Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FALCONS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

dnes sme sa co sa roletirk tyka nendali zahanbit zase my s phillipom :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ohlund 4, Minnesota 2 - spolu opat raz famoznych 6 bodov :cool:

ale od zajtra uz zase vazne, ok? :eek2:
a dik neznamemu dobrodincovi za vratenie obrazku k teme :D
petrik píše:a dik neznamemu dobrodincovi za vratenie obrazku k teme :D
tak to, aby som siel nieco vyskusat :D ale nie :roll:
Super výkon petrík :good: trafil si vsetko co sa dalo a oto cenejsie ze boli 2remizy a podla mna u vacsiny tímov nebudu mat tolko bodov dokopy,len skoda ze nikto ti "neasistoval" v dobrych tipoch a tak timovo sme ziskali 16bodov
kedze podobne fiasko ako v 3. kole uz nemienim akceptovat, musel som nejako zavelit do utoku :D
veru skoda ze sa aj niekto z vas nepridal, ale verim ze zaberiete vtedy ked sa nezadari mne. ;)
dnes by sme mali zapisat solidnych 12 bodov, verim ze to bude jeden z lepsich dnesnych teamovych vysledkov a ze sa vdaka tomu posunieme v zatial pekelne tesnej tabulke o nejaku tu priecku vyssie :thumbsup:
no dpc, po hodoch prislo bolenie brucha (teda aspon u mna) a priebezny leader 4. kola zapisal premierovu roletku :D
Ohlund pre istotu ani nenatipoval (aspon som jeho tipy nenasiel) a Minnesota s phillipom spolu nazbierali 6 bodov.

dnes sa asi v tabulke vyssie neposunieme, skor naopak :(
uff no co su toto za sviatky - namiesto zasluzeneho oddychu neviem kde mi hlava stoji a na net mam casu minimalne 10x menej ako byvalo zvykom :P

ani som nestihol zazelat teamu Falcons aj vsetkym ostatnym stastne a vesele Vianoce, takze aspon poprajem zaujimaveho silvestra a vsetko dobre do noveho roku (pre istotu - keby som sa k tomu dovtedy uz nedostal :D )

inak dnes sme predviedli pekny vykon, phillipo je zatial jasny kandidat na prekvapenie kola, myslim ze tuto sezonu som ho este v individualke nad ciarou nevidel :cool:
konecne sme v teamovej tabulke na "normalnom" mieste - parada, len tak dalej :thumbsup:
nooo, tak dnes by to malo byt slusnych 20 bodov z 24 moznych, ale kedze vysledky boli viac menej podla papierovych predpokladov, pravdepodobne bude mat vela bodov vacsina teamov. v kazdom pripade som s nasim dnesnym vykonom velmi spokojny :thumbsup: len tak dalej :povzbudzovanie:
ups, dnes len slabsich 12 bodov :ja_neviem:
pochybujem ze by sme sa posuvali vyssie v tabulke, skor naopak :P

(kua zase prestavaju byt remizy :P )
Obrázek :smile03:
LOOOOL - 6 bodov :lol: :lol: :lol:

ide nam :lol: :lol: :lol: :?
no pozeram, ze vam ide :D

ale aspon jedno pozitivum, berete to s humorom :cool: :lol3: :lol3:
a co sa mam zastrelit? :D

ved je to len hra a zabava :D
:eek2:
co sa ti nezda? :)
petrik píše:co sa ti nezda? :)
nemoze verit tomu, ze to, co kazdy ocakaval od zaciatku sezony, prislo az v stvrtom kole :D
omyl - uz v tretom :D

tak co - nie kazdy den je nedela :P
petrik odpis mi prosim ta na ss co som ti poslal ohladom all-star, aby sa mohli co najskor oznamit zlozenia timov, dik
mas to tam
dnes sa mi celkom zadarili tie remizky, takze baffykovcov by sme mali s prehladom zdolat :)

stale je to vsak z nasej strany slabe :thumbsdown: ale snad len ladime formu na PO :lol2:
petrik píše:dnes sa mi celkom zadarili tie remizky, takze baffykovcov by sme mali s prehladom zdolat :)
:eek2: :evil: No,porazil jsi nás Peťane,sázka na plichty,které teď už nějaký pátek nepadají,Ti tentokrát vyšla. :taptap:

Doufám,že dnes v odvetě,vám to dáme sežrat i s úroky.... :cinka: :frajer2:
Baffy píše:Doufám,že dnes v odvetě,vám to dáme sežrat i s úroky.... :cinka: :frajer2:
Tak nic no,byli jste zase lepší :poklona2: a my se pasujeme do role otloukánků,kteří rozdávají body všem... :dup: :?
Ohlundovi sa konecne zacina darit a je to vidno aj na vysledkoch :)

Baffy ale nesmut, celkovo ako team ste mali viac bodov (40:36) :D
LOL, tipnem tri remizy zo styroch zapasov a remizou skonci akurat ten stvrty :D :oops:

esteze potiahli karu zvysni clenovia teamu a zaknihovali sme tak 4. vitazstvo v rade :thumbsup:
1593 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 FLORIDA PANTHERS