Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
RED DEVILS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
VITAZNE RD summary 
timove (vy)hodnotenie
chalani, klobuk dolu...nasa 2 sezona a VITAZSTVO v konferencii..celkovo 2! miesto v KTL lige (5b za IC)..a s 25!b. naskokom pred 3 v konferencii DD..
v tomto pripade sa nad nejakym novacikovskym syndromom 2 sezony mĂ´zme len pousmiat (o tom individualnom pomlcime, ze leci..
2 sezony v lige a konferencna bilancia -) 3 miesto – 1 miesto...
o nase vitazstvo sa najväcsim % bodovym podielom pre tim postaral sefik, vyborne mu vsak sekundovali eman s GM cepim (tam to bol % boj ako remen) o a v zavere sa ako tak pozviechal i leci
vsetci 4 v TOP 25tke, 2 v TOP 10 (jeden na bedni), jeden tesne za nou
individualne (vy)hodnotenie..
sefik -) vazeni, po 4 kole mal sefik na konte 2 body...po 30 skoncil na bedni, no a v porovnani s minulou sezonu celkom slusny skok..nemam viac co dodat, iba ak, ze v KTL ankete o NAJ zlepsenie ma sefik mĂ´j hlas..to bez debatky
takze sefiku, prasky, avivaze riesit na "plny uväzok"
leci -) jedinecny priklad „novacik“ a jeho snydrom 2 sezony..nevidel by som to s nim az tak tragicky, jelikoz, umiestnenie v bodovanej TOP 25 po spackanom uvode treba rozhodne brat, ale z pohladu individualneho umiestnenia (z 1 na 25) a % podielu bodovania pre tim (4 z timu) urcite nie statistika z tych best off..2 sezonu vsak ma za sebou a tak mu v tej novej, kde pôjde naozaj do tuheho, nebrani nic, aby zacal slapat opät na plne obratky..
cepi -) urcite spokojnost po spackanej 1 sezone; 9 individualny flek celkom potesi , ani % podiel pre tim nebol najhorsi; v nasledujucej sezone by to chcelo supnut do TOP 5..
eman -) rozlucka ako sa patri..vitaznou timovou trefou..co dodat, po milosovi76 nahrada ako hrom, hned od uvodu bodovy raketovy nastup a potvrdenie bodovacej kvality...a nie je to o stasti, ak sa dari dlhodobo, asi to nieco znamena, tipovat so satstim, na slepo sa da par kĂ´l, nie celu sezonu..
ak sa mu v niektorych momentoch podari udrzat svoju temparemntnu juzansku krv (nem magyar) na uzde, neni vo cem; globalne nie je co riesit, skvela robotka pre tim, tak Ti kruso (od slova krusovice) zelam, aby si sa v pivnom time nasiel (o com nepochybujem) a hadam v nom prastis aj svojim kocovnym KTl zivotom...good luck
JoeS (fajn spolupraca) vsak zaroven podotkol, ze na debila mam po skonceni II sezony akesi prednostne pravo, tak som hned v uvode sezony oznamil Joeymu a nasledne debilovi, ze s nim v time od III ratam a ponukam na vymenu emana, ktoremu u nas po sezone koncila hostovacka (samozrejme, ak by nesuhlasil ten, ci ten, bolo by vymalovane..)
pred tym vsa,k v nasom time vsak po nahlom opusteni milosa nastala situacia za 5min12, kedze sa na waiver listine objavil eman, konal som co najrychlejsie a spred nosa JoeS vyfukol prave emana..
emanovi, som pred zacatim sezony zaroven oznamil, ze kedze na III sezonu mam uz v umysle resit nejakeho hraca (debila) v time pobudne na 1 sezonne hostovanie bez ohladu na vysledok tipovania..
v polovicek sezony, tak cca okolo 15-20 kola (tak ako som to prezentoval v uvode sezony) som oznamil emanovi, ze hostovacka zostava v platnost, pricom je mozny trejd s BB; nasledne som kontaktoval GM BB + debila...no a vcei sa vyvinuli tak, ze debil je v RD a eman v BB
debilek -) VITAJ v TIME a rozpal to ako plamene z Calgary; RD maju vo svojom logu taky tak plamene, tak ham sa u nas budes citit pekelne prijemne
a ako vidis, v time nie si osamoteny, som rad, ze debil pozdravil debila(psst rajciny ja rad, tak sa snaz, aby sa neuslo aj Tebe, ale z toho ineho hladiska..
(financne zalezitosti, zmluvy + PREKVAPKO a pod. priste)
good luck

ex_preview:
Body pre tim -) z celkoveho poctu 269b (1 konferencne miesto
cepi -) 68,5b -) 25,46% (9)
leci -) 53,5b -) 19,88% (25)
sefi -) 100!b -) 33,78% (3!)
emi -) 75b -) 27,88% (10)
pani, nastal cas predstavit nasu RD BANNER NOVINKU 
- touto cestou chcem vyslovit podakovanie VIRTIQimu, ktory nam tento bannerik zrealizoval (toho devila pozhanal GM
- prislubil ze vytvori aj nejake iny varianty, tak sa necham(e) prekvapit..idefix bol (je) taky tak ochotny, takze vdaka aj jemu
-ciselka supneme dodatocne
- tak, hadam sa Vam zapacia

sefik -) vsetko bude, snad tento tyzden
derryl -) new bannery = na vecne veky
tak na zaver este perlicka k tym bannerom, resp. tej postavicke toho dablika; listujem si tak YOPa (skvely casopis o mobiloch), no a na predposlednej strane zbadam medzi rĂ´znymi tapetami aj toto devil cudo, hned som vedel, ktora bije..
tak som si ho stiahol do mobilu, nasledne do PC no a potom prisiel na rad big bannerista VirtiQ a vysledok sa musi ozaj pozdavat
derryl -) new bannery = na vecne veky
tak na zaver este perlicka k tym bannerom, resp. tej postavicke toho dablika; listujem si tak YOPa (skvely casopis o mobiloch), no a na predposlednej strane zbadam medzi rĂ´znymi tapetami aj toto devil cudo, hned som vedel, ktora bije..
RD summary 
2 PO kolecko
Body pre tim -) z celkoveho poctu 34b
cepi -) 0!b -) 0,00!%
leci -) 10b -) 29,41%
sefi -) 15b -) 44,11%
debil -) 4b -) 11,76%
dnes taky priemer o sebe radsej pomlicm, je vsak fajn, ze sme zachytili dĂ´lezity uvod a figurujeme zhruba tam, kde si to predstavujeme
najblizsie na nas caka hustejsia zapasova porcia tak good luck
zverejnenie tohto sezonnych kontraktov 
cepi (GM) -) 1 800 000,- $ + bokovecky..
debil -) 550 000,- $ - novacikovska sezona v RD (1 sezona)
Lecavalier#4 -) 1300 000,- $ (doba neurcita)
BigChief -)
(doba neurcita)
milurocne kontrakty
cepi (GM) -) 1 550 000,- $ + bokovecky..
Lecavalier#4 -) 1000 000,- $
BigChief -) 800 000,- $
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

ak sa skonsolidujeme pak poriesime veci