Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

to že jsme dali dvě remízy nám vyšlo :)

chlapci pekne....priznajte sa co pijete...vodu z pracky? 8)

BigChief píše:chlapci pekne....priznajte sa co pijete...vodu z pracky? 8)
Dnes som si nedal a vidis ako to dopadlo 1b. :x

to já jsem jí vypil docela dost a vidíš jak to dopadlo :-D 8.bodů :cool:

Obrázek RD summary Obrázek

26.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 7,5b (8.)
Lecavalier4 -) 8b (29)
BigChief -) 7b (3)
eman22 -) 1b (11)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 229,5b

cepi -) 62b -) 27,01%
leci -) 44,5b -) 19,38%
sefi -) 84b -) 36,60%
emi -) 62b -) 27,07%

:thumbsup: stale "komfortny" naskok, to uz pustit nemĂ´zeme, konecny 2 flek by bol v nasej v momentalnej forme, situacii sklamanim..ked vsak takto zabojujeme, zabodujeme aj vo zvysnych 4 dnoch bude to :thumbsup:

u mna skoda toho BB, 1X mohla padnu a boli by sme na tom rovnako ako leci, ktory si toho vcera v noci riadne supol :)
vidis sefik, keby si si pridal o pol litra viac toho prasku sme na tom bodovo rovnako, ja som si vsak supol pivko a pri tejto kombinacii zostavam na vecne veky :)
eman, tak ty si vcera asi fest abstinoval.. :roll: 1bod z tolkeho poctu zapasov :o :roll: no, zrejmesi neriesil ziadnu opravu :D tak snad dnes

individualne to vyzera taky tak zaujimavo, mojim GM cielom ucast v TOP 5, sefik, velka nadej na tirumf, leci tu 30tku by si uz opustit nemal :D a s emanom, to vyzera taky tak zaujimavo..aj "rozluckovy" suboj medzi nami je viac ako zaujimavy (vid. % body pre tim.. :)

good luck Obrázek

dufam, ze neskoncime horsie ako prvi...a mne drzte palce,aby som sa pobil o prve-druhe miesto... 8)

na ale jelikož jsme na tom dost dobře, takže by jsme mohli předběhnout i Ice Cats ať získáme něco jako President Trophy :-D. Individuálně si chci udržet 30tku. Cepimu přeju aby se dostal do té top 5 a Chiefe ty musíš být první ne :wink: Moooc bych ti přál abys ses dostal na první místo, ale musíš bojovat :)

Konečně se mi zase začíná dařit :cool: Kdybych ve zbývajcích kolech dobře tipoval, tak nejenom že bych si udržel 30tku ale taky bych se mohl dostat do 20tky

Obrázek RD summary Obrázek

27.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 3b (7)
Lecavalier4 -) 4b (25)
BigChief -) 2b (4)
eman22 -) 1b (11)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 236,5b

cepi -) 65b -) 27,48%
leci -) 48,5b -) 20,50%
sefi -) 84b -) 35,51%
emi -) 62b -) 26,21%

opät a opät pohodove a uspesne kolecko :thumbsup:

vidis to leci, oplati sa bojovat do konca; sefiku, tak takto to na 1 individualne miesto nedosiahneme (dnes pories aj susedove akvarko, tato noc bude dost dĂ´lezita); eman zda sa zaverecne kolecka sabotuje :D opusta nas, tak takymto spĂ´sobom sa s nami luci :) (samozrejme v ramci legrace), u GM da sa, prva 5 na spadnutie

dĂ´lezitejsia je vsak timova bodovacka, v nasej konferencii je to ozaj pradicka aaale :!: chalani nie je o com, ideme poprehanat uzimene maciatka, stracame na ne smiesne 2,5b.. :roll:

good luck Obrázek

dneska týmově "jenom" 11 bodů, mohlo to být víc, škoda no, ale ještě není konec, takže Go RED DEVILS

pred zaverecnym koleckom :!:

Body pre tim -) z celkoveho poctu 256b

cepi -) 68,5b -) 26,75%
leci -) 53,5b -) 20,89%
sefi -) 94b -) 35,51%
emi -) 68b -) 26,56%

tak neda mi , nevyjadrit sa 1 kolo pred ukoncenim 4 KTL sezony (nasej v poradi 2)
buduci tyzden mame pripravene 2 prekvapka! :roll: o jednej (hracskej) uz nasinci vedia, no o tej druhej nemaju ani sajnu..tak zaciatkom tyzdna hosi :wink:

celkove sezonne vitazstvo v KTL, sa nam podla vsetkeho ziskat nepodari (teoreticky este zijeme) ale konferencne je nase :!: co viac dodat :poklona:

individualne...

sefik –) TOP 3 na spadnutie!, dnes este pobehaj cely svoj barak a natahaj v nom vsetky akvarka, pories aj rybicky!

eman -) tvrde superenie o TOP 10, mat 3 borcov v TOP 10 to by bola zaujimava vizitka..navyse zaujimavy, mini % dvoj_suboj pre tim.. :wink:

leci -) skus este zabojovat o tu TOP 20, ale tak ani umiestnenenie v 25 nie je na zahodenie, po nie velmi vydarenej sezone..

cepi -) TOP 5 zrejme mimo dosahu, ale o tu 6tku dnes urcite zabojujeme!; kazdopadne, udrzat flek v 10tke a salam parky 8)

good luck Obrázek good luck Obrázek good luck Obrázek

vyskusam pracku u susedov...mozno maju inu avivaz... 8)

hehe, tak prve 2 zapasy nam vsetkym vysli "100%ne"...tomu sa povie timova praca :lol2:
ok, dviham kotvy a idem aj ja navstivit susedovie pracku, mycku, kocku atd.

super skonÄŤili jsme prvnĂ­ :cool: :poklona: :taptap: :thumbsup2: :pivo2:

gratulujem vam k vitazstvu v konferencii :) ale necakajte ze vam to darujeme aj teraz, teraz to uz bude ine kafe 8)

no tak nevydalo...skoncil som treti....ale aj tak :winner3:

sefko gratulujem
a gratulujem aj celemu RD ze skonicli prvy a pred velmi silnym timom ako je FB 8)

Tahle sezona vyšla týmu parádně :wins:
škoda že mi už tak ne :dole:

Takze chlapci teraz neviem ako ale dneskom som vo vasom time asi skoncil vsak cepi? Takze pivkarii pripravte sa ide k Vam borec najvissieho rangu. Zatial v timoch kde som posobil som skoncil vzdy na Bedni. Dufamz ze to teraz nebude inak :)

BigChief píše:no tak nevydalo...skoncil som treti....ale aj tak :winner3:

Skvělí výkon BigChief gratuluji !! :cool: :cool:

zbohem emane, odvedl si dobrou práci :?

vítám debila v týmu, bude těžké nahradit emana, ale věřím že to dokážeš 8)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG