Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
HOCKEY KENT
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Caute vsetci.
Tak,Dean ma tu uz predstavil,ako noveho GM teamu.
Chcem sa ospravedlnit,ze sa ozyvam az teraz,ale mal som v poslednej dobe strasne malo casu.A dalej sa chcem podakovat Deanovi za ponuku a aj za podporu.Dufam,ze budem pokracovat v skvelej praci Deana a ze nadviazeme na pekne vykony HK z predchadzajucich obdobi....Zlozenie teamu sa postupne kompletizuje(aj vdaka swolcovi a deanovi,ktori mi pomahaju)Ak vsetko dobre pojde,tak tu budeme mat naozaj slubnu sezonu......Takze vsetko dobre HK!!!!
Tak,Dean ma tu uz predstavil,ako noveho GM teamu.
Chcem sa ospravedlnit,ze sa ozyvam az teraz,ale mal som v poslednej dobe strasne malo casu.A dalej sa chcem podakovat Deanovi za ponuku a aj za podporu.Dufam,ze budem pokracovat v skvelej praci Deana a ze nadviazeme na pekne vykony HK z predchadzajucich obdobi....Zlozenie teamu sa postupne kompletizuje(aj vdaka swolcovi a deanovi,ktori mi pomahaju)Ak vsetko dobre pojde,tak tu budeme mat naozaj slubnu sezonu......Takze vsetko dobre HK!!!!
Takže už bol zverejnený rozpis našich zápasov na Elite Trophy.Tak s tým chalani počitajte, aby sme neprepásli začiatok prípravy na novú sezónu.Bude to taká oficiálna rozlúčka mňa a kaja s Hockey Kentom a švolcom ako kolegom a Alexova premiéra v novom tíme.Už sa na to veľmi teším. :frajer2:
15.9 Hockey Kent--Mighty Bulls
16.9 ]Hockey Kent-Fire Birds
17.9 Hockey Kent-Spiders
18.9 Hockey Kent-Army Man
19.9 Hockey Kent-Blue Fleyers
20.9Hockey Kent - Blue Angels
21.9Hockey Kent - Golden Knights
22.9 voľný deň
23.9 zápasy o umiestnenie
Naša zostava na tento turnaj bude :
Hockey Kent:
Dean (GM)
kajo
Alex
švolco
15.9 Hockey Kent--Mighty Bulls
16.9 ]Hockey Kent-Fire Birds
17.9 Hockey Kent-Spiders
18.9 Hockey Kent-Army Man
19.9 Hockey Kent-Blue Fleyers
20.9Hockey Kent - Blue Angels
21.9Hockey Kent - Golden Knights
22.9 voľný deň
23.9 zápasy o umiestnenie
Naša zostava na tento turnaj bude :
Hockey Kent:
Dean (GM)
kajo
Alex
švolco
Nejak Alex HF nestiha, tak to napisem ja, chlapi licenciu mame, takze nastupujeme od prveho kola
tu su bannery pre vas:

.. inak TF kludne mozes robit aj ty, ako sme sa dohodli, len uz nas tlacil cas, dnes bol posledny den prihlasovania timov tak som musel rychlo nejake zbuchat
tu su bannery pre vas:

.. inak TF kludne mozes robit aj ty, ako sme sa dohodli, len uz nas tlacil cas, dnes bol posledny den prihlasovania timov tak som musel rychlo nejake zbuchat
Chlapci,majte prosim somnou este strpenie.Konecne mam sice v robote volno,ale teraz zasa prerabam byt.....Tak uz len par dni a uz tu budem castejsie..Vsak uz nam aj sezona zacne.Svolciku tie banneri su uzasne,fakt sa ti podarili.Dufam,ze aj chalanom sa pacia.A diki aj za vypomoc,fakt mi pomahas....
no na úvod turnaja Elite Trophy pri nás stálo trochu smoly, keď sme napriek veľkej snahe a bojovnosti všetkých hráčov tímu, podľahli Mighty Bulls po trestných strieľaniach, keď po základnej hracej dobe i predlžení to skončilo remízou.Nevadí hlavu hore, je to len úvodný zápas turnaja a s výkonom tímu môžme byť celkom spokojný, vybojovali sme 1 bod, ktorý môže byť veľmi cenný v konečnom účtovaní. :smile03: Dnes nás čaká duel proti skúsenému tímu Fire Birds a tak treba zabojovať , hrať zodpovedne v obrane, vyrážať do rýchlych smrtiacich kontier a ak to splníme a budeme dôsledný pri plnení obranných poviností, verím,že ich porazíme. :smile03:
Hockey Kent: Mighty Bulls 14(20)-14(24)
body nášho tímu:
Dean -8 bodov
kajo-6 bodov
Alex-4 body
švolco 2 body
body súperovho tímu:
maro -8 bodov
Extreme -6 bodov
maroš -6 bodov
Nabby -4 body
Hockey Kent: Mighty Bulls 14(20)-14(24)
body nášho tímu:
Dean -8 bodov
kajo-6 bodov
Alex-4 body
švolco 2 body
body súperovho tímu:
maro -8 bodov
Extreme -6 bodov
maroš -6 bodov
Nabby -4 body
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé