Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

este by som chcel oslovit clenov teamu ale aj tiperov ktori pravdepodobne nepostupia do PO.

vzhladom na bliziaci sa PO draft ked si teamy postupujuce do PO budu moct vybrat z nepostupujucich tiperov po jednej posile na PO, by som rad zistil ci maju zvysni clenovia nasho teamu zaujem o nejakeho konkretneho tipera z tych co pravdepodobne nepostupia do PO. kludne sem piste svoje navrhy alebo mi ich poslite cez pm. nerad sa hram na diktatora a nepotrpim si na to o vsetkom rozhodovat sam - nemam problem vyslisat vox populi :)

pre potencialnych zaujemcov o pridanie sa k nasmu teamu na PO plati to iste - kto ma seriozny zaujem nech sa nehanbi ho tu (alebo cez pm) prezentovat :D osobne radsej zoberiem niekoho kto ma zaujem tipovat prave za nas ako niekoho kto by mal byt z toho ze nakoniec skonci v teame Falcons sklamany
dnes to mame za 14 bodov, myslim ze relativne slusny vysledok aj ked nic co by nas katapultovalo neviemako dopredu v tabulke :)
no tak dnes boli teda niektore vysledky pekne haluzne :? :eek2:

zatial sme z toho vytlkli 20 bodov, moze sato este zdvihnut na 22 (ak v poslednom zapase vyhra minnesota) alebo 23 (ak bude remizka) ale netrufam si vobec odhadnut ci to bude v porovnani s ostatnymi vela alebo malo (asi skor to druhe)

edit: tak nakoniec sme zostali na 20 :(
po 4 zapasoch mame zatial 12 bodov :thumbsup:
dufam ze aj tie zvysne dva "zapasuju" a podari sa nam o nejaky ten bodik priblizit k bodovanym prieckam ...

edit - tak nakoniec myslim ze slusnych 16 bodov. uvidime
dnes bol sice taky "oddychovy" den ale aj tak mame plny pocet 4 bodov a mozno sa k nejakemu teamu pred nami zase aspon o 2 bodiky priblizime... :thumbsup:
dnes sme tusim tipovali len v trojici :eek2:
aj bez phillipa sme vsak zapisali myslim ze slusnych 26 bodov - vzhladom na viacero nie prave ocakavanych vysledkov by to nemuselo byt vobec zle... necham sa prekvapit, ale mozno by sme sa po dnesku mohli posunut aj na bodovane priecky :thumbsup:
dnes mame 6 z 8 moznych bodov - asi budu aj teamy s plnym poctom, ale ziadnu velku stratu nenaberieme takze OK :thumbsup:
dnes je viac zapasov, dnes treba zabrat naplno :!: 3. miesto v konferencii je na dohlad a ani druhe nie je nedosiahnutelne :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: :povzbudzovanie:
aaaa, co to kua bolo za vysledky :?: :x :bitka3:

mame biednych 12 bodov a aj ked asi ani statne teamy nebudu mat ziadne extra dobre vysledky, neviem neviem ci sa udrzime nad ciarou zarucujucou nejake body :(
dnes opat ziadna slava - 9 bodov, ale vzhladom na nie prilis ocakavane vysledky by to nemuselo byt az take zle...
we will see
kuaaa, skoda ze dnes Ohlund nenatipoval, nebola ani jedna remiza tak by bol mohol chytit celkom pekne body... :( :sad2:

v trojici sme sa zmohli na 24 bodov - nie je to najhorsie ale na posun v tabulke vyssie a znizenie naskoku superov to asi velmi stacit nebude :-P
No nenatipoval som, nie z dôvodu ze by som zabudol, ale vcera bolo na :ho*no: pocasie a asi od 3 mi neisiel net az do teraz :x , to aj v minulom kole som mal také "štastie" že nenatipoval som len 2 dni a práve také ked sa hralo 10+ zápasov... Teraz pre istotu natipujem na pár dní dopredu.
Ohlund píše:No nenatipoval som, nie z dôvodu ze by som zabudol, ale vcera bolo na :ho*no: pocasie a asi od 3 mi neisiel net az do teraz :x , to aj v minulom kole som mal také "štastie" že nenatipoval som len 2 dni a práve také ked sa hralo 10+ zápasov... Teraz pre istotu natipujem na pár dní dopredu.
Tak to máš potom kvalitný net niečo také ako ja pred tým dial up. Hlavne, že to asi pred dvoma dnami šlo nejako a že sme si zamastili NHL :)
kua zase len v trojici :?: :sad2: dufam ze vsetky absencie sme si vycerpali este pred PO, tam by nas to mohlo mrziet viac :-P

kua to zas boli vysledky :roll:
mame to za 13 bodov a absolutne si netrufam odhadnut ci to bude stacit na udrzanie sa "nad ciarou". ale bojim sa ze skor asi nie :?
tak nakoniec to nebolo take zle, pred poslednym dnom ked sa hraju iba 3 zapasy mame na 5. mieste 3 bodovy naskok pred DD a slusnu sancu predbehnut BF ktori maju rovnako bodov ako my :povzbudzovanie:
SA su 4 body pred nami, to by sa asi muselo stat nieco velmi mimoriadne aby sme ich este dobehli, ale netreba sa hnad za holubmi na streche - vrcholne spokojny budem aj so stvrtym pripadne piatym miestom :thumbsup:
kua tak nakoniec sa naplnil najhorsi mozny scenar - dnesok nam vobec nevysiel (6 bodov) a nakoniec sme toto kolo ukoncili na nebodovanom 6. mieste - o bodik za 5. miestom DD :sad2: :x

no neva, teraz sa uz treba sustredit na PO a obhajobu titulu :!:
pekne páni, prva prekazka uspesne zdolana :thumbsup:
len tak dalej :yes:

:oslava:
Pánové,chtě bych vám pogratulovat k postupu,smetli jste nás jak podzimní listí,klobou dolů :12: :groupwave: :pivo3: :pivo3: :pivo3: :pivo3:
Diky za sesonu a za pekne 4.miesto :thumbsup2:

Do buducej sezony by som rád pokracoval do tretice o5 u Falconov,ale dufam ze i ostatní clenovia tímu sa rozhodnu podobne :yes: .
Teraz nás caka predcasna dovolenka oproti minulej sezone :) ,tak :coucou: ,snad sa stretneme v kompetnom zlozeni i nasledovnu sezonu :frajer2:
tak ako GM sa mi patri nejako tuto pre nas prave skoncenu sezonu zhodnotit.

nebola to ani zdaleka taka spanila jazda ako v minulej sezone. prve kolo sme sice vyhrali ale potom sme upadli, nazvime to "do priemeru" vychodnej konferencie a v dalsich piatich kolach sme sa uz zmohli len na jedno tretie ajedno stvrte miesto. na PO to vsak s prehladom stacilo.

som rad ze zablesk starej dobrej formy z minulej sezony sa nam vratil v pravy cas a aj ked nam pred PO malokto veril, relativne v pohode sme sa prebojovali az do konferencneho finale. a aj ked mnohi mozno povedia ze obhajca len tazko moze sezonu v ktorej sa mu titul obhajit nepodari pokladat za uspesnu, ja osobne s tym absolutne ziadny problem nemam :thumbsup: v mimoriadne nabitej konkurencii sme skoncili na podla mna velmi peknom stvrtom mieste a cca o tyzden mozeme s cistym svedomim odovzdat titul do ruk noveho sampiona.

dakujem vsetkym clenom teamu za peknu sezonu a odvadzane vykony :thumbsup: , uzite si zasluzene volno a ak bude KTL pokracovat aj buducu sezonu (dufajme ze hej) tak sa vam cca o pol roka ozvem s ponukou na opatovnu spolupracu :wink:

(v pripade ze by niekto vedel dopredu ze v buducej sezone z nejakeho dovodu tipovat v nasom teame nebude, dajte mi pls vediet nech sa mozem zariadit a zohnat nahradu. inak s vami vsetkymi pocitam aj next yr :wink: )
tyyy vole ale to druhe logo vase je proste zabiteee neskutocne perfektne! :good: :good: :good:
dik :)

inak licenciu sme podla predpokladov bez problemov dostali, takze asi idem napisat zvysku teamu ci s nimi mozem do novej sezony ratat...
petrik píše:dik :)

inak licenciu sme podla predpokladov bez problemov dostali, takze asi idem napisat zvysku teamu ci s nimi mozem do novej sezony ratat...
Licenci jsi nedostal, pouze máš přijatou přihlášku :-)
Licence je až po podepsání min. 2 hráčů ;-)
to su detaily hry so slovickami :beee: :D ci tomu povies licencia alebo splnenie podmienok na prihlasenie do sutaze :-P

ale ok, mas samozrejme pravdu :roll:
petrik píše:to su detaily hry so slovickami :beee: :D
Já rád hry se slovíčky :D :wink:
TT ma pravdu, ale myslim si, ze v pripade Falcons je to jedno, pretoze podpisat 2 hracov by u nich nemal byt problem. Predpokladam ze zostava bude taka ista ako naposledy, ci...? :)
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS