Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Sakra, sakra. Nějak se nám nevede. I v přípravě chci vyhrávat a ono to zatím nepřichází. Pojďme se do toho pořádně opřít a všem ukázat, že kocovinu mistra nemáme.
:hmm: :hmm: :hmm:

pripravne zapasy su nevyspytateľne, ale musime sa dostat do formy a potom pridu stari GK :biglol:

vo zvysnych dnoch musime zabojovat :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
"az" 0 bodov som ziskal :verysad:
sorry, ale zabudol som tipnut :scare: :scare: :scare:

som rad, ze ste nahrali aj bez mna az 24 bodov :good:
kanter píše:sorry, ale zabudol som tipnut :scare: :scare: :scare:

som rad, ze ste nahrali aj bez mna az 24 bodov :good:
No jako náš GM nám moc příkladem nejdeš :) :wink: Ale tak nevadí je to přeci jen příprava. :wink:
dnes som to napravil :yahoo:
kanter píše:dnes som to napravil :yahoo:
Dobře kanter. Díky vám se zvedáme tabulkou. Já kromě prvního dne jen paběrkuji. Doufám, že v sezóně budu předvádět lepší tipy.
za posledne styri dni som nazbieral "az" 15 bodov: 0 - 0 - 15 - 0 :lol2: :box:

4. miesto je v pohode... dnes porazime Spiders :biglol:
Tak nakonec jsme to dotáhli na pěkné 4. místo. Dnes to chce porazit Spiders a budu spokojený. A ať si říká kdo chce co chce. I výhra v přípravě má svoji váhu a především nějaký pěkný úspěch na turnaji nám zaručí dobrou náladu do sezóny. Tak pojďme je rozbít!!!
Tak a příprava je za námi. Důležitý čtvrtfinálový zápas jsme sice nezvládli, ale tak byla to jen příprava. Chuť jsme si nakonec spravili výhrou o páté místo.
Teď už se pojede jen a jen na ostro a doufám, že forma se nás bude držet co možná nejdéle.

PS: Lidi chce to větší aktivitu tady. Nějak nám ta diskuze vázne.
Zajtra zacina novy rocnik KTL a Golden Knights si idu po druhy :vitaz:.

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
Sakra vy spíte? :-P Trošku ruchu by to tady chtělo.
Zítra nám začíná sezóna a tím pádem všechno na ostro. Každý bod se počítá. Každá chybička sehraje svoji roli. Proto doufám, že se do toho pustíme od úplného startu a ukážeme všem, že mistři jsou zkrátka mistři. :good:
Takže pojďme KNIGHTS!!! :wawe:
Perfektní zahájení ročníku :good: Takhle vypadají mistři :yes: I když já jsem předvedl hrůzostrašný výkon až se za sebe stydím. Dnes to musím jednoznačně napravit. Jinak :box:
Kanter a Didi veliká pochvala :cool:
Tak parádní vstup do nového ročníku, i když já byl uplně mimo :oops: Snad zlepšim výkony... chválim Kantera a Didido, skvělá práce :thumbsup:
Takto si to predstavujem každý deň :frajer2: :good:
Ale do prčic už. :? To byl zase výkon. Nejraději bych se neviděl. :evil:
Ale jinak týmu to šlape a Didi zase :good:
Kluci omlouvám se, ale stále se nemůžu chytit. Snad se to brzy zlepší, ale do té doby prosím o strpení. Fakt nevím čím to. Ale prostě to nejde.
Jinak vy jedete dobře. :good:
Dneska muj nejlepší výkon... A to se zrovna hrály jenom tři zápasy :D Začátky sezony sou vždycky nejhorší :roll:
Dawe: Verim, ze dnes dnes ziskas minimalne 10 bodov :frajer2: :)
Pain: :good:

GO KNIGHTS GO :dance2:
Kanter: Snad budeš mít pravdu. Nerad bych putoval na farmu. :D
Dnes aspon 20 bodov :roll:

:povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
No to by bylo kanter ideální. :)

Pokud mi dnešní tipy nevyjdou tak už fakt nevím jak tipovat. :?
Dnes jsem nad tím přemýšlel veeeelice dlouho. Několikrát jsem ti tipy změnil. Tak jsem zvědavý. :wawe:
Ty kráso půlka prvního kola a já se topím v krizi. :evil: Absolutně už nevím jak tipovat. :? Ať to udělám tak nebo tak vždy je to špatně. :cry:
Bohužel i tým v tabulce dost klesá. Musíme zamakat a zabojovat. :cinka: Já osobně nejvíce. :yes:
Omlouvám se, že mi to nejde a týmu vůbec nepomáhám. :verysad: Snad se už brzo chytnu.

Tak :wawe: pojďme KNIGHTS :wawe:
Este je pred nami takmer cela sutaz... Dawe ma sice "slabsi" start, ale verim, ze sa to zlepsi :D... Svoj vykon radsej nehodnotim :scare: :hroza: :bitka3: DIDI a Pain :cool:
Hmmmm :cry: :cry: :cry:
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING