Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše:na aku listinu ju mam dat :?: :lol: rousis arek je tvoj manager ci co? :lol2:
neviem o co sa arek snazi :D ale marek ak chces byt moj manazer mozme sa dohodnut na plate (mojom,za to ze mozes byt moj manazer)
a medik.. ja som nechcela kazit vasu peknu debatu :roll: a canes asi znovu zabudol heslo :D
ja canesovi furt hovorim ze si nema davat heslo canesuplnenajnajnajtiperktl :D
janik píše:ja canesovi furt hovorim ze si nema davat heslo canesuplnenajnajnajtiperktl :D
aaaaaa takze uz vieme ake heslo mas ty :giggle:
tvoje heslo vieme davno vsetci - su to tvoje miery tak pssst :D
janik píše:tvoje heslo vieme davno vsetci - su to tvoje miery tak pssst :D
:lol: hahahaaaa vtipkár :D ..ja mam uplne super mega parádne originalne heslo, a ak ho uhadnes :D mozes ist so mnou na tu slubenu dovolenku :lol2:
Ja jej miery nepoznám ! :thumbsdown: :D:D
medik911 píše:Ja jej miery nepoznám ! :thumbsdown: :D:D
90-60-90 predsa :yes:
rousis :respekt:
je to listina zranenych hracov :D
tak too potom o inom ked 90 60 90 :D:D:D
bohužial som neveriaci Luděk :)
:clap: dnes dalsia vyhra takto to ma vyzerat pome skusme este zautocit na prve miesto - pekna rozlucka s nasou sezonou by to bola :)
dnes to s nami nevyzera dobre, dvaja zo superovho timu uz maju po 5 b a mi len ja 3 a rousis 2b medik 0 a canes ani nenatipoval :roll: zostavaju posledne dva zapasy tazko povedat co maju tipnute ale myslim ze sanca je takmer nulova :scare:

tak ako som vravel nestacilo to ak dobre pocitam tak 12-10 sme prehrali no nic dnes makame a dufam ze sa zapoji aj canes.

teraz tu do nedele nebudem, natipovane mam tak to snad aspon udrzime nase pekne 2. miesto
No 2 krat po sebe mat 2 body.. takto nám nijako nepomožem... :thumbsdown: :thumbsdown:
medik911 píše:No 2 krat po sebe mat 2 body.. takto nám nijako nepomožem... :thumbsdown: :thumbsdown:
:moj:
tak som tu a vidim ze sa nam moc nedarilo, s vojakmi dve prehry a s konikmi remiza a prehra v predlzeni a komunikacia na nule

ludia nemoze to tu zomriet hned ako tu nie som :!: sme tim vsetci nie je to len o jednom clenovi :eek2:
tak nakoniec delene 3. miesto v 6. kole to nieje uplne zle a je tam stupajuca tendencia, tak uvidime co v dalsej sezone snad sa tu opat vsetci stretneme :)
pome piť :oslava:
rousis píše:pome piť :oslava:
spravny pristup :cool:
platis? :D
janik píše:platis? :D
no problem :D
medik, canes, a vsetci z HF, ide sa pit :oslava: :D
ja nepijem :lol2:
to si zabil :hehe: :sok: :jn:
prikmotrim sa aj ja na tu posezonnu party :ejha: :pivo:
Tak , ak si to vezmeme z momentálneho hladiska, tak nepijem :D
čo sa dialo včra , pondelok, sobotu, nedelu a tak, to je už zabudnute :D:D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2024 PRAHA