Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Selly: :lol2: :lol2: :lol2:

Fanusicky sa budu o teba trhat :yahoo:
Selly8 píše:Tak to abych zrusil ty plany co uz mam na pristi vikend :dup: Doufam ze to bude stat za to :D Milos onehda po treninku platil, takze jsem nemel duvod opoustet bar driv. To jsem udelal az potom co mu dosly finance, asi necekal takovou smrst :lol2: Jinak jsem si dnes vyzkousel novy dres, ktery mi poslal Milos. Akorat nevim jestli je to treninkovy nebo alternativni :ja_neviem: Kazdopadne me myslim docela sekne :cool:
Obrázek
No fakt miestne krásky sa už na teba tešia. :D Ten dres je alternativní dres ale môžeš s nim aj chodit po baroch, budeš určite v centre pozornosti. :lol2: Mne financie vtedy nedošli ale došli tvoji mafiánsky kolegovia aj s priatelkami a radšej som sa zdekoval mal som akurát kúpené nové auto(Mercedes S -AMG) , nechcel som ak by im moje vyjednávanie s tebou nevonalo,alebo to, že tam vôbec som, kedže 2 dni dozadu sme vás porazili ,a netúžil som preto aby mi hned na 2 den vyletelo do vzduchu, či zmizlo spred baru. :smile03: Ešte nebolo poistené. :wink:

Mimochodom ty si na to vôbec pamätáš? :D Ked dorazili už si bol rozbitý jak čík a 2 krásky si ťa zobrali medzi seba do miestneho hotelu.A museli ta vláčiť a podopierať, lebo chodiť sám, si už nebol schopný. :D :wink:
Jo tak to ty si ujížděl v tom autě, který stojí desetinu mých měsíčních příjmů? Škoda, měls zůstat, byla by sranda :twisted:
The Thrasher píše:Jo tak to ty si ujížděl v tom autě, který stojí desetinu mých měsíčních příjmů? Škoda, měls zůstat, byla by sranda :twisted:
no to auto bolo pre priatelku a chcel som jej ho venovať k jej narodkám (mala 17 ).Sama si ho vybrala a tak som ho chcel doviezť v poriadku. :wink: Ale tá sranda by bola, kebyže tam nie som na jej aute.Viezol som na tréning 2 hokejistov Rangers Averyho a Orra a keby ste si niečo začali, my by sme vám už tie mafiánske praktiky dostali z hlavy. :D
:wink:
milos76 píše:
The Thrasher píše:Jo tak to ty si ujížděl v tom autě, který stojí desetinu mých měsíčních příjmů? Škoda, měls zůstat, byla by sranda :twisted:
no to auto bolo pre priatelku a chcel som jej ho venovať k jej narodkám (mala 17 ).Sama si ho vybrala a tak som ho chcel doviezť v poriadku. :wink: Ale tá sranda by bola, kebyže tam nie som na jej aute.Viezol som na tréning 2 hokejistov Rangers Averyho a Orra a keby ste si niečo začali, my by sme vám už tie mafiánske praktiky dostali z hlavy. :D
:wink:
Vyprávěj to našim Tommy Gunům :frajer2: :lol3:
Obrázek
Chester píše:som zvedavý na posledného člena
no tak tým je kajo. :) Skvelý tipér,kolega i tímový hráč sa vracia z pôsobenia v Blue Angels, kde prekvapujúco tamojší tím vypadol už v 1 kole play off s MB. :( Tak ho vítam znovu medzi nami. :thumbsup: Ahoj kajo vitaj späť v našom tíme HK. :good: Som rád, že si opäť medzi nami aj ked na druhú stranu veril som, že si sezonu predlžiš o viacej dní a zabojujete možno aj o finále. :) No napriek tomu, že ste podávali velmi pekné výkony marov tím MB mal viac štastia,lepšie načasoval formu na play off a vyradil vás. :( Už k nám dorazila aj naša nová posila pre budúcu sezonu Selly.Priletel včera, prespal v tunajšom 4 hviezdičkovom hoteli Modrá hvezda a dnes už vyrazili so švolcom,(ktorý mu robí doprovod a šoféra, aby ho zoznámil s mestom,zoznámil s tunajšími kočkami,barmi ...) pohladať byt, v ktorom bude počas pôsobenia u nás bývať.Vlastníme ich so spolumajitelmi okolo 20, tak verím, že sa mu niektorý zapáči a vyberie si taký v ktorom sa bude dobre cítiť. :wink: V sobotu máme v miestnom bare Angelika rozlúčkovú párty s touto sezonou (so všetkými tipérmi ktorý u nás počas sezony pôsobili, vrátane hostujúcich dada a Alexa,účasť prislubili aj tipéri tímov Blue Angels, Blue Fleyers, s ktorými máme nadštandartne kolegiálne vztahy, plus možno dorazia aj niektorý další z iných tímov a účasť prislúbil aj Derryl, ktorý chystá návrat do KTL a ktorý slúbil doviesť aj masérky z klubu Tereza :lol2: )tak snád príletiš včas, aby si sa jej zúčastnil. :oslava: Na budúci týžden máme zaplatený 2 týždnový rekreačný pobyt na Kanárskych ostrovoch, kde si dobre odpočinieme u mora , s tamojšími kráskami zabudneme na problémy a načerpáme energiu pred novou sezonou. :frajer2: No a potom budeme mať dovolenky až do 20 júla, keď začneme s prípravou na novú sezonu.No a počas nej verím si nájdeš spolu so švolcom čas aby ste Sellymu pomohli zorientovať sa v meste, poukazovať miestne pamiatky, bary,diskotéky a zoznámiť s miestnymi kráskami, ktoré sa na neho už velmi tešia.Ja sa k vám tiež ako budem mať čo len trochu volného času pridám. :thumbsup:
toto sú nový maskoti tímu Kent od budúcej sezony.Uzavrel som s nimi zmluvy na 2 sezony KTL. Verím ,že nám prinesú štastie. :lol2: :D

http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/ ... oveka.html

http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/ ... svete.html
takze kajo, ako som myslel :frajer2:

ze maserky z klubu tereza :roll: ak sa nechcete po :grc: radsej nie :dole: ale nemyslite si, ze som v tereze bol, to som len pocul :D

a navrat Derryla, no pekne :)
Tak tak uz se akcicku poradne tesim a trnkovica bude, jak uz jsem Milosovi slibil. Ale to ze me Svolco delal ridice je pekna kravina, sak ten byl namazany 2x tak jak ja :lol2: :lol:
Selly8 píše:Tak tak uz se akcicku poradne tesim a trnkovica bude, jak uz jsem Milosovi slibil. Ale to ze me Svolco delal ridice je pekna kravina, sak ten byl namazany 2x tak jak ja :lol2: :lol:
Kde sa na Vás hrabu BB, vsak Vy slopete jak duhy :!:
Milos, chlapče moj :lol2: vsak ty si sa pred rokom ani kvapky alkoholu nedotkol a cil si kazdy druhy den nacapkany a chudak švolco uz aj piť musel prestat, volakto sa musel obetovat :(

Wildák: este v lete vymenili komplet maserky, same Ukrajinky su tam teraz a ty si zakaznikov vedia vážiť :lol:
Predsa Milosovi, Sellymu, Baffykovi a nebudem ostatnych menovat (by som nezabezpecil nejake druhotriedne amaterky) , toto je len cast, ktora sa chysta na velkolepu oslavu, prevazne z radov uz vypadavajucich clenov tímov, kedze Wildak a asi aj Chester nebudu uvolneny, kedze Janik, jeho GM, je velmi prisny a netoleruje ziadne akcie.
Selly8 píše:Tak tak uz se akcicku poradne tesim a trnkovica bude, jak uz jsem Milosovi slibil. Ale to ze me Svolco delal ridice je pekna kravina, sak ten byl namazany 2x tak jak ja :lol2: :lol:
no mne slúbil, že to vydrží ten 1 den byť triezvy a pohladáte ten byt pre teba. :wink: Snád sa podarilo aspon to a byt si si našiel. :wink: No hold uzavreli sme sponzorskú zmluvu s pivovarom Ježek ktorý sídli v Jihlave http://www.pivovar-jihlava.cz/ a tiež s jednou moravskou likérkou (zatial chcú ostať v anonymite, kým nezačne nová sezona) a švolco tie zmluvy dojednával a podla toho asi aj vyzeral. :D :lol2: Samozrejme súčastou zmluvy je pravidelný týždenný prísun výrobkov k nám domov a asi prvá várka už dorazila k švolcovi domov preto švolco svoj slub ,že ti bude robiť vodiča a ostane ten den triezvy nesplnil :D :D Mne práve doviezli tiež a tak som ho nemohol zastúpiť, lebo sme si so spolumajitelmi urobili žúrku na oslavu výhry jazdcov v Montreale a zábava bola tak suprová, že som k sebe prišiel až dnes na obed :oslava: :oslava: Tak prepáč, ale fakt som nebol v stave ho zastúpiť a kajo ešte nedorazil. :wink: Ten to z nás vydrží najdlhšie bez alkoholu (až 2 dni) a ten by ti toho vodiča ten 1 den robiť mohol. :lol: Našťastie sezona už skončila, tak si to môžme dovoliť.Hold je to jedna z výhod toho, že som založil nový tím, alkohol zadarmo,prachy,autá a miestne krásky polujúce na našich tipérov, kedže sme všetci slobodný. :smile03: Pri takom životnom štýle nás to, že sme do play off nepostúpili túto sezonu až tak nebolí.Nie sme triezvy tak dlho ,aby sme na to mysleli. :D Aj preto som angažoval teba Selly, lebo z dobre informovaných zdrojov som počul ,že teba niečo len tak nezloží a budeš triezvy pri našich dueloch aspon ty .A tak to snád taký debakl nebude, ked nastúpime na niektoré na duely pod parou. :oslava: :frajer2:
Derryl píše:
Kde sa na Vás hrabu BB, vsak Vy slopete jak duhy :!:
Milos, chlapče moj :lol2: vsak ty si sa pred rokom ani kvapky alkoholu nedotkol a cil si kazdy druhy den nacapkany a chudak švolco uz aj piť musel prestat, volakto sa musel obetovat :(

Wildák: este v lete vymenili komplet maserky, same Ukrajinky su tam teraz a ty si zakaznikov vedia vážiť :lol:
Predsa Milosovi, Sellymu, Baffykovi a nebudem ostatnych menovat (by som nezabezpecil nejake druhotriedne amaterky) , toto je len cast, ktora sa chysta na velkolepu oslavu, prevazne z radov uz vypadavajucich clenov tímov, kedze Wildak a asi aj Chester nebudu uvolneny, kedze Janik, jeho GM, je velmi prisny a netoleruje ziadne akcie.
No vieš ako Derryl, ked Chester a ty ste odišli z DD, tak s vami odišla väčšia časť sponzorov.Dovtedy som sa od teba naučil bohémskemu životu a naraz som bol o chlebe a vode a sušil hub. aby som vôbec mohol žiť na úrovni a nemusel si privyrábať brigádami. :D No to pochop, že som musel niečo vymyslieť, aby som si životnú úroven zdvihol a mohol chodiť na žúrky ako za starých čias.Proste mi to chýbalo a musel som vyšpekulovať, ako to dosiahnuť. :D A to sa mi podarilo založením nového tímu. :good: Teraz máme všetkého dostatok,žijeme si na úrovni a ak boh dá a vydržíme ostať triezvy aspon počas duelov KTL, tak snád prídu aj výsledky. :box: A ak aj nie ,kým sa nám neminú prachy a spolumajitelia budú prosperovať ,tak si budeme užívať krásneho života.Problémy budú ak raz skrachujeme a budeme si musieť hladať nový tím.GM ostatných tímov v KTL, o takých notorikov moc záujmem mať nebudú. :D Ale čo dnes je iná situácia,tím hladať nemusíme a prosperujeme velmi dobre ,môžme si žiť ako králi a na budúcnosť myslieť nemusíme. :oslava:
:D :D :D :D

A o tých masérkach som počul velkú chválu a tešíme sa na to, až dorazia spolu s tebou na tú párty.Jedna vec je o nich počuť a úplne iná vyskúšať si ich prácičku na vlastnom tele. :frajer2:
prepačte že som sem nepisal bolo mi zle :grc: :grc: :lol2:
a ja len tak :lol2: :angel: Obrázek
švolco píše:a ja len tak :lol2: :angel: Obrázek
:skodoradostny: Sak to je nas GM Milos, jestli se nepletu :lol: :lol: :lol:
Selly8 píše:
švolco píše:a ja len tak :lol2: :angel: Obrázek
:skodoradostny: Sak to je nas GM Milos, jestli se nepletu :lol: :lol: :lol:
pletieš sa Selly, ale dá sa to pochopiť, kedže včera si si opäť parádne vyhodil z kopýtka,vypil velké množstvo alkoholu a znovu skončil na záchytke s výplachom žalúdka . :D :D A tvojim spoločníkom pri bare bol Derryl a tak si si ho so mnou poplietol. :D Derrylova slivovica,naše pivo a víno, plus tvoja pravá moravská trnkovica skombinované 2x v priebehu 2 dní, to už bolo dosť aj na teba. :D To je švolcov portrét Derryla. Mimochodom velmi autentický. :D :D :smile03:
chlapci, troška na motivaciu :good:
DSC06256.JPG
Je velmi pekná švolco.Som rád, že aj my medzi sebou máme tipéra, ktorý ju už získal. :good: Je to motivácia navyše pred novou sezonou, aby sme sa pokúsili ju získať pre náš nový tým ,aby sa aj tento tým, dostal na listinu víťazov KTL a tebe pomohli dobehnúť momentálne najúspešnejšieho tipéra KTL exa, ktorý ju už získal 2x , pre 2 rôzne týmy. :oslava: K tomu mu gratulujem. :thumbsup: Verím,že som zložil kvalitný tým, v ktorého silách to je pri troche šťastia dosiahnuť. :wink: Ty a kajo ste kvalitný tipéri ktorý už v KTL vela preskákali a majú kopec skúsenosti ktoré sa nášmu týmu velmi zídu, som presvedčený, že Selly bude kvalitnou posilou nášho týmu, ktorý medzi nás dobre zapadne, budeme si dobre rozumieť a zabávať sa tipovačkou i mimo nej. A ked tá týmová chémia bude fungovať, verím, že sa dostaví aj výsledok v podobe kvalitného umiestnenia týmu :frajer2:
http://tvnoviny.sk/spravy/zaujimavosti/ ... -svet.html

podpísal som novú zmluvu, so šéfom nášho fanklubu, ktorý nás bude podporovať účastou na zápasoch a propagáciou v televízii. Poslal som mu aj tréningový dres nášho tímu.Sekne mu čo poviete.:wink: :D :lol2:
Tak a nas GM je v komisii KTL :oslava: gratulujem milosi :clap: :clap:
švolco píše:Tak a nas GM je v komisii KTL :oslava: gratulujem milosi :clap: :clap:
Díky švolco,je to aj vďaka vašim hlasom, ktoré ste mi dali a aj hlasom GM Furious Dogs ixovi a GM Mighty Bulls marovi. Ďakujem chlapci, vážim si to aj dôveru vedenia KTL, pousilujem sa aby som vás nesklamal a dôstojne reprezentoval náš tím. :wink: Akurát Selly nehlasoval ,lebo je na sústredení v Španielsku ,kde si lieči staré zranenia z minulých sezón a ladí formu na novú sezónu v našom tíme.Verím, že play off si vybojujeme a tam už dej se vúle boží. :thumbsup:
Taky Ti Milosi gratuluju a jsem rad ze moje neucast ve volbach nezhatila Tve plany :) Doufam ze jako clen komise budes nas team umne prosazovat :D
No co jinak? Sramy jsem si na Ibizce polecil, ale jeste me ceka jeden holiday, v zari do US and A, pokud me tedy nevyhosti :eek2: Musim pozistovat co vsechno mi tam treba, neco uz jsem pozarizoval, udajne by to melo stacit, no uvidi se :)
Jinac uz se tesim na novou sezonu a verim v nas tymovy uspech :oslava: :frajer2:
Po dlhom rokovaní so spolumajitelmi, sme sa rozhodli ,že tím Kent povedie do novej sezóny nový GM a s nim prídu do tímu, aj nejaký nový kolegovia. Meno nového GM ktorý dostal dôveru od majiteľov tímu viesť Hockey Kent do novej sezóny ,oznámime na tlačovej besede v nedeľu o 20.00 hodine.
Takže novým GM Hockey Kentu sa stáva dlhoročný člen HF a člen VIP klubu Alex. :good: Je to skúsený kvalitný tipér, skvelý chalan ktorý má charizmu a velké renomé na HF a aj keď to bude jeho premiéra na poste GM ,má s tipovaním v KTL veľké skúsenosti, takže nepochybujeme,že sme zvolili správneho človeka, na vedenie tímu do dalších sezón v KTL. :thumbsup: Týmto mu zverujeme vedenie tímu a všetky práva na tím a prajeme jemu aj jeho kolegom v tíme, nech utvoria skvelý tím kolegov ktorý si budú dobre rozumieť,baviť sa tipovačkou i mimo nej a potom prídu aj úspechy. :thumbsup: Schopnosti na to majú a budeme im silno držať palce, nech to aj pretavia v kvalitné výsledky.
Zároveň sa chcem rozlúčiť so skvelým kolegom švolcom, ktorý bol členom nášho tímu od jeho vzniku, pomáhal nám prekonať všetky prekážky, ktoré stáli v ceste novému tímu v KTL. :good: Jeho schopnosti tipérske i kolegionálne som si vždy veľmi vážil,oceňoval ich a bol som šťastný, že sa zapálil pre náš tím a stal sa pravým srdciarom Hockey Kentu :good: .Ostáva v Hockey Kente a bude pomáhať Alexovi k písaniu novej histórie tohto tímu.Ďakujem švolco za tvoje služby ktoré si pre tento tím i pre mňa ako GM odvádzal a prajem ti nech sa ti v tipovaní i v súkromnom živote darí čo najlepšie. :thumbsup: A nech dosiahneš s týmto tímom čo najlepše výsledky. :good:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2023 VEGAS GOLDEN KNIGHTS