Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak nakoniec sa zadarilo :cool: sice sme vyhrali den s niekolkymi dalsimi timami ale hlavne je ze sme na DD a BB s RD a aj EI ziskali bodiky dalsie co je super. opat vyrovnany vykon timu kde to bolo viac menej istene na viacero variant ale kajo to opat o jeden krocik lepsie dotiahol a ak sa nemylim tak uz dotiahol exa na prvom mieste :cool: ale vsetko to mohlo byt inak keby nam vsetkym usiel prvy zapas NYI , to by sme veru neboli tak dobre na tom ale to nic vyslo to a to je hlavne, dnes velmi vela zapasov tak vela stastia aby to bolo zajtra opat vela radosti, hadam to nepokaslem lebo nemam rad tolkoto zapasov :?

a ake konkretne odmeny mas na mysli?moznosti je viac :roll: :D
a som rad,ze sa nam teraz dari,a dari sa aj mne,aj vam,a hlavne janikovi.ale zas na to,ze FB maju v prvej trojke tiperov dvoch hracov,by sme mohli byt prvi aj v celej KTL.na tom treba este popracovat.

no isto bude nejaka super premia ako matejka poznam :D a kajco preco si si dal prec timovy banner :shock: :? :cry:

lebo chem prestupit.. :D ale nie,co ja viem,podla mna staci len ten textovy a lebrona som si chcel aj tak nechat

aha no ok uvidime co na to GM ale moj nazor je ze by si mal mat timovy banner ked ho uz mame a reprezentuje nas ale to je tvoja starost a matejkova ako GM.

uff no narocne kolo mame za sebou chvalabohu da sa povedat ze uspesne aj ked skoda ze este niekto neziskal o nejaky ten bodik viac ale nevsadili sme na x-kovu taktiku co bol pripad mnohych timov a tak sme podali myslim ze viac ako priemerny vykon v kole a skoncili sme myslim na 4. mieste dnes co nieje zle a nastastie najvacsi ulet z nasej konferencie malo RD ktore malo dostatocnu stratu a vsetkych ostatnych sme porazili :cool: veru ale take ulety ako medik cepi a podobny nas mozu stat nabuduce pozicie ale verim ze to zvladneme. aj ked pri prvom pohlade som mal obavy ako to skonci , skoncilo to nakoniec dobre a sme na druhej pozicii v celej sutazi tesne za IC :) dnes v noci taka vyklusavacka po namahovom dni tak ale vyklusajme to najrychlejsie a najlepsie nech im aj dnes mozme vypalit rybnik :D

dnes super vykon,janik.gratulujem.my ostatni len priemer,ale naskok sme zvacsili,tak myslim,ze je to dobre :cool:

tak dnes sme sa asi dohodli ze zdramatizujeme trosku sutaz :lol: ale nie no trosku neuspech dnes ale je to jeden hraci den z tridsiatich takze dnes by sme to mali trosku napravit takze go go FireBirds

iba strucne lebo vysledky ani hpdnotit nejdem :roll: tak dobry vykon skoda mojej poistky ale to clovek nevie kym nevidi vysledky no hlavne ze sme ostali prvy v nasej konferencii aj ked sme dnesnu noc tipovali uz len traja. do konca je vela zapasov a moze sa stat ako vidime cokolvek ale prvorade je porvie miesto v konferencii a o celkove budeme potom bojovat v PO takze teraz to je len take nepodstatne o prestiz :) IC vidiet ze sa im polovica muzstva vratila a ten osial nastal teraz ale aj to opadne a potom ich opat porazime ;) ale pozor na RD ktorym neskutocne vyslo niekolko poslednych kol a dotiahli sa ale to je vsetko co im dovolime GO GO FireBirds

podla mna paradna posila,aj ked teraz sa mu bohvieko nedari,ale myslim,ze nahradi Kastana.takze,j0man,vitam ta v novom time :)

tak ta u nas vitam j0man a dufam ze nam pomozes v boji o prve miesto :cool: a ze budes aj aktivne prispievat v nasej teme . vela stastia samorejme od zajtra :D

ÄŹakujem a zdravĂ­m vás :) je pre mĹ

hm homer v time to pomaly aby sme sa aj premenovali na simpsonovcov :D ale ak tak ja som Bart :lol: :lol:

tak si dávaj bacha, aby som ťa neuškrtil :D

akĂ˝ mal mĂ´j predchodca dĂ´vod na odchod?

j0man píše:tak si dávaj bacha, aby som ĹĄa neuškrtil :D

akĂ˝ mal mĂ´j predchodca dĂ´vod na odchod?
tot otazka na guru majstra alias GM matejka :lol:

chcel by som sa aj podakovat kastanovi za super pracu pre tim a skoda ze musel ukoncit na teraz svoje posobenie :( dufam ze sa k nam este vratis ak budes moct :) dik KASTANE a drz sa zatial :wink:
9. kolo

kajo 7b
Mr.Perfecto 3b
janik 5b
Matejko 2b

10. kolo

kajo 5b
Mr.Perfecto 3b
janik 4b
Matejko 4b

11. kolo

kajo 3b
Mr.Perfecto 2b
janik 2b
Matejko 2b

12. kolo

kajo 5b
Mr.Perfecto 4b
janik 9b
Matejko 5b

13. kolo

kajo 1b
Mr.Perfecto 1b
janik 1b
Matejko 1b

14. kolo

kajo 8b
Mr.Perfecto n.
janik 9,5b
Matejko 4,5b

15. kolo

kajo 0b
Mr.Perfecto n.
janik 0b
Matejko 1b

Body pre tim z 112,5 timu:

Mr.Perfecto - 10b ~ 8,89%
janik - 52,5b ~ 46,67%
Matejko - 30b ~ 26,67%
kajo - 48b ~ 42,67%

timove postavenie:

Tabulka po 15. kole

VYCHOD:

1. Red Devils - 114,5 bodu
2. Fire Birds - 112,5 bodu
3. Drexel Dragons - 102 bodov

4. Best Bibbers - 100 bodov
5. KK HAWKS - 98,5 bodu
6. EAGLES - 89,5 bodu
7. Steelers - 86,5 bodu

vyhodnotenie jednotlivcov:

po 15. kole

2. janik 54,5b ~ 96,33%
5. kajo 50b ~ 96,00%
26. Matejko 39,5b ~ 75,95%
52. Mr.Perfecto 31b ~ 32,26%

no toto obdobie nebolo zle aj ked posledne dni sa nam to nevydarilo na 100%, dufam ze dalsie obdobie sa nam vydari a vratime sa na 1. miesto konferencie. dnes je najlepsia prilezitost zacat pri slusnej zapasovej nadielke. GO GO GO FB :cool: lucime sa aj tymto s kastanom a vitame j0mana.

Obrázek

hrac tyzdna u FB:

takze za obdobie minuleho tyzdna sa nim stava : kajo zisk 29b (spolu 48 bodov pre tim co je 42,67% z celkoveho poctu bodov) a v individualnej tabulke na priebeznej 5. pozici. naozaj si nas podrzal vacsinu dni takze si odmenu 100 000 $ zasluzis. Gratulujem. :taptap:

vdaka janik za odmenu a ocenenie :)
vdaka aj Kastanovi za jeho ucinkovanie v time
a teraz pdome spat na prve miesto,hadam nam k tomu novacik v time dopomoze :cool:

dufam ze dnes naozaj zaberieme aj ked sa necitim v plnej forme, je mi nejak zle tak dufam ze sa o to chalani postarate :) a ked pan Boh da tak sa po dnesnej noci vratime na prve miesto a uz by sme aj kolo nejake mohli vyhrat lebo dlho nic a ani individualne sa nam tak nedari ze by niekto vyhraval kola takze mozno by sa zislo znovuzrodenie na druhu polovicu sutaze lebo uz sme asi stari :D

p.s: j0man neviem ak budem Bart a ty ma zaskrtis ze co na to matejko a kajo :lol: mozno by potom teba uskrtili tiez alebo by otvorili flasu sampanskeho? :? :lol: :lol:

sorry za zlĂ˝ zaÄŤiatok :oops:
najprv som si výsledky pozeral na teletexte a tešil som sa, že budem maž minimálne 5 bodov a keď som si zrazu pozrel svoje tipy...to ako keby som ani netipoval ja, nachápem :roll:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING