Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

SPIDERS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

tak dnes nám to moc nevyšlo :( , byli jsme nejhorším týmem který dnes natipoval,hamba,měli by jsme s tím něco udělat,a už konečně šplhat výš na bodované místa!!!!!!!!
GO SPIDERS GO!!
tak dnes jsme byli nejhorší tým který natipoval a to jen 8bodů,to je hrůza! :doh:
zase jsem to táhnul jen já tím že jsem příspěl 6bodů,chlapi takhle by to nešlo!!!! :evil:
Dnes sa mi zadarilo. :clap:
jo dnes parádní výkon Luky :wink:
Podle mojích neoficiálních výpočtů by jsme měli mít dneska 12bodů a to díky Lukymu a colimu kteří měli plný počet bodů a to 6b.,paráda chalani :good: ,jen tak dále :wink: jinak já a Jozzi 2body.
Tak konečně už skončilo pro nás tak smolné kolo,ve kterém jsme se oproti předchozímu kolu vyskytovali furt dole. :evil: Snad v tom nebudeme pokračovat i ve 4.kole!
..................

Co bylo tak bylo - 19.12. začínáme nanovo tak pojdme ukazat že nejsme nuly a ukázat stejný výkon jako jsme předváděli ve 2.kole!!

GO SPIDERS GO!!!
podle mých výpočtů jsme dneska natipovali 21 bodů,a to díky colimu který měl plný počet bodů-moc chválím :good: :clap: a Jozzimu který měl 9 bodů :yahoo: no a já jsem měl jen 2 body :( a Luky 5bodů.

coli parádní začátek,jen tak dál :yes: :smile03:
tady to teda žije,si tady snad vykládám sám se sebou ne? :lol2:

tak dnešní noc dopadla následovně:

JÁ - 9b.
coli - 11b. :thumbsup:
Luky - 13b. :thumbsup: :thumbsup:
Jozzi - 17b. :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

celkem 30bodů :yahoo: :clap:
parádní výkon :good:
snad jsem to dobře spočítal. :D
No vy jste to tedy rozjeli :o skvělé výkony Spiders :yes:
Konečne sa nám podaril začiatok. Doteraz sme sa väčšinou pomaličky rozbiehali. Snáď to takto bude pokračovať aj naďalej.
:groupwave:
Uf, ešteže si to zachránil Mike. :thumbsup:
Musím zabrať, chcel by som sa prvý krát v kariére dostať medzi TOP20 tipérov . :D
Diky Mike za pochvalu...som rád že sa zadarilo ale hlavne že sa Nám darí celkovo ako tímu...tušim sme prví v tabulke že alebo druhíí ale je to super začiatok len TAK DALEJ :clap:
jo včerejšek mi vyšel parádně :yahoo: ,škoda že Florida překvapila..mohl jsem mít plný počet, ale co už hlavně že jsem pomoh týmu a to je hlavní. :clap:
Ted si musíme to 1.místo hlavně udržet!

Do toho pavoučci moji!! :povzbudzovanie:

:bavme:
skoda ze som nestihol natipovat prvy zapas, tam som chcel dat remizu :( no nic, ideme dalej dufam ze sa nam bude aj nadalej darit :clap:

GO SPIDERS GO
tak podle mých výpočtů máme 39bodů což se mi zdá že je dobrý výsledek :yahoo:
a to díky colimu který měl 22bodů a Lukymu který měl 17bodů :clap: jsem měl 12b. a Jozzi 10b.
paráádní výkon! :good: :clap:
snad jsem to dobře spočítal :D

Chtěl bych vám srdečně popřát:

ObrázekObrázekObrázek

ŠTASTNÉ a VESELÉ VÁNOCE a hodně dárečků PAVOUCI MOJI :) :wink:

Obrázek
.:Mike:. píše:tak podle mých výpočtů máme 39bodů což se mi zdá že je dobrý výsledek :yahoo:
Uff,tak to byla jízda pánové :o ,fantastický výkon coloradcana,musím vyseknout poklonu k famóznímu výsledku! :good: :poklona2:
Díííky Mike si nejlepšíí GM na HF-čku :good: :yes: :smile03:

Tak dnes byla noc :oslava: tak sa mi ešte nikdy nezadarilo a dufam že v tom budem pokračovat a vynahradím tie kola kde som velmi tímu nepomohol :)

Tak a teraz si pavučikovia pekne oddýchnu a v piatok to opat rozjedeme :cinka: :yahoo:

GO SPIDER GO
coloradcan píše:Díííky Mike si nejlepšíí GM na HF-čku :good: :yes: :smile03:
óó děkuji :oops: :D :wink:

věděl jsem coli že tvůj čas někdy přijde :yes: :smile03:
:o :o :o coloradcan a Lukas33 super vykon chalani :good: :good: :good:

PRAJEM VSETKYM KRASNE VIANOCE A POKOJNE VIANOCNE SVIATKY :)
tak chalani vánoční pauzička nám skončila tak pojdme pokračovat v naších famózních výkonech nadále!!
GO SPIDERS GO!!
No dnes to nebylo až tak skvele ale stačí to na to že mame stále dobrej náskok takže hošani go go a nikomu to prve miesto nedáááááme :povzbudzovanie: :ejha: :-P

SPIDERS are the BEST :vitaz:
4.KOLO ... po 6. dni

1. coloradcan - 59 :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
12. Jozzi - 49 :thumbsup: :thumbsup:
26. Lukas33 - 45 :thumbsup:
60. .:Mike:. - 37 :thumbsdown: :thumbsdown: :thumbsdown:

MODRA SKUPINA
1. Obrázek Spiders - 123 :thumbsup: :yahoo:

Mr.Perfectova divizia
1. Obrázek Spiders - 123
:thumbsup: :yahoo:
:clap: :clap:
:wawe: :groupwave: :groupwave: :wawe:
Jsem velmi velmi rád že se nám tak daří :yahoo: :clap: jen já to jaxi kazím,a za to se omlouvám :sorry:...

Těší mě že se daří tak dobře colimu a přeji aby tam zůstal co nejdéle a nikoho tam nepustil!!! :champions: Kromě našeho pavoučího člena. :yes: :smile03:

Let´s go Spiders!!!! :povzbudzovanie:
Let´s go coli! :povzbudzovanie:
Let´s go Luky! :povzbudzovanie:
Let´s go Jozzi! :povzbudzovanie:

:bavme:
a ja pridám iba LET´S GO .:Mike:. :povzbudzovanie: nedaj sa ty se chytííš neboj...prijede páte kolo a roztočíííš to a možna ješte tohle kolo :wink:

Ved na to sme v tíme štyria, abychom si pomáhali ...vzdy to nekdo potáhne když se nekomu nedaríí :pivo3:

My sme sa tedkom .:mike:. vymenili, ja sem bol na tvojej pozicii v 3. kole od poloviny ste mi všetci traja utiekli bodovo a byl sem nejhoršíí v tímu :doh: ale doufal sem že prijede lepší obdobíí a to prave prijelo :cinka: doufam že mi to vydržíí...hlavne sem rád že prispievam k uspechu tímu...osobne statistiky potešia, ale hlavne že se daríí tímu 8-) ..lebo ne jeden delá uspech ale celej tíím dela uspech :smile03:

Ja mám hlavne radosť z toho ako se daríí nášmu tímu :thumbsup: jsme na prvníí príčke své divize už celkom dlouho a dokonca aj první v konferencii a celkovo mame zatim nejvíce bodu v tomto kole ...co víííc si možeme priať :)

GO GO GO SPIDERS :ejha:
Jde nám to skvěle chlapi!! :clap:
Jsem moc rád že se nám toto kolo tak daří,
a je mi ctí vám dat mé přání:
Obrázek
Obrázek

:smile03:
hlavně aby platilo pravidlo "jak na nový rok tak i po celý rok!!"
Spiders bojovali!
Spiders bojují!
a Spiders budou i v roce 2009 usilovně bojovat o vítězství v KTL! GO SPIDERS GO!!
:groupwave: :wawe: :fan:

SPIDERS FOREVER!! :yes: :smile03:
Díky Mike, za pekné prianie do nového roka.Tebe prajem podobné, veselého Silvestra,šťastný nový rok a nech sa ti darí ako v tipovaní ,tak aj v súkromnom živote. :smile03:
636 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2012 LOS ANGELES KINGS