zjavne teraz prezivam tipersku krizu a to nielen tu, ale aj v realy, tikety vobec nevychadzaju :ja_neviem: ...skusim sliapnut do
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
SPIDERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
No dnes tri nuly tiež som ani ja nečakalLukas33 píše:3 nuly. To som nečakal. U mňa je to už tretia v tomto kole.
![]()
No nič, dnes sa hrá slušná porcia zápasov tak treba zabrať.
tak nakonec se stalo to nejhorší!.:Mike:. píše:snad nám to vyjde :modlenie: ,a pokud ne tak to bude v pr...!Jozzi píše:pozeram ze mame dnes dost podobne tipy :frajer2:
- prohráli jsme 12:16
co se to s náma děje? 
Bodaj by to tak bolo Jozzi ale musite to potiahnut bezomna lebo ja som dnes zabudol natipovat a velmi ma to mrziii tak dufam ze to vyhrajete a odpustíte mi 
Nechapem ako som mohol zabudnut...kua a dokonca som pozeral dnes LIVE zapas COLORADA a došlo mi to až ked som dopozeral ze som zabudol natipovat...ach jaaj dnes by mi colorado už vyslo...
Nechapem ako som mohol zabudnut...kua a dokonca som pozeral dnes LIVE zapas COLORADA a došlo mi to až ked som dopozeral ze som zabudol natipovat...ach jaaj dnes by mi colorado už vyslo...
SP 15 - 12 BA
já - 4
coli - 0 (n)
Jozzi - 4
Luky - 11
arek - 6
j0man - 2
NHLfanAVS - 4
Skorpion - 6
coli máš štěstí že nám to Jozzi předpověděl dobře a vyhráli jsme, jinak bych tě něčím musel potrestat...
- vyhráli jsme hlavně díky Lukymu který měl 11bodů a za to předním smekám
....paráááda Luky
:smile03: ....jen tak dál
já - 4
coli - 0 (n)
Jozzi - 4
Luky - 11
arek - 6
j0man - 2
NHLfanAVS - 4
Skorpion - 6
coli máš štěstí že nám to Jozzi předpověděl dobře a vyhráli jsme, jinak bych tě něčím musel potrestat...
- vyhráli jsme hlavně díky Lukymu který měl 11bodů a za to předním smekám
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé