Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

medik nepije s nami.. tym chcel povedat.. traper :D
tak ja pijem od zajtra a kto nepije so mnou pije proti mne.. hahaYO :D
ty jo ale za tych niekolko mesiacov do dalsej sezony ti z jater zostane len kamen :lol:
rousis tam kde sa nalieva,ja nikdy nepijem proti hostitelke ale s nou. :D Tak so mnou môžte rátať tiež,ja budem piť s vami. :oslava:
Dean píše:rousis tam kde sa nalieva,ja nikdy nepijem proti hostitelke ale s nou. :D Tak so mnou môžte rátať tiež,ja budem piť s vami. :oslava:
paradka :jupi: ..vidite chlapci takto sa to ma, a nie vyhovarat sa... :roll:
ale ale prosim ta :roll: tie deti pekne naucis ked budes nadrbana na ne davat pozor :eek2:
Nepijem svami, lebo ste veľmi slaba kategória na mňa :):P
Ja ešte len začnem piť a vy už pod stolom budete :)
janik píše:ale ale prosim ta :roll: tie deti pekne naucis ked budes nadrbana na ne davat pozor :eek2:
ja idem zajtra domov,, ja si to mozem dovolit teraz :-P
medik911 píše:Nepijem svami, lebo ste veľmi slaba kategória na mňa :):P
Ja ešte len začnem piť a vy už pod stolom budete :)
:lol: :giggle: :blabla: no a tak :D
Ach, dokedy nezažije neuverí :) unás sa pije trochu ináč ako na ostatnom konci republiky :D
medik911 píše:Ach, dokedy nezažije neuverí :) unás sa pije trochu ináč ako na ostatnom konci republiky :D
šak my na vychodze idzeme jak pily co še tak bojiš šicko budze fajn
ejha ejha rousis, pekne, do najlepsieho timu zakladnej casti si bola vybrana tak gratulujem je to urcite velka cest :clap:
:fnuk: :plac:
arek neplac - mali ste hrat lepsie aby si si mohol vyberat prvy ty :D ale pocital som ze po nej pojdes hold smola no aj medik je dobry tah :jn:

inak rousis este raz gratulacia, je to aj cest pre nas vsetkych ze sme s tebou mohli tipovat a ako 1. draftu :klobuk_dole:
no aj medik je uz fuc :slap:
hold uz len canesa z nasho timu sme mali do draftu zapojit :D ale unho je ta prestavka asi vitana.

no nic gratulujem zucastnenym v drafte ze boli draftovany do naozaj spickovych timov - nebojim sa povedat legiend KTL - Falcons, Drexel Dragons, Evil Insiders to su pojmy a DD a EI z toho stali aj pri zrode samotneho HF a KTL ako takej :klobuk_dole: :cool:
janik píše:hold uz len canesa z nasho timu sme mali do draftu zapojit :D ale unho je ta prestavka asi vitana.

no nic gratulujem zucastnenym v drafte ze boli draftovany do naozaj spickovych timov - nebojim sa povedat legiend KTL - Falcons, Drexel Dragons, Evil Insiders to su pojmy a DD a EI z toho stali aj pri zrode samotneho HF a KTL ako takej :klobuk_dole: :cool:
no a vsetci ste ostali v nasej konferencii, to je sanca na pekne brato(sestro)vrazedne suboje v dalsich kolach PO :box: :cool:
jak fuc? sak tu som!:Dlen som bol vycestovany na paru dni
medik911 píše:jak fuc? sak tu som!:Dlen som bol vycestovany na paru dni
ale ze si bol draftovany este skor ako som ja vyberal :lol2:
hej ked už to tak čitam vsetko za sebou tak to už mi dava zmysel :D, len vtedy som bol na rychlo tu tak som vsetko nečital.. preto to nedorozumenie :D .. :D
este vas moji tiperi chcem poprosit aby ste bojovali za svoje timy s maximalnym usilym, boli ale ferovy aj k ostatnym timom a neprehanali to nejakymi vyhrotenymi reakciami aj ked PO dokaze byt vyhecovane :) a predovsetkym nezabudnite odkial ste a kde vas dalsiu sezonu ocakavam :!: :)

uzite si Play off buduci rok tie skusenosti vyuzijete ked budeme bojovat o titul :frajer2:
tak zlati moji, tu mate kazdy nas banner uz s aktualnym logo, rousis a medik s troku inym pismom nicku kedze ten nas je fajn ale je to stare a robil to niekto iny tak je to nenapodobitelne takze mate to trosku inak napisane ale myslim ze zmysel zostava, v najhorsom aj nam tie nicky upravim tak ako mate vy dvaja nech to mame rovnake. teraz ma rousis a aj ja ine bannery ale ked skonci PO ocakavam ze zacnete pouzivat uz tieto nase :)

Přílohy

Velmi pekne velmi pekne ! chvalim ta za odvedenu pracu Janči ! :)) :thumbsup: :thumbsup:
medik911 píše:Velmi pekne velmi pekne ! chvalim ta za odvedenu pracu Janči ! :)) :thumbsup: :thumbsup:
jooo, aj ja chvalim, som zabudla
lol janči je proste vagabund firebirds.. ešte že ja to tu tiahnem na dobru notu !! :D:D: ha ha ha :clap: :oslava: :oslava: :oslava: :oslava:
ale ale no tak hlavne sa sustredte na vykony vo svojich terajsich timoch nech sirite dobre meno ansmu FB :-P a hlavne si tie vykony vybite teraz lebo v subojoch s EI nesmiete :nono: :jn:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES