Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:D ja si na to po vikende sadnem a dam to do poriadku, priznavam v casovej tiesni sa chybicka jednoducho vloudi :)

tie prve 2 matche trafil malokto, takze pohoda, v noci pride ten ozajstny rakenrol 8)

pekne som to pokaslal... :lol:

Och joj tak to bolo zasa speci kolo. Totalne som to zmrvil. :?

sice jsem získal 4 body, ale ještěnejsem spokojen

Obrázek RD summary Obrázek

16.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2,5b (10)
Lecavalier4 -) 4b (30)
BigChief -) 2b (14)
eman22 -) 2b (11)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 121,5b

cepi -) 37,5b -) 30,86%
leci -) 24,5b -) 20,16%
sefi -) 40b -) 26,33%
emi -) 29b -) 31,27.%

tak 16 kolecko nam veru velmi nevyslo :sleep: ale pohodicka, drzime sa UP a to je to NAJpodstatnejsie :!:

dnes v noci sa hadam prebudime, takze good luck Obrázek

po 2 zapasoch hranych vo vecernych hodinach, mame (zatim) vsetci po 1 bodiku

sefik -) zrejme si to zle pochopil.. % ratam iba body pre tim, ty si ich doposial ziskal 32b, neriesi sa Tvoj celkovy (individualny) pocet, chapando? 8)

musíme se snažit, zase nám unikají :(
GO RED DEVILS

17.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 4b (11)
Lecavalier4 -) 3,5b (30)
BigChief -) 3b (15)
eman22 -) 5b (10)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 130b

cepi -) 41,5b -) 31,92%
leci -) 24,5b -) 18,84%
sefi -) 40b -) 30,76%
emi -) 34b -) 26,15%

- skoda, dnes to mohlo byt lepsie, ale akurat nam tak odskocili FB, tych pod nami si pozorne strazime a urobime vsetko preto, aby to tak ostalo aj po 30 kole..
- nakolko netipujeme od spustenie timoveho KTL, bojujeme o PO, prva 3jka jednoducho klapnut musi a bude fajn
- mna osobne mrzia zapasy CBJ-NSH a ANA -COL, prvotna intuicia X, 1X ..ale tak vdaka Boucherovej trefe 30s pred koncom matchu, je to OK

- dnes 4 zapasy, relativny pokoj, ale match BOS-ATL nejaky ten bodik zariadi..? :wink: good luck Obrázek

cepi píše:tak 16 kolecko nam veru velmi nevyslo :sleep: ale pohodicka, drzime sa UP a to je to NAJpodstatnejsie :!:

dnes v noci sa hadam prebudime, takze good luck Obrázek

po 2 zapasoch hranych vo vecernych hodinach, mame (zatim) vsetci po 1 bodiku

sefik -) zrejme si to zle pochopil.. % ratam iba body pre tim, ty si ich doposial ziskal 32b, neriesi sa Tvoj celkovy (individualny) pocet, chapando? 8)
hehe...nemas pravdu,ale nechajme to tak...ved je to len hra...

:thumbsup: uz je to hadam O.K., chyba sa stala v 14. kole, ked som Ti Tvojich 9 ziskanych bodov pre tim zapocital emanovi, ktory ziskal 8 (ja som mal 10)..fajn, dik 8)

Takze chlapci Hoci nerad ale od buducej sezony uz nebudem obliekat Vas dres, lebo vedenie klubu uz nerata so mnou do buducej sezony. Myslel som si ze si na dlhsiu dobu najdem konecnu, bo ma uz nebavi stale stahovanie hore dole, ale co uz moja put po sezone bude pokracovat inde.
Ale zatial kym tu som, vsetkym to ukazeme a zvitazime v tejto lige. A vedeniu ukazem ze urobilo chybu ze ma uz nechce. Takze chlapi utok na Spicu hitparady prave zacina. :twisted:

mam velmi silne tusenie kam, pojdes 8)

OpenFire píše:mam velmi silne tusenie kam, pojdes 8)
hadam k vam za schwolca :D

vsetko sa vcas poriesi, upresni, tak je emi, slapeme, slapeme Obrázek

janik píše:
kebyze ide k nam tak by som to tu urcite nenapisal :roll: :roll: :roll:

OpenFire píše:
janik píše:
kebyze ide k nam tak by som to tu urcite nenapisal :roll: :roll: :roll:
to bola len provokativna otazka :wink: :D

Sakra, první místo se nám nějak vzdaluje, musíme se snažit, jinak dneska všichni stejná čísla 2,2,2,2 :D Škoda že nikdo nevyniknul a nenasbíral více :(

18.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 2b (11)
Lecavalier4 -) 2b (30)
BigChief -) 2b (16)
eman22 -) 2b (31)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 134b

cepi -) 43,5b -) 32,46%
leci -) 26,5b -) 19,77%
sefi -) 42b -) 31,34%
emi -) 36b -) 26,86%

:roll: veru, nebyva zvykom, aby vsetci 4 rovnako zabodovali pre tim
- trosku sme sice stratili, ale nic dramaticke, treba urobit vsetko preto, aby sme si vybornu 2 poziciu udrzali az do konca a skusili este poprehanat FB, nic nie je stratene, ved si staci spomenut na minuly tyzden :cool:
- bacha vsak na utok DD, ti budu urcite hrozivo finisovat, BB by sa pred nas uz dostat neamali, takze to "najhorsie" 3 miesto vyzera realne a to je fajn
- dnes v noci to pride, riadny narez, tak good luck Obrázek

Inak cepi aj ja si mylsim ye som pre tim chytil viac bodov. Neverim iba ze tolko sak aj v jednotlivcoch som pred tebou 8)

...

preco uz neratate s bosom..sak taky dobry marketingovy tah..
jeho dresy sa predavali najlepsie v celej KTL :)
marek85 píše:preco uz neratate s bosom..sak taky dobry marketingovy tah..
jeho dresy sa predavali najlepsie v celej KTL :)
ano aj teba somv jednom videl :lol: :lol:

eman22 píše:Inak cepi aj ja si mylsim ye som pre tim chytil viac bodov. Neverim iba ze tolko sak aj v jednotlivcoch som pred tebou 8)
co sa tyka bodovanie pre tim, urobim zmenu oproti 1 sezone; pr.

cepi -) 3b
leci -) 2b.
emi -) 3b
sefi -) 3b

do bodovanie pre tim zapocitam, body leciho, emiho a sefiho; sice to nebude celkovo sediet vzhladom, k tim. bodom, ale ak niekto prispeje tak prispeje, „kolonku“ ostatni neriesim

v pripade

cepi-) 2b
leci -) 3b
sefi-) 3b
emi -) 2b

je to jasne, do bodovanie pre tim body leciho a sefiho

eman -) individualna tabulka (zapocitane vsetky dosiahnute body) je uplne nieco ine, ako individualna tabulka pre tim (zapocitane body pre tim - obvykle dvoch, niekedy troch, dnes vynimocne napr. vsetkych styroch)
podme si to teda pekne zrekapitulovat (0 znamena, ze si v tom kole pre tim NEbodoval, aj ked si samozrejme nejake tie body pre seba ziskal)

1.kolo - 0 bodov
2 - 5
3 - 2
4 - 0
5 -8
6 - 0
7 - 0
8 - 2
9 - 5
10 - 2
11 - 2
12 - 0
13 - 3
14 - 0
15 - 0
16 - 0
17 - 5
18 - 2
______

mne vyslo 36 bodov pre tim..priklad, bodoval si napr. v 8 kole, 9, 10, 11 spolu si dosiahol 11 bodov pre tim, ja som napr. bodovat nemusel, no napr. v nasledujucich 2 kolach som supol 10 + 7,5 a uz mam o nejaky ten bodik viac.. :)
:roll: urcite nemam v umysle niekomu skodit a kvitujem ak sa niekomu nieco nepozdava -) preverime, overime, vyriesime (pr. sefik)
tak asi tolko to Obrázek

cepi...sak nemen furt to bodovanie....ja sa v tom potom zas mesiac nevyznam...takto je to podla mna OK... 8)
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2002 GOTEBORG