Máme i vlastný discord server: https://discord.gg/fgWjDdg2rE?

FIRE BIRDS

Povzbuzuj svůj tým a hecuj se s ostatními.

chalani nejde mi net tak sorry ale nemozem prispievat ani, ale aspon sa nam konecne dari tak ako si to predstavujeme len tak dalej. dufam ze niekto tie timove vyhodnotenia spravi.

Oplatilo sa !

Vedeniu timu Fire Birds sa vyplatil netradicny tah s povolanim rodicov na 2 zapasy,kedze po tychto zapasoch FB poskocili na prve miesto konferencie a aj celej KTL.len sa obavam,ze chlapci trosku polavia,ked na nich nebude mat kto dohliadat. :D
a este jedna pikoska na zaver:kastanova mama si chcela zobrat na pamiatku synov suspenzor,omylom vsak zobrala Matov,a ten to chudak pocas dnesneho zapasu zlizol.au :oops:

takze konecne sa nam dari a sme uz prvi,co je super.len dnes je vela zapasov,tak sa treba snazit.janik,nevadi,hlavne ze zatipujes.a co sa tyka tabuliek,tie mozem kludne urobit ja,ked budem mat cas,asi niekedy vecer.

kajo píše:takze konecne sa nam dari a sme uz prvi,co je super.len dnes je vela zapasov,tak sa treba snazit.janik,nevadi,hlavne ze zatipujes.a co sa tyka tabuliek,tie mozem kludne urobit ja,ked budem mat cas,asi niekedy vecer.
no to teda je a som tipoval narychlo a opravvat sa mi to uz nechce lebo som opravoval tak normalne len raz a mi nic nevyslo, nepocitam to vcera lebo som len prehodil zapas kedze ho niekto na zaciatku dal zle. tak dufam ze budeme pokracovat vo vykonoch :)

1. kolo

kajo 4b
Mr.Perfecto 2b
janik 1b
Matejko 3b

2. kolo

kajo 3b
Mr.Perfecto 1b
janik 1b
Matejko 2,5b

3. kolo

kajo 6b
Mr.Perfecto 4b
janik 7b
Matejko 1b

4. kolo

kajo 2b
Mr.Perfecto 5b
janik 6b
Matejko 5b

5. kolo

kajo 2b
Mr.Perfecto 0b
janik 2b
Matejko 0b

Body pre tim z 40,5b timu:

Mr.Perfecto - 5b - 12.34%
janik - 15b - 37.03%
Matejko - 10,5b - 25.92%
kajo - 15b - 37.03%

timove postavenie:

Tabulka po 5. kole

VYCHOD:

1. Fire Birds - 40,5 bodu
2. Drexel Dragons - 40 bodov
3. Red Devils - 37 bodov
4. KK HAWKS - 36,5 bodu
5. Best Bibbers - 32 bodov
6. Steelers - 30 bodov

individualne postavenie po 5. kole:

6. kajo------------------17b
6. janik------------------17b
33. Mr.Perfecto-----------12b
38. Matejko-----------11.5b

kajo vcera som mal 6b :wink:

janik píše:kajo vcera som mal 6b :wink:
uz je to opravene :)

som rad ze sme tam kde sme a rad by som nas tam videl celu sutaz kedze nasa konferencia zatial vyzera byt naslapanejsia a o to viac by som chcel skoncit pred DD :D

no jo DD,to je asi najvacsi rival kazdeho timu :D,takisto ako aj EI :)

kajo píše:no jo DD,to je asi najvacsi rival kazdeho timu :D,takisto ako aj EI :)
a aj BA najma ta tradicia je super. inak som rad ze si mi pomohol tym napadom a zrazu mi to celkom ide hadam mi to vydrzi :)

mato ak sa nam podari udrzat vykonnost a budu premie tak ti na ten suspenzor prispejem :lol: :lol:

a k tomu otcovi: stale hundre ze z tohto tipovania aj tak nic nemame :lol: :D ale nebojte sa nikdy vas neopustim :cool:

1. kolo

kajo 4b
Mr.Perfecto 2b
janik 1b
Matejko 3b

2. kolo

kajo 3b
Mr.Perfecto 1b
janik 1b
Matejko 2,5b

3. kolo

kajo 6b
Mr.Perfecto 4b
janik 7b
Matejko 1b

4. kolo

kajo 2b
Mr.Perfecto 5b
janik 6b
Matejko 5b

5. kolo

kajo 2b
Mr.Perfecto 0b
janik 2b
Matejko 0b

6. kolo

kajo 7b
Mr.Perfecto 6b
janik 5b
Matejko 4,5b

Body pre tim z 53,5b timu:

Mr.Perfecto - 11b - 20.56%
janik - 15b - 28,04%
Matejko - 10,5b - 19,63%
kajo - 22b - 41.12%

timove postavenie:

Tabulka po 6. kole

VYCHOD:

1. Fire Birds - 53,5 bodu
2. Red Devils - 53 bodov
3. Drexel Dragons - 51 bodov
4. KK HAWKS - 47,5 bodu
5. Best Bibbers - 40 bodov
6. Steelers - 37 bodov

individualne postavenie po 6. kole:

2. kajo------------------24b ~ 91.67%
7. janik------------------22b ~ 68.1818%
20. Mr.Perfecto-----------18b ~ 61.11%
34. Matejko-----------16b ~ 65,625%

tak kajo vidim ze post GM ta nastartoval k svojim niekdajsim supervykonom a aj kastanom si asi dobre zatriasol lebo zacina to byt zase on co je :cool: a mne sa tiez celkom slusne dari po dlhej dobre a matejko udrzuje tiez vyborne vykony a verim ze sa este zlepsi je to asi nas najvacsi talent do buducnosti :) a drzime stale 1. miesto aj ked stale o 0,5 bodika no na DD sme urobili dnes dalsie dva bodiky a to je tiez super a ako vidime novacikovia sa zatial drzia na vybornu takze kazdy bodik je dolezity chceme ist predsa do PO a tam to vsetkym ukazat :cool: :fan: :juchu:

super,chalani pochvala od GM pre Kastana a pre mna,za dnesny vykon.celkovo som zatial spokojny so vsetkymi,ved preco aj nie ked sme prvi :D
dohovoril som sponzorovi,takze ten nam kupi cely balik suspenzorov,neboj Mato,mozno budes niekedy aj otcom,ak uz nie je neskoro :lol: :lol:
a inak ta zapadna konferencia je inak vyrovnana zatial,a oproti "nasej" sa zda byt slabsia :cool: ale je len zaciatok,to sa este pomeni

heh vidim ze moj najlepsi tah GM bolo sa vzdat funkcie a timu to super pomohlo :cool: som aj na seba hrdy :lol: :lol: :lol:

janik píše:heh vidim ze moj najlepsi tah GM bolo sa vzdat funkcie a timu to super pomohlo :cool: som aj na seba hrdy :lol: :lol: :lol:
no ale zas si nemysli,ze dalsiu sezonu nebudes GM ty :P jeden hlas uz mas urcite :D

kajo píše:
janik píše:heh vidim ze moj najlepsi tah GM bolo sa vzdat funkcie a timu to super pomohlo :cool: som aj na seba hrdy :lol: :lol: :lol:
no ale zas si nemysli,ze dalsiu sezonu nebudes GM ty :P jeden hlas uz mas urcite :D
no uvidime uvidime mozno by nebolo zle nechat kolovat tuto poziciu ako je to v EU parlamente ci v kej onej :D

no,aj to nie je zly napad.len neviem,ci by to prijal Kastan :D
ale zatial fakt spokojnost,som GM naj. timu ligy momentalne,aj ked myslim,ze iba o pol bodika.

kajo píše:no,aj to nie je zly napad.len neviem,ci by to prijal Kastan :D
ale zatial fakt spokojnost,som GM naj. timu ligy momentalne,aj ked myslim,ze iba o pol bodika.
no dufam ze nam to vydrzi a ze novacik strati dych ale naozaj je to len 6 kolo a zapasov je neskutocne vela. no vzdy lepsie byt v predu ako od zaciatku dotahovat najma pri znamom dobrom finisi DD no teraz beznaj tipera :) a mi mame teba :cool:

no ale DD su aj bez derryla super,hlavne eman sa zda chytil opat formu,chester je takmer kazdu sezonu hodne vysoko,...ale my sme Fire Birds,takze sa musime pozerat len na nase vykony a ak budu tie dobre,tak sa nemusime nicoho a nikoho obavat

Matejko píše:Janik nechval sa tolko, aj v predchadzajucej sezone si uz nechcel byt GM, len som to nepovedal nahlas, ale teraz som to povedal a kajo sa ponukol...cize to nieje len tvoj uspech :D :D

Este, ze sa vam dari chlapi, lebo mne tu ide na pucu a nie a nie sa prebudit...
ticho to su zakulisne tahy :D hlavne ze to vychadza tak ako vychadza :cool:
2669 příspěvků
Seřadit podle:
Ve fóru je celkem 0 uživatelů :: 0 registrovaných a 0 skrytých (založeno na uživatelích aktivních během poslední 3 minuty)
Nejvíce zde současně bylo přítomno 58 uživatelů dne stř 03. dub 2013 21:57

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé
2021 TAMPA BAY LIGHTNING