Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

co sa smejes ved wild uz bol v BB s nami :P a keby sme mu dali aj whiskas tak ani nevaha :lol:

tak ja som asi slabo chápajúci, lebo naozaj netuším, kto to môže byť :lol:

janik píše:co sa smejes ved wild uz bol v BB s nami :P a keby sme mu dali aj whiskas tak ani nevaha :lol:
:hufi:
ja to urcite nie som :butt: ja uz som poveril mojho agenta, aby zacal rokovat s GM IC o novej zmluve na celu, ale uplne celu buducu sezonu :D

co nam tu zadok ukazujes? :shock: mi sme tu vsetci spravne orientovani :lol: :lol: :lol:

j0man aspon budes mat vacsie prekvapko :wink:

neviem preco, ale len tak ma napadol Derryl..

chlani dnes v poho vykon takze spokojnost. :) a ak mozete drzte mi trosu prsty nech tych dvoch predomnou este poprehanam , dnes to mozno bude rozhodujuci ten ked tak pozeram na tie zapasy a ich pocet. tak nech sa aj vam dari GO GO GO Fire Birds

gratulujem janik, parádny výkon :)

cepi: no, to by bola posila... :P

Gratulace janik skvělí výkon LM i KTL !!! :taptap: :thumbsup2: :taptap: to už vypadá jako kdyby jsme byli dvojčata :D :D :lol: :D :D

excelent píše:Gratulace janik skvÄ›lĂ­ vĂ˝kon LM i KTL !!! :taptap: :thumbsup2: :taptap: to uĹľ vypadá jako kdyby jsme byli dvojÄŤata :D :D :lol: :D :D
tak tak ale mat take dvojca je naozaj cest pre mna :cool: :cool: o to vacsia pocta pre mna dik za gratulaciu :) vela stastia v dnesnych zapasoch :wink:

Matejko píše:Som na tom hrozne, nedokazem sa udrzat ani len v prvej 30tke :(
neber to tragicky nestastie v hre stastie v laske :wink:

tak uĹľ viem, preÄŤo som vyhral tipovaÄŤku :roll:

Matejko píše:ku**a, raz zacas dam par x-iek a to padne z miliona zapasov iba jedna remiza, na porazenie :x
ty si ako kajco aj ten dal dva dni same x a nic a hned ako ich nedal mohol mat 10b :lol: ale to nic je to len hra a dnes sa opat zadarilo mne a j0manovi a zajtra sa moze zadarit vam

No takĹľe JanÄŤi a Matejko uĹľ bolo dosĹĄ tajnostĂ­, ten VyvolenĂ˝ je Derryl
JanÄŤi sa mi ozval myslim v pondelok, a dodnes sa tomu aj ÄŤudujem :D Ĺľe ma zlomil lepsie povedane nahovoril, kedĹľe Matejko si dava pauzu od tohto.
Zas do hocijakeho tímu, by som ja nešiel :lol: pamätnici na HF vedia :D
Uvidím, či som to ešte nezabudol :) , raz si pamatam na slová Alexa, ktorí sa vyjadril, že je strasne zvedavy, kedy aj na mna konecne pride kriza.
Tím je podla mna velmi dobre poskladany, neviem kto bude GM, tipujem Jančiho, a urcite sa pojde na titul, ked tak na to pozeram na tie timy, Red Devils su dosť silny, samozrejme moja srdcovka Drexel Dragons s famoznym Chesterom a aj Evil Insiders s kazdou sezonou sa lepsiacim Excelentom, ktoremu som vzdy vravel, že raz sa z neho stane jeden z najlepsich tiperov, hoc mal aj take obdobie, že chcel jesť surove mäso :lol:
Kto by to bol povedal, že nas Medo, bude viesť individual tabulku :lol: kedže bolo obdobie, ked ho chceli skor vyšupnuť a teraz je nenahraditelny a u Seabrooka aj vysoko ceneny!
No a na zaver, pozdravujem mojich novych kolegovcov Janciho Kuťafája, Kajča a Jomenátora :cool:

tak ta tu vitam aj ked trosku v predstihu kedze som cakal najprv prihovor z matejkovej strany, ale ten pride zajtra a ty tu zajtra asi nebudes takze mato sa isto nepohneva a verim ze tiez povie svoje :) ja len dufam ze ta kriza na teba nepride a ako si sam povedal zlozenie je dost kvalitne na to aby sa islo na titul, pomoze k tomu urcite aj to ze si j0manov velky vzor ako mi prezradil a splnil sa jeho sen byt s tebou v time. dufam ze vytvorime super partiu a stale sa budeme tesit na dalsi den a na vyhodnotenie :cool: a som rad ze si sa uviedol v starom dobrom svetle , obsiahlim prispevkom ako to bolo tvojim zvykom :wink:

Ja som normalne v soku :o To by som vobec necakal, ze to bude Derryl :D Boze, ved vy budete teraz strasne silni :neja:

No ja som myslel za ak sa Derryl vrati tak pojde do DD ale toto ma vobec nenapadlo

tak moja predtucha sa vyplnila,cakal som to,ze to bude prave Derryl.inak ta samozrejme vitam v time a dufam ze nam pomozes na titul.sice teraz sa zlozenie pekne pozmenilo Mr.Perfecto :arrow: j0man;Matejko :arrow: Derryl,ale verim,ze nam obaja pomozete ako minimalne ti dvaja.

TakĹľe pomaly mi pribudaju ohlasy :D
Janci: dik za uvitanie, Matejko by to bol nechal asi na poslednu chvilu, minutu pred dvanastou :D aby asi ostatnych rachlo :)
Ja som jOmanov velky vzor :lol: páni, tak toto je teda potešujuci šok aj pre mna samotneho :)
Prosim o vyjadrenie aj samotneho jOmanatora :D
WildCelt: no neviem, hlavna vec, Ĺľe na skype si mi vravel, Ĺľe si ma tipoval :D a to ako jediny uviedil jedine Boss :lol: Red Devils cepi :D
Dokonca aj samotnĂ­ Kajco radsej neprezradil a nemohol v noci ani spavaĹĄ :lol: kedĹľe mal pribliĹľne 20% nejasnosĹĄ o tom, Ĺľe kto to moĹľe byĹĄ :D
Durza: tĂ­m Eagles mi je po srdcovke DD sympaticky, takĹľe verim vo vase napredovanie!
Teraz sa vsak pokusim ziskaĹĄ titul pre FB, urcite aj bookmakeri uĹľ vypisali kurzy :D ktore OpenFire co nevidieĹĄ zverejni :lol:

Derryl píše:TakĹľe pomaly mi pribudaju ohlasy :D
Janci: dik za uvitanie, Matejko by to bol nechal asi na poslednu chvilu, minutu pred dvanastou :D aby asi ostatnych rachlo :)
Ja som jOmanov velky vzor :lol: páni, tak toto je teda potešujuci šok aj pre mna samotneho :)
Prosim o vyjadrenie aj samotneho jOmanatora :D
WildCelt: no neviem, hlavna vec, Ĺľe na skype si mi vravel, Ĺľe si ma tipoval :D a to ako jediny uviedil jedine Boss :lol: Red Devils cepi :D
Dokonca aj samotnĂ­ Kajco radsej neprezradil a nemohol v noci ani spavaĹĄ :lol: kedĹľe mal pribliĹľne 20% nejasnosĹĄ o tom, Ĺľe kto to moĹľe byĹĄ :D
Durza: tĂ­m Eagles mi je po srdcovke DD sympaticky, takĹľe verim vo vase napredovanie!
Teraz sa vsak pokusim ziskaĹĄ titul pre FB, urcite aj bookmakeri uĹľ vypisali kurzy :D ktore OpenFire co nevidieĹĄ zverejni :lol:
ja som tiez predpokladal, ze ide o teba, aj ked som to napisal len na icq, nie na fore

WildCelt píše:Ja som normalne v soku :o To by som vobec necakal, ze to bude Derryl :D Boze, ved vy budete teraz strasne silni :neja:
ty vole Wild to nemalo chybu ale pripominam ze aj mna to tak prekvapilo viac ako to ze ako moze sliepka nosit vajcia a kohut nie :D
ale vitam ta Derrylko a nech sa ti dari :wink: :wink:

j0man super vykon... opat :cool: chalani vyhodnotenie tyzdna a hraca tyzdna urobim poobede :wink:

vĂ­tam ĹĄa derryl :poklona: s tĂ˝m vzorom to zas nepreháĹ
23. kolo

kajo 2b
j0man 6b
janik 1b
Matejko 3b

24. kolo

kajo 6b
j0man 5b
janik 2b
Matejko 7b

25. kolo

kajo 2b
j0man 0b
janik 2b
Matejko 2b

26. kolo

kajo 4b
j0man 7b
janik 8b

Matejko 3b

27. kolo

kajo 2b
j0man 2b
janik 4b

Matejko 1b

28. kolo

kajo 1b
j0man 6b
janik 6b

Matejko 3b

29. kolo

kajo 2b
j0man 5b
janik 4b

Matejko 2b

Body pre tim z 245,5 timu:

janik - 106,5b ~ 43,38%
Matejko - 61,5b ~ 25,05%
kajo - 72b ~ 29,33%
j0man - 36,5b ~ 14,87%

Mr.Perfecto - 10b ~ 8,89%

timove postavenie:

Tabulka po 29. kole

VYCHOD:

1. Red Devils - 256 bodov
2. Fire Birds - 245,5 bodu
3. Drexel Dragons - 230 bodov

4. EAGLES - 217,5 bodu

5. Best Bibbers - 217 bodov
6. Steelers - 194,5 bodu
7. KK HAWKS - 185 bodov
8. Steelers B - 101 bodov

vyhodnotenie jednotlivcov:

po 29. kole

2. janik 113,5b ~ 93,83%
16. kajo 92b ~ 78,26%
18. j0man 91,5b ~ % 39,89%
34. Matejko 82b ~ 75,00%

52. Mr.Perfecto 31b ~ 32,26%

-------------------------------------------------------------------------------------
no tak tento tyzden uz sa niesol v pokojnom duchu a my sme si v pohode udrzali 2. miesto v konferencii. dnesne bohate kolo na tom uz tazko nieco zmeni a tak sa treba sustredit na PO. GO GO GO FireBirds

Obrázek
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS