Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

inak dado, mas zmluvu na stole od alexa, treba hu podpisat do zajtra :good:
Tak bodovali sme aj v druhom kole,co je super.Som spokojny a citim,ze sa mozme zlepsovat.Dakujem vsetkym za vykony.Som rad,ze sme ostali po kope a verim,ze ste zatial spokojny v Hockey Kente.....Prestavka prakticky nebola ziadne,tak pome do tretieho kola v nastupenom tempe.....Drzim vsetkym palce!!!!!
chlapi idem na 3dnove sustredenie do Tatier, tak natipujem vopred a vratim sa v lepsej forme snad :good: drzte sa
Chalani gratulujem k zisku veľmi cenného 3 miesta v tomto kole , ako týmu, tak aj ThrashersFana v individuálke. :clap: Alex a Dado získali tiež veľmi krásne miesta v individuálke a švolco tiež párkrát získal veľmi cenné body pre tým.Robíte mi chalani radosť,rád vidím Kentov takto vysoko a verím,že play off si v pohode zabezpečíte s predstihom.Nech sa darí aj v dalších kolách. :good:
aT SE VAM DARI CHLAPI A VSE NEJ do noveho roku, specialne pro svolcika :oslava:
Selly8 píše:aT SE VAM DARI CHLAPI A VSE NEJ do noveho roku, specialne pro svolcika :oslava:
pripájam sa,vše nej a veľa úspechov v KTL i súkromných životoch :oslava:
napodobne chalani :good:
Chalani gratulujem k parádnym výkonom v tomto kole,sezóne a 1 priečke v celkovom hodnotení po 4 kolách KTL. :good: Máte to parádne rozbehnuté,klobúk dolu. :good: Tešia ma vaše úspechy a som rád,že držíte zástavu Kentu hodne vysoko a vdaka vám získava tím Kent na prestíži a poriadne ho zviditelnujete medzi tímami v KTL. :clap: Ako zakladateľa tímu , ma to veľmi teší,dakujem vám za to a prajem vám nech vám dobrá forma vydrží po celú sezonu. :clap: Prajem vám do nového roku všetko najlepšie,veľa zdravia, spokojnosti a nech sa vám vydarí ešte viac ako ten starý.:thumbsup:
diky milosi, parada inak chalani, dobre nam to vyslo, hlavne posledny den sa setko zvrtlo :good: len tak dalej :clap:
Dado píše:mam este zmluvu?
zmluvu máš Dado, platí na celú sezonu ,už sa nepodpisuje každé kolo ked vyprší. :wink:
ku*va neska sme traja netipovali, neviem jak je to mozne
Stane sa.Ale Alex sám takmer porazil kanterovcov a to už by bol výkon.Skoda,že to nevyšlo.Zaslúžil by si to. :clap: :clap:
Obrázek
...... HOCKEY KENT ........ ... 5 ..
.......... švolco ......... ... n ..
.......... Dado ........... ... n ..
.......... Alex ........... ... 5 ..
....... ThrashersFan ...... ... n ..

Fúha, za toto sa veľmi ospravedlňujem. Neviem ako sa mi to stalo, asi som omylom preskočil alebo čo, lebo 14.1. mám natipované. Sorry, toto beriem na seba. Takéto veci by sa mi nemali stávať.
ak nenastala chyba v systeme, tak je to chyba nas vsetkych troch, skoda veru, alex uhral dost bodov, myslim ze by sme urcite ten zapas vyhrali
najblizsie 3 noci nas cakaju 3 tazke zapasy, najprv s insiders, kde sme s alexom ziskali titul v prvej sezone, potom boj o druhe miesto s kosicanmi c a nakoniec s lidrom konferencie blue flyers.. v tychto zapasoch mozme vela ziskat :clap: tak dotoho :box:
a 4. noc najtazsi zapas s anjelmi, ale tam si rovno mozete pripisat prehru :fucker:
Takže dnešný súper ma znás strach :D. To sa len tak nenechá :D, chce debakel, alebo tesný výsledok? :D Dnes to bude derby :D Alex a Kubo :bitka3: :D

PS: Ináč nemám rád takýchto súperov. Ste pokladaní za outsiderov a s nimi máme problémy :D, ale mohli by ste zabudnúť natipovať :D
yzy19 píše: PS: Ináč nemám rád takýchto súperov. Ste pokladaní za outsiderov a s nimi máme problémy :D, ale mohli by ste zabudnúť natipovať :D
yzy neser ma lebo ti prestanem posielat bannery, vy ste pokladani za silnych lebo okrem inych ja s alexom sme ziskali pre EI titul, odvtedy EI spia.
a aktualne sa kludne pozri na tabulku celkovu, ze kto je aky favorit. ja ti dam outsidera..

.. Inak dnes sme sa dostali na druhu priecku vdaka vitazstvu nad kosicanmi c :good:
a v noci nas cakaju BF so snurov 10 vyhier, mame co robit.. polhodka do zaciatku a alex s dadom este netipovali
Sorac chlapci,nejak som to nestihal.Dufam,ze to zvladneme aj napriek tejto chybicke.No favorit je jasny.Ale je tu cas aj na prekvapenie......Go HK go go go!!!!
skoda, nevyslo to, horsie je ze teraz ma 300 timov pomaly rovnako bodov ako my, pricom mame o zapas naviac..
toto kolo moze skoncit velmi zle
To je pravda svolko, nasa konferencia je riadne nadupana a vyrovnana. V DR by sme boli druhi, u nas sme osmi. Aspon je jasne, ktora konferencia je lepsia :frajer2:
Inak, nech sa vam dari chalani (len nie az tak ako nam :D )
kajo píše:To je pravda svolko, nasa konferencia je riadne nadupana a vyrovnana. V DR by sme boli druhi, u nas sme osmi. Aspon je jasne, ktora konferencia je lepsia :frajer2:
Inak, nech sa vam dari chalani (len nie az tak ako nam :D )
je to skoda ze je ta nasa dlhodobo lepsia.. :?
dik kajo, som zvedavy jak sa to vyvinie este do konca kola :good:
je to relativne ...teraz je mozno tak buduce kolecko bude naopak..
maro píše:je to relativne ...teraz je mozno tak buduce kolecko bude naopak..
ja viem ze to je blbost aby sa dalo urcit kto je silny a kto slaby ale uz dlho si to vsimam a stale to je takto, neviem preco
proste to je dlhodobe, ze tato konferencia je silnejsia, nadupanejsia s vacsim ziskom bodov, len obcas sa najde kolo, kde je druha konf. lepsia.

a u nas je aj samotny postup do PO uspech pri tej konkurencii, pricom v druhej konferencii by to boli mozno vyssie priecky. ale kvalita sa ukaze az po finale PO, ked DD vyhraju :cinka:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS