ten náš je jiný a originálníChester píše:neviem ten pavuk mi pripomina toho co bol vo filme spiderman 1![]()
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Po dlouhé debatě s vedením týmu jsme se rozhodli že pokud do konce 6.kola nebudeš mít v tabulce užitečnosti nejméně 50bodů tak ten plat snižímecoloradcan píše:Hele Mike ja se vzdávam tretiny mojho platu lebo v tomto kole vobec tímu nepomáhamnevíím čím to bude proste všechno co natipuju tak vysledky su uplne opačne ...nedaríí se mi ...strašne ma to mrzíí
Pevně věřím/e že začneš v nejbližší době získávat body pro tým.
Let´s go coli!
.:Mike:. píše:paráda chalani dnes 18b díky colimu který měl 10bodů a Jozzimu který měl 8bodů jsme už na 3.místě za FireBirds,pokud budeme v takovýchto výkonech pokračovat tak by jsme mohli skončit i na 1.místě!
GO SPIDERS GO!!! PLAY OFF ČEKÁ!!!!!!!!!!!!:biglol:
jo dnešek mi vyšiel trefil sem obe remizy :biglol: tak se tešíím a snad se mi už bude jen a jen dariť
Tak dnes jsme měli týmově plný počet bodů a to 12b díky colimu a Lukymu,paráda chalani.
Moji 0 neřeším protože při tak málo zápasech se to holt někdy stává snad se to už ale nebude opakovat,pro mě jsou hlavně důležité body pro tým.
dneškem nám tedy skončila zákládní část tak huráá na Play Off!!!
Moji 0 neřeším protože při tak málo zápasech se to holt někdy stává snad se to už ale nebude opakovat,pro mě jsou hlavně důležité body pro tým.
dneškem nám tedy skončila zákládní část tak huráá na Play Off!!!
NAŠIM SOUPEŘEM V 1.KOLE PLAY OFF JE TÝM STRONG CROCODILES
Takového soupeře jsem vůbec nechtěl,s GM SC ixem vycházím hodně dobře a když jsme hráli minulou sezónu Play Off a SC nehrály tak nám fandil,a když jsme vypadli tak jsme si řekli že to snad vyjde přiští sezónu respektive tuto a že se naše týmy dostanou v PO co nejdál takže mě to celkem aji štve a mrzí že jsme dostali zrovna je...
........... je to boj o pěkný pohár tak si nesmíme brát žádné servírky a jít do tohoto boje naplno a porazit je!!!
TIPUJTE DO NAŠI SKRYTÉ TÉMY KTERÁ JE UMÍSTĚNA NA HORNÍ ČASTI V TÉMĚ NHL - NA OSTRO
!!!GO SPIDERS GO!!!
:wawe:
Takového soupeře jsem vůbec nechtěl,s GM SC ixem vycházím hodně dobře a když jsme hráli minulou sezónu Play Off a SC nehrály tak nám fandil,a když jsme vypadli tak jsme si řekli že to snad vyjde přiští sezónu respektive tuto a že se naše týmy dostanou v PO co nejdál takže mě to celkem aji štve a mrzí že jsme dostali zrovna je...
........... je to boj o pěkný pohár tak si nesmíme brát žádné servírky a jít do tohoto boje naplno a porazit je!!!
TIPUJTE DO NAŠI SKRYTÉ TÉMY KTERÁ JE UMÍSTĚNA NA HORNÍ ČASTI V TÉMĚ NHL - NA OSTRO
!!!GO SPIDERS GO!!!
Veru Mike tak som to ani ja nechcel, aby jeden z nás hneď skončil v PO. Tak ste mali potaktizovať a dostali by sme BA
, ale to sa nevypláca a asi to takto malo byť... a napriek tomu, že budeme bojovať proti sebe nebudem to moc preháňať budem to brať s ohľadom a keď jeden s nás vypadne a druhý pôjde ďalej tak nech to ten aspoň potom dotiahne do víťazného konca
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé