Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak po tesnej prehre s Stellers A ,sme dnes porazili ich B. :good: Dnes pre zmenu Freddie a Alex hrali osobnú obranu na súperových hráčov a podarilo sa im ich uhlídat. :thumbsup: Ja s Kajom sme vyrážali zo zabezpečenej obrany do rýchlych protiútokov, darilo sa nám ich premienať a zabezpečiť pre náš tím výhru. :oslava:

Vyhrali sme 2O:15. :yes:
Super,a s kým? :D :roll:
Freddie dnes si parádne zabodovala a vdaka tomu ,sa nám podarilo vyhrať nad Baffykovcami. Pekný výkon. :good:

No postupnými krokmi, sme sa dostali nad lajnu.V posledných dnoch nám to docela išlo, tak sa pokúsme v tomto trende pokračovať aj v zostávajúcich dnoch tohto kola a snád sa na konci budeme tešiť z prvých bodov pre náš tým.Síce na play off to už stačiť aj tak nebude ,ale napravili by sme si tým trochu pošramotenú povesť z tejto sezony.Ať už to dopadne akokolvek, tak mám pocit, že sila tohto týmu, sa toto kolo konečne prejavila. :frajer2: Verím, že tento tým má svoju kvalitu a perspektívu a budúcu sezonu budeme našim súperom v konferencii oveľa nebezpečnejšími konkurentami, než tomu bolo v tejto. :smile03:
Ale zase boli riadne divoké výsledky.Najmä prehru Philly som nečakal.Dnes ráno, ked som odchádzal z domu do roboty, tak stav zápasu Phoenixu proti Vancouveru po 2 tretine bol 3:1 pre Phoenix a vyzeralo to, že ak to tak aj skončí ,Baffykovci nás zrejme porazia, kedže na Phoenix z nás netipol nikdo.A po tých 2 tretinách, to moc na obrat nevyzeralo.S tým vedomím som odchádzal z domu a po návrate som bol velmi milo prekvapený aký obrat ten zápas Phoenixu nakoniec vzal a kedže aj Calgary vyhralo, tak aj výsledok nášho duelu s Baffykovcami sa otočil v náš prospech. :good:
:clap:
som zvedavy ako dnes zahrate na lade DD :?: zvlast pre milosa to bude zaujimavy zapas ...
Chester píše:som zvedavy ako dnes zahrate na lade DD :?: zvlast pre milosa to bude zaujimavy zapas ...
No vdaka kajovmu výkonu, sme vyhrali. :good: Získal skvelých 10 bodov a to boli v 2 zápasoch ktoré tiež natipoval na X remízy na spadnutie. :thumbsup: Freddie sa dnes obetovala a venovala sa len bráneniu súperových útočníkov a do útoku nechodila, kvôli tomu, že súper nastúpil oslabený o feara a aby sily boli vyrovnané. Takto to bol fér súboj 3 proti 3, ktorý rozhodla strelecká explozia kaja.Freddie si v obrane počinala dobre a ustrážila súperových útočníkov. :thumbsup:

No takže po menšom zaváhaní proti Steelers A, pokračujeme v kvalitných výkonoch z posledných dní a ak to vydržíme až do konca, tak body nám neuniknú.Tak či tak je vidieť, že si v tíme rozumieme,zohrali sme sa a verím tomu ,že v budúcej sezone, ked nastúpime na rovnakej štartovacej čiare ako naši súperi a nie s mankom straty 2 kôl oproti súperom, tak sa tvrdo pobijeme o účasť v play off.Túto sezonu sme sa najskôr potrebovali zohrať ,zistiť čo komu najviac vyhovuje,s kým si v útoku najviac rozumie ,v čom sú jeho silné stránky a eliminovať slabiny.Zaplatili sme za to nováčikovskú daň, v podobe toho, že nepostúpime do play off. Čo sa ale dalo čakať ,kedže sme nastúpili v mimoriadne silnej konferencii, proti tímom čo sú dlhšiu dobu pokope v takmer nezmenenom zložení a navyše s mankom 2 kôl, čo bolo ťažké eliminovať.Ale nevadí, verím tomu, že tento tím má velkú perspektívu do dalších sezon, čo ma velmi teší.Som rád, že moja volba založiť nový tím a vybrať tipérov do neho, sa ukazuje ako dobrý krok.S každým členom tímu som spokojný.Síce sme si prešli krízovým obdobím, ale to čaká skoro každého tipéra.Verím tomu, že my sme si to už odbili a v budúcej sezone potvrdíme, že sme kvalitný tipéri, s ktorými musia súperi počitať. Ste dobrý kolegovia a som rád, že ste do tohtu projektu išli so mnou. :good: :smile03: Chcem sa Freddie,kajovi,švolcovi a aj Alexovi podakovať za cenné služby, ktoré pre tento tím odviedli,dúfam, že tím ostane cez leto pokope a v novej sezone ukážeme svoju silu a kvalitu a budeme patriť k najlepším tímom KTL. :good:
No ozaj je skoda ten deficit dvoch kol.Ale vyhovarat sa na to nemozme,kazdy z nas vedel,do coho ide.

Potesujuce je ale to,ako hrame posledne dni,kde mame ozaj len par zavahani a navyse vyrovnanost tiperov je podmienkou pre dobry tim,a my tuto splname. :thumbsup:

Nic to,buduca sezona uz bude,myslim a pevne verim,uz uplne o niecom inom.Bez ohladu na zlozenie,ale na to mame este cas.
Tie "slohy" sú perfektné :yes:
No tak aj dnes sa nám podarilo vyhrať, po predlžení nad silným tímom Falcons.Som rád, že sa nám darí a dúfam ,že sa nám podarí vybojovať prvé bodíky, pre tím Kent. :good:
No tak zajtra končí toto kolo, v ktorom sme sa prejavili sa ako kvalitný súdržný tím, ktorý si pripísal na svoje konto pár cenných skalpov renomovaných tímov KTL a do posledného dna, bol v hre o body.Myslím, že môžme byť s našim účinkovaním toto kolo spokojný a ukázali sme veľkú perspektívu, do dalších sezon. :thumbsup:

Chcem sa podakovať všetkým členom tímu, za účinkovanie v tomto kole a za to, že sme sa dobre doplnali,bojovali a prejavilo sa to konečne aj na výsledkoch tímu. :thumbsup: Zároven sa chcem rozlúčiť s kajom, ktorý od nás odchádza do iného tímu KTL. :frajer2: To kam, nechám na jeho GM ktorý to prezradí až príde pravý čas, alebo na nom.Kajo vážim si služby ktoré si pre nás odvádzal,si špičkový tipér a dobrý kolega a rád som s tebou pôsobil , v jednom tíme. :good: Dúfam, že sa nelúčime nastálo a raz sa do nášho tímu vrátiš. :smile03: Zároven ti prajem všetko dobré v osobnom živote a vela úspešných tipov v KTL a nech sa s novým tímom dostaneš čo najdalej v play off pri troche sťastia aj do finále. :good:

Zároven chcem privítať švolca ,ktorý sa k nám vracia z hosťovania.Rád ťa vítam švolco naspäť. :good: Sledoval som tvoje výsledky u barrkiho a počínal si si výborne.Bol si velkou oporou ich tímu. :thumbsup:

Náhradu za kaja na posledné kolo ,oznámim po konci tohto kola, ešte prebiehajú rokovania.
No tak dotipovat co najlepsie a hadam sa v buducnosti este nase cesty prepletu.Ja si myslim,ze ano :good:
No dnes sme porazili Bibbers 15:8 a zakončili tak výhrou, toto zatial najúspešnejšie kolo, v historii Kentu .Drtivým finišom sme sa dostali na bodované miesto a v poslednom kole predstihli aj môj bývalý tím Drexel Dragons a obsadili pekné 4 miesto.Sú to prvé body, pre náš nový tím Kent :thumbsup: V druhej polovici tohto kola, sme chytili výbornú formu a získavali jeden skalp renomovaných tímov KTL, za druhým.Škoda, že už je koniec, možno by sme sa dostali aj na stupen víťazov.Ale aj tak je to parádny výsledok. :good:

Z nášho tímu odchádza kajo a Alex sa vracia z hostovania u nás späť do tímu Evil.Miesto nich sa vratil švolko z hostovania u Prievidžanov a podpísal som zmluvu na 1 kolo s NHLfanAVS.Je to kvalitný tipér,vítam ho u nás , :oslava: dúfam,že sa mu u nás bude páčiť a verím, že spolu s ním sa pobijeme o body ,aj v poslednom 6 kole základnej časti tipovačky KTL. :frajer2:
Paráda!Ide k nám!Skvelá správa! :clap:
Tak nakoniec som po velkom finiši, obsadil 3 miesto v individuálke tohto kola a o 1 miesto vylepšil minulokolové skvelé 4 miesto Freddie. :thumbsup: Síce tuto štatistiku až tak ako to ako sa darilo tímu nesledujem, ale dá sa to zaradiť k úspechom tipérov tímu, z tejto sezony.Kajo obsadil tiež velmi pekné 11 miesto. :good: Aj tu vidno, že sa postupne posúvame výkonnostne krok po kroku nahor. :smile03: :wink: Škoda, že to moje zlepšenie prišlo v dobe, ked už je jasné ,že sa do play off v letošnej sezone nedostaneme. :?Ale teší ma to postupné zlepšovanie umiestnenia tímu a verím, že v budúcej sezone, sa o to play off tvrdo pobijeme. Freddie ,švolco ,NHLfanAVS vy tu šancu zatipovať si v play off stále máte ,tou Wildovou novinkou, že na play off sa tie tímy ktoré postúpia do play off, môžu posilniť o 1 tipéra z tímov, ktoré do play off nedostanú.Tak sa v budúcom kole snažte tipovať čo najlepšie, aby ste jednak pomohli nášmu tímu a jednak presvedčili GM daných tímov, že by ste boli dobrými posilami na play off.Freddie je skvelá tipérka a verím, že ona bude cennou posilou každého tímu, ktorý si ju na play off vyberie. :good: Aj vy chalani ste kvalitnými tipérmi, tak sa snažte na seba upozorniť, svojimi dobrými výkonmi v budúcom kole.Verím vám, že na to máte, aby ste presvedčili ostatných GM, že by ste boli dobrými posilami na play off. :frajer2:
tu sancu mas aj ty milos, dufam, ze ju vyuzijes :) urcite by si bol na poradovniku u nejedneho GM medzi prvymi, ak nie prvy :wink:
WildCelt píše:tu sancu mas aj ty milos, dufam, ze ju vyuzijes :) urcite by si bol na poradovniku u nejedneho GM medzi prvymi, ak nie prvy :wink:
Dík od teba si tu pochvalu cením Wild. :thumbsup: Ale neviem či ju využijem.Jednak som v tejto sezone prechádzal krízou stredného veku :D a ani moje výsledky, neboli bohvieako dobré.Možno sa pod to podpísalo trochu aj to, že som sa nesústredil len na tipovačku, ale riešil som vela vecí mimo nej, ktoré moju pozornosť rozptylovali, či už odchod z DD a tiež veľa novej roboty ktorú som mal, ako ešte neskúsený GM nového tímu. Postupne som sa učil z chýb , ktoré som narobil vo funkcii GM, za ktoré sme draho platili,ktoré nás v konečnom účtovaní stálo nepostúpenie do play off a aj toto, sa pod to čiastočne podpísalo, začo sa kolegom ospravedlňujem :oops: a získaval skúsenosti ,ktoré musí dobrý GM mať ,aby jeho tím bol úspešný.To či sa mi to podarí ukáže čas,výsledky a názory kolegov v tíme..Ale na to sa vyhovárať nechcem, sám som si to vybral, tak musím plávať. Proste mi to v tejto sezone moc nešlo, bol som v útlme a také boli aj výsledky. :( Okrem toho 2 GM v tíme, to by asi nerobilo dobrotu.(niekto musí aj pracovat :D :D )GM daného tímu, by sa mohol báť, že mu do toho budem kecať ,rozvracať morálku tímu, prípadne lanáriť tipérov do nášho tímu. :D :lol2:
vidis, zaujimave, mozno preto sme minule v playoff (IC) neuspeli, ja GM a S s tomim ex-GMovia :lol2:
Tak sa lucim.Diki za hostovanie,bolo to tu fajn,aj ked moc som vam nepomohol,ale snad som to az tak ani neskazil....Proste som v krize...Nech sa vam dari...Este raz dik...
Alex píše:Tak sa lucim.Diki za hostovanie,bolo to tu fajn,aj ked moc som vam nepomohol,ale snad som to az tak ani neskazil....Proste som v krize...Nech sa vam dari...Este raz dik...
Tak sa maj dobre Alex a dakujem ti za kvalitné výkony, ktoré si v našom tíme podával. :thumbsup: Spolu s Freddie ste vytvorili úderný útok v tom kole :wink: a získali pre tím, kopec dôležitých bodov, čo v konečnom účtovaní spolu s bodmi mna a kaja, viedlo k získaniu pekného 4 miesta. :good: Bol si dobrý kolega a rád som ta mal v tíme. :thumbsup: Prajem ti nech sa ti v Evil darí a vybojujete si účasť v play off.
No úvodný den bol taký priemerný, bodové zisky tímov i tipérov našej konferencie boli takmer rovnaké (až na parádny zásah Bibbers :thumbsup: ) ale dnes to bude iná káva.Na rade je velký počet zápasov, ktorý naznačí, ako je ktorý tím v úvode tohto kola na tom s formou.Snád nám tento den vyjde a podarí sa nám vydolovať nejaký dobrý výsledok, z tohto dna. :thumbsup:

Potešil ma nový člen tímu NHLfanAVS, ktorý hned na úvod ukázal, v čom je jeho silná stránka a prečo je pre tím v ktorom tipuje, tak cenným hráčom.Vdaka tipom na remízy a prekvapenia skvelo doplna tím a vie získať cenné body v dni, ked je remízové či kolo prekvapivých výsledkov a získať pre svôj tím cenné body .Verím, že sa mu bude dariť aj u nás a pomôže nám v ťažkom boji, o zisk dalších bodov pre náš tím. :thumbsup:
noo dado vidim ze sa ti zatial bodovo dost dari :cool: vela stastia ti tu prajem, aj celemu tomuto timu :good:
arek píše:noo dado vidim ze sa ti zatial bodovo dost dari :cool: vela stastia ti tu prajem, aj celemu tomuto timu :good:
dakujeme arek, my vám tiež držíme palce. :good: dadovi to ide dobre,darí sa mu ,dobrá posila pre tím. :thumbsup: Mne to na začiatku zatial škrípe ,taký pomalý rozjazd.Snád sa postupne dostaneme do tempa a pobijeme sa o body. :thumbsup:
No dnes som sa stal umelcom kola. :doh: :dole: Z 12 (ešte sa hrá zápas Edmonton -Vancouver ale to dopadne zrejme tiež na :ho*no: čiže nakoniec z 13)zápasov mať 4 body, je niečo neuveritelne otrasného. :x :bitka3: Navyše som pozeral zápas jazdcov a to bol tak zlý výkon aký podali, že se mi chtelo blít.Tak hrajú v poslednej dobe, skoro každý zápas :grc: :grc: Fakt parádny večer. :thumbsdown2:

Velmi pekný výsledok získal dado a švolco s Freddie mu pekne sekundovali. :thumbsup:
Dado klobúk dolu ,máš supr formu.Dnes si získal krásnych 15 bodov a patríš aj v celkovom hodnotení ,k najlepším tipérom tohto kola. :clap: :good: Dobre ti sekundoval aj švolco a vdaka vám chalani, sme dnes patrili v tomto kole plnom prekvapivých výsledkov k najlepším tímom tohto kola. :good:

Musím zamakať a tvrdo potrénovať, aby som vám a Freddie pomáhal v boji za ziskom dalších bodíkov tohto kola. :wink:
švolco klobúk dole, pred tvojim dnešným výkonom.Parádny zásah :good:Za dnešný výkon máš 1 :smile03:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2017 PITTSBURGH PENGUINS