Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
BLUE FLYERS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Díky petriku,obával jsem se trochu,že nás čeká hodně těžký a vyrovnaný duel,ostatně vyprodané ochozy domácí haly Letců,netrpělivě očekávající příjezd obhájce trofeje a dramatickou podívanou,mi dávaly za pravdu,leč ta se nakonec nekonala,protože domácí převzali iniciativu hned od začátku a zaskočené Sokolíky vůbec nepustili do hry. Už ve 2třetině bylo prakticky rozhodnuto a zápas se dohrával v exhibičním tempu. No,i takový výpadek se občas stává silným týmům,nicméně suverénní výhra 16:8 potěší,navíc za loňské play-off,jsme Vám měli co vracet-to asi rozhodlo,větší vůle a maximální nasazení.petrik píše:no dnes sme vam to pekne ulahcili, takze oslavovat velmi ani nemate co![]()
ale inak grats, pekny vykon od vas
Díky exo,zápas se Sokolíkama nám vyšel,to ano,ale dnes v noci,jsme ostudně prohráli na ledě mafiánů.
Prohru beru tentokrát na sebe,s tak oslabeným soupeřem,jsme měli vyhrát a je to ostuda. Bohužel se mi nepodařilo uhlídat jejich leadera Sellyho a ten nás roznesl v zubech.
Vím,že po taktické stránce,by to asi šlo(díky tomu,že tipují většinou jen dva)vyhrát nebo min. remizovat,ale neměl jsem na to,to udělat. Připadalo mi to hodně nefér,měl jsem zkrátka zahrát lépe. A proto nezbývá,než soupeři(hlavně tedy Sellymu),sportovně pogratulovat k fantastickému výkonu,kterým nás (Sellyho fullem) sejmul jak maliny.
:cry2:
Prohru beru tentokrát na sebe,s tak oslabeným soupeřem,jsme měli vyhrát a je to ostuda. Bohužel se mi nepodařilo uhlídat jejich leadera Sellyho a ten nás roznesl v zubech.
Vím,že po taktické stránce,by to asi šlo(díky tomu,že tipují většinou jen dva)vyhrát nebo min. remizovat,ale neměl jsem na to,to udělat. Připadalo mi to hodně nefér,měl jsem zkrátka zahrát lépe. A proto nezbývá,než soupeři(hlavně tedy Sellymu),sportovně pogratulovat k fantastickému výkonu,kterým nás (Sellyho fullem) sejmul jak maliny.
Žádný sentiment,soucit nebo vděk kamaráde - KTL je boj. Byli jste lepší,vyhráli jste a šmytec,příště už vás ale rozbijem!Selly8 píše:Diky Baffy ze ses takhle zachoval, ono je to fakt tezke tipovat ve 2 nebo ve 3. Snad vam ty body nebudou moc chybet, tak at se vam v dalsich zapasech dari a mate na pri vyberech tipu spravnou ruku
Tak vidím,že tento atraktivní systém,kdy se spolu utkávají týmy v duelech,nám vyloženě nesedí
Na tréninku všichni makáme na 100%,ale příjde ostrý zápas a jsme namydlení.Vyšel nám prakticky jen souboj s Falconikama,
když jsme se dokázali namotivovat za loňské vyřazení a podat skvělý výkon,jenže od té doby zase útlum.
No nic,budeme to muset nějak překousnout a trpělivě hrát dál,horší to snad už být nemůže.
Go BLUE FLYERS Go
Na tréninku všichni makáme na 100%,ale příjde ostrý zápas a jsme namydlení.Vyšel nám prakticky jen souboj s Falconikama,
když jsme se dokázali namotivovat za loňské vyřazení a podat skvělý výkon,jenže od té doby zase útlum.
No nic,budeme to muset nějak překousnout a trpělivě hrát dál,horší to snad už být nemůže.
Go BLUE FLYERS Go
Martine doporučuji vzchopit se až zítra
to je více zápasů a určitě to bude mít pro váš tým větší efekt.Dnes při střetnutí s námi Draky vám doporučuji relaxovat,zbytečně se nehonit,často doplňovat tekutiny :pivo3: i dostatek spánku vám doporučuji...my vás budit nebudeme to slibuji :smile03:
Tak jsme nakonce s vámi Draky pečlivě oplňovali tekutiny a jak je vidno, pomohlo to
Asi si budu muset každý zápas nosit na střídačku litrovku na každou třetinu. Byli jsme plní energie, což se potvrdilo i na výsledku
Jen tak dál, dnes musíme pořádně máknout, čekají nás cepikovci, které musíme před vyprodanými tribunami roznést na kopytech!!!
Ano,dnešní derby,které je už několik dní beznadějně vyprodáno,bude ozdobou nociMartinFC píše:Jen tak dál, dnes musíme pořádně máknout, čekají nás cepikovci, které musíme před vyprodanými tribunami roznést na kopytech!!!
(těch derby,bude dnes ale,jak tak koukám více,takže nás čeká pekelná noc-na ostří nože!
Cepika si beru osobně do parády
Dost jsem si kvůli tomu v posledních dnech po tréninku přidával,abych byl maximálně připraven.
Musíme podat výkon min. na 120% a roznést je v zubech!
Tak jsme prohráli o gól.Baffy píše:ale snad to vyšlo.
No,musím pochválit cepika,za jeho skvělý výkon,neměl jsem dnes na to,ho uhlídat. Chorche's tedy odjíždějí s plným bodovým ziskem,gratuluji a doufám,že příště už to tak nepohnojím a vyhrajeme. Ještě jednou sorry-podělal jsem to.
baffy (4) vs. cepi (16)
baffyk na cepiho vybehol uz po 3 sekundach pobyte na ladu, a aj ked bol cepi knokautovany, rozhodcovia mali na baffyho
iny nazor a tak udelili baffykovi
2min trest za hrubost + 10 minutovy osobny trest, ktory sa zopakoval aj v prostrednej casti zapasu...baffyk ocividne vykolajeny z tohto rozhodnutia sa nevedel dostat do tempa, pokusal sa o
vymenu nazorov, ale cepi si hral svoju hru, nereagoval na provokacne narazky zo strany baffyka, naopak nastolil mu zopar husliciek a sukal jeden gol za druhym..po zaverecnom hvizde frustrovany baffy odchadza z ladu vypiskany a ovesany supkami z bananov, ktore nan nahadzali nespokojni priaznivci BF.,ti sa vsak k cepimu zachovali velkoryso a jeho skvely vykon ocenili potleskom...na po zapasovej tlacovke rozradosteny cepi dodal:
.."neda mi, aby som nespomenul a zaroven neocenil domacich priaznivcov, ktory ma po zaverecnom hvizde prijemne prekvapili a rad by som im odkazal, ze sa sem budem stale rad vraciat a dufam, ze ma takymto potleskom budu odmenovat castejsie“
baffyk na cepiho vybehol uz po 3 sekundach pobyte na ladu, a aj ked bol cepi knokautovany, rozhodcovia mali na baffyho
2min trest za hrubost + 10 minutovy osobny trest, ktory sa zopakoval aj v prostrednej casti zapasu...baffyk ocividne vykolajeny z tohto rozhodnutia sa nevedel dostat do tempa, pokusal sa o .."neda mi, aby som nespomenul a zaroven neocenil domacich priaznivcov, ktory ma po zaverecnom hvizde prijemne prekvapili a rad by som im odkazal, ze sa sem budem stale rad vraciat a dufam, ze ma takymto potleskom budu odmenovat castejsie“
cepi píše:baffy (4) vs. cepi (16)
baffyk na cepiho vybehol uz po 3 sekundach pobyte na ladu, a aj ked bol cepi knokautovany, rozhodcovia mali na baffyhoiny nazor a tak udelili baffykovi
2min trest za hrubost + 10 minutovy osobny trest, ktory sa zopakoval aj v prostrednej casti zapasu...baffyk ocividne vykolajeny z tohto rozhodnutia sa nevedel dostat do tempa, pokusal sa o
vymenu nazorov, ale cepi si hral svoju hru, nereagoval na provokacne narazky zo strany baffyka, naopak nastolil mu zopar husliciek a sukal jeden gol za druhym..po zaverecnom hvizde frustrovany baffy odchadza z ladu vypiskany a ovesany supkami z bananov, ktore nan nahadzali nespokojni priaznivci BF.,ti sa vsak k cepimu zachovali velkoryso a jeho skvely vykon ocenili potleskom...na po zapasovej tlacovke rozradosteny cepi dodal:
.."neda mi, aby som nespomenul a zaroven neocenil domacich priaznivcov, ktory ma po zaverecnom hvizde prijemne prekvapili a rad by som im odkazal, ze sa sem budem stale rad vraciat a dufam, ze ma takymto potleskom budu odmenovat castejsie“![]()
Baffy, Baffycepi píše:baffy (4) vs. cepi (16)
baffyk na cepiho vybehol uz po 3 sekundach pobyte na ladu, a aj ked bol cepi knokautovany, rozhodcovia mali na baffyhoiny nazor a tak udelili baffykovi
.."neda mi, aby som nespomenul a zaroven neocenil domacich priaznivcov, ktory ma po zaverecnom hvizde prijemne prekvapili a rad by som im odkazal, ze sa sem budem stale rad vraciat a dufam, ze ma takymto potleskom budu odmenovat castejsie“![]()
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé