Chester píše:som zvedavý na posledného člena
no tak tým je kajo.

Skvelý tipér,kolega i tímový hráč sa vracia z pôsobenia v Blue Angels, kde prekvapujúco tamojší tím vypadol už v 1 kole play off s MB.

Tak ho vítam znovu medzi nami.

Ahoj kajo vitaj späť v našom tíme HK.

Som rád, že si opäť medzi nami aj ked na druhú stranu veril som, že si sezonu predlžiš o viacej dní a zabojujete možno aj o finále.

No napriek tomu, že ste podávali velmi pekné výkony marov tím MB mal viac štastia,lepšie načasoval formu na play off a vyradil vás.

Už k nám dorazila aj naša nová posila pre budúcu sezonu Selly.Priletel včera, prespal v tunajšom 4 hviezdičkovom hoteli Modrá hvezda a dnes už vyrazili so švolcom,(ktorý mu robí doprovod a šoféra, aby ho zoznámil s mestom,zoznámil s tunajšími kočkami,barmi ...) pohladať byt, v ktorom bude počas pôsobenia u nás bývať.Vlastníme ich so spolumajitelmi okolo 20, tak verím, že sa mu niektorý zapáči a vyberie si taký v ktorom sa bude dobre cítiť.

V sobotu máme v miestnom bare Angelika rozlúčkovú párty s touto sezonou (so všetkými tipérmi ktorý u nás počas sezony pôsobili, vrátane hostujúcich dada a Alexa,účasť prislubili aj tipéri tímov Blue Angels, Blue Fleyers, s ktorými máme nadštandartne kolegiálne vztahy, plus možno dorazia aj niektorý další z iných tímov a účasť prislúbil aj Derryl, ktorý chystá návrat do KTL a ktorý slúbil doviesť aj masérky z klubu Tereza

)tak snád príletiš včas, aby si sa jej zúčastnil.

Na budúci týžden máme zaplatený 2 týždnový rekreačný pobyt na Kanárskych ostrovoch, kde si dobre odpočinieme u mora , s tamojšími kráskami zabudneme na problémy a načerpáme energiu pred novou sezonou. :frajer2: No a potom budeme mať dovolenky až do 20 júla, keď začneme s prípravou na novú sezonu.No a počas nej verím si nájdeš spolu so švolcom čas aby ste Sellymu pomohli zorientovať sa v meste, poukazovať miestne pamiatky, bary,diskotéky a zoznámiť s miestnymi kráskami, ktoré sa na neho už velmi tešia.Ja sa k vám tiež ako budem mať čo len trochu volného času pridám.