Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

janik píše: tak nieze nenatipujete

ako povies šééfe :respekt:
času a času !!! ale pre istotu to tu ešte den predtým napíš prosíím :) :klobuk_dole:
šte cem vediet, aký vyznam maju tie ZB ,TB,a B
ktore su najdôležitejšie pri počitani bodov, v tabulkach a tak ? pls
medik911 píše:šte cem vediet, aký vyznam maju tie ZB ,TB,a B
ktore su najdôležitejšie pri počitani bodov, v tabulkach a tak ? pls
TB = body ziskane tipovanim (sucet bodov ktore tvoj tim ziska v jednotlive dni)
ZB = body zo zapasov KTL (kazdy den 0 az 3 body podla vysledku vasho KTL zapasu)
B = sucet TB a ZB

napr. dnes ste so spidermi prehrali 27-30
spiderom sa pripocitalo do celkovej tabulky kola (B) 30 bodov (TB) + 3 body (ZB) za vitazstvo vo vasom vzajomnom zapase
vam sa pripocitalo 27 bodov (TB) + 0 bodov (ZB) za prehru

celkovo teda spideri dnes ziskali 33 bodov a vy 27
Mozete si natipovat - rozpis na zvysne dva dni co budeme nahradzovat je hotovy tak nezabudnite si natipovat :!: :!: :!:

:arrow: http://ktl.hokejforum.com/index.php?opt ... doTips&p=6" onclick="window.open(this.href);return false;
Dakujem skvele vysveltene :)
Mám taký pocit, že z týchto nahradných zapasov aspon v prvom dni nenahrabem ani 6 bodov.... :thumbsdown:
to je dobre medik vtedy vacsinou bodujes dobre ked mas blby pocit :D
tak ako to vidim PO sa nam vzdialilo uplne aj ked este nieje spravene vyhodnotenie....

ja az asi 2b :bitka3:

DD tam ziskali hodne na nas takze zial :thumbsdown:

je to skoda lebo usle dva dni sme to mali podstatne lepsie i ked nie vsetci mali natipovane tak tie vysledky nam sedeli podstatne lepsie z toho jeden den som tam mal najviac bodov s jedinym dalsim tiperom to uz zial nenahradime a tento den nam fakticky nevysiel sama remiza a dvojka :hroza:
nevadí, nabuduce to vyjde lepšie :thumbsup:
Mna skôr serie to, že tu je znova komunikácia na 0 lovej úrovni !
medik911 píše:Mna skôr serie to, že tu je znova komunikácia na 0 lovej úrovni !
co mame napisat ako sme zas biedne natipovali? :evil: (za seba hovorim)
:roll:
pozeram 6.kolo a ... to preco musim tipnut konkretny vysledok??? to tak bolo vzdy alebo to je nejaka super uzasna novinka? :shock:
rousis - to uz je spravene, tak si natipuj - klasika

medik - to vies nie vzdy je zas cas a aj sklamanie z vysledkov tomu neprida

inak opat sme skoncili "az" na 5. mieste co nieje nic moc :-( tuto sezonu mame kopu smoly zial uz ju len treba dohrat so ctou, niekto si pripadne zahra v PO ak sa zucastni PO draftu a podari sa mu dostat do nejakeho timu a od buducej sezony makame hned od zaciatku a ukazeme im ze nie sme take padavky :)
eeej Janik :thumbsup: naaaaaajs :)
Janči čo si si dneska dal ?:D
kua to co je :D to musi bejt nejaka mejlka :sok:
hold to by sa hodilo dva dni do zadu :-(
dnes pochvala medo 8b velmi solidny vysledok :good:
Užiivajte si tento pocit ked sme na delenom 1 !! mieste ! už to tak udržat oiba 18 kol ! :D::D
nie medik, uz len 16 kol :D
Dokonc, vitazstvo je omnoho bližšie ako som si myslel :D
presne tak, este ale treba donutit aby superi skoncili uplne dole a my sme nakonieco do toho play off postupili :D
Peniaze vládnu svetu ,Janči :ciga: :ciga:
a ty ich mas? :jn:
Veď náš majoritný vlastník ich má :thumbsup:
tak medik sa nam rozohral do peknej formy :thumbsup: dnes peknych 26 bodov a mohlo by to stacit na dalsiu vyhru no uvidime, ja som pridal svoje alibistickou taktikou so samymi remizami a oplatilo sa lebo co som na tie vysledky pozeral tak by som mal mozno aj 0 takto som naskrabal 12b co je dost vysoko, medik je opat v prvej patke kde len traja tiperi mali viac ako on :clap:

rousis a canes dnes mali tazku ulohu no ked videli ze v predu sa nedari vrhli sa do obrany a solidne sa im darilo, je dobre vediet ze mame univerzalnych hracov :D

ako tak pozeram hrame s jednym s hlavnych konkurentov v boji o PO (minimalna sanca ale kym tu je tak sa nevzdavame ;) ) a ak dobre vidim co vidim :D tak mame tretiu vyhru ked PainKiller chytil shoutout a zvysny traja sa nasej top dvojici dnesnej noci nepriblizili na viac ako 3b za janikom (slabsim s dvojice) takze gratulacia tim moj oblubeny :D
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2008 DETROIT RED WINGS