Chester píše:som zvedavy ako dnes zahrate na lade DD

zvlast pre milosa to bude zaujimavy zapas ...
No vdaka kajovmu výkonu, sme vyhrali.

Získal skvelých 10 bodov a to boli v 2 zápasoch ktoré tiež natipoval na X remízy na spadnutie.

Freddie sa dnes obetovala a venovala sa len bráneniu súperových útočníkov a do útoku nechodila, kvôli tomu, že súper nastúpil oslabený o feara a aby sily boli vyrovnané. Takto to bol fér súboj 3 proti 3, ktorý rozhodla strelecká explozia kaja.Freddie si v obrane počinala dobre a ustrážila súperových útočníkov.
No takže po menšom zaváhaní proti Steelers A, pokračujeme v kvalitných výkonoch z posledných dní a ak to vydržíme až do konca, tak body nám neuniknú.Tak či tak je vidieť, že si v tíme rozumieme,zohrali sme sa a verím tomu ,že v budúcej sezone, ked nastúpime na rovnakej štartovacej čiare ako naši súperi a nie s mankom straty 2 kôl oproti súperom, tak sa tvrdo pobijeme o účasť v play off.Túto sezonu sme sa najskôr potrebovali zohrať ,zistiť čo komu najviac vyhovuje,s kým si v útoku najviac rozumie ,v čom sú jeho silné stránky a eliminovať slabiny.Zaplatili sme za to nováčikovskú daň, v podobe toho, že nepostúpime do play off. Čo sa ale dalo čakať ,kedže sme nastúpili v mimoriadne silnej konferencii, proti tímom čo sú dlhšiu dobu pokope v takmer nezmenenom zložení a navyše s mankom 2 kôl, čo bolo ťažké eliminovať.Ale nevadí, verím tomu, že tento tím má velkú perspektívu do dalších sezon, čo ma velmi teší.Som rád, že moja volba založiť nový tím a vybrať tipérov do neho, sa ukazuje ako dobrý krok.S každým členom tímu som spokojný.Síce sme si prešli krízovým obdobím, ale to čaká skoro každého tipéra.Verím tomu, že my sme si to už odbili a v budúcej sezone potvrdíme, že sme kvalitný tipéri, s ktorými musia súperi počitať. Ste dobrý kolegovia a som rád, že ste do tohtu projektu išli so mnou.

:smile03: Chcem sa Freddie,kajovi,švolcovi a aj Alexovi podakovať za cenné služby, ktoré pre tento tím odviedli,dúfam, že tím ostane cez leto pokope a v novej sezone ukážeme svoju silu a kvalitu a budeme patriť k najlepším tímom KTL.