Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
ty si ako kajco aj ten dal dva dni same x a nic a hned ako ich nedal mohol mat 10bMatejko píše:ku**a, raz zacas dam par x-iek a to padne z miliona zapasov iba jedna remiza, na porazenie
No takĹľe JanÄŤi a Matejko uĹľ bolo dosĹĄ tajnostĂ, ten VyvolenĂ˝ je Derryl
JanÄŤi sa mi ozval myslim v pondelok, a dodnes sa tomu aj ÄŤudujem
Ĺľe ma zlomil lepsie povedane nahovoril, kedĹľe Matejko si dava pauzu od tohto.
Zas do hocijakeho tĂmu, by som ja nešiel
pamätnici na HF vedia
UvidĂm, ÄŤi som to ešte nezabudol
, raz si pamatam na slová Alexa, ktorà sa vyjadril, že je strasne zvedavy, kedy aj na mna konecne pride kriza.
TĂm je podla mna velmi dobre poskladany, neviem kto bude GM, tipujem JanÄŤiho, a urcite sa pojde na titul, ked tak na to pozeram na tie timy, Red Devils su dosĹĄ silny, samozrejme moja srdcovka Drexel Dragons s famoznym Chesterom a aj Evil Insiders s kazdou sezonou sa lepsiacim Excelentom, ktoremu som vzdy vravel, Ĺľe raz sa z neho stane jeden z najlepsich tiperov, hoc mal aj take obdobie, Ĺľe chcel jesĹĄ surove mäso
Kto by to bol povedal, Ĺľe nas Medo, bude viesĹĄ individual tabulku
kedže bolo obdobie, ked ho chceli skor vyšupnuť a teraz je nenahraditelny a u Seabrooka aj vysoko ceneny!
No a na zaver, pozdravujem mojich novych kolegovcov Janciho Kuťafája, Kajča a Jomenátora
JanÄŤi sa mi ozval myslim v pondelok, a dodnes sa tomu aj ÄŤudujem
Zas do hocijakeho tĂmu, by som ja nešiel
UvidĂm, ÄŤi som to ešte nezabudol
TĂm je podla mna velmi dobre poskladany, neviem kto bude GM, tipujem JanÄŤiho, a urcite sa pojde na titul, ked tak na to pozeram na tie timy, Red Devils su dosĹĄ silny, samozrejme moja srdcovka Drexel Dragons s famoznym Chesterom a aj Evil Insiders s kazdou sezonou sa lepsiacim Excelentom, ktoremu som vzdy vravel, Ĺľe raz sa z neho stane jeden z najlepsich tiperov, hoc mal aj take obdobie, Ĺľe chcel jesĹĄ surove mäso
Kto by to bol povedal, Ĺľe nas Medo, bude viesĹĄ individual tabulku
No a na zaver, pozdravujem mojich novych kolegovcov Janciho Kuťafája, Kajča a Jomenátora
tak ta tu vitam aj ked trosku v predstihu kedze som cakal najprv prihovor z matejkovej strany, ale ten pride zajtra a ty tu zajtra asi nebudes takze mato sa isto nepohneva a verim ze tiez povie svoje
ja len dufam ze ta kriza na teba nepride a ako si sam povedal zlozenie je dost kvalitne na to aby sa islo na titul, pomoze k tomu urcite aj to ze si j0manov velky vzor ako mi prezradil a splnil sa jeho sen byt s tebou v time. dufam ze vytvorime super partiu a stale sa budeme tesit na dalsi den a na vyhodnotenie
a som rad ze si sa uviedol v starom dobrom svetle , obsiahlim prispevkom ako to bolo tvojim zvykom
TakĹľe pomaly mi pribudaju ohlasy
Janci: dik za uvitanie, Matejko by to bol nechal asi na poslednu chvilu, minutu pred dvanastou
aby asi ostatnych rachlo
Ja som jOmanov velky vzor
páni, tak toto je teda potešujuci šok aj pre mna samotneho
Prosim o vyjadrenie aj samotneho jOmanatora
WildCelt: no neviem, hlavna vec, Ĺľe na skype si mi vravel, Ĺľe si ma tipoval
a to ako jediny uviedil jedine Boss
Red Devils cepi
Dokonca aj samotnĂ Kajco radsej neprezradil a nemohol v noci ani spavaĹĄ
kedĹľe mal pribliĹľne 20% nejasnosĹĄ o tom, Ĺľe kto to moĹľe byĹĄ
Durza: tĂm Eagles mi je po srdcovke DD sympaticky, takĹľe verim vo vase napredovanie!
Teraz sa vsak pokusim ziskaĹĄ titul pre FB, urcite aj bookmakeri uĹľ vypisali kurzy
ktore OpenFire co nevidieĹĄ zverejni
Janci: dik za uvitanie, Matejko by to bol nechal asi na poslednu chvilu, minutu pred dvanastou
Ja som jOmanov velky vzor
Prosim o vyjadrenie aj samotneho jOmanatora
WildCelt: no neviem, hlavna vec, Ĺľe na skype si mi vravel, Ĺľe si ma tipoval
Dokonca aj samotnĂ Kajco radsej neprezradil a nemohol v noci ani spavaĹĄ
Durza: tĂm Eagles mi je po srdcovke DD sympaticky, takĹľe verim vo vase napredovanie!
Teraz sa vsak pokusim ziskaĹĄ titul pre FB, urcite aj bookmakeri uĹľ vypisali kurzy
ja som tiez predpokladal, ze ide o teba, aj ked som to napisal len na icq, nie na foreDerryl píše:TakĹľe pomaly mi pribudaju ohlasy![]()
Janci: dik za uvitanie, Matejko by to bol nechal asi na poslednu chvilu, minutu pred dvanastouaby asi ostatnych rachlo
![]()
Ja som jOmanov velky vzorpáni, tak toto je teda potešujuci šok aj pre mna samotneho
![]()
Prosim o vyjadrenie aj samotneho jOmanatora![]()
WildCelt: no neviem, hlavna vec, Ĺľe na skype si mi vravel, Ĺľe si ma tipovala to ako jediny uviedil jedine Boss
Red Devils cepi
![]()
Dokonca aj samotnĂ Kajco radsej neprezradil a nemohol v noci ani spavaĹĄkedĹľe mal pribliĹľne 20% nejasnosĹĄ o tom, Ĺľe kto to moĹľe byĹĄ
![]()
Teraz sa vsak pokusim ziskaĹĄ titul pre FB, urcite aj bookmakeri uĹľ vypisali kurzyktore OpenFire co nevidieĹĄ zverejni
ty vole Wild to nemalo chybu ale pripominam ze aj mna to tak prekvapilo viac ako to ze ako moze sliepka nosit vajcia a kohut nieWildCelt píše:Ja som normalne v soku :o To by som vobec necakal, ze to bude DerrylBoze, ved vy budete teraz strasne silni
ale vitam ta Derrylko a nech sa ti dari
23. kolo
kajo 2b
j0man 6b
janik 1b
Matejko 3b
24. kolo
kajo 6b
j0man 5b
janik 2b
Matejko 7b
25. kolo
kajo 2b
j0man 0b
janik 2b
Matejko 2b
26. kolo
kajo 4b
j0man 7b
janik 8b
Matejko 3b
27. kolo
kajo 2b
j0man 2b
janik 4b
Matejko 1b
28. kolo
kajo 1b
j0man 6b
janik 6b
Matejko 3b
29. kolo
kajo 2b
j0man 5b
janik 4b
Matejko 2b
kajo - 72b ~ 29,33%
j0man - 36,5b ~ 14,87%
Mr.Perfecto - 10b ~ 8,89%
1. Red Devils - 256 bodov
2. Fire Birds - 245,5 bodu
3. Drexel Dragons - 230 bodov
4. EAGLES - 217,5 bodu
5. Best Bibbers - 217 bodov
6. Steelers - 194,5 bodu
7. KK HAWKS - 185 bodov
8. Steelers B - 101 bodov
16. kajo 92b ~ 78,26%
18. j0man 91,5b ~ % 39,89%
34. Matejko 82b ~ 75,00%
52. Mr.Perfecto 31b ~ 32,26%
-------------------------------------------------------------------------------------
no tak tento tyzden uz sa niesol v pokojnom duchu a my sme si v pohode udrzali 2. miesto v konferencii. dnesne bohate kolo na tom uz tazko nieco zmeni a tak sa treba sustredit na PO. GO GO GO FireBirds
kajo 2b
j0man 6b
janik 1b
Matejko 3b
24. kolo
kajo 6b
j0man 5b
janik 2b
Matejko 7b
25. kolo
kajo 2b
j0man 0b
janik 2b
Matejko 2b
26. kolo
kajo 4b
j0man 7b
janik 8b
Matejko 3b
27. kolo
kajo 2b
j0man 2b
janik 4b
Matejko 1b
28. kolo
kajo 1b
j0man 6b
janik 6b
Matejko 3b
29. kolo
kajo 2b
j0man 5b
janik 4b
Matejko 2b
kajo - 72b ~ 29,33%
j0man - 36,5b ~ 14,87%
Mr.Perfecto - 10b ~ 8,89%
1. Red Devils - 256 bodov
2. Fire Birds - 245,5 bodu
3. Drexel Dragons - 230 bodov
4. EAGLES - 217,5 bodu
5. Best Bibbers - 217 bodov
6. Steelers - 194,5 bodu
7. KK HAWKS - 185 bodov
8. Steelers B - 101 bodov
16. kajo 92b ~ 78,26%
18. j0man 91,5b ~ % 39,89%
34. Matejko 82b ~ 75,00%
52. Mr.Perfecto 31b ~ 32,26%
-------------------------------------------------------------------------------------
no tak tento tyzden uz sa niesol v pokojnom duchu a my sme si v pohode udrzali 2. miesto v konferencii. dnesne bohate kolo na tom uz tazko nieco zmeni a tak sa treba sustredit na PO. GO GO GO FireBirds
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé