Inak včera riadne defenzívny zápas. Napríklad jediná moja strela na bránu skončila na ochranej sieti. :biglol: Našťastie Mikeovi a Jozzimu sa podarilo rozvietiť červené svetlo za súperovou bránkou.
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Inak včera riadne defenzívny zápas. Napríklad jediná moja strela na bránu skončila na ochranej sieti. :biglol: Našťastie Mikeovi a Jozzimu sa podarilo rozvietiť červené svetlo za súperovou bránkou.
jj presne tak...tedko mame den volna na regenerace a hor sa do dalsich zápasov....hrajeme ted u krokodilov a bylo by to krásne když by sme seriu rozhodli už na ich pôde.:Mike:. píše:27 - 15
Paráda chalani,dnes jsme si vybojovali druhé vítězství na našem uzemí a tak jedeme ke krokodýlům za stavu 2:0 pro nás!![]()
Jen tak dál!!!!
![]()
GO SPIDERS GO!!!
GO SPIDERS GO!!!
jj, dnes to musime rozhodnut!!!.:Mike:. píše:Dnes v noci to už musíme dotáhnout do vítězného konce!!!
Dozvěděl jsem se od našeho prodejce vstupenek že už zbývaj posledních 250 vstupenek na dnešní 5 zápas,tak se očekává že bude vyprodaná naše Spiders Aréna.![]()
Tak snad nesklamem naše fans!!
posledne info hovori ze Spiders Arena je VYPREDANA
V 5.zápase nám udělali naši fans ve vyprodané Spiders Aréně parádní atmosféru a to nás hnalo k vítězství... i když krokodýli byli proti a chtěli serii protáhnout minimálně do 6.zápasu ale díky naším fanouškům jsme to nakonec uhráli na rozdíl 1bodu/gólu a postoupily!! juchůůůůů
:wawe:
další tým který nás čeká jsou Ice Cats,tak hlavně do nich musíme jit tvrdě hned ze začátku a nebát se jich!!!a postoupit do dalšího kola co nejrychleji!!!
ted máme 2 dny volno,tak se musíme pořádně připravit

at jim to nandáme!!!
díky palkovk.... :smile03:
jinak bych chtěl říct že mi ixo psal na icq že nám gratuluje a fandí nám.
...snad vám to vyjde příští sezónu,doufám že už nebudou problémy s pravidly a nedostanem vás zase v 1.kole.
další tým který nás čeká jsou Ice Cats,tak hlavně do nich musíme jit tvrdě hned ze začátku a nebát se jich!!!a postoupit do dalšího kola co nejrychleji!!!
ted máme 2 dny volno,tak se musíme pořádně připravit

at jim to nandáme!!! díky palkovk.... :smile03:
jinak bych chtěl říct že mi ixo psal na icq že nám gratuluje a fandí nám.
...snad vám to vyjde příští sezónu,doufám že už nebudou problémy s pravidly a nedostanem vás zase v 1.kole.
chalani, dnes je prvy zapas uz o 17:30 !!!
nemozem vam to prepisat v topicu, arek tu nie je, mike mi vcera pisal, ze tu tusim nebude a na vas ostatnych kontakt nemam
a nerad by som bol, keby nestihnete natipovat, lebo by to mohlo byt pre vas dost smolne
hadam si to aspon tu precitate, pokial uz o tej zmene neviete
nemozem vam to prepisat v topicu, arek tu nie je, mike mi vcera pisal, ze tu tusim nebude a na vas ostatnych kontakt nemam
a nerad by som bol, keby nestihnete natipovat, lebo by to mohlo byt pre vas dost smolne
hadam si to aspon tu precitate, pokial uz o tej zmene neviete
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé