Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
TB = body ziskane tipovanim (sucet bodov ktore tvoj tim ziska v jednotlive dni)medik911 píše:šte cem vediet, aký vyznam maju tie ZB ,TB,a B
ktore su najdôležitejšie pri počitani bodov, v tabulkach a tak ? pls
ZB = body zo zapasov KTL (kazdy den 0 az 3 body podla vysledku vasho KTL zapasu)
B = sucet TB a ZB
napr. dnes ste so spidermi prehrali 27-30
spiderom sa pripocitalo do celkovej tabulky kola (B) 30 bodov (TB) + 3 body (ZB) za vitazstvo vo vasom vzajomnom zapase
vam sa pripocitalo 27 bodov (TB) + 0 bodov (ZB) za prehru
celkovo teda spideri dnes ziskali 33 bodov a vy 27
Mozete si natipovat - rozpis na zvysne dva dni co budeme nahradzovat je hotovy tak nezabudnite si natipovat
http://ktl.hokejforum.com/index.php?opt ... doTips&p=6" onclick="window.open(this.href);return false;
tak ako to vidim PO sa nam vzdialilo uplne aj ked este nieje spravene vyhodnotenie....
ja az asi 2b
DD tam ziskali hodne na nas takze zial
je to skoda lebo usle dva dni sme to mali podstatne lepsie i ked nie vsetci mali natipovane tak tie vysledky nam sedeli podstatne lepsie z toho jeden den som tam mal najviac bodov s jedinym dalsim tiperom to uz zial nenahradime a tento den nam fakticky nevysiel sama remiza a dvojka
ja az asi 2b
DD tam ziskali hodne na nas takze zial
je to skoda lebo usle dva dni sme to mali podstatne lepsie i ked nie vsetci mali natipovane tak tie vysledky nam sedeli podstatne lepsie z toho jeden den som tam mal najviac bodov s jedinym dalsim tiperom to uz zial nenahradime a tento den nam fakticky nevysiel sama remiza a dvojka
rousis - to uz je spravene, tak si natipuj - klasika
medik - to vies nie vzdy je zas cas a aj sklamanie z vysledkov tomu neprida
inak opat sme skoncili "az" na 5. mieste co nieje nic moc
tuto sezonu mame kopu smoly zial uz ju len treba dohrat so ctou, niekto si pripadne zahra v PO ak sa zucastni PO draftu a podari sa mu dostat do nejakeho timu a od buducej sezony makame hned od zaciatku a ukazeme im ze nie sme take padavky
medik - to vies nie vzdy je zas cas a aj sklamanie z vysledkov tomu neprida
inak opat sme skoncili "az" na 5. mieste co nieje nic moc
tak medik sa nam rozohral do peknej formy
dnes peknych 26 bodov a mohlo by to stacit na dalsiu vyhru no uvidime, ja som pridal svoje alibistickou taktikou so samymi remizami a oplatilo sa lebo co som na tie vysledky pozeral tak by som mal mozno aj 0 takto som naskrabal 12b co je dost vysoko, medik je opat v prvej patke kde len traja tiperi mali viac ako on
rousis a canes dnes mali tazku ulohu no ked videli ze v predu sa nedari vrhli sa do obrany a solidne sa im darilo, je dobre vediet ze mame univerzalnych hracov
ako tak pozeram hrame s jednym s hlavnych konkurentov v boji o PO (minimalna sanca ale kym tu je tak sa nevzdavame
) a ak dobre vidim co vidim
tak mame tretiu vyhru ked PainKiller chytil shoutout a zvysny traja sa nasej top dvojici dnesnej noci nepriblizili na viac ako 3b za janikom (slabsim s dvojice) takze gratulacia tim moj oblubeny
rousis a canes dnes mali tazku ulohu no ked videli ze v predu sa nedari vrhli sa do obrany a solidne sa im darilo, je dobre vediet ze mame univerzalnych hracov
ako tak pozeram hrame s jednym s hlavnych konkurentov v boji o PO (minimalna sanca ale kym tu je tak sa nevzdavame
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé