Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HUNGRY PIRANHAS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Ano, Sefe!
Andy dnes ti taktika vyšla takmer dokonale :thumbsup:
odporucam presetrit dnesny vykon pirani... :dup:
arek píše:odporucam presetrit dnesny vykon pirani... :dup:
Jsem ochotny podrobit se antidopingove kontrole... Jako vstricny krok tudiz na vas močím..
Toto nie je žiadne nefér víťazstvo. Toto je to, na čo ste sa mali ako konkurenti pripraviť. Skôr či neskôr to muselo prísť. Snáď už pôjdeme ako hodinky :cinka: .
AndyF píše:
arek píše:odporucam presetrit dnesny vykon pirani... :dup:
Jsem ochotny podrobit se antidopingove kontrole... Jako vstricny krok tudiz na vas močím..

si čistý ako Lance Armstrong?
prvni flek jsem .... jsme uhajili o prsa...
Dneska bude perny den... Zaberte ze vsech sil..
Myslim, ze stale vedeme, ale ja ... jdu ............ spat ...... :sleep:
Spokojnosť :) . Len si to udržme čo najdlhšie..
Nejdulezitejsi bude predposledni den...
Porad je jeste spousta bodu, chce to udrzet se co nejvyse...
Ivan, Danchez....Veď sa aj vy vyjadrite už konečne :D .

Ivan inokedy si vedel aspoň pohroziť znížením prémií a Danchez ty si sa hecoval :) .
Vsak je nech, nema kazdej cas na to plkat! Dulezity je vzit za to a skorovat!
Nenavist osudu nas pripravila o luxusni jedenactibodove vedeni, ale nemame cas hazet flinty do zita.. Vzdycky muze byt i hur..
Bluesfan píše:Ivan, Danchez....Veď sa aj vy vyjadrite už konečne :D .

Ivan inokedy si vedel aspoň pohroziť znížením prémií a Danchez ty si sa hecoval :) .
Nechcel som pisat, lebo sa nam darilo, tak aby som to nezakrikol .... Dnes musime zamakat, odtrhnut sa od MB, urcite chcem skoncit na prvom mieste. Ak sa to nepodari, pridu tresty :!: Danchez, mal by si viacej makat, sa mi zda, ze to flakas :evil: , tento tyzden si bez platu a pristupime aj k tvrdsim opatreniam, ak bude treba ...
AndyF a BluesFan, pekne to tahate, len tak dalej :good: ale pre istotu ste aj vy tento tyzden bez platu :D
Ivan píše: AndyF a BluesFan, pekne to tahate, len tak dalej :good: ale pre istotu ste aj vy tento tyzden bez platu :D
Tak ti BF pekne dekuju... Mas moje deti na svedomi, ja uz vsechno utratil za devky a chlast :samovrazda:
Tak vám se to jede hoši, když vám někdo jistí pořád p*del. :-P Dneska se od těch steaků musíme odtrhnout :pray:
Tak to mi je ľúto Andy ale skôr či neskôr by to aj tak prišlo. Ak sa Ivan zachová ako chlap tak po sezóne sa z týchto vyzbieraných pokút ožereme ako prasce :D .

Nuž tak ďakujem Ivan. Mal som byť radšej fakt ticho :D . Na tréningy chodím prvý a odchádzam posledný, makám naplno od prvej do poslednej minúty a ešte ma aj odmietaš vyplatiť. Iný by sa na nahneval a vykašľal sa na to ale ty si manažér a snáď vieš čo robíš :wink: . No nič tak tú kúpu letného sídla na francúzskej riviere musím odložiť na neskôr. Momentálne na ňu nemám :D .

Danchez to je v pohode. V checking line si svoje odohráš a sezóna je dlhá. Možno sa aj prepracuješ do jedného z prvých dvoch útokov :D .
Obrázek
Trafiť z 9. zápasov 1 sa môže podariť asi len mne :oops: . Sorry páni...
Bluesfan píše:Trafiť z 9. zápasov 1 sa môže podariť asi len mne :oops: . Sorry páni...
este potrenuj... u nas mal minnesota shutout :cool:
Vyhlasuji celostatni patrani po panu Kostkovi... Poznavaci znameni: je to hrana a pekny cislo..
AndyF píše:Vyhlasuji celostatni patrani po panu Kostkovi
Obrázek :hop:
se*e na teba, uziva si s listami
andy ved si druhy v individualke, co by si este chcel? :-O
arek píše:andy ved si druhy v individualke, co by si este chcel? :-O
No myslel jsem to tak, ze vysledky ze vcerejska, to byla spis loterie, nez nejakej odbornej odhad.. :neviem:
Tak stesti preje jinym, ale porad se 7 bodu da jeste stahnout... Tak rozum do hrsti a neco tam nahazejte..
727 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS