Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

S těmi týmy máš exo pravdu,ale to neznamená,že si můžu odfrknout.....
Právě naopak,jak správně poznamenal Badhed,my taky pomyšlíme na posun tabulkou směrem nahoru. Navíc tento duel,proti pro mě velmi sympatickému týmu andělů beru dost prestižně a doufám,že dnes podáme maximálně koncentrovaný a zodpovědný výkon..... :frajer2: :cinka:
Uffff,na poslední chvíli se mi podařilo zareagovat na arekovu osobku změnou taktiky a tak bychom měli(i v oslabené sestavě),mít v kapse další bodíky za výhru 13:11! :cinka: :clap: :cinka:
No podívejme se,další vyhraný zápas 19:13 a znovu výborně Martin s Evkou,my s Badhedem jsme jistili z obrany...... :clap: :good: :groupwave:
Dnes po delší době porážka s FireBirds,na které nám to nějak nejde a tušil jsem,že to špatně dopadne...... :-(
Zahrál jsem mizerně a musím si přidat v tréninku,dnes snad zabojujeme lépe proti "krotkým čivavám"...... :smile03: :D
No bylo by uzastne ziskat prvrnstvo tak pokracujme vo vykonoch a budeme mat na to a proc tady nik nic nepise nebodaj nemate cas jako ja
Badhed píše:No bylo by uzastne ziskat prvrnstvo tak pokracujme vo vykonoch a budeme mat na to a proc tady nik nic nepise nebodaj nemate cas jako ja

Tak nějak Badhede,Martin s Evkou sem nechodí,času moc není a sám sobě si psát mě nebaví.... :D
Ne,ale tak moc pěkně to hrajete teď,chtělo by to uhrát nějaké lepší umístění..... :cinka: :cinka: :cinka:
Přeji Veselé Vánoce a hezké svátky všem v týmu i všem spoluhráčům(soupeřům) z naší skvělé KTLky.
Baffy píše:Přeji Veselé Vánoce a hezké svátky všem v týmu i všem spoluhráčům(soupeřům) z naší skvělé KTLky.
ja vám prajem Baffy,Evka,Martin a Badhed to samé a úspešný budúci rok 2010 :oslava:
Baffy veľmi rád som s tebou opäť pôsobil v jednom týme, hoci aj na 1 deň. :yes: Mám na čas strávený u vás len tie najlepšie spomienky. :good: .Si skúsený skvelý GM,tipér i kolega od ktorého som sa snažil naučiť čo najviac fines ,aby som to mohol použiť aj vo svojom tíme a dúfam,že raz sa k tebe úrovňou aspoň priblížim a kolegovia budú mať zo mňa oporu i dobrého kolegu, ako majú tvoji kolegovia v tebe.Nech ti ten elán a dobrá pohoda na HF vydržia čo najdlhšie ti prajem.A nech sa darí tebe i rodinke čo najlepšie v novom roku. :wink:

Veľmi som sa potešil,ked ťa petrík vybral do zostavy na ALL STARS GAME, kde si doslova zažiaril a bol hlavnou hviezdou večera. :oslava: Gratulujem,parádny výkon pán kolega. :yes: :good:
Ufff,to jsou hodně silná slova miloši - díky moc.
Mi bylo velkou ctí a potěšením,si zahrát tento prestižní zápas a to po boku tak vynikajících hráčů a ikon KTLky!
Snad jsem nezklamal a budu se snažit,aby má letošní účast,nebyla poslední.
Dean píše: :oslava: Gratulujem,parádny výkon pán kolega. :yes: :good:
pridavam sa :thumbsup: :poklona2:
Vyborne Baffyslave :D Jen tak dal chlape, drzim ti palce :good:
No,tak vstup do řekl bych klíčového kola znovu na ho*no a začínám letos o play-off silně pochybovat,nedaří se,
Badhed to zrovna dnes bohužel vypustil a to pak proti v duelových kolech neporazitelným cepikovcům,nemáme nárok.. :eek2: :-( :?
Dnes vás porazíme :cinka: :smile03: .
kanter píše:Dnes vás porazíme :cinka: :smile03: .
leda v kuželkách. :D Baffy a jeho skúsená družina vám poriadne vyprášia kožuchy. :D Verím,že to bude Baffyho deň rovnako ako v All Stars Game. :box:
Dean píše:leda v kuželkách. :D Baffy a jeho skúsená družina vám poriadne vyprášia kožuchy. :D Verím,že to bude Baffyho deň rovnako ako v All Stars Game. :box:
Nováčikovia vyhrajú, takže my :roll: .
Dean píše: leda v kuželkách. :D Baffy a jeho skúsená družina vám poriadne vyprášia kožuchy. :D Verím,že to bude Baffyho deň rovnako ako v All Stars Game. :box:
Díky za podporu a důvěru pane kolego,hlavně díky Badhedovi jsme duel s oslabeným soupeřem zvládli!... :cool:
vcera mi nechcelo najst stranku hokejforum neviem preco tak sa ospravedlnujem ze som netipoval
Badhed píše:vcera mi nechcelo najst stranku hokejforum neviem preco tak sa ospravedlnujem ze som netipoval
Mohol si počkať o deň neskôr.
co nemal som natipovat o den skor nahodou
No panečku,Evča se znovu pěkně vytáhla ... :yahoo: :poklona2:
Gratulujem kolegovci,supr výkony podávate toto kolo.Klobúk dole takto sa bojuje o play off. :good:
mas uplnu pravdu len aby sme to nepokazili dokonca je este vela kol
Blue flyers natahuju vitaznu snuru uz na 10 zapasov a pomaly sa dotahuju na zatial platny rekord KTL v pocte vitazstiev za sebou, ktory dosial drzia cerveni diebli, ktori minuly rok potiahli az 14 zapasovu vitaznu snuru. Prejem baffykovcom aby sa zadarilo minimalne ako red devils...
Badhed píše: len aby sme to nepokazili dokonca je este vela kol

Jj,díky kluci,přízeň štěstěny je v těchto duelových kolech dosti vrtkavá a tak nesmíme na sérii výher moc hledět,ale stále poctivě makat a jít krok za krokem k vítězství. Jen tak můžem pomýšlet na play-off.
Přesto musím hráče pochválit za výborné výkony .... snad si tu parádní fazónu udržíme do konce kola... :cinka:
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2022 COLORADO AVALANCHE