Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

KNIGHTS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tri prehry v rade :bitka3: :bitka3: :bitka3:. Asi budem musieť znížiť výplaty. Uvidíme potom, či budeme vyhrávať :eek2: .
Ak výhrame nad Red Devils, tak vás pozývam na kofolu :D alebo niečo iné :D.
kanter píše:Ak výhrame nad Red Devils, tak vás pozývam na kofolu :D alebo niečo iné :D.
Ty pozývaš a ja zaplatím. Som zvedavý. :good: Ale cepíkovcov dáte, veď oni len pijú a pijú a podľa mňa sú ešte dakde v Rumunsku a nie na štadióne v Killing Aréne v Arizone. Nestíhajú to.
yzy19 píše:
kanter píše:Ak výhrame nad Red Devils, tak vás pozývam na kofolu :D alebo niečo iné :D.
Ty pozývaš a ja zaplatím.
No vidíte. A máme aj sponzora :lol2: .
Super. Vyhrali sme :D.

Yzy: Tak sme dohodnutí. Ja pozývam a ty platíš :ejha:
kanter píše:Super. Vyhrali sme :D.

Yzy: Tak sme dohodnutí. Ja pozývam a ty platíš :ejha:
Do prdele :D, Ja si nespomínam, že by som niečo také písal :D
yzy19 píše:Ty pozývaš a ja zaplatím.
kanter píše:
yzy19 píše:Ty pozývaš a ja zaplatím.
Niekto mi hackol nick?!! :shock: :shock: Moja finančná situácia mi to nedovoluje. Pozývam vás na vodu z vodovu našej kuchyne. Môže byť?
dufam, ze dnes porazite mighty bulls, cim by ste nam dost pomohli :cool:
Do toho Knights! :D
arek píše:dufam, ze dnes porazite mighty bulls, cim by ste nam dost pomohli :cool:
Do toho Knights! :D
Tak treba vyhrať. Je to vlastne súboj žiaka (ja) proti učiteľovi (maro), pretože práve v Mighty Bulls som začínal :roll: .
Pekne :taptap: :taptap: :taptap: . Len tak ďalej chlapci. Poďme si po ďalšie víťazstvo :oslava: :oslava: :oslava: .
Super, porazili sme IC :oslava:. Dnes nehráme, pretože máme voľno, takže dúfam, že skončíme na 4. mieste :modlenie:.
Nakoniec sme skončili na 5. pozícii. Super :taptap: :taptap: . Gratulujem PainKillerovi k skvelému individuálnemu výkonu. Sme veľmi dobrý tím a máme na to, aby sme postúpili do play-off :!:

6.kolo: Skončiť do 4. miesta.

GO KNIGHTS GO :!:
Začali sme dobre :D. Sme druhí v konferencií :), ale ešte je pred nami ťažkých 16 dní. Dnes hádam získame 20 bodov :roll: .

No pekne nám to teraz "šlape" :D. Len tak ďalej :D.

Máme jeden problém: DIDI netipuje, aj keď dostáva mesačne 100 melónov :D. Hádam dnes tipne :D.
Nejako sme sa zastavili :evil: :evil: :evil: . Musíme zabojovať :!: :!: :!: :!: :!: Celú sezónu podávame kvalitné výkony, ale v posledných týždňoch máme krízu :hmm:. Fakt treba s tým niečo urobiť :D.

Posledné dva dni :!: Ešte môžeme skončiť aj prví :!: Veľmi malé bodové rozdiely sú medzi nami a inými tímami...

Z nášho tímu sa do tímov olympijskej tipovačky dostali PainKiller a ja :twisted:. No prekvapujúco sa tam dostal aj náš bývalý tipér - Lukas.sk :wawe: :wawe: :wawe:, ktorý na HF nebol takmer dva mesiace :D.

PainKiller si to za svoje výsledky zaslúži :yes: :yes: :yes: . Som rád, že som v reprezentácii, ale bude to trochu ťažšie ako tipovať za Golden Knights :twisted:. Teraz sa treba sústrediť na posledný deň šiesteho kola a až potom sa pripraviť na olympijskú tipovačku.

Ještě jsem se do reprezentace dostal já. Byl jsem vybrán. Takže tři naši členové budou reprezentovat. To je dobré. :good:
Dawe4 píše:Ještě jsem se do reprezentace dostal já. Byl jsem vybrán. Takže tři naši členové budou reprezentovat. To je dobré. :good:
Práve som to našiel. Gratulujem Dawe :good: :good: :good: . Je to super, že v reprezentácii budeme až traja, vlastne štyria :D (ak potvrdí účasť aj Lukas-sk :)).

Na konci februára bude Play-off Draft :), takže budeme mať nové spoluhráča. Uvidíme, kto sa ním stane...

GO KNIGHTS GO :!: :!: :!:
No tak vám sa predstavovať nemusím. Poznáte ma všetci. Chcem len povedať, že sa budem snažiť podať čo najlepší výkon pre tím, aby sme sa čo najlepšie umiestnili po prípade aj vyhrali. Dúfam, že aj vy ostatní budete tipovať každý deň Play Off a nezanedbávať to. Vidím, že diskusia tu je mŕtva, tak by som bol rád, keby ste sa zápojili do nej aj vy pár krát. Ináč to vyzerá, že si tu s kanterom podebatujeme. A ešte niečo. Ideme to vyhrať!
No ideme to vyhrať :!: Ale úspechom bude aj druhé kolo :D

kanter píše:No ideme to vyhrať :!: Ale úspechom bude aj druhé kolo :D

To je málo druhé kolo.
Kanter, ináč my nie sme rivalmi? Alebo sme sa tak len tvárili? :D
1081 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS