Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

RED DEVILS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

:taptap: :taptap: :taptap:

tak posledne 2 kolecka nam vysli na vybornu! a z pomaly hroziaceho 5 miesta sme dnesnym vybornym vykonom (17,5b..) poskocili na skvelu 2 priecku :!:
uz ked som odchadzal po TV hokej. zapase BB do vecnych lovist mal som z natipovanych zap. velmi dobry pocit; este som mrkol, ako senatori supli v zaverecnych min. 3 gol, vravim si tak X z toho asi nebude a rano, nech sa paci :) skoda, ze sa este X neujalo N.Y. derby, ale celkovo :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

sefik -) bravurny vykon 8) 8) 8) no a dnes som bol so sebou aj ja maximalne spokojny -) zadarilo sa v LM, RD, i Bruins :cool:

dabelsky slapeme aj nadalej! good luck Obrázek

Cepi daj si naspat ten podpis aj toho Tima Tomasa. Mozes mas povolene

Sorac mal som zlu naladu a moc idealisticke predstavy o podpisoch

Obrázek RD summary Obrázek

13.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 3b (15)
Lecavalier4 -) 1b (51)
BigChief -) 1b (26)
eman22 -) 3b (7)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 91,5b

cepi -) 25b -) 27,32%
leci -) 18,5b -) 16,91%
sefi -) 29b -) 31,69%
emi -) 29b -) 31,69%

:taptap: :thumbsup2: :taptap:

tak takto sa pani bojuje - boduje :!: 3x po sebe sme vyborne zabodovali a moja dnesna spolupraca s emanom vysla dokonale; opät maximalne spokojnost aj s mojim vykonom a zda, ze kracam(e) v bodovych slapajach medvedov, ktori sa momentalne so supermi prilis nemaznaju :twisted:

dnesnymi chudobnymi 2 zapasmi sme ziskali: na:

- DD - 2b
- BB - 2b
- KKH 4b!
- FB - 4!

ak sa mrknem spätne take 3 kolecka do zadu, tak KKH (v tom case na 5 fleku) stracali na nas 1 b!, DD boli pred nami o 3b, BB 4,5 a suverenny FB o 9b.. :(

a dnes? 3 kola potom, mame pred KKH naskok 9b!, pred DD 8,5b!, pred BB 3,5b no a FB si pred nami drzi naskok? 2,5b!.. :roll:

eman, svojimi skusenostami dokonale zapadol do kolektivu, co potvrdzuje svojou individualnou poziciou v TOP 10 (7)
GM je zhruba tam, kde si to predstavuje, este 5 miest navyse a bude max. spokojnost
sefik je po sokujucom slabom rozbehu, urcite spokojny 8)
leci, tak tu zrejme dolahla ocakavana kriza objavujuca sa u novacika v jeho 2 sezone..ale mame pred sebou este polovicku sezony, tim boduje aj bez jeho momentalnej bodovej podpory, no a po navrate domov, plny energie a chuti, to hadam rozbali v zavere sezony :wink:

dnes bohate zapasove menu, nepokazme si ho! a udrzme nasu momentalne vyysoko nastolenu latku good luck Obrázek

Cepi, nechcem ti kecat do tipovania, ale naco su dobre dvojtipy. Pol boda nic neriesi a podla mna je lepsie risknut X za dva body. Tod moj nazor ale nechcem ta prehovarat. :)

eman22 píše:Cepi, nechcem ti kecat do tipovania, ale naco su dobre dvojtipy. Pol boda nic neriesi a podla mna je lepsie risknut X za dva body. Tod moj nazor ale nechcem ta prehovarat. :)
to jo, ale niekedy ide o dost vyrovnane dvojice, resp. zapasy, kde je tazke tipnut cistu "2_bodovu" Xku, ked citim aj dalsi tip..a cisto Xkova taktika mi prilis nevonia..priklad CLB -EDM - pĂ´vodne som uvazoval nad Xkou, ale kedze olejari si uz nemĂ´zu dovolit stracat bod, body, mali by zabodovat naplno..ale CLB je super absolutne nevyspytatelny, ktory doma dokaze obrat supera o bod, resp. body..tak asi tak
posledne 3 kolecka som so svojim vykonom spokojny a pomohol mi k tomu aj nejaky ten pol_bodik tak asi tolko to :)

dnes to bol zasa rakenrol...stracame uz len bod...

jsem doma,ale ta krize je znát :(

14.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 10b (9)
Lecavalier4 -) 7,5b (40)
BigChief -) 9b (14)
eman22 -) 8b (10)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 110,5b

cepi -) 35b -) 31,67%
leci -) 18,5b -) 16,74%
sefi -) 38b -) 26,24%
emi -) 29b -) 34,38.%

:taptap: :taptap: :taptap: :taptap:

pane jo, uz ma bolia dlane od tolkeho to tlieskania, po 4x v rade na :thumbsup:

- vsetci sme dnes podali vyrovnany, kvalitny vykon a pekne po poradi 7,5, 8, 9, 10 b :cool:
- na momentalne veduci FB sme donedvana stracali 10 bodov, dnes len jeden jediny :roll:
- o nasej stihacej jazde za ostatnymi konferencynmi supermi ktorych sme dostali pod seba ani nevraviac..
- 3 borci v TOP 15! a GM konecne tam, kde si to predstavuje!; medvedia forma sa dostavila :twisted: brum, brum :twisted:
- leci, kriza akurat tak individualna, tim vsak momenatlne boduje malo vidanym spĂ´sobom, takze hlavu hore, na kazdeho raz skĂ´r ci nsekĂ´r dolahne kriza, ale sme tu od toho, aby sme si navzajom pomohli, zabrali..psst skus sa "prevtelit" do hokejoveho Lecavaliera a mas to :wink:
- eman, vidis to, EDM som chcel pĂ´vodne supnut Xku, mal by som 0b a 0,5b je viac ako 0 :wink: a druhy dvojtip mi vysiel taky tak podobne a uz je to 1b naviac :)
- sefik, opät 8) 8) 8)

- dnes v noci pomerne chudobne 3 zapasove menu, oddychneme si pred zapasovo nadupanym vikendom, dufam, ze nasa seria bude trvat co NAJdlhsie, je famozna, takze nezakriknut a good luck Obrázek

no právě, důležité je že tým šlape, jinak tuším že na konci sezony opět dostanu cenu, největší zklamání :cry:

Lecavalier-number4 píše:no právÄ›, dĹŻleĹľitĂ© je Ĺľe tĂ˝m šlape, jinak tuším Ĺľe na konci sezony opÄ›t dostanu cenu, nejvÄ›tší zklamánĂ­ :cry:
kdeze, tu uz ma rezervovanu GM timu BB a nemyslim tym Boston Bruins, aj ked za tu vymenu Jurcinu by si to zasluzil

Chlapci len nezaspat na vavrinoch a makat. Sme druhi ale len v konfere. Pome nech sme uplne najlepsi. Sme najlepsi. Diablici do toho

Joe S. píše:
Lecavalier-number4 píše:no právÄ›, dĹŻleĹľitĂ© je Ĺľe tĂ˝m šlape, jinak tuším Ĺľe na konci sezony opÄ›t dostanu cenu, nejvÄ›tší zklamánĂ­ :cry:
kdeze, tu uz ma rezervovanu GM timu BB a nemyslim tym Boston Bruins, aj ked za tu vymenu Jurcinu by si to zasluzil
Nechci ti do toho kecat, ale ta cena je pro me :lol: :lol: :lol:

The Thrasher píše:
Joe S. píše:
Nechci ti do toho kecat, ale ta cena je pro me :lol: :lol: :lol:
nespamujme tu ale ty mas odo mna hlas pre najsympatickejsieho tipera za ten smajl :lol: :lol: :lol:

cepi,nepomylil si sa trochu vo vyhodnoteni? 8)

BigChief píše:cepi,nepomylil si sa trochu vo vyhodnoteni? 8)
neviem, nic som si nevsimol :angel: jasanek sefiku, dik za upozornenie, dnes som to vsetko stihol ltt :roll:

JoeS -) nevzdavaj sa a bojuj :!: ako GM musis verit az do posledneho kolecka..staci sa pozriiet na nas (aj na mna, ci sefika napr.) takych 5 kĂ´l do zadu a teraz.. :?:

other´s -) sorac chalani, ale do Vasho suboja o najväcsie sklamanie tuto sezonu s NAJväcsou pravdepodobnosotu nevstupim, chvalabozku :)

konečě jsem přispěl, společně se Chiefem máme po dvou bodech, snad už mi to konečně zase začne padat. Jsme první :!: :cool:

Tak sme prvi...ale naskok len dva body...to nic neznamena... 8)

přesně tak, musíme dále bojovat

15.kolecko

Bodovanie jednotlivcov

cepi -) 0,5b (9)
Lecavalier4 -) 2b (34)
BigChief -) 2b (12)
eman22 -) 1b (9)

Body pre tim -) z celkoveho poctu 113,5b

cepi -) 35b -) 30,8.3%
leci -) 20,5b -) 18,06%
sefi -) 40b -) 35,24%
emi -) 29b -) 33,48.%

:ejha:

- 5x v rade, mam dost :poklona:
- dnes to malo byt prakticky, take oddychove kolecko, s minimalnymi tabulkovymi (bodovacimi) pohybni a predsa.. :o
- FB a BB jeden, jediny bodik no RD leciho a sefikove 2 body (4) nas katapultovali presne v polovicke sezony na 1 miesto :!: :thumbsup2:
- budem spokojny, ak si udrzime momentalne postavenie, no urcite ma zaujima, ako bude nasa momentalna spanila, bodovacia pokracovat..dnes v noci na to bude idelana prilezitost..

good luck Obrázek

sefi -) 38b -) 34,38%
emi -) 29b -) 26,24%
:x
nie,ze by som bol nejako dotknuty, ale naako sa v poslednom case nudim...

btw...mam 40b pre tym... :P

BigChief píše:
sefi -) 38b -) 34,38%
emi -) 29b -) 26,24%

:thumbsup:
po vikende budem mat snad viac casu predist bodovacej panike a stresu :roll:
no a klincek dna, prve 2 som ani nenatipoval :cry: stasticko, ze som o nic neprisiel..ani Caps, ani Islanders by som netrafil :P

cepi píše:
BigChief píše:
sefi -) 38b -) 34,38%
emi -) 29b -) 26,24%

:thumbsup:
po vikende budem mat snad viac casu predist bodovacej panike a stresu :roll:
no a klincek dna, prve 2 som ani nenatipoval :cry: stasticko, ze som o nic neprisiel..ani Caps, ani Islanders by som netrafil :P
aj tak v tom mas furt chybu... :lol: ale sak nehaj tak...ani mne nikdy nesla matika... :?

btw...ani ja som netrafil prve dva zapasy... :cry:
1376 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2019 ST LOUIS BLUES