Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

MIGHTY BULLS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

Tak lidicky mensia zmena..ale zmena je zivot..

ahoj vsetci..chcem len oboznamit vas o zmene mena..tu na fore..
marek85 :arrow: maro
ale tam vo vnutri som to stale ja :)
takze s bliziacim sa play off a superenim s ice cats sa rozhodli nasi fanusikovia spravit hooligans nasho timu dali si nazov MIGHTY WARRIORStakze teraz pozor klubi lebo mighty warriors su stale v strehu :bitka3: :bitka3:
o normalne s abojim asi uz nevileziem spod mamickinej suknicky lebo ty vasi MIGHTY WARRIORS ma este nahodou seknu!! :lol3: :lol3: :lol3: :lol3:
Ach jaj...nepoucitelny medik....silne reci ale to ja asi tak vsetko....sa ty s a bzadas na konci kola 8)
Dnes pre zmenu stastie prialo nam ..a teda sme sa opat dotiahli na jeden bod od ciciniek.. :)
čerta shutout čo sa to so mnou deje....heh veru maš pravdu marek je to tam teraz tesne naťahovanie o každý bodík
Tak chválím Vašeho GM mara, o půl sedmé zpracované výsledky dnešního dne, to je na velkou pochvalu :good: tak by to mohlo být každý den. :D
MartinFC píše:Tak chválím Vašeho GM mara, o půl sedmé zpracované výsledky dnešního dne, to je na velkou pochvalu :good: tak by to mohlo být každý den. :D
neee to nechci odo mna :) ..ale ne som bol hore pri pc tak som to urobil..vidim ze pre vas dobry dniik..
ObrázekBulls Gazette
7.1.2008 Dnes rano sa uskutocnilo stretnutie vedenia. Mensieho posedenia pri kavicke sa ucastnil aj Gm maro. Prehodnocovali sa urcite zalezitosti klubu, ale vsetko sa nieslo v dobrej nalade. Ved preco aj, zatial to s MB nevyzera zle. Zastupca sponzora definitivne prislubil timu pozadovane financie na doplnenie kadra. O koho ide sme sa zial ale nedozvedeli. Odkazali nam vsak, ze sa to dozvieme samozrejme najneskor do konca tohto kola. Treba este dokoncit nejake papierovacky, vratane transferacky u komisi KTL :).
Rec padla vsak aj na jednotlive vykony tiperov. Spokojnost samozrejme cele vedenie neskryvalo hlavne u wolfika, ktory sa pomaly ale iste stava streleckym lidrom muzstva. To nas privadza k marovi, ktory po prvych dvoch vynikajucich kolach predvadza len priemerne vykony. A tymto , na pozdvihnutie motivacie mu vedenie ulozilo vynimocny trest :odobratie najlepsieho parkovacieho miesta . :D. Nuz uvidime ci to pomoze..

pre zaujimavost tabulka uzitocnosti:

k 8.1.2008
Mighty Bulls
maro - 12 - 71 b - 23,75%
wolf169 - 18 - 124 b - 41,47%
Hannu - 11 - 80 b - 26,76%
g.e.o.r.g.e. - 10 - 80 b - 26,76%
Tak prist o najlepsie miesto na parkovanie tak to je teda rana :lol3: Ale nie.Pred wolfikom klobuk dole a ostatok,no nic moc pre tym celo by to zlepsenie.Ved este je trosku casu 8)
Po 22.kole sme stale treti..Bodove rozostupy sa nemenia..Ked tak pozeram tak vsetky prve styri timy zhodne po 8.bodoch dnes...
uuuf no napinave teda...
ObrázekBulls Gazette

10.1.2008 Dami a pani, predstavujeme vam nasu novu webstranku....

:clap: http://mightybulls.blog.cz :clap:
Fiiiiha....velmi podarena stranka :) Klobuk dole pred autormi.A ak by slo tak by bolo mozno fajn dat temu "Byvali clenovia timu" kedze po kole idem prec,ale rad by som ostal aspon niecim spaty s MB.Bola by to pre mna pocta :) Ale necham to na vas :wink:
ObrázekBulls Gazette

11.1.2008 Dnes sa uskutocnila tlacova beseda timu MB. Rozpravalo sa o postaveni klubu ako aj o novej posle mocnych bykov.

"Ako dobre viete, po tomto kole nas tim opusta g.e.o.r.g.e. Hned ako nam to oznamil hracov agent ,sme zacali konat. Chceli sme ziskat skuseneho , vysoko postaveneho , ale najma timoveho tipera. Oslovili sme viacerych hracov, no nakoniec volba padla na: MartinaFC . Jeho postavenie v tabulke hovori samo o sebe, navyse je este mlady, schopny profesionalneho rastu. Verim, ze bude pre nas skutocnou posilou."
Gm vsak podotkol ,ze po vzajomnej dohode s hracom , klub podpisal s Martinom zmluvu len na 1 kolo.
" Martinovi stale zalezi aj na Blue Flyers a nie su mu lahostajni ani fanusikovia tohoto klubu a preto sme sa snim dohodli na tom, ze ak po 5.kole budeme mat poziciu, ktora zarucuje iste postavenie v PO, tak ho uvolnime na 6.kolo opat do timu Blue Flyersm ak ho budu potrebovat. Samozrejme ale do vyradovacich bojov s nim pocitame."

"No podla mna bude Martin pre tim plus. Je to vynikajuci tiper. Odchod georga bol pre mna sok ,ale nevadi ,martin jeho miesto urcite nahradi a dufam, ze s Martinom budem vychadzat minimalne tak dobre, ako s georgom", nechal sa pocut uz jeho timovy kolega wolf.

Martin FC bol GM timu zapadnej konferencie Blue Flyers. Je novacikom tejto sezony. Po troch kompletne odohratych kolach figuruje na priebeznom 1. mieste so 67 bodmi.

MB zaroven predlzil zmluvu s Hannuom o dalsie dva roky.
Teda do nasledujuceho kola vstupuje MB s
wolf169 (2 kola)
Hannu (2 kola)
MartinFC (1kolo)

Profil MartinaFC:
Obrázek
nick: MartinFC
Záujmy: Hokej, florbal, fotbal.
Založený: Ut Aug 14, 2007 12:44 pm
Webová stránka: http://www.newnhl.wbs.cz/

Obrázek Obrázek
ObrázekBulls Gazette

Pripajame aj rozhovor s Martinom:

Preco si sa rozhodol pre MB?

"Chtěl jsem vyzkoušet něco nového, práce GM nenaplnila moje očekávání, ale že by mě nebavila to zase ne. Tým Mighty Bulls má skvělý tým a doufám, že v něm bude panovat přátelská atmosféra."

Nebude ti chybat tim BF? Predsa len si jeho zakladatel.
"Abych se přiznal, je to dost možné. Ale musím říct, že to nebylo jen mojí zásluhou. Velkou měrou se na ní podílel i Baffy. V budoucnu však plánuji, že se do tohoto týmu, pokud bude mít GM Blue Flyers zájem, vrátím."

Vratme sa k timu MB. Stihol si sa uz zoznamit s tipermi MB?
"S některými už ano. Třeba s wolfem se znám poměrně hodně, často spolu mluvíme. GM týmu, marka jsem zatím moc poznat nestihl. A Hannua jen částečně."

Ake su teda ambicie timu po tvojom prichode?
"Doufám, že ty nejvyšší. Nejlépe by to však asi věděl generální manažer týmu ;-). Dotáhnout to až na ten nejvyšší stupínek hned při mé první sezóně v KTL by bylo úžasné a nezapomenutelné."

Co osobne ocakavas ty od tohto "megaprestupu"?
"Očekávám novou motivaci a snad i lepší výkony. Jsem zvědavý jak to funguje i v jiných týmech než v BF a chci to zjistit. Chci poznat nové lidi v rámci KTL a vytvořit s nimi tu správnou přátelskou atmosféru."

Ako sa ti pozdava sutaz KTL?
"Je to vynikající soutěž, ale jako každá má své chyby o nichž všichni víme. Líbí se mi způsob ohodnocování týmů i samotných tipérů. Aby byla KTL ještě lepší, bylo by dobré aby do ní přibyli oví hráči a tím pádem i nové týmy. Taková představa 15 týmů v Západní a Východní konferenci není vůbec špatná."

Akemu timu, hracovi v NHl najviac fandis?
"Komu nejvíce fandím o mě ví asi každý. Je to tým Columbus Blue Jackets, tento tým jsem si nevybral, ale fandím mu od té doby co jsem poznal NHL, je to klub mého srdce. Nemám přímo vyhraněného oblíbeného hráče, ale pokud bych měl jmenovat tak řeknu asi hodně neznámé jméno Jared Boll, který si mě získal svým stylem hry."

Ake cislo budes nosit na drese MB?
"Číslo už mám a dres také. Všechno mi obstaral wolf. Je to osmadvacítka. Nemám žádné oblíbené číslo, prostě jsem si na něj vzpomněl a řekl si, že by nemuselo být špatné."
tak dnes sa rozhodne takze musime zamakat je to len o 2 body
Tak Vám přeju ať Vám poslední den ve 4. kole vyjde!!! Dotáhněte to co nejvýš, Come on!!!
Zdravím své nové spoluhráče Hannua, wolfa169 a mara! :yes: Gratuluji Vám k vynikajícímu třetímu místu ve 4.kole!!! :clap:
Přeji Vám všem hodně štěstí a tu nejvyšší možnou příčku jak v individuálním tak i v týmovém hodnocení!! :champions:
:o no tak dnes to bolo co :o :shock: :shock: som mal len 4 bodi .ale aspom sme na 3 mieste skoncili to je super ale toto kolo musime dohnat cicinky .a martin vitaj medzi nami
Tak, v prvom rade by som chcel privitat Martina v time MB :) A ta druha vec je ze sa cem s vami rozlucit hosi, s perfektnym timom,s perfektnymi ludmi.Drzte sa a vyhrajte to.Budem vam drzat palce :) VIVA MIGHTY BULLS!
Jj aj ja vitam matesa v time...
georg..bolo to stebou ok..drz sa u korytnackach..je dobre vediet ze mame fanusikov aj v prievidzi :D
Prave sa zacalo piate kolo..Dufajme, zebude pre nas opat znamenat body.., ved sme jediny tim v tejto sezone, ktory dokazal bodovat v kazdom kole..( 1.kolo 8b, 2. 2b, 3. 8b, 4. 6b).
Dnes se hraje hodně zápasů, takže bude velice důležité, abychom nasbírali nějaké body. :wink:
GO BULLS GO!!!
no marek a hannu dnes ste fakt zabodovali super vikon aj martin dnes dobre ale ja no to ani komentovat nebudem
Já dnes nic moc teda. Musím zabrat a nasbírat nějaké body. Dnes se nějaké zápasy taky hrají, takže snad dnes.
1768 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2011 BOSTON BRUINS