Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Obrázek

kto by chcel s nickom napiste :smile03:
Nabokov_SJS píše:Obrázek

kto by chcel s nickom napiste :smile03:
pěkné,děkujem :smile03:

FB 17 - 18 SP
tak i na podruhé tým FireBirds překonán :thumbsup: a já zase přispěl týmu moje bodíky,paráda :yahoo:

.:Mike:. - 10
coloradcan - 8
Jozzi - 6
Lukas33 - 8

dobrá práce :good:

canesman - 9
Chester - 8
janik - 2
Matejko - 4

děkujeme,a zas někdy pánové :coucou: :wink:
Ted nás čekají dvoj zápasy s Ice Cats kterým se toto kolo moc extra nedaří, tak je musíme zmáknout,stejně jako ty 3 ALL STAR hvězdy z FireBirds. :lol2:
GO SPIDERS GO!!! :bitka3:
podle mých výpočtů jsme vyhráli :yahoo: a to:
IC 12 - 17 SP

WildCelt - 5
boss - 4
medik911 - 2
Seabrook - 7

já - 7
coli - 2
Jozzi - 10
Luky - 7

:yahoo: :clap: :good:

paráda ve famózních výkonech pokračujem :clap: :wawe: :wawe:
:groupwave: :groupwave:
jen tak dál!!
GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie:
Musíme pokračovať v našich dobrých výkonoch aj naďalej. :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: Ideálne by bolo skončiť tak ako v minulom kole alebo ešte lepšie. :cinka:

Vedeli ste o tom, že je o nás aj film :?: :!: :lol:
Obrázek
:lol3: :hufi:
Lukas33 píše:Vedeli ste o tom, že je o nás aj film :?: :!: :lol:
Obrázek
:lol3: :hufi:
a viete ako vyzera GM Spiders Mike :?: :!: paci sa :lol3: :lol3: :lol3:

Přílohy

to nieje Mike :ee: , to je nas hlasatel z areny :roll: .... vzdy ked to prezenie s chlastom tak sa takto oblecie :lol3: :lol3: :lol3:
Luky: na ten filmek jsem se chtěl dívat ale dávali ho pozde večer a usnul jsem u něj a měl z něj prd :(

cepi: tak do toho bych se nikdy neobléknul :lol:

Jozzi: přesně tak :yes: :smile03: ,poslední dobou to je normální se po vyhráném zápase trochu napít :oslava: u nás pijí všichni,teda kromě nás hráčů!! :D
tak podle mých výpočtů takto: :thumbsdown: :(

SP 16 - 17 IC

já - 9
coli - 7
Jozzi - 4
Luky - 5

WildCelt - 9
boss - 4
medik911 - 8
Seabrook - 6

- prohra o bod vždy zabolí a tím i naše šnůra výher roztržena :( :(
....hodmě to za hlavu a jedeme dál...

- jako dalším soupeřem je Mighty Bulls tak pojdme chalani,
bude to důležitý zápas ve kterém se rozhodne kdo bude na 1.místě!
Let's go Spiders!!! :povzbudzovanie:
Dnes narazíte na skalu menom Mighty Bulls - s nami sa tak ľahko nevyhráva tak sa pripravte na poriadnu tipovaciu bitku :D
Extreme7 píše:Dnes narazíte na skalu menom Mighty Bulls - s nami sa tak ľahko nevyhráva tak sa pripravte na poriadnu tipovaciu bitku :D
maš jasnee Extreme7 bude to bitka jak pri Waterloo :lol3: už se tešíím :bitka3:
hups dnes sem to zvoral na plnú čiaru... dnešok mi vyšiel na :ho*no: ...mám tušaka že toto kolo bude pro mne opať neuspešné tak ako bolo aj tretie..ech :samovrazda:
coli,to čumím že si nedal na colorado a věřil si flames :shock: ,škoda no :(

ted jsme skoro ve stejné situaci jako calgary flames,taky jsme byli dobře rozjetí a ted najednou 2x po sobě prohrajem,couž..

tak snad dnes zaberem a v odvetě býky porazíme!!!
GO SPIDERS GO!! :povzbudzovanie:
Ja som tiež volakedy dával aj proti Kings ale po tom čo 2x vyhrali keď som na nich nedal dávam na nich vždy. :D
Inak pozerám, že som skoro nestihol natipovať. Teraz som zo skúšky prišiel. Nečakal som že už o 19.00 bude.
Luky: to já bych nemoh dat proti Flames nebo Pens..

MB 8 - 9 SP
tak tak,ale povedlo se, a to díky wolfovi který nenatipoval, jinak by to bylo horší...

ted nás čeká tým Prievidza Turtles kteří usilují o to aby byli na bodovacím místě, tak jim to pojdme ztížit a vyhrát a ustřežit si 1.místo!!
No vííš Mike ja dal proti AVS proto že Calgary považuju za silnejšíí tíím ale jelikož sem nevedel že v ten večer daju Calgary do branky uplne promne neznameho brankara už ani jeho meno
neviem tak dam určite na AVS lebo ako som pozeral hightlighty z toho zapasu tak keby bol v brane Kiprusoff tak Colorado by možno aj prehralo takže čo už
...
Inač u mna je to tak když dam na AVS tak prohraju a když dam proti nim vyhraju :x :fnuk: proste mam smolu zákon schválnosti... ale vie to nastrať :censored:
Ale čo už jedem dáál doufam že se chytíím a to čoskoro :bavme:
V poslednej dobe sme akosi málo produktívny. :sad2:
Mali by sme sa na tréningoch zamerať na streľbu. :)
20.1.
PT 16 - 11 SP :thumbsdown:
21.1.
SP 10 - 16 PT
:thumbsdown:

tak to se mi fakt nelíbí ty naše výkony, propadli jsme se už na 3.místo!!! :x :evil:musíme zabrat!!!
ted máme VOLNO!

a to využijeme na:
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek a na Lukym zminovanou střelbu Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
tipuje se až 27.1.!
JJ máte pravdu hošii ...tedkom náám to vubec nestrííli

musííme hlavne dobre mieriť a potom aj tuu strelbu precvičiť...a dáme si aj nejake sutaze zrucnosti medzi sebou a kto bude nejhoršíí platíí pivo :pivo3: :good: :oslava:

Mno ale hoši ja máám takéého tušáka že po tejto prestávke sa nám začne dariť :) tak pome do toho pomeee :povzbudzovanie: :povzbudzovanie: ved SPIDERS su the BEST a potvrdme vysledky z predošlého kola jeaaaa :yahoo:
- chalani v prvním duelu proti Strong Crocodiles jsme předvedli dobrý výkon :good: a tím jsme se dostali opět na špici tabulky :yahoo: :yahoo: :clap: ...ted si musíme hlavně dávat pozor!a makat nonstop, protože tabulka je velmi vyrovnaná....dýchá nám na záda i 6.tým tabulky který na nás ztrácí jen 3body!

KONFERENCIA DARK RIDERS
1. Spiders - 11 - 6 0 1 0 4 - 19 :thumbsup:
2. Evil Insiders - 11 - 5 0 1 2 3 - 18
3. Ice Cats - 11 - 4 1 1 2 3 - 17
4. Prievidza turtles - 11 - 5 1 0 0 5 - 17
5. FireBirds - 11 - 5 0 1 0 5 - 16
‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒‒
6. Steelers C - 11 - 4 1 0 2 4 - 16

- jen tak dále!!! :moj:
GO SPIDERS GO!!! :povzbudzovanie: :wawe:
a my 7. zse 4.body to tiez nie je vela :D skor ako by si povedal herzpiskovadlinomlatic sme pri vas :D
Nabokov_SJS píše: skor ako by si povedal herzpiskovadlinomlatic sme pri vas :D
herzpiskopfbl čo? :lol3:
Lukas33 píše:
Nabokov_SJS píše: skor ako by si povedal herzpiskovadlinomlatic sme pri vas :D
herzpiskopfbl čo? :lol3:
co? nechápu :D

SP (10)12 - 14(10) SC
jinak dnešní zápas byl velmi vyrovnaný,škoda že měl coli 0bodů a Jozzi ten svůj první tip opravil ...mohli jsme možná vyhrát,ale s tím už nic nenaděláme :( , tim bych vás chtěl poprosit aby jste ty své tipy neopravovali ...protože se to někdy nevyplácí! :( ...
už nás dohnali Ice Cats kteří mají ted stejně bodů jako my a jsou na našem 1.místě. :x

Ted nás čeká Steelers C kteří budou bojovat o bodovací místo,a tak musíme zabojovat a stížit jim to a vrátit se na 1.místo. :wawe:
no ted bych mnel dostat od tebe Mike jednu :bac: juuj... omlouvam se protože najprv sem chtel dátna pittsburgh a na calgary a na poslednu chvilu sem si to rozmyslel a byla to chyba ...mnel bych 4 body a vyhrali by sme to ale čo už jedeme dáál :box:

inač to predošlíí kolo mi vyšlo dobre takže doufam že se až tak nezlobííš mike :angel:

GO SPIDERS GO !!!
coli věřím že to napravíš :yes: :smile03:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES