Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

BLUE FLYERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Omlouvám se Vám, že jsem nestačil natipovat první dvě utkání :thumbsdown: Myslím, že nemá cenu se tady nějak vymlouvat, prostě je to moje chyba a pokud nedej bože neuspějeme, beru to na sebe :buch:
Díky Vám za statečné výkony po celou sezónu :poklona2: :taptap: ,v play-off se k nám znovu štěstěna otočila zády
a nedařilo se nám,bohužel jsme znovu skončili na holích Falconiků,kteří jsou už asi naší noční můrou. :( :v_hajzli:

Co dál nevím,musím si to v klidu probrat - teď nás čeká dlouhá pauza,takže si to užijte.
jo díky moc,škoda že to nevyšlo,ale svět se neřítí,myslím že další sezona bude naše :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:
Nedá se nic dělat, jedná se o zábavu, takže žádný smutek :) Myslím, že jsme letos hráli slušně :thumbsup: Baffy odvedl jako GM skvělou práci, gogo byl pro náš tým výborná posila a evka podávala také velmi kvalitní výkony!

GO BLUE FLYERS GO !!!
gogo píše:jo díky moc,škoda že to nevyšlo,ale svět se neřítí,myslím že další sezona bude naše :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:
Na to zapomeň 8-)
Další sezona je naše Obrázek
mali ste v PO smolu ako my, vytratila sa vam forma ktoviekam :sad2: . Ale pocas sezony ste boli skvelym timom, v buducej uz hadam spolocne prekoname prve kolo playoff :oops: :cool:
Nové logo a bannery pro sezonu 09/10 - velký dík patří kolegovi petrikovi z Falcons.... :respect: :poklona2: :juchu:
Logo:
Obrázek

banner:
Obrázek
:groupwave: :groupwave: :groupwave:
Moc hezké logo máte, jen co je pravda :thumbsup: :thumbsup: !!!!
sympaticke bannery, ako prve ma zaujali tie oranzove srdiecka v logu :D ze su to srdiecka? :lol2:
Zeby sa casom premenovali na blue lovers alebo flowers ? :eek2:
pre kazdeho to moze byt nieco ine :D
pre niekoho srdiecka, pre niekoho paradajky, pre niekoho trebars sedacie svaly :lol:
tak co letci, dobre ste sa pripravili na dnesny zapas s nami? :frajer2:
Hele, :fucker: Flyers dneska se my na ledě nepleťte mám nové brusle tak bacha :lol3:
Už zítra nám začíná příjemný KTL kolotoč,takže doufám,že jste poctivě připraveni a dobře natěšeni...... :cinka: :smile03:
Hodně štěstí a přesných tref! :oslava: :cinka: :oslava:
ufff,no to byla zase noc....... :buch:
pro cepikovu partu jsme byli neskutečně lacným soustem....grats ďáblíci,hlavně cepik zahrál lišiacky :good:
věřím,že se už podobný debakl nebude hodně dlouho opakovat....
No,dnes to byl hodně těžký zápas,korytnačky jsou nepříjemný soupeř a bylo to náročné,obzvlášť za této situace,
kdy jsme nastupovali znovu oslabeni o goga(se kterým nevím vůbec co se děje,neozval se mi ani na ICQ dobré 3dny :-( :sad2: )

Naštěstí nás dnes famózním výkonem podržela Evka :poklona2: :juchu: a tak(pokud dobře vidím) jsme vyhráli 19:18!!! :cinka:
Rád bych u nás po nějakém čase opět přivítal velice kvalitního a spolehlivého tipéra
Badheda,který přijal mou nabídku a posílí náš oslabený tým.Ať se daří.... :cinka: :oslava: :cinka:
Super posila :good: Nech sa ti dari Badhed :wink:
Gratulujem k výhre nad nami,podali ste Baffy pekný výkon spolu s Evkou a boli ste hold lepší. :wink: Nech sa darí aj v dalších dueloch a kolách a v pohode si zabezpečíte play off. :thumbsup:

Baffy skvelý ťah s Badhedom. :good: Je to dobrý tipér a bude posilou týmu.Určite neolutuješ. :frajer2:
No,dnes díky výborným výkonům Evky a MartinaFC :poklona2: porážíme Warriors 18:15! :clap: :good:
Jediné,co mi trochu kalí radost,je moje ostudná roletka :bitka3: :buch: ,ale o to nejde,důležité je,že tým boduje! :oslava:
Takže další vítězství,tentokrát nad Evil Insiders 28:22,zadařilo se znovu Evce(má výbornou formu) a něco jsem uhrál kupodivu i já..... :cinka: :oslava: :good:
Zdravim cely tim dufam ze budem skutocne taka posila za aku ma vsetci tu povazuju no skratka budem sa snazit.drzim vam palce v dalsich kolach gou gou blue flyers
Dnes duel modrých barev :yes:
Doufám,že nejste ve formě :smile03: potřebujem vyhrát jde nám o první flek !! Moc se nenamáhejte šetřete síly na další soupeře :lol: Baffyku dneska nemáš ve hře žádný oblíbený tým tak si skoč na pivko a odpočívej ... :sleep2: náš team tě nebude rušit :lol: :lol:
excelent píše:Dnes duel modrých barev :yes:
Doufám,že nejste ve formě :smile03: potřebujem vyhrát jde nám o první flek !! Moc se nenamáhejte šetřete síly na další soupeře :lol: Baffyku dneska nemáš ve hře žádný oblíbený tým tak si skoč na pivko a odpočívej ... :sleep2: náš team tě nebude rušit :lol: :lol:
Nato zabudni potrapime vas aj mi potrebujeme body
968 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2006 CAROLINA HURRICANES