Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

ak budes mat pravdu tak t aod zajtra volam kajo - vestica theodora :lol: a snazte sa ale ja sa budem o to viac aby sa zo mna ten homelesak nestal :D ale aspon mate ciel ozobracit ma :D

vyhodnotenia by mali byt vzdy v sobotu za obdobie jedneho tyzdna :)

to s tym napadom hraca tyzdna je dobra myslienka :cool:
ale prosim ta nevolaj ma potom Theodora,kedze vies Colorado,Peto a tak,..radsej nejako inak napriklad Elvira :D
a ak mi to nevyjde,tak musis pochpoit,ze nie vzdy vsetko vyjde :P

dobre odovodnenie ze nie vzdy vsetko vyjde :lol: :lol: len si stoj za slovom hadam to vyjde ja som viac veril hostom ale mnohi viac domacim no uvidime hlavne nech tim vyhra :) lebo az tak sa nam nedari aj ked sme stale treti ale radsej postupna gradacia tempa :cool:

ak mi to dnes nevyjde aspon tak na 5bodov,asi zacnem hadzat kockou,alebo sa len tak budem pytat sestry,ze ktory nazov mesta sa jej viac paci,napr.Edmonton alebo Dallas a ktory vyberie,tak dam ako vitaza toho druheho :D lebo uz niekedy som fakt totalne bezradny a mozno toto by nebolo az take zle.alebo zavolam napriklad Marianovi Hossovi,nech mi poradi ako to vidi on a da mi nejake tipy :D .ale na mesto vyrobcu coca coly by som sa nepytal,tam by to bolo dost zbytocne 8)

no a ked mne to nevyjde tak sa zacnem tvojej sestry ja pytat :D takze ju na to priprav :lol: :lol:

ja som rad ze sme konecne na prvom mieste aj ked mam pravdu povedat ppo rychlom prepocitani som sa obaval ze nedopadneme dobre a ejha dobry vykon aj ked nie najlepsi. :) kajo neviem len ci teraz mam brat za uspech tvoju predpoved alebo ani velmi nie a to by znamenalo ze mi hodis kontakt na tu tvoju sestru :lol: :lol:
inak samozrejme sa dnes musim pochvalit aj ked skoda aspon o jednu x-ku keby som viac chytil mohlo to byt este veselsie. ale nebudem az taky narocny 8) tak vela stastia aj dnes v noci. do toho FireBirds :cool:

no ale samozrejme ja som to predpovedal iba na jedneho clena nasho timu,a tomu,cize tebe to vyslo :lol: :lol: nabuduce sa budem snazit viac :D
a kontakt na sestru by ti bol asi zbytocny,ona by s takymito podla nej blbostami "nechcela mat nic" :lol: to uz skor mlada mi povie nejake tipy jak ona 8)

Matejko píše:Som spokojny s janikovsko-kajovskou komunikaciou, ale mrzi ma, ze sa kastan nezapaja do debat, mozno ma problemy podobne mojim.
no hadam sa to napravi,ved tych 5minut si hadam dokaze najst kazdy,aj ked viem,ze niekdey je to tazke,inokedy sa nechce a podobne.ja to chapem a da sa povedat,ze si v tejto komunikacii celko mdobre vystacim aj s janikom :D priadny dalsi clen do partie je ale vitany :D :)

ta na take somariny mozno ona kasle ale na mna by isto nekaslala 8) :lol: :lol: :lol: hadam aj dnes sa zadari aby FB bolo tam kde patri teda na 1. mieste :)
1. kolo

kajo 0b
Mr.Perfecto 1b
janik 1b
Matejko 2b

2. kolo

kajo 7b
Mr.Perfecto 5b
janik 7b
Matejko 4b

3. kolo

kajo 1b
Mr.Perfecto 2b
janik 1b
Matejko 2b

4. kolo

kajo 0b
Mr.Perfecto 0b
janik 0b
Matejko 1b

5. kolo

kajo 5b
Mr.Perfecto 4b
janik 5b
Matejko 5b

6. kolo

kajo 5b
Mr.Perfecto 2b
janik 3b
Matejko 3b

7. kolo

kajo 1b
Mr.Perfecto 2b
janik 6b
Matejko 2b

8. kolo

kajo 2b
Mr.Perfecto 2b

janik 1b
Matejko 2b

Body pre tim z 52 timu:

Mr.Perfecto - 7b - 13,46%
janik - 22b - 42,31%
Matejko - 17b - 32,70%
kajo - 19b - 36,54%

timove postavenie:

Tabulka po 8. kole

VYCHOD:

1. Fire Birds - 52 bodov
2. Red Devils - 50,5 bodu
3. Drexel Dragons - 50 bodov

4. Best Bibbers - 49,5 bodu
5. KK HAWKS - 44 bodov
6. Steelers - 42,5 bodu
7. EAGLES - 39 bodov

vyhodnotenie jednotlivcov:

po 8. kole

2. janik 24b ~ 91,67%
13. kajo 21b ~ 90,48%
... Matejko 21b ~ 80,95%
29. Mr.Perfecto 18b ~ 38,89%

takze super sme prvy , co viac k tomu dodat asi len tolko nech sa nam dari aj nadalej . GO FB GO :cool:

Obrázek
hrac tyzdna u FB:

takze za prvych osem kol sa nim stava : janik zisk 22b pre tim co je 42,31% z celkoveho poctu bodov a v individualnej tabulke na priebeznej 2. pozici.

pekne vykony ale podavali aj kajo a matejko ktori len tesne zaostali za mnou a urcite nabuduce vyhra tuto cenu jeden z nich lebo 100 000 odomna je velke lakadlo :D

(dufam ze nema nikto namietky a ked ano nech sa stazuje na lamparni :P )

sranda,ze sme uz prvi,ale na zapade by sme az tak dobre neobstali.to je ale jedno,hlavne,ze v nasej konferencii sme prvi.len tak dalej.a janik,ja suhlasim s tym,ze si sa vybral za hraca tyzdna.ved si bol najlepsi :cool:

veru na zaciatku to vyzeralo ze vychod bude opat lepsi ale EI a IC teraz idu na plne obratky no to nieje pre nas teraz dolezite aj ked ide aj o prestiz ale zaklad je vyhrat nasu konferenciu a do konca je este daleko takze makame chalani a vysledky sa dostavia :)

Matejko píše:Udelujem Janikovi pochvalu za ocenie hrac tyzdna a ak bude takto bodovat dalej tak nech si to ocenenie ma aj 4x :-D

Moj definitivny prichod sa blizi :)
aby sme zahajili velke odpocitavanie :D potom sa vsetci kryte :lol: :lol:

dnes sa mi,a aj nam celkom zadarilo.skoro som bol aj vitaz kola,ale o to mi nejde.hlavne,ze sme ostali na prvom mieste a est sme si aj urobili naskok.slusne :cool:

vynikajuci vykon kajo :cool: dnes druhy najlepsi tim v celej KTL co je super , vykony EI mi pripominaju nasu minulu sezonu v podobnej dobe , skoro kazdy den vitazstvo a dost slusny naskok ale uvidime ci tu formu udrzia , nam sa to vtedy zial nepodarilo. ale teraz mozno trosku nenapadne ale predsa len ziskavame naskok na dalsie priecky co je super a verim ze nam to aspon takto pojde dalej. GO FB GO

tak super vykon dnes cely tim a kajo proste chytil opat staru dobru formu a ide mu to paradne ale aj matejko dnes pekne zabral a skoda ze si veril COL ale to nic aj tak sme opat ziskali nejake tie bodiky naskoku a aj na EI sme na dialku stiahli. len tak dalej GO FB GO

p.s: som zvedavy na tie zmeny mato :D hadam nam nechces pridat na platoch :lol: :lol:

no,tak uz aj mne sa muselo trosku zadarit.hlavne,ale ze sa dari timu.len aby som to nezakrikol,tak si to poviem len tak potichucky,pre seba :D

tak dnesny hraci den sme zacali uspesne , pokial som si dobre vsimol tak vsetci styria sme ho tipli spravne uz len ten zvysok aby sa aspon dvom podaril a bude to :cool: ale lahky zapas to nebol veru PIT dal tri goly v prvej minutke kazdej tretiny jeden v presilovke ale aj mirovim golom sa ostrovanom podarilo vyhrat nastasie :D asi mu kupim pivo

a este dodam,ze Islanders dali siesty gol v case 19:31,ozaj vdaka 8)

veru toto bol klucovy zapas pre nas tim kedze vela ludi dalo x a mi ani jeden a takto mame vsetci dobry zaklad a uz dalsie zapasy mame viac kombinacii co nam zaisti viac bodikov ako by to bolo bez tohto tak verim ze tuto noc nas tim mozno aj vyhra toto hracie kolo :)
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA