Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
FIRE BIRDS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
tak som zvedavy kto sa ozve dnes
zatial ja 9b rousis 8b medik a canes po 6 zostavaju dva zapasy kde mame vsetci rovnako za 1 ale na konci 2 tretiny su obe 2 tak neviem neviem... no co som pozeral vacsina tiperov tam buchla tiez za 1 tak o moc uz asi neprideme, jediny vykon z medzi je zatial AndyF ktory asi ani sam nevie ako to tipuje inak tam bol max rozdiel 2b doteraz uvidime vo finale nepocitam so zazrakmi ale taky udrziavaci vysledok aspon - dufam ze vyhrame zapas nech ziskame nejake bodiky k dobru len neviem s kym hrame
tak realny pohlad zatial na sance na PO = realita je taka ze potrebujeme minimalne 2x 2. miesto idealne raz vyhrat cele kolo a potrebujeme aby sa KNIGHTS a CRUEL PRISONERS drzali tam kde su max 8-10 miesto Wild horses su sice pred nami blizsie ale zatial sa na tom drzia lepsie plus mi zatial sme dost daleko od stupnov vitazov
no sanca tu evidentne je ale musime este zvysit obratky a mat trochu stastia samozrejme takze sa nevzdavame a makame
dnes to nakoniec nebol ziadny zazrak ale ani totalny prepadak na EI sme stratili len bodik, na DD 3 bodiky a na Falcons sme ziskali 4body a na Army menov 1b za nas sa uz nepozeram kedze nas ciel je ist hore. dnes sa hra menej zapasov no nenechajte sa oklamat da sa kludne ziskat aj par bodov k dobru tak makame
dnes to nakoniec nebol ziadny zazrak ale ani totalny prepadak na EI sme stratili len bodik, na DD 3 bodiky a na Falcons sme ziskali 4body a na Army menov 1b za nas sa uz nepozeram kedze nas ciel je ist hore. dnes sa hra menej zapasov no nenechajte sa oklamat da sa kludne ziskat aj par bodov k dobru tak makame
pekne medik 3/4 zapasov je velmi pekne skoda ze si nechytil aj tu remizku najviac mrzi ze sme opat o bodik prehrali to je na porazenie
ked potrebujeme kazdy bod, 1. miesto nieje uplne na dosah ale ani prilis daleko dnes je slusna davka zapasov tak to chce zahviezdit - na prvych 4och miestach su minimalne rozdiely a tam sa chceme dostat ved nie sme ziadne B-cka kua no nie
:frajer2:
tak isto pochvala za solidny vykon canes a rousis ja som to dnes trosku riskol ze keby nahodou lebo moc nebolo co stratit skoda ze ja jediny som tu remizu chytil ale bolo to k ....
no nic bojujeme dal mame este 6 dni kde musime makat na 120% a ja viem ze to dokazeme GO GO GO FireBirds
tak isto pochvala za solidny vykon canes a rousis ja som to dnes trosku riskol ze keby nahodou lebo moc nebolo co stratit skoda ze ja jediny som tu remizu chytil ale bolo to k ....
no nic bojujeme dal mame este 6 dni kde musime makat na 120% a ja viem ze to dokazeme GO GO GO FireBirds
dnes sme konecne o ten jeden bodik aspon vyhrali len skoda toho LA-CGY tam keby bola za 1 tak nestratime az tolko na niektore timy no nic chyba nam trochu stastia, zostava nam poslednych 5 dni a musime zamakat 17b na 1. miesto sa zda byt vela ale ked DD dokazali dobehnut celo za 5 dni preco by sa to nemohlo podarit nam, ked sa dotiahneme na celo tak tam je to naslapane potom to uz bude len o stasti musime tych cca 10b stiahnut co najskor plus by sa hodilo vyhrat vsetky zvysne zapasy lebo tam stracame na celo na akzdeho v podstate 7b co je dost tak makame ohnivaci
gratulujem dnes ste podali vyborny vykon ktory zial nestacil aj na 3 body zo zapasu co uz nechapem bud mame taku smolu alebo aj vdaka nam ten super poda takyto vykon
sme na delenom druhom mieste alebo teda neviem ci je tam nejake kriterium ze by sme boli dajme tomu na 3. mieste, budu sa ale nahradzat dva dni jeden hodne zapasovy druhy menej no tiez velmi dolezity, 1. miesto je daleko ale co ak... ? pripadne ale skusme zabojovat o druhe ... viac uz urobit nemozme
a sorry ze som chvilu nepisal ale bol som dost nas.deny ohladne toho presunu atd. nemalo zmysel tu nieco pisat ak by to bolo v zlom duchu. tak bojujme Fire Birds
sme na delenom druhom mieste alebo teda neviem ci je tam nejake kriterium ze by sme boli dajme tomu na 3. mieste, budu sa ale nahradzat dva dni jeden hodne zapasovy druhy menej no tiez velmi dolezity, 1. miesto je daleko ale co ak... ? pripadne ale skusme zabojovat o druhe ... viac uz urobit nemozme
a sorry ze som chvilu nepisal ale bol som dost nas.deny ohladne toho presunu atd. nemalo zmysel tu nieco pisat ak by to bolo v zlom duchu. tak bojujme Fire Birds
nj, v cisto zapasovom kole by to bolo na slaktrafenie s takymto vykonom prehrat (podobne pirane s nami), v tomto hybride proti ktoremu sa tak vehementne bojuje mas za dobry tipersky vykon aspon nejaku odmenu aj ked prehrasjanik píše:gratulujem dnes ste podali vyborny vykon ktory zial nestacil aj na 3 body zo zapasu co uz nechapem bud mame taku smolu alebo aj vdaka nam ten super poda takyto vykon![]()
v pravidlach som ziadne kriterium nenasiel, miesto by malo byt delenejanik píše: sme na delenom druhom mieste alebo teda neviem ci je tam nejake kriterium ze by sme boli dajme tomu na 3. mieste, budu sa ale nahradzat dva dni jeden hodne zapasovy druhy menej no tiez velmi dolezity, 1. miesto je daleko ale co ak... ? pripadne ale skusme zabojovat o druhe ... viac uz urobit nemozme
tak ako som povodne pisal ze sme uz na 2. mieste tak to nieje este pravda - bola tam chyba v tabulkach este takze zatial sme 4. ale mame dva dni na to porvat sa o 2. miesto tak ideme na to nezabudnite ze sa nahradzaju dva dni tak nieze nenatipujete - je to po ASG v NHL 31.1.2012 bude nahradeny 18. den a den na to sa nahradza aj 19. kolo takze nezabudnite
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé