Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Joe S. píše:cepi, nerataj do timoveho eventualne +11 bodov ten vykon BigChiefa, ale iba pripocitaj rozdiel tych jedenastich bodov a tych bodov, ktore pre tim bral iny clen timu ako dvojka v ten den :wink:
6 bodov...teraz by sme stracali na 3. miesto 6 bodov...takto stracame 12...

:thumbsup: vlastne :thumbsdown:

cepi píše::thumbsup: vlastne :thumbsdown:
a co sa mam teraz ist obesit...sak vsetci robia nejake chyby... :neja:

..nemal som na mysli konkretne Teba , riesim to ako tim.. 8)

fajn, tak dufam, ze zajtra uz budeme figurovat na "zemiakoch.." :)

BigChief píše:
Joe S. píše:cepi, nerataj do timoveho eventualne +11 bodov ten vykon BigChiefa, ale iba pripocitaj rozdiel tych jedenastich bodov a tych bodov, ktore pre tim bral iny clen timu ako dvojka v ten den :wink:
a nie na druhe?
lebo na druhom su spolocne BB a DD :wink:

Joe S. píše:
BigChief píše:
a nie na druhe?
lebo na druhom su spolocne BB a DD :wink:
to je vlastne jedno...mne by stacilo aj to tretie... :cry:

zatial sme nazbierali 20b...no uvidime co bude rano...

ja - 11b
leci - 9b
cepi - 8b
debil - 7b

:(

a este volaco...8.4 sa hra este jeden zapas...opravte si to...hra colorado s calgary...

BigChief píše:ja by som sa bil o prve miesto...kua...a timovo by sme mali na bednu... 8)
mal by som momentalne 223 bodov a bol by som prvy... :x takto mam 212 a som treti... :cry: a chybali by nam 2 body na tretie miesto... :cry: ...asi by som sa teda mal ist obesit... :?

Bigchief to je ok. Aj tak si z nas najlepsi takze vpoho.

:roll: tak to je napinak jak v poslednych NHL zapasoch o PO :doh:

:taptap: tak sme 4 :!: ale je to brutalne, preskocili sme BB nie FB :roll:

sefiku paradicka, riesme realitu, keby, keby...ani v zivote to keby neexistuje 8) treba udrzat 4 poziciu a bude fajn! skoda, FB to poriesili malo vidane, to 3 miesto naozaj vyzeralo realne ale tak, kto by to bol povedal par kĂ´l dozadu, ked sme figurovali na 7 mieste...

naozaj famozny finis, ale VAS, nie mĂ´j..

debil -) dik za info, no a spolocne nam to Xovo uz kleplo v pripade NY derby..0,9 s pre zaverom... :cool:

gratulujem vam k 4.miestu, mate zemiakovu medajlu :D. S vami sme mali taky mensi suboj takmer pocas celej sezony, stale sme sa vas snazili predbehnut :twisted: , parkrat sa nam to aj podarilo, ale nakoniec ste nas aj tak predbehli naspat :( . proste ste boli tuto sezonu lepsi.

Gratulujem k peknemu 4 mietu, Vas tim bol peknym spestrenim sezony a taktiez velky super favoritov na vychode, tesim sa na suboje dalsiu sezonu.

tak som zasa treti...a mohol som skoncit prvy...no nevadi... :winner3:

Obrázek

no uz sa to pomaly rozbieha...tak ako to bude s RD cepi? 8)

BigChief píše:no uz sa to pomaly rozbieha...tak ako to bude s RD cepi? 8)
sefik, pre Teba mam len jednu jedinu odpoved -) 8)
Po ppci dlhych rokovaniach cez ICQ s generalnym manazerom oznamujem ze ano mozte so mnou ratat.

Obrázek
debil píše:Po ppci dlhych rokovaniach cez ICQ s generalnym manazerom oznamujem ze ano mozte so mnou ratat.

Obrázek

vitaj u dablikov aj v sezome 07/08 Mitch Obrázek :lol2: ups, prepac Obrázek 8)

fajn, supiska RD ku dnesnemu dnu definitivne uzavreta, coby dub cekneme roster timu a veci s tym suvisiace :cert:

Obrázek GM cepi Obrázek
:cert: RED DEVILS ´07/08 :cert:

fajn dablikove, supnut banneriky do podpisov a zaciname :!: skoda zbytocnych slov, po minulo sezonnom novacikovskom 4.mieste, v novej sezone atak do TOP 3 :!:

..ak to klapne budem z casu na cas pridavat bodove i % ohodnotenie nasich,Vasich tipov ako som to riesil v minulej sezone (ale neslubujem) :hmm: hadam si pak spomeniem ako to som to minuly rok spocitaval :lol:

r.d. nasi superi sa budu v tomto kotli pekne smazit Obrázek

Obrázek
Obrázek

uz ked som rano pocuval tesne vysledky a po nich pp hned som vedel ktora bije :biglol:

padlo mi to jedna radost, skoda len, ze aspon jeden z Vas neziskal o nejake bodiky naviac, ale tak aspon GM Vam ukazal ako na to :D (len nezakriknut!) takze chalani, uvod ako z partesu a dufam, ze tak, ako tronime na cele po 1 kolecku, budeme aj po tom zaverecnom :cool:

dnes pestra zapasova porcia, takze bodove rozdiely budu urcite markantnejsie

good luck Obrázek

p.s. chesty zaviedol fajn novinku, kde si môzete zhliadnut, kto ako za tim bodovo natipoval :arrow: http://hokejforum.com/viewtopic.php?f=3 ... 6&start=60
cepi ved take vyhodnotenie bolo aj minulu sezonu ;)
inak vdaka norvicovi mame k dispozici opat excel subor na robenie tabuliek uz aj timovych takze to bude rychlejsie, zaroven ak sa podari tak bude aj mensie prekvapenie tomu :wink:
hmmm cepi to bol kvalitny uvod :thumbsup:
no cepi se ukázal :) no snad příště i my trochu posbíráme nějaké body navíc aby jsme se udrželi na čele až do konce :)
dpc...ze dva body...mozem sa na to... :thumbsdown: 8)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES