Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

HOCKEY KENT

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

WildCelt píše:ja si myslim presny opak milos :D
jasné Wild ,tú vašu dnešnú prehru s Los Angeles, si čakal :D :D
ja verim vzdy v ich vyhru :D ale trosku sa to aj cakat dalo, teraz to dost striedaju, bal som sa toho, ze prehraju a stalo sa :( no, aspon mi LA zarobilo nejake to euro :D
no prestávka nám padla vhod ,potrenovali sme počas nej a podarilo sa nám zastaviť sériu pehier výhrou nad Dragons, ktorá mi urobila radosť. :good: Freddie s Alexom osobne bránili a ustrážili hviezdu súperovho tímu excelenta :thumbsup: a kajo strielal dôležité goly z unikov. :smile03: :clap: Kajovi to v tomto kole sype, má velku formu a to ma teší, verím ,že mu vydrží aj v dalších zápasoch.Len tak dalej kajo, držím palce nech ti to vydrží až do konca tejto sezony. :thumbsup:
No co partaci,zijete? Ja som nemal teraz nejako casu,krepé skusky boli. Ale posledne dva zapasy sme to DD natreli a hadam by sme mohli aj toto kolo nejaky ten bod uchmatnut.. :cinka:
hej,žijeme kajo.Podarilo sa nám zdolať Drexel v 2 zápasoch po sebe, z toho 1 zápas sme vyhrali v riadnom čase a 2 po predlžení.V oboch dueloch si bol hlavnou oporou tímu ty,len tak dalej kajo.Dnes sa k tebe pridal pekným výkonom aj Alex. :thumbsup: Verím, že nám tie výhry nad Drexel, dodajú väčšie sebavedomie do dalších duelov. :good:
No ono mozno ak do buducej sezony zmenime ten banner :-P ,tak moze byt aj PO. :D Ale nie vazne,treba nad tym popremyslat,tieto sa mi zdaju nepekne,take ako kedysi napisal tusim petrik cirkusove.Tak snad sa ti nieco podari s tym urobit,76-ka :thumbsup:
No nemyslím, že banner je až tak dôležitým prvkom v boji o play off, ale pracujem nad zmenou a do novej sezony nový banner, určite bude.Možno už aj skôr. :wink: Každopádne ty budeš mať nový banner už v dalšom kole. :smile03:
Nooo,nepredbiehaj :wink:

Jasne,ze pekny banner nema nic s uspechom timu,ved keby to tak bolo,Falcons by nikdy nevyhrali KTL :lol2:
Do riti,do riti,do riti...takto to dalej ísť nemôže... :cry: :evil: vôbec sa mi nedarí,serie ma že máme kvôli mne málo bodov :verysad:
To nic freddie,myslim,si,ze v ostatnych kolach sme sa prave vdaka tebe ako tak drzali :thumbsup: Tato sezona sa zda byt uz len ako "dotipovacka" :oops:
Freddie92 píše:Do riti,do riti,do riti...takto to dalej ísť nemôže... :cry: :evil: vôbec sa mi nedarí,serie ma že máme kvôli mne málo bodov :verysad:
Nič si z toho Freddie nerob.Si skvelá tipérka, akurát si trochu momentálne v kríze, to sa stane.Ako hovorí kajo, táto sezona je už len taká dotipovačka z povinnosti.O tvojich kvalitách další GM vedia a ak sa uskutoční ten Wildov nápad z rozšírením súpisiek pred play off na 5 tipérov, o hostujúcich tipérov z tímov, ktorý nepostúpili do play off, tak o teba bude veľký záujem ,medzi ostatnými GM pred play off. O tom som presvedčený.:smile03: Takže hlavu hore a bav sa hokejom.Poznáš to porekadlo:Ked nejde o život ide o :ho*no: :ho*no:

V budúcej sezone sa do toho od úvodného kola oprieme a verím, že kvalita nášho kádra sa prejaví a pobijeme sa o play off.Teraz to už treba len so ctou dohrať do konca :frajer2:
podla mna sa vzdavate prilis skoro :thumbsdown: treba si verit
A podla mna su steelers A momentalne v takej forme,ze ich uz nepredbehneme.A jedina nasa sanca na PO je prave cez nich,takze :ja_neviem:
Dnes sme vdaka peknému tímovému výkonu, ked sme 3 zaznamenali po 6 bodov a Alex nás dobre istil zozadu ,zastavili seriu prehier a zaznamenali výhru.Dúfam, že na nu nadviažeme aj v zápasoch proti pivkárom.Najmä kajo bude mať určite o motiváciu postarané a proti bývalému tímu, sa bude chcieť vytiahnuť.Toto kolo má dobrú formu, tak verím, že sa mu to pri troche šťastia aj podarí. :smile03:
Presne ako som predpokladal, kajo podal proti svôjmu bývalému tímu výborný výkon a spolu s Freddie, ktorej sa tiež strelecky darilo, sa postarali o tesnú výhru nad pivkármi. :good:

Dúfam, že sa nám rovnako podarí aj odveta u súpera. :box:
Ale ktovieako sme nepostúpili... :verysad:
Ale rozdiel na bodovane pozicie nie je priepastny.. :cinka:
Škoda kajo, že si dal tú remízu na jazdcov.Mohli sme ich poraziť v oboch zápasoch.Ale aj tak sme uhrali plichtu, takže môžme byť s výsledkom z tých duelov proti pivkárom spokojný.Pekne si zabojoval proti bývalému tímu :thumbsup: a my sme ti zdatne sekundovali.Dnes pekne zabodoval aj Alex. :thumbsup: Snád nárast formy z posledných dní, potvrdíme aj v dalších dueloch 5 kola.
milos a ty com si dal proti rangers, ja som cakal, ze tam budes mat jasnu dvojku a my tri body :bitka3: :bitka3:
:D
Joe S. píše:milos a ty com si dal proti rangers, ja som cakal, ze tam budes mat jasnu dvojku a my tri body :bitka3: :bitka3:
:D
Joe preto ,lebo pozerám posledné zápasy jazdcov a pri tej ich streleckej impotencii a forme ich lídrov ,som o 1 v tom zápase ,ani na chvilu nezapochyboval. :x :x Skôr ma prekvapila prehra Wildovej Minnesoty.To som nečakal.A snažím sa pomáhať tímu, preto občas tipujem aj proti Rangers.Ak mám pocit, že dostanú na pr...

Radšej som mal ísť s kamošmi včera do hospody, ked ma volali, ako vidieť ten výkon.
:pivo3: :ciga: :prines_pivo:
no dnes boli riadne divoké výsledky. :x

Dobrou správou je, že domáci zápas proti tímu cepíkovcov bol riadne vyrovnaný, oba tímy sa pozorne strážili, ale o 1 gol :D sme vyhrali my.Strelil ho Alex po prihrávke Freddie ,ktorý tak rozhodol o našej výhre. :good: :clap: Velmi dobre Alexovi išla spolupráca v útoku s Freddie :good: a postarali sa tak o našu výhru. :oslava: :pivo:
Pekne,vyhrali sme nad velmi silnym timom. :thumbsup: Mojich 6 bodov je sice smiesnych,ale na to som si uz zvykol.Vzdy ked je vela zapasov,ja mam malo bodov :D

Milos:dnes sa priprav na prehru tvojich Lakers :clap:
kajo píše:Pekne,vyhrali sme nad velmi silnym timom. :thumbsup: Mojich 6 bodov je sice smiesnych,ale na to som si uz zvykol.Vzdy ked je vela zapasov,ja mam malo bodov :D

Milos:dnes sa priprav na prehru tvojich Lakers :clap:

Mna teší aj to, že to je už 4 duel po sebe, v ktorom sme neprehrali.Síce to nič moc nerieši, ale poteší to.
:)

Snívaj dalej kajo.Lakers vám ukážu , kto je najlepší v lige.Bostonu to už ukázali ,teraz je na rade James a spol :smile03:
A...máme v tíme akcionára :good:
milos76 píše:Mna teší aj to, že to je už 4 duel po sebe, v ktorom sme neprehrali.Síce to nič moc nerieši, ale poteší to.
:)

Snívaj dalej kajo.Lakers vám ukážu , kto je najlepší v lige.Bostonu to už ukázali ,teraz je na rade James a spol :smile03:
Kludne by som sa s tebou aj stavil,absolutne verim nasim.Tak co,stavka? :cinka:
1198 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING