Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ALE ON SA ZMILI TO SITE SA SNIVALO AJ MNE LENZE VASDE VYHRALI ic A VSADE 7:0:D
sory zabudol som ze sa hraje na 7 zapaso..
tak tam deje 4-2 bude 5-2
tam kde 4-1..6-1 a 4-3 bude 4-3

:D :D :D
pani, pycha predchadza pad a vas pad sa blizi :D
no canes silne slova aspom je vidno ze nas chces zastrasit lebo sam sa nas bojis :D dnes sa to zacina tak uvidime kto padne dole
ja sa nebojim nikoho,ale podpichnut treba 8)
Jen pro zajímavost. Takhle vypadala včera atmosféra půl hodiny před zápasem :cool:

Obrázek
ja som si myslel ze hrame hokej anie basket :D:D:D
medik911 píše:ja som si myslel ze hrame hokej anie basket :D:D:D
Však ano, máme víceúčolovou halu, takže v tu dobu ještě uklízeli palubovku a připravovali led :frajer2:
tak to mate fakt dobru organizaciu to prestaviat umit atd xza pol hodky okuliare dolu :frajer2:
No tak my nato máme najatých ľudí,ktorý to majú an starosti a oni to v pohode stíhajú
co povedat mediku..sme the best..
paradaaaaaaaaa
chalani 1-0..super super..dnes to potiahnut na druhe vitazstvo..go gogogooooo
MB - FB 2-0

vyhodu domaceho ihriska sme vyuzili naplno a tak po dvoch dnoch vedieme 2-0. Seria sa teraz presunie do domaceho stanku ohnivych vtakov. Bude to este tazky boj ale mi si verime a chceme aspon jeden zapas ta vyhrat.
Dnes mame este volny den tak naberme sily do zajtrajsieho dalsieho KTL dna. DO mesta vtakov odlieta aj pocetna fanusikovska enklava, ktora nam bude robit domace prostredie..
tak byckovia podme na to... :biglol:
no a tu je obrazok ako to vcera vizeralo a je to uz aj po uprave ladu
Obrázek
jj..a o trosku neskor..

Obrázek
SUPEEEEERRRR 2-0!!!!!!!!
Sooom veĺmi rád,že nám zatiaľ ide,dôfam,že nám pôjde aj na ľade FIRE BIRDS,kde to budeme mať ťažké
Heej Hoši !!! Ochutnejte :arrow: Obrázek vůbec nejsou otrávené...dejte si před zápasem....jsou fakt dobré Obrázek
excelent píše:Heej Hoši !!! Ochutnejte :arrow: Obrázek vůbec nejsou otrávené...dejte si před zápasem....jsou fakt dobré Obrázek
Exo, řekni mi prosím kde ty smajlíky bereš? Občas by se mi hodily nějaké jiné, než jsou tady. Moc díky. Jinak pěkné přání, ale my před zápasem jenom Red Bull a něco aspoň trochu lehkýho, ale zároveň vydatnýho.
Vedieme uz 3-0 !!!!

Dnes v noci sa po kratkej prestavke opat rozozvucali mantineli a rozsvietili stredove kocky. Boli na programe dalsie suboje PO. Tentoraz sa cely kolotoc preniesol na uzemie bajneho vtaka phoenixa do tatralandu :dance: .. Zapas sa niesol vo vysokom tempe s mnozstvom sanci na obidvoch stranach.. Prva tretina bola opatrna, no v tej druhej to naplno roztocilo prave kridlo nasho prveho utoku Extriiiiiiiiiiiiiiiii, ktory 10 bodmi vyraznou mierou prispel k napokon jednoznacnemu vysledku..FB - MB 15-19...Dnes nas caka dalsi zapas. Uvidime ci uz sa podari nasim byyckom rozhodnut dnes alebo sa ohnive vtaky pokusia este zdramatizovat seriu. Nic ale nie je este rozhodnute. Stvrtfinalove serie su toho jasnym dokazom...
Bavime sa hokejom..Bavte sa s nami..
a dnes to ukoncime :twisted: :twisted: dame to na 4-0
Rozhodnime to čo najskôr
Stav serie 3-1..

Stav serie medzi MB a FB je 3-1. V druhom domacom suboji sa predsa len FB podarilo zkorigovat vysledok. Nasim chlapcom chybal jeden bodik k postupu. Tentoraz vsak boli o ten krocik lepsi ohnivi vtaci a kedze nevisla nasim ani hra bez brankara z vitazstva sa tesili domaci. Chlapci ale splnili to co si predsavzali a z jednym vitazstvom z ladu supera sa problizili k postupu. Cela seria sa nes peesunie na ans domaci lad, kde budeme mat druhy matchbal. Bull Centre hlasi vypredane a tak sa mame na co tesit.. Pomozme nasim k postupu..
m
no tak visledky este nepozname al ako som sa pozeral dnes na nase tipi tak sme dostali dost bodov tak dufam ze dnes vihrame
Výborně, jsme ve finále konference!!! Jen tak dál za svým cílem :roll:
GO BULLS GO!!! Obrázek
Mocni byci to zvladli s bravurou. Su vo finale konferencie !!!!!!!

Dnes v noci bol na programe piaty zapas serie medzi MB a FB. Domaci mali uz druhy matchball, kory keby vyuzili postupili uz do finale konferencie.
Hostia prisli s odhodlanim vydat zo seba vsetko a pokusit sa uspiet na horucom lade Bulls Centre. Nemali to vsak lahke. Domaci hnani 20 000-covym davom hrali ako s inej planety. Poostupne nasukali ohnivym vtackom 28 bodov. Konecny vysledok 28-15 znie pre Firebirds hrozivo, no zohladnuje dianie na lade. Zaskveli sa prakticky vsetci clenovia timu, okrem domaceho kapitana ,ktory snad uz myslel na oslavu ako na hru :D .. Vykon Martina vsak prisiel ako z hviedneho neba..Spolu s wolfikom nedali vtakom sancu a zdolali ich prakticky sami. Neuveritelneeeeee . Pochvalu si samozrejme zzsluzi aj extri,ktory kontroval takisto skvelym vykonom.
Domaci si uz mohli dovolit v zavere i exibicne kusky ala ovechkin :frajer2: ..
Hostom dakujeme za peknu seriu. Tento rok im to nevyslo, ale urcite neboli az taky zly ako to ukazuje vysledok 4-1.

Zaplnena arena dokazala vytvorit tu spravnu vitaznu atmosfeeruu...

Obrázek

Obrázek

Obrázek
super mame vinikajucu formu teraz mame na to abi sme ziskali titul :clap: :clap:
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS