Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

No bodaj by to pokračovalo tak ako to začalo, už iba 15 kôl..
Hej vieš kto je prvý Janči ? počkaj si ............ TY ! :D:D
a ja som treti :D
len tak dalej aspon v poslednom kole neech sa nezahanbime :)
individualka nieje taka dolezita ale potesi no prvorady je tim :)

dnes si myslim ze budu same jednotky alebo vacsina z nich rousis a canes ocakavam ze dnes zaberu :jupi:
Tak tak my dvaja si môžme zobrať voľno na dnešok :D kedže sme posledne 2 dni zabrali my tak nech si trošku aj oni zatipuju poriadne :D
medik911 píše:Tak tak my dvaja si môžme zobrať voľno na dnešok :D kedže sme posledne 2 dni zabrali my tak nech si trošku aj oni zatipuju poriadne :D
my sme si povedali ze toto kolo nechame zabrat vás :roll: ..ale ne, pekne ste to dali chlapci :) ,, (and im going to sick)
Zatial to vyzera velmi dobre 3 zapasy sa hraju a 3 mi vychadzaju neviem ako u vas :):) cmon
tak medik mas nabeh na 100% trefu, uz len montreal ktory zatial vedie 3-0 na konci druhej tretiny, rousis zatial 2 bodiky ale tiez montreal za jedna cize nadej na 4body co by nemal byt zly sucet a ak dobre vidim tak by to bolo dalsie vitazstvo no uvidime :)

canes sa dnes asi stratil alebo to nestihol zial toto mohol byt kludne jeho den tak isto on ma rad jednotky (ako som predpokladal) no nic snad zajtra natipuje uz
:clap: :wave: :jupi: :respekt: :king: :poklona2: :poklona: :super: :groupwave: :moj:

:klobuk_dole: medik

a jasne aj rousis :oslava:

canes ts ts ts :bitka3: :doh: :pravidla: :cosi: :dup: :kop: :bitka2: :bitka:
Janči čo ta chytila múza vyjadrovať vďaka smajlom svoje pocity ?:D:D
ale tak dneska perfektne nemám sa na čo stažovať dufam , že ako tím sme vyhrali !!!!
Paráada len tak ďalej... :):):)
ja som taky happy :D:D
jasne ze vyhrali ved si bol medzi dvoma naj tipermi dna, nastastie rousis tiez prispela :cool:

canes sa flakal a ja som to istil v zadu, nech nam to vydrzi cele kolo :D

dnes len tri zapasy tak bacha na to, treba to trosku rozhodit nech to nemame vsetko uplne rovnake ale zas ani prilis rozdielne.

edit - tak pozeram ze dnes hrame s F4F aj zajtra, takze staci nam aspon jeden bodik to snad zvladneme nech nie sme za blbcov :D takze dalsie dva dni budeme mat snad full zasah a potom pride na rad Blue Flyers s ktorymi sa momentalne delime o prve miesto to uz bude ina kava
takze dnes si ukazeme ako sa to nema robit

tipy
janik 1 0 1
rousis 1 2 1
canesman 1 2 1
medik911 1 2 1

nabuduce ked uz budete tipovat ako posledny tak aj ked verite ze to bude 1 2 1 tak tak supnite niekde 0 alebo 2 tam kde si najviac myslite ze je to realne aj ked tomu neverite, i jeden tip moze byt dolezity a nemusite davat vsetko inak ako ste chceli ale aspon ten JEDEN tip zmente :)
janik píše:takze dnes si ukazeme ako sa to nema robit
:lol: ..no ale koho je to vina...ze to po nas neskontroloval :jn:
:D
:oops: vsetci sme vinny nastastie sa aj na nas konecne stastie usmialo a v nas najslabsi den sme hrali v podstate sami a nestalo nas to body, dufajme ze BF si to vychytaju s nami potom :D lebo zatial im to fakt ide
a tohtotyzdnovu cenu za najlepsiu taktiku ziskavaju....FireBirds :clap:

nejako sa vam velmi dari, petrik by vam uz mal pristrihnut kridla :ciga:
nam to nastastie stacilo dnes :D
arek píše:a tohtotyzdnovu cenu za najlepsiu taktiku ziskavaju....FireBirds :clap:

nejako sa vam velmi dari, petrik by vam uz mal pristrihnut kridla :ciga:
:nono: ja im praveze drzim palce nech je ten boj o PO zaujimavejsi cim dlhsie :yes: (sak sme im aj nase vzajomne zapasy preto pustili) :jn:
ze pustili, preto ste mali najma prvy den vyborne body :lol:
arek píše:a tohtotyzdnovu cenu za najlepsiu taktiku ziskavaju....FireBirds :clap:
marek a co je tá cena? ked sme uz teda vyhrali :clap:
rousis píše:
Obrázek
arek píše:
rousis píše:
Obrázek
hmm marečku,, kolká kreativita :-D ale ved posli, také tu nemame
ďakujeme ďakujeme, budeme sa snažiť to zpoakovať aj nabudúce :):)
tak nastastie sme tieto dva dni nemaqli supera inak neviem neviem. dnes len medik za 9b inak slabota ale to nevadi oddychli sme si a dnes ideme naplno, su 4 zapasy nespekulujte moc ale predsa len si pozrite ako tipovali uz vasi spoluhraci nech to zas nemame uplne rovnake, su tam sice dost jasne zapasy ale nemusi to vyjst na 100%
CHlape to je aka vitazna šnura :D rekord tohto roku pre nas ! :D:D
AJ s prispením štastíčka ale aj to može byt konečne na našej strane :)
nevydrzi vam to, chystajte si palice na Obrázek :razzi:
Dneska zasa ideme ukazovat skvelu taktiku či čo ?
Janik - 2 1 1 1
Medik - 2 0 1 1
Rousis - 2 1 1 1
Canes zatial nič
V BF proti ktorým dneska hrame zatial ti povali dvaja a to
Walt - 0 1 1 2
Baffy - 2 1 1 1 :!: :!: :!:
medik911 píše:Dneska zasa ideme ukazovat skvelu taktiku či čo ?
Janik - 2 1 1 1
Medik - 2 0 1 1
Rousis - 2 1 1 1
Canes zatial nič
V BF proti ktorým dneska hrame zatial ti povali dvaja a to
Walt - 0 1 1 2
Baffy - 2 1 1 1 :!: :!: :!:
takže očakávame že canes podľa očakávania tam dá : 2 1 1 1 :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES