Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

PainKiller píše:Tady jen pro shrnutí, počet bodů jednotlivců v 1. kole :wink:
1. Yzy19 - 65 bodů
2. Didi - 62 bodů
3. Dawe4 - 52 bodů
4. PainKiller - 50 bodů
5. Kanter - 27 bodů
Zišiel som sa vám, nie?
27 bodov :hroza: :hroza: :hroza:

Ale je to spôsobené tým, že som v celej sérii dôkladne pozeral na tipy svojich spoluhráčov a snažil som sa dávať také, aké nemali oni :D.

Yzy: To je jasné, že si sa nám zišiel :frajer2: . Preto som v drafte vybral práve teba :D.
kanter píše:27 bodov :hroza: :hroza: :hroza:

Ale je to spôsobené tým, že som v celej sérii dôkladne pozeral na tipy svojich spoluhráčov a snažil som sa dávať také, aké nemali oni :D.

Yzy: To je jasné, že si sa nám zišiel :frajer2: . Preto som v drafte vybral práve teba :D.
Teba ospravedlňuje toľko bodov. Tuším 3 dni si tipoval fakt len tímovo. Ostatné neviem. Takže pohoda. S IC by sme ževraj mohli dačo uhrať, prý nemajú formu.
Parádička postoupily jsme :yahoo: Jen já osobně se musím zlepšit. V prvním kole jsem moc nápomocný nebyl.v Každopdáně jdeme si pro titul. :) :good:
Dawe4 píše:Parádička p§ostoupily jsme :yahoo: Jen já osobně se musím zlepšit. V prvním kole jsem moc nápomocný nebyl.v Každopdáně jdeme si pro titul. :) :good:
Bodaj by si mal pravdu :yes:.
Dnes sme prehrali, ja som nahral mizerné 2 body, ale stále nie je nič stratené. S mačkami tipujem vyrovnanú sériu, tak ďalší deň môže byť práve náš. GO GK GO
Hrá sa až na päť víťazstiev, takže ešte nie je nič stratené :). Predsezónny cieľ (postup do play-off) je splnený a druhé kolo PO je pre náš tím čerešničkou na torte :yes: :yes: :yes: .

GO KNIGHTS GO :!: :!: :!:
To hej... Ale teraz posledné dva dni padajú dosť divné výsledky a ja už začínam zas špekulovať, čo nedopadne väčšinou dobre... Ale tak snažím sa zmiešať tutovky s prekvapeniami a mohlo by to priniesť úrodu. No aj tak nie je nič stratené. Už sme boli v takej pozícií, že sme prehrávali a dostali sme sa z toho.
Sakryš tak na dnešek jsem uhrál plných 0 bodů. :) To se mi moc nepovedlo tedy. :-( Každopádně zatím je to jen začátek a nic to neřeší. Dokud kočky nevyhrají 5 zápasů tak stále bojujeme. A oni je ani nevyhrají. My si totiž jdeme pro titul a nic a nikdo nás nezastaví. :) :good:
Parádička je srovnáno. :good: Odčinil jsem svých minulých 0 bodů. :) Dnes se snažme ať vyhrajeme. Titul bude náš. :good:
Dawe4 píše:Parádička je srovnáno. :good: Odčinil jsem svých minulých 0 bodů. :) Dnes se snažme ať vyhrajeme. Titul bude náš. :good:
:good: Tak to má byť. Konečne prispievaš aj do topicu. A dnes si nahral fajn 10 bodov, čím sa sa podielal na výhre nad mačkami. :cool:
Dnes sa hrá tiež veľa zápasov, takže dúfam, že budeme vyhrávať :wawe: :wawe: :wawe: .
Kua, tak to je vážně pech. Minule sme vyhráli o 1 bod a ted sme o ten 1 bod prohráli :-( Vinu beru na sebe, za tenhle večer sem nahrál nejmín bodů ze všech :hroza: ZAtim je to ale hodně vyrovnaná série, a doufám, že další den vyhrajem :thumbsup:
No to je škoda. Prohra o jediný bodík. To zamrzí, ale nedá se nic dělat. Jedeme dál. Dnes vyrovnáme a bude zase dobře.
Nikto na seba nič brať pri tejto prehre nemôže... Je to veľmi vyrovnaná séria a to, že nejaký tím prehrá o bod nie je v tejto sérií asi nič zvláštne, pretože tímy sú na tom dosť podobne. Je to dobrá séria a aj keď prehráme, tak to nevadí. Zajtra môžeme byť zas my ten tím, ktorý vyhraje...
Jedna prehra nič neznamená. Zatiaľ sa držíme veľmi dobre a ak nám to takto vydrží, tak by sme to mohli dotiahnuť na štyri alebo aj päť výhier :smile03:.

GO KNIGHTS GO :!:
Chlapi, bol by som rád, ak by ste si pozreli moje tipy a tú správu pod nimi... Dvaja stačia. A podľa toho tak aj spravte, ináč sme tento zápas na plnej čiare prehrali...
no šak uakž nech ti poviem či dobre si dal...
Forza juve. :good:
medik911 píše:no šak uakž nech ti poviem či dobre si dal...
Forza juve. :good:
Neukážem. A Juventus to dobre dodrbal...
13 minúta, 3:0 a nakoniec 3:3? Hanba.
ukaž.. ta lebo ch*j hrali ale cele kolo bolo akesi podozrive ze vsetci favoriti az na ac zavahali.. :-)
Toto nie je normálne... Raz za mesiac konečne padnú normálne výsledky a ja zrovna poisťujem...
yzy19 píše:Toto nie je normálne... Raz za mesiac konečne padnú normálne výsledky a ja zrovna poisťujem...
Tak nepoisťuj :!: Odteraz nebudeš vymýšľať žiadne taktiky :!: :!: :!: :!: :!:

VČERA TO BOLO NAPOSLEDY :!:
Nevyjadrujem sa k môjmu výkonu. Ale dôležité bolo víťazstvo.
Knights WIN, Knights WIN... musíme otočit sérii :thumbsup:
Perfekto vyhráli jsme. Dnes vyhrát a věřím v postup.
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS