Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Zaujímavý súper. Tak poďme do nich. :hit:
:clap: Ujali sme sa vedenia v sérii. To víťazstvo zatiaľ viac menej nič neznamená ale keby sa podarilo aj dnes už by to vyzeralo krajšie. :povzbudzovanie:
Inak včera riadne defenzívny zápas. Napríklad jediná moja strela na bránu skončila na ochranej sieti. :biglol: Našťastie Mikeovi a Jozzimu sa podarilo rozvietiť červené svetlo za súperovou bránkou. :good:
paráda vyhráli jsme a vedeme 1:0 :yahoo: ,ale i přesto to nemění na tom že musíme furt makat protože vítězství 1:0 ještě nic neznamená!
Takže GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :fan: :wawe:
zacali sme dobre :good: ...este dnes vyuzit vyhodu domaceho prostredia a bude to super :wawe:

podme pavuci do nich :hit: :fight:
27 - 15
Paráda chalani,dnes jsme si vybojovali druhé vítězství na našem uzemí a tak jedeme ke krokodýlům za stavu 2:0 pro nás! :yahoo: :clap:Jen tak dál!!!! :fan: :groupwave:

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
.:Mike:. píše:27 - 15
Paráda chalani,dnes jsme si vybojovali druhé vítězství na našem uzemí a tak jedeme ke krokodýlům za stavu 2:0 pro nás! :yahoo: :clap:Jen tak dál!!!! :fan: :groupwave:

GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
jj presne tak...tedko mame den volna na regenerace a hor sa do dalsich zápasov....hrajeme ted u krokodilov a bylo by to krásne když by sme seriu rozhodli už na ich pôde :-P

GO SPIDERS GO!!!
Dnes v noci to už musíme dotáhnout do vítězného konce!!!
Dozvěděl jsem se od našeho prodejce vstupenek že už zbývaj posledních 250 vstupenek na dnešní 5 zápas,tak se očekává že bude vyprodaná naše Spiders Aréna. :thumbsup:
Tak snad nesklamem naše fans!!
Obrázek
.:Mike:. píše:Dnes v noci to už musíme dotáhnout do vítězného konce!!!
Dozvěděl jsem se od našeho prodejce vstupenek že už zbývaj posledních 250 vstupenek na dnešní 5 zápas,tak se očekává že bude vyprodaná naše Spiders Aréna. :thumbsup:
Tak snad nesklamem naše fans!!
Obrázek
jj, dnes to musime rozhodnut!!!

posledne info hovori ze Spiders Arena je VYPREDANA :clap:
Díky chlapi za hru.Boli ste lepší.Držím vám palce do ďalších bojov
V 5.zápase nám udělali naši fans ve vyprodané Spiders Aréně parádní atmosféru a to nás hnalo k vítězství... i když krokodýli byli proti a chtěli serii protáhnout minimálně do 6.zápasu ale díky naším fanouškům jsme to nakonec uhráli na rozdíl 1bodu/gólu a postoupily!! juchůůůůů :yahoo: :yahoo: :clap:
:groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :groupwave: :fan: :wawe:

další tým který nás čeká jsou Ice Cats,tak hlavně do nich musíme jit tvrdě hned ze začátku a nebát se jich!!!a postoupit do dalšího kola co nejrychleji!!!

ted máme 2 dny volno,tak se musíme pořádně připravit ObrázekObrázekObrázekObrázek at jim to nandáme!!! :bitka3:

díky palkovk.... :smile03:
jinak bych chtěl říct že mi ixo psal na icq že nám gratuluje a fandí nám. :)
...snad vám to vyjde příští sezónu,doufám že už nebudou problémy s pravidly a nedostanem vás zase v 1.kole. :) :D
Hodně štěstí hoši, vsadil jsem si na vás, tak ať to šlape xD
The Thrasher píše:Hodně štěstí hoši, vsadil jsem si na vás, tak ať to šlape xD
pokusíme se nesklamat :smile03:
tak chalani jste připraveni? já jo!!! tak do boje!!!!!!!!!!! :bitka3: :bitka3: :bitka3:

GO SPIDERS GO!!!
Mike, pozeram ze sme rovnako natipovali :-O
...takze bud obaja zaziarime alebo vyhorime :sad2: dufam ze to bude ta prva moznost :frajer2:
Jozzi píše:Mike, pozeram ze sme rovnako natipovali :-O
...takze bud obaja zaziarime alebo vyhorime :sad2: dufam ze to bude ta prva moznost :frajer2:

snad nám to vyjde!!! :modlenie:
tak 1.den 2.kola nám teda moc nevyšel :thumbsdown: ....ted nám nic jiného nezbývá než to vyrovnat a otočit!!! :bitka3:

GO SPIDERS GO!!!
mam citak ze dnes to vyrovname :frajer2:
Jozzi píše:mam citak ze dnes to vyrovname :frajer2:
Ja nemôžem posúdiť, ale v to dúfam.
mám špatnou zprávu :( ,prohráli jsme :( :( :(
(pokud jsem to teda dobře spočítal)
mike tak dufam ze ucitel /ka ta ucila dobre ratat :) :cool:
Tak ja dúfam, že ho nenučil/a dobre rátať. :)

:32: 0:2. Takže, zdramatizovali sme to a teraz je čas otočiť sériu. :cinka: :box:
chalani, dnes je prvy zapas uz o 17:30 !!!
nemozem vam to prepisat v topicu, arek tu nie je, mike mi vcera pisal, ze tu tusim nebude a na vas ostatnych kontakt nemam
a nerad by som bol, keby nestihnete natipovat, lebo by to mohlo byt pre vas dost smolne
hadam si to aspon tu precitate, pokial uz o tej zmene neviete :)
3:0 :thumbsdown: :doh: :(

ted už nám nic jiného nezbývá než jen vyhrávat a pokusit se to otočit!!!
jedna prohra a jsme v :censored: :!:
GO SPIDERS GO!!!
naděje ještě žije!!! :angel: :yahoo: :clap:
pěkně Luky jsme nás zachránily :yahoo: :good: :clap:
jen tak dále!!!
GO SPIDERS GO!!!
.:Mike:. píše:naděje ještě žije!!! :angel: :yahoo: :clap:
pěkně Luky jsme nás zachránily :yahoo: :good: :clap:
jen tak dále!!!
GO SPIDERS GO!!!
Vy ste vyhráli? Tak jo, pome hoši pome, hurá go go finále volá :clap: :clap:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2007 ANAHEIM DUCKS