Samozrejme vsetkym clenom timu vesele sviatky
Som rad ako dopadla nasa party ,ziadne prusery
,ale hlavne ma tesi zaujem vsetkych nasich "Boo Fans" a vsetko co sa tika nasho timu.Moj osobny nazor je ze su najlepi fans v lige
a 26. decembra sa organizuje v Big Bowovi Fan party pre vsetkych nesich fans.Takze sa poriadne naladte bude sa spievat a pit a pridem osobne miesat nas drink Bull blood takze sa mate na co tesit a pozivam aj ostatnych clenov timu.Urcite fans budu radi ked tam uvidia komletnu nasu zostavu
Tak teda vela zdaru
Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?
MIGHTY BULLS
Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.
Bulls GazetteSpoved manazera
29.12.2007 Ako dobre viete je marek85 manazerom timu Mighty Bulls. Ale nie kazdy vie ake boli jeho zaciatky v KTL. "O KTL som sa dozvedel priblizne v polovici minuleho roka ,kedy prebiehala akurat letna tipovacka futbalovych majstrovstiev. Ja a este niektori nadsenci z Ke sme sa rozhodli zalozit novy tim..Kezde ale nebolo vela casu na budovanie celkom noveho, tak sme sa rozhodli "znovuzrodit" jeden z najstarsich timov ligy: Dark Riders. Tuto tipovacku sme teda dokoncili v zlozeni : marek85, kosican85, Joe.S, TA. Kedze sme ale zacali tipovat neskor ako ostatne timy , uslo sa nam iba posledne miesto
Tuto sezonu uz ale tipujem s Mighty Bulls, ktoreho som aj najvacsim akcionarom. Zaciatky ale neboli lahke.. V prvom kole sme pracovali v dost obmedzenych podmienkach. Nase financne zdroje stacili len tak tak na chod klubu. Ved ked si pozrieme v tej dobe na ostane timy, tak v porovnani s nasimi to bolo neporovnatelne ..ved napr..len na platoch hracov nas jednoznecne prevysovali: popredne timy utracali na tiperov za jedno kolo priemerne 20-30 mil USD.. My sme mohli "svojim" ponuknut "len" po 2-3 mil USD pre kazdeho. Preto som ani nemohol angazovat top hviezdy ligy (aj ked v predsezonnych rokovaniach sa spominali aj hviezdnejsie mena). Nakoniec sme si vybrali novacikov : Wolfa169 a Hannua, ktori v vstupnom drafte boli na vysokych poziciach.
Uz azda mozem aj zverejnit platy tiperov:
wolf169- 9 mil USD
Hannu- 7mil USD
g.e.o.g.e- 7mil USD
Samozrejme za prvenstvo v prebiehajucom kole milion USD nahlavu
Bulls Gazette5.1.2008 Reagujem este na odchod georga z nasho timu.
"Naozaj georgo odchadza", pytaju sa nas fanusikovia.
George dostal ponuku z klubu v ktorom vyrastal. V ziadnom pripade nejde o peniaze. Bude hravat doma a to rozhodlo. Samozrejme bude nam chybat , ale uz sa tak rozhodol. hokejovy zivot je nevyspitatelny. My vsak teraz uz hladame adekvatnu nahradu.
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé