Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FALCONS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
no dpc, po hodoch prislo bolenie brucha (teda aspon u mna) a priebezny leader 4. kola zapisal premierovu roletku 
Ohlund pre istotu ani nenatipoval (aspon som jeho tipy nenasiel) a Minnesota s phillipom spolu nazbierali 6 bodov.
dnes sa asi v tabulke vyssie neposunieme, skor naopak
Ohlund pre istotu ani nenatipoval (aspon som jeho tipy nenasiel) a Minnesota s phillipom spolu nazbierali 6 bodov.
dnes sa asi v tabulke vyssie neposunieme, skor naopak
uff no co su toto za sviatky - namiesto zasluzeneho oddychu neviem kde mi hlava stoji a na net mam casu minimalne 10x menej ako byvalo zvykom 
ani som nestihol zazelat teamu Falcons aj vsetkym ostatnym stastne a vesele Vianoce, takze aspon poprajem zaujimaveho silvestra a vsetko dobre do noveho roku (pre istotu - keby som sa k tomu dovtedy uz nedostal
)
inak dnes sme predviedli pekny vykon, phillipo je zatial jasny kandidat na prekvapenie kola, myslim ze tuto sezonu som ho este v individualke nad ciarou nevidel
konecne sme v teamovej tabulke na "normalnom" mieste - parada, len tak dalej
ani som nestihol zazelat teamu Falcons aj vsetkym ostatnym stastne a vesele Vianoce, takze aspon poprajem zaujimaveho silvestra a vsetko dobre do noveho roku (pre istotu - keby som sa k tomu dovtedy uz nedostal
inak dnes sme predviedli pekny vykon, phillipo je zatial jasny kandidat na prekvapenie kola, myslim ze tuto sezonu som ho este v individualke nad ciarou nevidel
konecne sme v teamovej tabulke na "normalnom" mieste - parada, len tak dalej
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé

:smile03: