Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
hold uz len canesa z nasho timu sme mali do draftu zapojit
ale unho je ta prestavka asi vitana.
no nic gratulujem zucastnenym v drafte ze boli draftovany do naozaj spickovych timov - nebojim sa povedat legiend KTL - Falcons, Drexel Dragons, Evil Insiders to su pojmy a DD a EI z toho stali aj pri zrode samotneho HF a KTL ako takej :klobuk_dole:
no nic gratulujem zucastnenym v drafte ze boli draftovany do naozaj spickovych timov - nebojim sa povedat legiend KTL - Falcons, Drexel Dragons, Evil Insiders to su pojmy a DD a EI z toho stali aj pri zrode samotneho HF a KTL ako takej :klobuk_dole:
no a vsetci ste ostali v nasej konferencii, to je sanca na pekne brato(sestro)vrazedne suboje v dalsich kolach POjanik píše:hold uz len canesa z nasho timu sme mali do draftu zapojitale unho je ta prestavka asi vitana.
este vas moji tiperi chcem poprosit aby ste bojovali za svoje timy s maximalnym usilym, boli ale ferovy aj k ostatnym timom a neprehanali to nejakymi vyhrotenymi reakciami aj ked PO dokaze byt vyhecovane
a predovsetkym nezabudnite odkial ste a kde vas dalsiu sezonu ocakavam
uzite si Play off buduci rok tie skusenosti vyuzijete ked budeme bojovat o titul :frajer2:
uzite si Play off buduci rok tie skusenosti vyuzijete ked budeme bojovat o titul :frajer2:
tak zlati moji, tu mate kazdy nas banner uz s aktualnym logo, rousis a medik s troku inym pismom nicku kedze ten nas je fajn ale je to stare a robil to niekto iny tak je to nenapodobitelne takze mate to trosku inak napisane ale myslim ze zmysel zostava, v najhorsom aj nam tie nicky upravim tak ako mate vy dvaja nech to mame rovnake. teraz ma rousis a aj ja ine bannery ale ked skonci PO ocakavam ze zacnete pouzivat uz tieto nase
Přílohy
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé