
Fortune píše:myslim, ze tuto sezonu mi pojde, hned prvy hraci den a rovno shotout :D
pohoda aj to sa stane,koniec koncov SO je cenená štatistika v zámorí :D hlavné je aby sme v tom neboli na 1 mieste v lige v počte dosiahnutých SO v lige :wink: .Ale dnes si zabodoval celkom slušne aj s Baffykom, :cinka: 1 den nás podržal Walt :yes: Dobrá práca chlapci zatiaľ to síce nie sú top výkony ale liga teprve štartuje,času na nápravu bude dosť :wink:

Mne to zatial moc nejde,je to slabota, dúfam,že sa zlepším časom a budem teamu prospešný aj ja. :wink:
Včera poobede,skončil som na rajone,išiel som k nám na poštu,prechádzam cez prechod a zrazu som len zaregistroval ako sa rúti veľkou rýchlostou mojim smerom auto,našťastie veľmi tesne ma minulo,chýbalo hádam pár cm a bol by som v jeho dráhe a dostal peknú šupu. :hroza: :hroza: Pred nami v tom smere stáli 3 autobusy na zastávke takže ani my,ani ten šofér sme nič nemohli vidieť,skrátka bola by to nešťastná náhoda,ale žial aj také sa neraz stávajú.Ja som mal chvalabohu šťastia viac. :oslava: Len späťne je človeku z toho tak všelijak v hlave,ked si uvedomíš ten kúsok čo ma delil od prechodu na druhý breh. :scare: :scare:

Ale dopadlo to dobre,druhýkrát som sa narodil,tak sa môžem naplno vrhnut do súbojov v lige,podme chalani na to mám už do súbojov v lige veľkú chuť,som rád,že už to vypuklo tá prestávka bola hrozne dlhá. :box:
Kua chalani pepáčte ,ja som to dnes zase zvoral. :hroza: :hroza: Stačilo dať na jazdcov a hned by to bolo veselšie. :roll: No zatial som zrelý na uterák, sú to hrozne slabé výkony,aspoň že vám to slušne sype,dúfam,že vám to aspoň takto pôjde aj v dalších dňoch,prípadne ešte trochu pridáte :thumbsup: a ja sa k vám výkonmi aspoň priblížim a nebudem vám to takto kaziť.. :scare: :scare:

Fortune 1 derby našich teamov je za nami :box: riadne sme vás zaskočili však? :wink: ruku na srdce vedel si pred štartom kto je Stepan? :frajer2: Ja som tušíl už v prípravákoch,že je to naše skrytá zbraň,samo ,že dá hattrick Millerovi hned v 1 zápase to netušil nikto :cinka: uvidíte,že ešte o ňom budete veľa počuť už aj v tejto 1 sezone,má velký potenciál. :yahoo:
ja si myslím, že zatiaľ je to v pohode, pomaličky pozvoľna sa posúvame vyššie... :smile03:
Walt píše:ja si myslím, že zatiaľ je to v pohode, pomaličky pozvoľna sa posúvame vyššie... :smile03:
Přesně tak chlapi,myslím,že to zatím vůbec není špatné.... :cinka: :)
tak som to asi zakríkol a dnes nula jak vyšitá... :hroza: Škoda najmä tá FLO si remízu zaslúžila, zápas to bol určite viac ako vyrovnaný, takže som to neodhadoval až tak zle, mrzí ma, že nik z nás neveril mackom a to som mal veľké nutkanie, na budúce až bude tak málo zápasov, treba troška rozumnejšie tipovať (upresním v pm :smile03: ) Dean už vie čo mám na mysli, aby sme zbytočne nestrácali body, ktoré v závere môžu chýbať.
A za seba sľubujem, že sa polepším... :hanba:
fuha dalsie zmeny,Milos ty menis tie timy ako ponozky pomaly :D ale znova ako pri Anjeloch tesim sa opat na spolocne duely s tebou ako za starych cias ;)
Chester píše:fuha dalsie zmeny,Milos ty menis tie timy ako ponozky pomaly :D ale znova ako pri Anjeloch tesim sa opat na spolocne duely s tebou ako za starych cias ;)
No Chester to akosi vyplynie zo situácie ja som v tom väčšinou nevinne. :D Dakujem,som rád,že si sa vrátil, na duely s tebou sa tešim aj ja. :wink:
dnes to zasa dopadlo... :hroza: našťastie sme nejakým zázrakom zostali na prvej pozícii, ale treba sa zobudiť a začať tipovať aj troška s rozumom a tímovo. V niektoré dni to dávame hrozne naivne, akoby sme iné tipy ani nepripúšťali a tak sa najbližšie potrebujeme v niektorých tipoch a hlavne taktike dohodnúť. Najmä na tie najbližšie víkendové zápasy. Ak sa dá, prídite dnes večer na icq.
Walt píše:dnes to zasa dopadlo... :hroza: Najmä na tie najbližšie víkendové zápasy. Ak sa dá, prídite dnes večer na icq.

Svatá pravda,vybouchnul jsem brutálně....sorry. :oops:
Na icq už prakticky nechodím,když tak pisni pmku,je fakt,že s těmi dny,kdy se hraje málo zápasů,
by jsme měli něco vymyslet.Zatím to pálím jen tak od pasu a bez plichtiček,ale už je čas nad tím trošku
víc přemýšlet a zamakat nebo budeme z 1.místa nekompromisně smeteni...... :cinka: :oslava: :cinka:
Dnes to dopadlo celkom dobre ,zvlášť Fortune s Baffym veľmi slušne zabodovali. :cinka: :good: Skvelá práca chalani, :clap: :yes: takto to musíme riešiť aj v dalších dnoch ako včera a verím,že to prinesie výsledky. :wink:
nuž ja som zasa cez víkend dopadol... :hroza: ide mi, len čo je pravda, ale to v žiadnom prípade neznamená, že klesám na duchu, ešte viac ma to vyhecovalo a idem s tými výsledkami niečo urobiť, začalo to celkom sľubne a zrazu sa z kola na kolo prepadám. No čo už narobím, nejako sa do toho neviem dostať v tomto kole. No niečo mi nahovára, že moje dni ešte len prídu... :smile03:
:buch: .... bože,co jsem to udělal? Vytáhnu shot-out zrovna v době,kdy jde o všechno.... sorry. :(
no nebol si sam :-(

chlapi, natipoval som par dni dopredu, zajtra skoro rano vyrazam z Kosic smer Brno a z tadial do Holandska na rekostruckiu bitky pri Groenlo, tak dufam, ze to prve kolo nejak este potiahneme o stupienok hore a druhe sa nam zacne darit este lepsie nech to nie su take nervy :)

:wawe:
no netvrdím, že to nemohlo byť aj lepšie, ale pri tých výsledkoch sme to ešte celkom slušne obstáli. Štve ma, že sme nikto nedali 2 na BOS a víťazstvo MIN tiež nik nedal. V duhom kole takéto detaily doladíme... :smile03:
ten posledný deň, to čo zasa bolo... :hroza: ja už asi prestanem pri tom tipovaní premýšľať, zisťujem, že to nemá žiaden význam. Nakoniec sme udržali to 2. miesto, ale ltt no a v individuálke, to ani nejdem komentovať.
Zvažujem či to nenechať tak, nech si každý tipuje podľa svojho, aby som vás zbytočne neovplyvňoval, momentálne z toho nemám vôbec dobrý pocit. Tá taktika má význam vtedy, ak vyjdú tzv. tutovky a zvyšok si rozpíšeme, ako sme to robili. Ale vidíte ako to vychádza, tak popremýšľajte a dajte mi vedieť.
V pohodě kolego...zkusili jsme to,ale bohužel jsme to přetaktizovali...... :frajer2: :D
Nevadí,pokud je těch zápasů tak moc,tak nějaké taktizování asi fakt nemá smysl.
1.místo nám tedy uteklo,ale my jdeme odhodláni a s vůlí vítězit dál..... :cinka: :oslava: :cinka: :wawe:
Fortune píše:no nebol si sam :-(

chlapi, natipoval som par dni dopredu, zajtra skoro rano vyrazam z Kosic smer Brno a z tadial do Holandska na rekostruckiu bitky pri Groenlo, tak dufam, ze to prve kolo nejak este potiahneme o stupienok hore a druhe sa nam zacne darit este lepsie nech to nie su take nervy :)

:wawe:
nech sa ti Fortune výlet vydarí,dobre sa zabavíš a šťastne sa domov a i na HF vrátiš ti prajem. :smile03:
v pohode,netreba sa tým tak trápiť Walte :wink: ,skúsili sme to v tie posledné 3 dni 1 kola, nevyšlo to,stane sa, tak to necháme teraz tak,odložíme to možno až na play off ,kde to bude mať väčší význam(samozrejme ak do neho postúpime a ja verím,že hej :cinka: :wink: ) a budeme tipovať teraz sami za seba a team. :wink:

Kolegovia 2-3 miesto je slušný štart,myslím, že môžme byť celkom spokojný,na to,že sme sa celé kolo dosť trápili s formou,je to pekné umiestnenie.Sme už starší páni,chvílku trvá kým nakopneme motor ,ale keď sa rozbehne už ho nik len tak nezastaví. :twisted: :wawe:

Tak hlavy hore kolegovia, ideme do 2 duelového kola :box:
ok, v pohode súhlasím... :)
no po prehre po nájazdoch v 1 duelovom dni proti Sharks,za ktorú môžem ja, :cry: že som moc špekuloval s tipmi a skúšal dávať prekvapka,stačilo trafiť 2 tipy a mohli sme vyhrať nájazdy, :hroza: ja som vám to pokazil a pripísali sme si teda bod len 1 :thumbsup: za čo sa vám chcem ospravedlniť chalani , :ja_neviem: sme dnes si pripísali 1 výhru v riadnom čase nad pavúkmi :thumbsup: a dnes nás čaká zápas s teamom ktorý skončil na 1 mieste v našej konferencii Raulovcami,treba sa dobre pripraviť a skúsiť sa im revanšovať tým,že ich vo vzájomnom súboji porazíme. :box:

Na parádnom 1 mieste tróni po dnešku v individuálke Baffy , :clap: skvelá robota Baffyku :good: prajem ti ,nech ti forma vydrží aj do dalších dní a dúfam,že poriadne zaberieme v dalších dňoch aj my ostatný tvoji kolegovia a prikloní sa k nám aj šťastie ktoré nám nie vždy bolo priaznivo naklonené v 1 kole. :cinka:
tak tak, skvelé Baffy :good: len tak ďalej, dnes by to chcelo troška popremýšľať a dávať s rozumom... :smile03:
Díky hošani,celkem mi to tam padlo,ale o individualku nejde,na tu hážu bobek,hlavní je
aby se dařilo týmu :cinka: a dnes to bude nepříjemné,tak makáme..... :povzbudzovanie: :fan: :oslava:
:buch: :oops: no a zase.....roletka

skvělá práce miloši dnes,zatáhnul jsi v pravý čas.... :clap: :oslava:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS